Sziasztok!
Most hogy itt nálunk az ÁMK-ban bezárt az ovi a "nagy nyári szünetre" itthon van már a párom anyukája már 1 hete
és most a párom is mert nincs munkája még mindig és nem ment ki végül. Szóval nem jutok géphez és szóhoz se...
Láttam volt több téma is de nem emlékszem mindenre...
Gyerekülést még mindig nem vettünk még mindig csak a cipelőt használjuk és szerintem majd csak Agusztusban lessz rá pénz
Aztán Alexandert nem nagyon bizhatom másra hiába élünk a párom szüleivel csak én tudom este altatni, mert cicin alszik el pancsi útán és erről nem tudom leszoktatni probáltam már fürdés elött etetni, de akkor bealszik
Aztán ő nem irigy és nem is csipked. Harapni is csak 1x harapta meg még szeptemberben mindkét cicimet egy nap. Az jó lassan is gyogyult, de azóta semmilyen harapás sem volt, se csipkedés.
Lehet szerencsés vagyok.
Anita - Ne aggodj szerintem se az evés miatt Alexander is csak nagyon lassan kezdett többet enni, mondjuk volt egy ugrásszerű váltás is, de most megint kevesebbet eszik pedig már megette a 400g -ot is!
Nini - Én is aggodtam értetek és jó hogy jobban van már a manó. Aztán meg lehet, hogy ahogy nagyobb lessz Márkó több időtök lessz egymásra a pároddal és "helyre jöttök".
Aztán magyunkról. Alexandernek kijött a 2. foga és nem is vettem nagyon észre hogy fog helyzett van, mondjuk borzalmasan ment a hasa de azt metudtam az új gyömiknek, de végre kezd hereálni, de aggasztó volt mert volt hogy evés útán akár fél órával már jött is ki a gyümi és ami érdekesé teszi gyümölcs illatuan és csak egy kicsit barnábban. Gyakorlatilag felismerhető formában
Nem tudom mi lehetett a gond de kb 2,5 hét így ment és a többi kaját se rendesen emésztette
. Amim még szörnyű hogy fogyott is sokat 06.02.-án 7530 volt ez a csúcs súlya ekkor gyarapodott 1 hét altt 210g-ot és úgy volt ennyi és azóta... 06.09. 7370g; 06.23. (most kedden) 7260g nem tudom mi lehet a fogon kívül és a dokink is szabin volt most héten
úgy aggodom érte! Aztán kb 1 hete nagyon makacs melgyuladásom volt több mint 1 hátig elhuzodott a golog vasárnap még lázam is volt! A párom probált lecsapolni egy kis tajet miután Alexander telitölte magát és elment aludni, de csak tegnap tünt el teljesen az összes csomó. Ja és akartam mondani hogy a második foga nem alul jött kibal mellett hanem fölötte, és nem az egyes jött ki hanem a kettes
eléggé vices amikor mosolyog.