Új privát üzeneted érkezett!

Vagyok mèg!

Lyly meg van a privim?
Vendég

Ja ès a travikkal kapcsolatban:Nekem tetszik a dolog ,mert öket tènyleg meg lehet vàltoztatni làtvànyosan! :mrgreen:
Vendég

Tünci

Én biztos voltam benne, hogy Betti kicsit lelkileg összeakarja szedni magát. Majd ha úgy érzi, biztos visszajön hozzánk.

Betti

Remélem olvasol minket és tudd hogy nagyon hiányzol nekünk. És szeretünk téged. És minél előbb várunk vissza. Megértelek.

Kép

Kép
melcsike70

Èn ezt nem èrtem mindig akkor tüntök el mikor vagyok?
Vendég

Betti èn is ,csak Melit tudom ismètelni!!!
Vendég

Hasli, mindig ez van!Össze vissza kerüljük egymást,de nem baj, lényeg, hogy mindig legyen itt valaki!!! :lol:
tünci28

Én is itt vagyooooooooookkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
melcsike70

Leda

Neked jó reggelt. Most már többet jössz te is ugye?

Kép

Kép
melcsike70

én is jöttem,lányok :wink:

Kép
Kép
szintus

Lányok az unokatesóm nagyon nem jól van. :cry: Nem tudják levenni a lélegeztetőről. Tegnap este összeomlott a szervezete, úgyhogy küzdenek vele. :cry: Az életéért. Válságos.

Kép

Kép
melcsike70

Leda nálatok most hányóra van? 8)

BOCSI,h nem tudom,de a férjemmel tanácskozunk,hogy ott hány óra lehet :D

Kép
Kép
szintus

Sajnálom Melcsike reméljük,hogy győz a szervezete.
Szoritunk érte!!!!!!!!!

Kép
Kép
szintus

HÁt most minden rajta múlik. A szervezetén. Most beszéltük meg, hogy megyünk együtt nyaralni. Ők is jönnének velünk, mert jönnek haza amerikából a nagybátyámék és terveztünk egy ilyen kisebb familis nyaralást. Szeretném, ha ők is, Ő is ott lenne. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert mióta hazajöttünk azóta olvasok vissza.

Melcsike, nagyon szorítok unokatesódért, hogy jobban legyen.

Lyly, én is azt mondom, amit a lányok, azt kívánom, úgy legyen a házzal kapcsolatban, ahogy hosszabb távon jobb nektek. Drukkolok, hogy jól sikerüljenek a dolgok.

Betti, minél előbb várunk vissza.

Hasli, ha meglesz a blog, várjuk az elérhetőséget:)

Lányok, holnap többet jövök majd.
Puszi mindenkinek, jó éjt

Ja, még valami:
A névtelen írónknak még annyit szeretnék írni, hogy legalább egy pár napig hagyhatta volna aktívnak a felhasználó nevét, ha már ilyen "szépen" megmondta itt a "frankót...", mert úgyis gondolta, hogy reagálni fogunk az írására. Bár abból, hogy inaktiválta az derült ki, hogy arra már nem kíváncsi, hogy nekünk mi a véleményünk az ő írásáról... csak szép csendben elolvassa majd és kb. fél év múlva megint ír nekünk egy szép hsz-t :lol: 8) :?
Vendég

Szia Boboka!

Olyan vagy mint a villám, hirtelen jössz, aztán meg mész. Most már kicsit maradj is velünk. :wink:

Névtelennek meg csak annyit, ha már igy megmondja a frankót ,frankón nyaljon sót :twisted: , mert bántani tud, de már bátorsága nincs hogy fel is vállalja magát.

Kép

Kép
melcsike70

Igen Melcsike megprobálok többet jönni, habár egyszerűen Baraktól alig tudok mozdulni, semmit sem enged csinálni, csak vele kell foglalkoznom. Nagyooon sajnálom az unokatesod, el sem hiszem, hogy ilyen fiatalon.. Volt valami előzménye? Drukkolok, hogy minden renben legyen.

Itt közel 2 óra van délután..

Kép
leda2002

Zaha

Próbálkozz meg légyszi az iwiwen velem, mert nem adja ki a neved. Túl nagy az eredményhalmaz. Olyan sok név rokonod lehet. :shock: Szinte hihetetlen.

Kép

Kép
melcsike70

Leda

Semmi előzménye nem volt. És nem is volt beteges sosem. Most voltak augusztusban Floridában a nagybátyáméknál. Van egy 17 éves fia és egy 15 éves lánya. Annyi volt hogy tegnapelőtt este belázasodott és elkezdett hányni. Kihivták a körzeti orvost, és ő már egyből küldte a megyei kórházba,mert már tudta, hogy agyvérzés. Onnan egyből vitték az amerikai útra az idegsebészetre műteni, mert folyamatosan szivárgott a vér neki. És most nagyon nem jól van.

Kép

Kép
melcsike70

Nagyon de nagyon szomorú!!! És miylen fiatal... ugye 40 körül van? Az orvosok tudtak valamit mondani? Nagy vérnyomása volt esetleg? Képzeljétek itt a városban 1 hónappal ezelőtt halt meg egy 26 éves kismama agyvérzésben. A babát meg tudták menteni, de rajta nem tudtak segíteni.. És még van egy 3 éves fia.. döbbenet..

Kép
leda2002

Melcsike, maradnék én, de már kihúznám a gyufát szerintem uramnál :)
Szó szerint, még a vacsi alatt is olvastam vissza a hétvégi termést, aztán látom rajta, hogy ilyenkor jó lenne együtt lenni egy kicsit, nem csak az őrült asszonkáját nézni, ahogy csépeli a billentyűket :)

Majd holnap én is kifaggatom Zaha-t a nevéről, hogy jelölhessem :wink:

Bea, visszajelöltelek :wink: Nagyon szép kis családod van:)

És most láttam ezt a hülye új funkciót az iwiw-en, hogy kit honnan ismer az ember.... Be kell jelölni, anélkül nem is lehet visszaigazolni, hogy ismered. Tudat alatt kiszednek annyi infót az emberekből, hogy az már durva :shock:

Na tényleg megyek, holnap jövök, puszi mindenkinek
Vendég

De igen Boboka annélkül is lehet visszajelölni, csak az ismeremre kell kattintani. Én is ma láttam először.

Kép

Kép
melcsike70

Leda

Igen 40 éves vagyis idén lesz 41 már. Remélem. :cry: Amúgy nem volt még vérnyomásával sem proléma, ez ilyen derült égből villámcsapásként jött dolog. Látástól mikulásig dolgozott már évek óta. HOgy jó körüléményeket teremtsen a családnak. Már évek óta még nyaralni sem voltak. Most idén hogy elmentek a nagybátyámékhoz az azért volt, mert meghivták őket és meglepték őket a repülőjegyekkel. Azért mert mindig Nálunk vannak a nagybátyámék amikor hazajönnek 2 hónapot.

Kép

Kép
melcsike70

Oh Melcsike ez nagyon de nagyon szomorú! Tudod az énférjem is 42 volt idén, én is közel a 40et taposom és annyira de annyira ijesztő amikor ilyenekt hall az ember.. Gyakorlatolag bárkivel bármikor történhet ilyesmi. És mégcsak nem is tudod megelőzni.. vagy az okát sem tudod.. szegény gyerekek és a feleség.. gondolom jól meg vannak ijedve.. bízzunk, hogy minden rendben lesz, hiszen fiatal a szervezete nagyon..

Kép
leda2002

Megyek én is aludni. jó éjt mindenkinek! Vagy már egyedül vagyok?

Zaha

Próbáld meg akkor te a keresést. Mert hiába próbálom nem jössz elő, már az FBI-t majdnem bevetettem. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Leda

Még ezt megirom. Nekem tavaly előtt az tüdőembóliám is hirtelen jött. Soha semmi arra utaló jel nem volt. Előtte nyáron, repülővel voltunk nyaralni, a gyerekekkel fogócskáztunk a játszin. Jele nem volt neki. Aztán meg egy 3 cmeres részlegesen elzáródott éren és néhány percen múlott az életem.

Kép

Kép
melcsike70

Most már tényleg megyek, mert ma olyan korán keltem. Ja és ollllllllyyyyyyyyyan sokat dolgoztam. :lol:

Na jó éjt csajok.

Kép

Kép
melcsike70

Melicske!

Nagyon sajnàlom ami az unokatesoddal törtènik!Remèlem jobban lessz nagyon drukkolok èrte!

Leda!Ez a kismama dolog borzaszto!

Az embernek tènyleg minden napot ugy kell megèlnie ,mintha az utolso lenne! :(
Nemhiàba a mondàs!
Vendég

Jo èjt mindenkinek!Leda neked pedig szèp napot! :wink:
Vendég

Jó éjt lányok!!!!!!!!

Kép
Kép
szintus

Jó reggelt hétalvók!

Melcsike, szorítok az unokatesódért, korai még elmennie, a családjának még sok sok időt kell vele tölteni...

Írtam Hettulinak,remélem jelentkezik, megnéztem a vonalzóját, most lép a 30.hétbe.

Ma is van egy csomó dolgom, de napközben benézek.tegnap egész nap esett az eső,ma meg rokán van....

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Nálunk nincs olyan nagy szél, de azért fúj. És hűvös van. :evil: Sosem lesz már tavasz. :(

Köszönöm lányok az együttérzéseteket. Remélem hogy sikerülni fog neki. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Nálunk is fúúúúúj a szél,sajna.

Hogy vagytok lányok?

Szoritsatok nekünk,ma a férjem megy munkát keresni. :)

Kép
Kép
szintus

most nézem hogy rokánt írtam, orkán helyett.... :lol:
ki se javítom így viccesebb. :lol:
tünci28

Tünci

Semmi gond megértettem. :wink:

Szintus

Legyen sikeres a munkakeresés.

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Hettuli

Jelentkezzél te is légyszi!

Boldog névnapot Hettuli!

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Huuuuuu azt hittem nagyobb lesz a kép. Nem baj szivből küldöm neked. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, én először nem értettem mi lehet az az rokán, azt hittem valami helyi kifejezés :lol: De így azért már érthető :)

Boldog névnapot kívánok Hettulinak :)

Kép
Vendég

Szintus, férjednek meg nagy drukk az álláshoz Kép
Vendég

Zaha

Megtaláltalak az iwiwen.

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Tök jó a pompomos! :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Merre jártál ma? Mit főztél?

Kép

Kép
melcsike70

De édi figurákat raktok be hogyan csináljátok?

Köszi a drukkot!Reméljük hamarosan sikerül melót találnia,vagy másképp elsüllyedünk,mint a Titanic :(

Rokán az van nálunk is :lol:

Pá-pá :wink:

Kép
Kép
szintus

Melcsike, semmi különöset nem csináltam. 11 körül keltem, beindítottam egy mosást, elpakolásztam. Boltba kéne lemenni, egy kis séta sem ártana.

Nem tudom mit főzzek, lehet, hogy csinálok egy sertés pörköltet tésztával. Azzal nincs sok tennivaló 8)

Nálatok mi lesz a menü?

Szép az avatarod :wink:
Vendég

Köszönöm. 8)

Nálunk már el is fogyott a mai menü. Tegnapi leves :oops: . Ma meg csináltam rizi-bizit, rántott tonhallal és rántott sajttal. És csemege uborka, de az nem én csináltam. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

A rántott sajtot készen (fagyasztva) veszed vagy te csinálod azt is?

Lehet, hogy holnap azt csinálok férjecskének:)
Bár most nincs kedvem vele pepecselni, majd fagyasztottat veszek.

Nagyon finomat ettetek :wink:
Vendég

Megyek megpróbálkozok a tekeréssel. Álmomban egész éjjel mentem végig a városon biciklivel. :? Lehet ez volt a jel, hogy pattanjak ismét fel a szobabiciklire. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Fagyasztottan veszem. De én sütöttem ki. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Melcsike, annyira szörnyű ez a dolog az unokatesóddal, annyira nagyon sajnálom! Nagyon szorítok neki, csak pozitív energiákat küldök!
Te viszont jobb vagy mint Sherlock! 8)
Barci nagyon édes kiscsaj, irtó aranyos.
Bogika pedig gyönyörű kisbaba, úgy sírtam a képeket látva, annyira szörnyű ez! Ne haragudj, ha felkavarlak.
Tüdőembólia? Elmondod?

Leda, ez a 26 éves kismamás történet is embertelen...
Megírod nekem priviben, hol élsz?
Ja, és akartam már írni, nagyon szép neve van a kisfiadnak.

Boboka, már az én férjemnél is kezdi kivágni a biztosítékot, hogy ha lefektetem Vincét, nem vele beszélgetek hanem rohanok a gép elé. Elmagyaráztam neki, hogy ez nekem most olyan, mint egy falat kenyér.
Írtam privit iwiw-ügyben.

Bea, én is csak a többieket tudom ismételgetni: nagyon szép a családod, gyönyörűek a gyerekeid!

Szintus, megy a drukk a férjednek munkafronton!

Én ma reggel bementem Pestre a háziorvosomhoz. Egész várakozási idő alatt gyűjtöttem az erőt, hogy el tudjam mondani, miért jöttem. Persze mire odajutottam, már meg se bírtam szólalni, csak rázott a zokogás, ő pedig értette, miről van szó. Hálás vagyok neki, olyan kóddal vett fel táppénzre, amivel még nagyon sokáig itthon maradhatok.
Tökfura volt a városban mászkálni, olyan kicsinek éreztem magam.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!

Melcsike, annyira szörnyű ez a dolog az unokatesóddal, annyira nagyon sajnálom! Nagyon szorítok neki, csak pozitív energiákat küldök!
Te viszont jobb vagy mint Sherlock! 8)
Barci nagyon édes kiscsaj, irtó aranyos.
Bogika pedig gyönyörű kisbaba, úgy sírtam a képeket látva, annyira szörnyű ez! Ne haragudj, ha felkavarlak.
Tüdőembólia? Elmondod?

Leda, ez a 26 éves kismamás történet is embertelen...
Megírod nekem priviben, hol élsz?
Ja, és akartam már írni, nagyon szép neve van a kisfiadnak.

Boboka, már az én férjemnél is kezdi kivágni a biztosítékot, hogy ha lefektetem Vincét, nem vele beszélgetek hanem rohanok a gép elé. Elmagyaráztam neki, hogy ez nekem most olyan, mint egy falat kenyér.
Írtam privit iwiw-ügyben.

Bea, én is csak a többieket tudom ismételgetni: nagyon szép a családod, gyönyörűek a gyerekeid!

Szintus, megy a drukk a férjednek munkafronton!

Én ma reggel bementem Pestre a háziorvosomhoz. Egész várakozási idő alatt gyűjtöttem az erőt, hogy el tudjam mondani, miért jöttem. Persze mire odajutottam, már meg se bírtam szólalni, csak rázott a zokogás, ő pedig értette, miről van szó. Hálás vagyok neki, olyan kóddal vett fel táppénzre, amivel még nagyon sokáig itthon maradhatok.
Tökfura volt a városban mászkálni, olyan kicsinek éreztem magam.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Azt gondoltam :lol: :lol: Melcsike, hogy te sütöd ki:)

Nálunk az a gáz, hogy férjecskének csinálhatok bármilyen ételt, amíg nem kap husit nem lakik jól...

Pl. egy sima túrós tésztával nem szúrhatnám ki a szemét, rá fél órára már korogna a gyomra :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?