Új privát üzeneted érkezett!

Pimpoka, a hét végén költözünk.

Lányok, itt 2 napja nincs adás (Tré-kábel). Állítólag csak a mi utcánkban nincs... Azért ez elég bosszantó...
Vendég

Van a vaterán egy eladó, aki nagyon olcsón árul ilyeneket. De van nekik weboldaluk is:
http://www.arzuhanas.com/Suche-Kat1136/ ... rt794.html
Ajánlom figyelmedbe, mert itt nagyon olcsó minden

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!
Tami: köszi az infót a sebészetről!!! Akkor nem oda megyünk...

Piroska: 1-2 órán át semmi nem köt le egy kisbabát. 6 hónaposan is max. 5-10 percig kell tudni koncentrálnia. Az a helyzet, hogy minél nagyobb lesz, annál inkább igényli az ingergazdag környezetet (és itt most naponta, hetente fejlődik annyit, hogy totálisan megváltozzanak az igényei). Márpedig valljuk be, 1-2 órán át nézni ugyanazt a forgót minden, csak nem ingergazdag...
Még az is jobb szerintem, ha felolvasod neki, amit éppen tanulsz! :)
Én ennyi idős korában állandóan vittem magammal Lolot a konyhába, ült a hordozóban, és miközben főztem, magyaráztam neki, hogy éppen mit csinálok. Azt nagyon élvezte! :) A kiságyában ennyi idősen már nem maradt meg egyedül, és minél nagyobb lett, egyre kevésbé. Csak annyi kellett neki, hogy legyek ott vele. Semmilyen játék nem tudja ezt helyettesíteni!
Vendég

Sziasztok!

Jól vagyunk, megvagyunk. Lili már csak éppenhogy taknyos. Most már nem kell szívogatni a nóziját, csak ha nagyot tüsszent. :wink:
Ellenben most nekem kezdett el fájni a torkom. :? Miért is ne? :evil:
Lilimanó pár napja teljesen egyedül közlekedik. Annyira édes, ahogy még kicsit dőlöngél. :lol: Most már bejárja a lakást. Nem csak két dolog között megy egyedül, hanem már tud kanyarodni, megállni, megfordulni is. :lol: És közben nagyon nagyon vigyorog és élvezi, hogy miket tud már.
Pocaklakó is jól van. Hatalmas bulikat csap odabent. Nagyon sokat fáj már a csípőm. Reméltem, hogy ezt most megúszom, de ezek szerint mégsem. Lehet, hogy már most kezd átalakulni a testem? A derekamat meg már nem is említem. Azért a lányt még most is emelgetni kell sokszor, és hát pucéran 9 kiló, hát még ha téli cuccban van... :shock: Szóval nem egyszerű... Mostanság át kellett térnem a 2x2 magnéziumra, mert már nagyon sokat keményedett a hasam. Remélem ez már így jó lesz. Szerdán megyünk 4d-re. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Remélem mindent rendben fognak találni :!: Utána csütörtökön meg a kórházba kell mennem uh-ra. :)
Szétszedtük a lánynak a járókáját. Az utóbbi időben már alig volt benne, így már nem akartam tologatni, kerülgetni. Remélem jó lesz így is. Majd megoldjuk valahogy hogy tudjak néha valamit nélküle is csinálni (pl.wc) anélkül, hogy szétidegeskedném magam azon hogy éppen mit csinál.

Olyan szép képeket tesztek fel a karácsonnyal kapcsolatban! Sajna nekünk sincs idén adventi koszorúnk. :( De most nem volt se erőm, se időm, se energiám arra, hogy nekiüljek és csináljak egyet. Ahogy elnézem idén saját készítésű ajándék se biztos hogy lesz karácsonykor. Ezt sajnálnám a legjobban! De majd még megpróbálok rá időt és energiát fordítani.

Na most egyelőre ennyi, majd még jövök.
Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
giga1

Verna:
nem megy, már megpróbáltam. Meg tudod, ilyenkor még visszaalszik ha valami leköti és azt nézegeti. A másikkal is ez van, hogy nézi, aztán kicsit visszaalszik. Nekem az pont elég. Most is kilenckor kelt fel, tehát nem lenne gond, mert akkor már vagyok. Sajnos az, hogy én csinálok valamit és közben dumálok neki, nem működik. Ő vagy elvan egyedül, akkor nem kell neki dumálnom, vagy vele beszélgetek, de akkor ránézek és csak vele foglalkozom. Szóval nem kellene neki annyit koncentrálni, mert belealudna, na, az a lényeg. :) Szaporítom itt a szót. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Amúgy meg inger van, mert nem a kiságyában van, hanem a mi ágyunkban :oops: , de onnan mindent lát és nagyon leköti minden. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Henus, nagyon ügyi vagy, szép lett a koszorú is, meg az adventi naptár is. Én idén még nem csináltam adventi naptárat Sárának, még nem értékelné annyira, majd jövőre. Bár a benne lévő édességeket igen :oops: :lol:

Pimpoka, anyukáméknál karácsony előtt lesz disznóvágás, nagyapám azt találta ki, hogy egy disznót vesz a családnak karácsonyra, így nem kell elapróznia az ajándékokat, és kaja is lesz bőven. Kicsit furán hangzik, hogy disznó karácsonyra, de anyáék örülnek neki :wink: úgy hogy mi is fogunk "disznókodni" :lol:

Piroska, nagyon csodállak, hogy van erőd minden nap hajnalban felkelni tanulni!!!Igazad van, most a tejcsi a fontos, nem a stressz. Gondolom azért is fogtál hozzá ilyen időben a tanulsához. Ne aggódj, okosan beosztod az idődet, és a férjed is segít, Didrikéd nem fogja megsínyleni azt a kis időt, amit játékkal tölt a kiságyában. Hiszen úgy is ott vagy vele egy szobában. Kitartás!!!(nekem csak két vizsgám lesz most, a többit még nappalin megcsináltam, és elfogadtattam, így ez most nem lesz húzós. )

Lányok, megtaláltam egy irományt, amiben a csecsemők ép és kóros mozgásfejlődése van leírva hónapokra lebontva. Még a főiskolán kaptuk egy tantárgyhoz. Akkor kerestem meg, mikor Szantre és Tüccs írtátok, hogy szerintetek nem elég jó ütemben fejlődnek a gyerkőceitek. Akit érdekel, bescannelem, és elküldöm mailben. Ha ide tenném fel, sok helyet foglalna. 6 oldal. Ez az átlagos gyermek fejlődését mutatja, lehetnek, és vannak is eltérések. Sára sem mindent akkor csinált, amikor ebben van leírva, valamit hamarabb, valamit később. Szóval ha valakit érdekel, szóljon.

Becsi, nagyon édi Szonja, ahogy beszél. Ügyes leányzó!!

Giga, gratulálok Lilinek a járáshoz!! :lol:

Az eső ellenére szép napot mindenkinek!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Ichtus!
Engem érdekelne. Átküldenéd nekem?

Kép
Kép
giga1

Az arzuhanas.com-mal vigyázzatok. Itt egy topic róla...

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=239605&page=1
Vendég

Ichtus! Engem érdekelne az iromány, mert sokszor felmerül mindenhol! :) Elküldenéd ide: ihavegotamail@invitel.hu.
Köszi!

Piroska: én értelek, csak az a "gond" hogy ebben a korban (meg még nagyon sokáig) naponta változnak a babók és az igényeik. Lehet, hogy ma még leköti valami, holnap meg már nem... Ezért csak olyan dolgokba érdemes beruházni, amit garantáltan jó sokáig fogtok használni.
(Hülye példával élve: azért nem veszek a macskámnak pihe-puha alvóhelyet, kosarat, mert tudom, hogy ha kinéz magának egy helyet, ahhoz két hétig ragaszkodik, utána keres mást.)
Nézd, ha dúskálnátok az anyagiakban, azt mondanám, persze, vedd meg, de így abszolút pénzkidobásnak tartom, mert lehetséges - persze nem biztos - hogy csak 2-3 hétig rajongana érte Didri... Altatáshoz meg főleg felesleges, mert hétről-hétre kevesebbet fog aludni napközben. ;)
Vendég

Ichtus, engem is érdekelne!
Szerintem az lenne a legjobb, ha valakinek átküldenéd, aki feltudja tölteni valahová és akkor ide belinkelné, innen meg az nézi meg, aki csak akarja.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Katica
igen, azért fogtam hozzá ilyen korán.Nekem 9 szóbeli vizsgám lesz és 4 beadandó. :(

Verna
észrevettem, hogy kevesebbet alszik :? , de azért még ha megszakításokkal is, 11-ig durmolgat :lol:

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Katica,
engem érdekel. A címem piroska@inf.elte.hu
Esetleg fel tudom tenni a netre, de csak délután.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

andibab

sziasztok!
Becsi!
Nagyon szépen beszél a lánykád!anett ugyan így mondta anyunak!(Mari mamát) :D Zsani még csak a mamát mondja! :lol: Nagyon ügyes!!!! :D :wink:

Piroska !
Igazán nincsen mit köszönni!!!!!! :wink: :D

Czakoca!
Küldök privit!!!! :wink: :D
Egyépként nekem sem volt reggel kedvem elindúlni,mert szakatt az esső!Egész nap olyan sz@r idő van!!!!! :twisted: :twisted: Nemhogy hó esne!!!! :cry:

Tüccs!
Látod,milyen jól feldobtad avval az 1 db tobozzal!!!!!!!szerintem nagyon szép és egyszerű elkészíteni!!!! :!: :wink: :D

Giga!

Vigyázz magatokra nagyon!Tudom,hogy lehetetlen ellent mondani a csajodnak,de csak akkor emeld amikor tényleg szükséges!És azt is úgy,hogy legugólsz hozzá,ne derékból emelj!!!!!!!!! :!: :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

andibab!
Na igen,az ilyen előfordúlhat,de ezt is meglehet előzni!!!!!!Én azt hittem,hogy a fa is borúlni fog!!!!!Az ilyen jelenetek elkerűlhetők,ha egyforma játékot kapnak a fiúk/lányok!!!!!!!-Mondjuk egy kiegyensújozott családban ilyen szerintem nemfordúl elő!!!Vagy igen??? :shock: :roll: :oops: Mindegy,én egy jót derűltem rajta!Jól jött a gázszámla után!!!!!! :lol: :lol: :lol: :twisted:

Kép
Kép
Kép
tiop

Ígértem a dekorációt!
a nappali ablakán van!
Kép
ablakpárkány!
Kép
a szobák és a fürdő felett van!
Kép
Közelről! Kép
Kép
bejáratiajtón
Kép
gyerekszoba
Kép
ajtókra ilyet fúlytam Kép
Mikulásvirág,és egy harang!a harang világít!
Kép
Kép
A szobák felett is égősoros! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Ichtus!
Engem is érdekelne az az iromány: eczuri@freemail.hu.
Köszönöm!!!!

KépKép
tüccs

Tiop!
Ti aztán tényleg tudtok díszíteni! Nagyon ügyesek vagytok!

Láttam , hogy a hintát az ajtófélfára tettétek fel, megmutatnád hogyan???

KépKép
tüccs

Szió!
apa vett ilyen kampót,és befúrta/vagy csavarozta?Már nemtudom! :oops: :?
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Ja és,húúúúúúúúú de bunkó vagyok!Köszönöm!!!!!!! :!: :D

Kép
Kép
Kép
tiop

Köszi Tiop! Belefúrni nem szeretnék, de lehet akármi is lehet. :lol:

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Verna, Giga, Tüccs, Piroska, elküldtem. Ha valamelyikőtök ügyes, az felrakhatja a netre, ahogy Pimpoka javasolta, nekem ehhez sajna nincs tálentumom. :oops:

Andi, nem semmi a videó :lol: :lol:
Roni hatalmasat nőtt, és nagyon hasonlít Bogira!!Bogi meg annyira tündérien néz a hugocskájára!Látszik, hogy nagyon szereti! :D

Tiop, szuper lett a dekorációd!Biztos nagyon hangulatos a lakásotok!! :D

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Tiop!
Köszi az aggódást! Próbálom nem derékból emelni!
Nagyon szépen feldíszítetted a házatokat! Nekem sajna egy csomó alapanyag hiányzik még, de majd megveszem és én is díszítgetek. :wink:

Ichtus!
Ha egyenként elküldöd a mailt mindenkinek akkor itt van az enyém is: kneragnes@freemail.hu
Köszi!

Kép
Kép
giga1

Verna, neked nem ment el az én címemről, elküldtem a férjeméről, remélem, így már megkapod.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Giga, neked a kalmancheya@.... címre küldtem, amit lent adtál meg. Mivel az előbb nem írtál címet, megnéztem, hogy megadtál-e, és ezt találtam.Ha ez a címed már nem él, elküldöm a másikra.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Katica,
én is kérem!!!! andrea_mehes@vipmail.hu

Hú, Tiop,
olyan szép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lassan már én is hozzáfogok a karácsonyfa-díszekhez. Piros masnikkal és pár gömbbel lesz díszítve a fa.

Tüccs,
A hisztit túl kell élni... nincs rá tutibiztos recept...

Pimpoka,
szerencsére senki sem esett hasra a jégen, de benne volt a pakliban :D ! Ronit vagy ezen a héten, vagy jövő héten méricskéljük majd a védőnővel, de tényleg nő rendesen! van már olyan 68-as ruha amit nem tudok ráadni, mert szűkebb fazon

Pilla,
úgy irigyellek!!! Meg persze örülök is nektek!!! Jó költözködést! Nagyon be vagy már sózva?

Üdv mindenkinek!
andibab

Lányok,
szerintetek ehetek máglyarakást? mert van benne dió, azt állítólag nem lehet szoptatás alatt

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

már megettem :):)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Egészségedre!!! :lol: visszaigazoltalak :D

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Csak nagyon gyorsan, mert rengeteg dolgom van! Gőzerővel csinálom a Kariajándékokat a családnak, de nem kis fába vágtam a fejszém:

Marci 1. évének videóiból szeretnék csinálni egy összeállítást, persze ez sem olyan egyszerű, mert eddig van 9,5 kazettányi anyag, amit ha nagyon kiválogatok, akkor is min. 3, de inkább 4 DVD-n férnek el. "Marci összes" :oops: :? . Ehhez persze ki kell válogatnom, mit szeretnék megírni (azaz végignézni 9,5 órányi anyagot!!!), aztán vágni is kell egy csomót, meg ki is kell nézzen valahogy. Meg van egy csomó fényképezővel csinált videóm, azokat is renderelni kell, azaz konvertálni más formátumba, hogy be DVD-t lehessen belőle csinálni. Csakhogy ebből van 32!!!!! No és a telefonnal készített képekről nem is beszélek, azokat 2x kell konvertálni, csakhogy egyelőre az 1.-re nem találok programot. :roll: :? Ááááááááááá!!!! Már 2 hete csinálom, a felével vagyok kész. Miután az összes konvertálás megvan, akkor rendesen össze kell vágni az anyagot 1 órásakra, majd megcsinálni a DVD-k menüjét, majd megírni egy próbaverziót, ha az megy, akkor már "csak" írni kell ezerrel. Jó, mi?

Szóval a család ezt kapja, Marcinak meg már hetekkel ezelőtt megvettünk mindent. Ilyen jól még sosem álltam! 8)

Bocsi, ha most nem írok mindenkinek, de tényleg rohanok, mert sosem fejezem be!

Tiop,
szuper szépek a díszek!!!!!!!! Hihetetlenül harmonikus az egész! Gratula! A műhó lejön? Mert mi egyszer fújtunk az ablakra, na, az annyira odakötött, hogy üvegcsere lett belőle! Azóta nem merem használni. :evil:

És mindenki másnak is nagyon szépek a díszei!!!!!!

Nem tudom már, ki kérdezte, de az ablakmatricákat sablonnal csináltam. Bár van kézügyességem, kreativitásom nem sok, így "lesek" a nagyoktól. :oops:

Becsi,
tök jók ezek az ékszerfák! Köszi!!!!

Timi,
megköszönném, ha elküldenéd mailben! Az aláírásomnál az e-mailre kattintva tudod küldeni!

Pilla,
tök szép lesz a konyhabútor! Csak nem Kalsebo bükk? Nekünk az van. De lehet, hogy sötétebb a Tietek?
Én nem tudom, vettem már az arzuhanas.hu-tól, és teljesen meg voltam velük elégedve, nagyon gyorsak voltak (hétfőn fizettem, és pénteken már itt is volt!!!!), és az áru is kifogástalan volt.

Lépek, tényleg ezer bocs most a többiektől, most lehet, hogy napokig csak olvasni ugrok be. Addig is mindenkinek szép napokat, és senki ne legyen ám beteg!!!!!

Ja, és a lényeg:
Benyónak Boldog Szülinapot!!!!

Kép
Kép
nircee

gyorsan benézek csak

Tiop köszi, megcsináltam, sikerült :lol: :lol:

Nircee remélem holnap sikerül és akkor küldöm :wink:

jó éjszakát mindenkinek

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Ja és köszi Nircee a köszöntést :oops: :wink:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Elkezdtem a papírjainkat, bisz-baszainkat szétválogatni és elpakolgatni, hogy hétvégére már csak a nagyobb cuccok maradjanak. Még a felénél sem tartok, de már unom... :oops:

Tiop, nagyon szépen feldíszítetted a lakást. Nekem az ajtók feletii rész tetszik a legjobban.

Nircee, nagyon ügyi vagy. Én még mikulást sem vettem, nemhogy karácsonyi ajándékot. :shock:
Kalsebo bükk. :wink:

Andibab, be vagyok már sózva. Legszívesebben holnap húznék már el innen a bánatba. :evil: Mint a gyerekek, számolom, hogy mennyit kell még aludni. :oops: :lol:

Murphyke, Lili meggyógyult már?

Megyek és bezuhanok az ágyba. Bár Laja még az apja fején ugrál.
Ja... Este fél 6-kor jött vissza az adás nálunk. Hurrá... :evil:
Vendég

Ichtus!
Jó lesz arra a méjl címre is. Köszi, meg is kaptam egyébként. Csak már nem tudtam, hogy itt is megadtam egy címet. Köszi mégegyszer!!!
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
giga1

Ja!
Piroska!
Egészségedre a sütit! Jót nevettem a dolgon! :lol:
Fél óráig szemeztél vele??? :wink: :lol:

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Azt hiszem Timi Bencéjének nem kívántam Boldog szülinapot, úgyhogy most pótolom. :D

Nircee, nagyon jó az ötlet a családnak. Most mi is elhatároztuk, hogy jövőre mindenki valami ilyesmit fog kapni, mert így egy kész vagyon nekünk a karácsony. Hiába veszünk mindenkinek "csak" apróságot, nagyon sokakkal ajándékozunk. Szóval jövőre meg akarjuk szüntetni, mert nem birja a bukszánk.... :? :(

Piroska, az a kis menniységű dió nem fog gondot okozni. :wink: De látom erre magadtól is rájöttél.

Becsi, Szonja hihetetlen milyen tisztán beszél!!! :shock: NAgyon ügyi :wink:

Tiop, tetszenek a díszeitek. Nálunk nincs ekkora díszítés, csak pár fenyyőgirland, meg gyertyák, olajmécsesek.

És végül egy kép, hogyan lopokdja Szonja a csokikákat a naptárból
:wink:

Kép

és ha már megszerezte, így falatozza: :lol:

Kép

thenus

Osváth Erzsébet

Útban van már Télapó

Nicsak, pilinkél a hó!
Ezüst csengős
Cifra szánon
Útban van már Télapó.
Írtam neki levelet:
“Télapó, ha teheted,
Hozz nekem egy repülőt,
Szélsebesen repülőt.
Kishúgomnak azt a mackót,
Azt a piszén pisze mackót.
A tévében látta este
És annyira megszerette.
Maszatnak, a kiskutyámnak
Hozz egy puha meleg sálat.
Tudod, féltem nagyon,
Meg ne fázzék az udvaron.
Ha maradna egy kis pénzed,
Kolbászt is végy neki kérlek.”

Kép
Vendég

http://www.coloring.ws/christmas.htm
http://www.uschis- window-color.th-w.com/html/sonstige_2.html

Matrica kontúrok
Vendég

Sziasztok!

Na, már túl vagyok a pogi sütésen, fürdésen, mindenen, de tanulni még nem volt időm. Na, majd most! :)

Henus:
rájöttem, igen! :)

Giga:
hát már előző nap kaptuk és akkor egy falatot ettem, hogy nehogy baj legyen belőle. Ne tudd meg, milyen finom volt, még meleg, akkor készült, a szívem szakadt meg! És tegnap azon agyaltam, hogy még ennék, de nem mertem. Aztán azt gondoltam, hogy ha gond lett volna, akkor attól a falattól is lett volna gond, tehát mertem kockáztatni. :)

Lányok, én annyira igyekeztem, dehát mindent nem bírok ki én sem! Szülés után egy hónapig majdnem csak lecsót ettem, nehogy valamivel ártsak a kis drágámnak, hát megmondom őszintén, rá sem bírok nézni a lecsóra. :) És annyira lassacskán kezdek hozzá minden új kajához, mert félek, nehogy baj legyen belőle. Hála Istennek, eddig mindent jól bírt a kis drágám.

Holnap mikulás! :) Igaz, hogy én semmit nem vettem, nincs rá pénz, sütöttem pogit, hát ez van... De isteni a sajtos pogim, a szomszédasszonyhoz ha viszek, akkor azonnal bevágnak egy dobozzal. Ugyanis én teszek bele túrót is meg tejfölt is és attól olyan fini lesz. Az az egy hátránya van, hogy már egy hete mást sem csinálok minden reggel, csak pogit sütök és mégis alig marad, hogy átvigyek a szomszédasszonynak, mert közben elfogy :). De most dupla adagot sütöttem, azt fogom átvinni. Ha valakit érdekel a recept, szívesen leírom, nagyon könnyű, gyorsan megvan és nagggyon finom! :)

Szép napot mindenkinek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Pilla:
látom, te is aktivizáltad magad! :):) ahogy szoktad :):)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a dícséretet!!!!!

Henus!
Nagyon édes Szonja ahogy elcseni a csokikat!!!!!! :lol: :lol: milyen jó husiban van!!!!!!!!!! :D :wink: :!: Köszi a dicséretet!

Pilla!
Nekem is az tetszik a legjobban!!!!!!!!!! :D :wink: Már csak pár nap és költöztök!!!!!De izgi!!!Látom,hogy te is bevagy indúlva már rendesen!tök jó lessz már az új házban karácsonyozni!Kidíszited az új lakást????? :?: :wink: :P

Czakoca!
Nagyon szivesen!Örülök,hogy sikerűlt és,hogy tudtam segíteni! :wink: :D

Nircee!
Nagyon kemény fába vágtad a fejszédet!!!Tudom,hogy mit csinálsz,és nagyon sok türelem,és kitartás kell hozzá!Nállunk az ijet apa csinálja!Ügyes vagy,nagyon!!!!!!! :D :wink: :!: :!:

Kébzeljétek Zsani reggel fél 6-tól fent volt,és az előbb nézem(olyan csend volt)így találtam őt!!!!!!!egyedűl elaludt a párnámon!a szoba és a nappali között!most,hogy megyünk oviba?????? :shock: :shock: :shock:
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Szép napot mindenkinek!
El sem köszöntem! :lol: :lol: :oops: :oops:
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Piroska már írhatod is a receptet :wink: :wink: :wink: :wink:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Fúúúú... Nekem is van egy jó sajtos reciptkém, de egyszerűen nem találom. Pedig az is gyors és egyszerű...

Tiop, Zsani olyan édes, ahogy elszunnyadt. Megzabálom... :lol:

Henus, jó lett a naptár. Látom Szonjának is tetszik. :lol:
Vendég

Szép jó reggelt!

Piroska, jöhet a recept!!!Pont a héten akarok pogit sütni, de akkor a tiedet próbálom majd ki! Nem semmi, hogy hajnalok hajnalán felkelsz pogit sütni. Én fél 9-ig aludtam Sárával, de tovább is bírtam volna :oops: :lol:

Tiop, Zsani nagyon cuki, ahogy így elaludt. Hát ne menjetek oviba...vagy már el is mentetek gondolom...

Nircee, nagyon jó ötlet ez az ajándék. Mi sem vagyunk eleresztve anyagilag, ezért adunk mindenkinek naptárat. A férjem egy fotóüzletnek is készít naptárakat, így ami bevétel bejön, abból tudjuk a sajátjaink nyomdai költségét fizetni, így talán kijön nullára. (de még az sem biztos, mert hála Istenek nagy a család :D )Sárának meg már októberben megvettük az ajándékot :lol:

Pilla, sok türelmet a csomagoláshoz!!!Gondolj arra, nemskára új házikótokban alhattok. De jó lesz nektek!!

Képzeljétek, reggelre Sárikának hőemelkedése lett. Tegnap kapta meg a Neis Vac 2. részét. Lehetséges, hogy attól lenne? Így kivihetem szerintetek sétálni? Már két napja nem voltunk kint, olyan sz@r idő volt, most meg szépen süt a nap. Nem tudom, ki merjem e vinni hőemelkedéssel.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Tegnap én is dekoráltam ezerrel, majd ha megtalálom a fényképezőgépet, csinálok képet is.
Nálunk is dvd lesz az ajándék a nagyiknak: múltkor babaúszáson volt víz alatti videózás, ha minden igaz, jövő héten kész lesz! Pont jól jött ki, hogy akkor volt a videózás, mikor leginkább elemében volt Lolo, nagyon produkálta magát! :)
A férjemnek meg digitalizáltattam egy régi, 8 mm-es felvételt, az 5. születésnapja van rajta, szerintem már el is felejtette, hogy nálam volt a szalag. ;) Ezért ma elmegyek, ha a videósnak is jó...

Sajnos rossz hír is van: ma reggel meghalt a férjem nagymamája. :( Lolonak nem lesz már dédimamája! :(
Vendég

Nircee:
nagyon jó ötlet. Mondtam is a párocskámnak, hogy megvan, mit adunk karácsonyra a nagyszülőknek :). Hála neked, nem lesz ajándék nélkül a karácsony. :)

Verna:
Részvétem!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Pogi:
60 dkg lisztet, 25 dkg élesztőt (én egy csomag porélesztőt szoktam rászórni a lisztre, nem futtatom fel, csak rászórom és összekeverem), három kávéskanál sót összekeverek és hozzáadok 1 cs. margarint (25 dkg), 1 kis pohár tejfölt, negyed kg. túrót és 2 tojás sárgáját. Ezt összegyúrom és beteszem a hűtőbe folpackba csomagolva.. Másnap veszem elő és kis pogácsákat formázok, lekenem a megmaradt tojás fehérjével és teszek rá sajtot (a szeletelt sajtból kis kockákat, de lehet reszelni is). Beteszem a sütőbe kb. 200 fokon sütöm kb. 10 percig, de figyelni kell, mikor lesz kész, mert nagyon hamar megsül. Nagyon finom, majd ha megkóstoltátok, akkor mondjatok véleményt! :)
Csók! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?