Sziasztok!
Csak nagyon gyorsan, mert rengeteg dolgom van! Gőzerővel csinálom a Kariajándékokat a családnak, de nem kis fába vágtam a fejszém:
Marci 1. évének videóiból szeretnék csinálni egy összeállítást, persze ez sem olyan egyszerű, mert eddig van 9,5 kazettányi anyag, amit ha nagyon kiválogatok, akkor is min. 3, de inkább 4 DVD-n férnek el. "Marci összes"
. Ehhez persze ki kell válogatnom, mit szeretnék megírni (azaz végignézni 9,5 órányi anyagot!!!), aztán vágni is kell egy csomót, meg ki is kell nézzen valahogy. Meg van egy csomó fényképezővel csinált videóm, azokat is renderelni kell, azaz konvertálni más formátumba, hogy be DVD-t lehessen belőle csinálni. Csakhogy ebből van 32!!!!! No és a telefonnal készített képekről nem is beszélek, azokat 2x kell konvertálni, csakhogy egyelőre az 1.-re nem találok programot.
Ááááááááááá!!!! Már 2 hete csinálom, a felével vagyok kész. Miután az összes konvertálás megvan, akkor rendesen össze kell vágni az anyagot 1 órásakra, majd megcsinálni a DVD-k menüjét, majd megírni egy próbaverziót, ha az megy, akkor már "csak" írni kell ezerrel. Jó, mi?
Szóval a család ezt kapja, Marcinak meg már hetekkel ezelőtt megvettünk mindent. Ilyen jól még sosem álltam!
Bocsi, ha most nem írok mindenkinek, de tényleg rohanok, mert sosem fejezem be!
Tiop,
szuper szépek a díszek!!!!!!!! Hihetetlenül harmonikus az egész! Gratula! A műhó lejön? Mert mi egyszer fújtunk az ablakra, na, az annyira odakötött, hogy üvegcsere lett belőle! Azóta nem merem használni.
És mindenki másnak is nagyon szépek a díszei!!!!!!
Nem tudom már, ki kérdezte, de az ablakmatricákat sablonnal csináltam. Bár van kézügyességem, kreativitásom nem sok, így "lesek" a nagyoktól.
Becsi,
tök jók ezek az ékszerfák! Köszi!!!!
Timi,
megköszönném, ha elküldenéd mailben! Az aláírásomnál az e-mailre kattintva tudod küldeni!
Pilla,
tök szép lesz a konyhabútor! Csak nem Kalsebo bükk? Nekünk az van. De lehet, hogy sötétebb a Tietek?
Én nem tudom, vettem már az arzuhanas.hu-tól, és teljesen meg voltam velük elégedve, nagyon gyorsak voltak (hétfőn fizettem, és pénteken már itt is volt!!!!), és az áru is kifogástalan volt.
Lépek, tényleg ezer bocs most a többiektől, most lehet, hogy napokig csak olvasni ugrok be. Addig is mindenkinek szép napokat, és senki ne legyen ám beteg!!!!!
Ja, és a lényeg:
Benyónak Boldog Szülinapot!!!!