Most van időm írni, végre. Kicsit besűrűsödtek a napjaink.
A Hófordulós Babáknak Nagy Gratula!
Andibab, jópofa lehetett Bogi és Apa a jégen! Olyan jó, hogy ennyire tetszett a lánynak a korizás. Sára életében egyszer hisztizett, (pont a Pólusban) 6 évesen, egy hülye Baby Born babáért. Elkezdett visítani és a földhöz vágta magát. A kabátjánál fogva, szó szerint végighúztam a földön a kijáratig. A párom meg előre ment, mintha nem is velünk lenne. Égett a fejem rendesen...
Becsi, jobbulást Nektek! Sajnálom, hogy Bence szülinapja ilyen betegeskedősre sikeredett.
Tüccs, a strapabírásról csak annyit, hogy péntek délután leültem TV-zni és ülve aludtam egy órát.
Sára azt mondta, hogy még horkoltam is. Állítólag Laura ütögette a lábam, húzta a hajam, de semmire nem ébredtem fel.
Szantre, Laura is egy kis vékony párnával alszik kb. 9 hónapos kora óta. Egyszerűen azt vettem észre, hogy a fejvédőt a feje alá gyűri és úgy alszik. Így aztán a babatakaróhoz kapott párnát a feje alá tettem. Azóta nem szedi le a fejvédőt. De, ez a párna tényleg vékony, és még be is süllyed. Szerintem, ha a Tietek is hasonló (nem kemény), akkor hagyhatod Márk feje alatt.
Próbálgassátok szép lassan a hason fekvést. Sajnos az én lánykám is utált hason lenni. Üvöltött, mint a sakáll, de a védőnő azt mondta, hogy muszáj hasra tenni, mert különben nem erősödik a mellizom és a nyakacska. Amikor megtanult forogni, akkor már nem zavarta, hogy hason van.
Verna, dehogy haragszom a hajhúzás miatt!!! Laurának is hozzá kell szoknia ezekhez a dolgokhoz. Bár amint látod, elég "magányos farkas" típus.
Gratula a foghoz!
Czakoca, jók ezek a gyöngyös díszek! Nagyon ügyi vagy!
Tegnap összerakták a konyhabútorunkat. Ma meg megyek vissza az Ikeába, mert a fióknak tök más a mintája, mint a bútor többi részének. Ugyanaz a szín, csak más a száliránya a fának, de így olyan, mintha nem is ehez a bútorhoz tartozna. Elkeserednék nagyon, ha nem cserélnék ki...
Mindenkinek nagyon kellemes vasárnapot!