Új privát üzeneted érkezett!

Andi:
csinálj valami tésztát, az hamar megvan. Szeretitek?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!
Csak egy rövid bekukk...

Bencének nagyon sok boldog szülinapot!!!

Képzeljétek, tegnap este vettem észre, hogy Lolonak már elég rendesen (kb. félig) kint van a bal alsó kettes foga. Ez a 7! :)
Vendég

Sziasztok!

Én is csak gyorsan, mert megyünk anyósékhoz ebédre meg szülinapozni, névnapozni :wink:

Becsi Bencéjének boldog szülinapot kívánunk

Köszi Detti nevében is, remélem tényleg csak átmeneti a dolog :roll:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

BENCÉNEK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!
Kép
JOBBULÁST A GYERKŐCÖKNEK!Hála istennek(meg az antibiotikumnak)Zsani már tök jól van!!!!Anett és Roli jólvan!!! :D Remélem így is marad,mert pénteken mondták,hogy Anett angyalka lessz a karácsonyi ünnepségen!!!! :wink: :D így kell,hogy járjon oviba!!!!!!Egyépként énis csak Mikulásra+karácsonyi ünnepségre vinném őt be!!!!! :!: :oops: De örülök neki,hogy szerepelni fog!!!! :D :P

szantre!
Tényleg nagyon magas a párna a fejecskéje allatt Márknak!!!!Zsaninak éppenhogy van egy kis emelkedője!!!! :?

andibab!
Örülök,hogy jobban van Bogi!!!!!!!Remélem Roninak nem lessz komolyabb baja!!!De jó dolgod van neked hallod-e!!!!!!! :wink: :D

szép hétvégét mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Köszi, hogy szóltatok, nekem eszembe se jutott, hogy ez a párna még sok egy ilyen kicsinek.. :? :oops: :oops:

Bencének boldog szülinapot kívánok!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Csak egy gyors bekukk...

Bencének Boldog Szülinapot Kívánunk!

Kép
Vendég

Hi!
Persze a csaj még mindig alszik, alig lehetett lefektetni, széthisztizte magát mert meccset akart nézni a tévében. :roll: :roll: Én ilyen 2 éves nőszeméllyel még nem találkoztam, hogy ilyen fiús legyen... De hogyan lesz így korizás, azt nem tudom, mert csak 6-ig van "szabadpálya" a Pólusban, utána jönnek a pályabéreltesek.

Piroska,
kösz a tippet, én imádok mindenféle tésztakaját, végülis a férjem is megeszi, csak hús is legyen hozzá. Ő nagyon húsevő fajta, rántottszeletet pörkölttel, utána meg egy kis sültet. :shock: No comment. Végülis brassóit csináltam pulykamellből, sok-sok borsóval. Már elfogyott... :wink: :lol:

Tiop,
igen, ma kivételesen "jódógom" volt reggel, de olyan ritka az ilyesmi, mert a férjem a hétközbeni hajtást ki kell, hogy pihenje valamikor. Csak Bogit nehéz rábeszélni, hogy apát hagyja békén és ne ugráljon a fején már kora reggel. De ma nem voltam elég éber, és sikeresen felkeltette az apját. Ez van... Csak abban reménykedem, hogy az új főnökük megtartja a régi főnök szokását és a karácsony-szilveszter közötti napokat mindenkinek kiadja "kötelező szabinak". Utána meg már mindjárt február, és megyünk Mátraházára egy egész hétre!!!! :D :D :D

Sziasztok!
andibab

Ronibabának boldog hófordulót!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Szantre!
MÁRKNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!!
Kép

ANDIBAB!
RONIBABÓNAK IS BOLDOG HÓFORDULÓT!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!!
Sajna nem túl élvezetes a szülinap, továbbra is beteg ápolunk! :cry:

Roninak és Márknak Boldog hófordulót!!!
Most születtek... :lol: :o

Megyek mert nyügik! :cry:

Jó éjt!!
becsi
Iklad

Sziasztok!

Én is itt vagyok, kicsit kimaradtam mostanság.

BENCÉNEK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!és jobbulást az egész családnak!!

Boldog hófordulót Roninak és Márknak!!

Andi, végül lett ma korizás, vagy nem?

Megnéztem a videókat, és a képeket, annyira édesek a babák!!!!Mindegyik!! :lol:

Ma leltárt tartottam Sára szájában, úgy tudtam, hogy a 11. foga készül áttörni, erre már a 12. is kint van :roll: :lol: Nem sűrűn engedi, hogy maceráljam a száját, ha meg belenyúlok, jól megharap.

Márti, biztosan nem olvasod, de jó költözködést nektek!!

Pilla, tök jó, hogy nemsokára ti is költöztök!!

Giga, pocaklakód, és Lilid hogy vannak?

Jaj, nem is mondtam a lényeget, hogy Sárika már egyre többet megy önállóan. Már fél-egész szobát is átgyalogol. Ha egyik kezét fogjuk, akkor meg szinte szalad. Annyira édes, ahogy élvezi, hogy önállóan megy.

Verna, gratulálok Lolonak az elinduláshoz!!!Nem semmi a kis nőszemélyed, hogy ilyen korán elindult! :lol:

Szép estét nektek!!

Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

párkép a gyöngyös kisharangokról, akit nem érdekel görgesse át :
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ichtus tártytalan a naptár :oops: :( azért köszi az infót

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Roninak és Márknak boldog hófordulót :D :D :D

Andi silerült végűl korizni vagy a foci győzött

holnap nem igazán tudok jönni, mert jönnek anyuék, de este benézek :wink:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Roninak, Bencének és Márknak boldog hófordulót!!!

A kis betegeknek jobbulást, a gyógyulgatóknak meg csak így tovább!

Timi,
szuperek ezek a harangok!!!! Hogy csinálod???? Régen én is rengeteget gyöngyfűztem, de ilyen térbeli dolgokat sosem tudtam! :oops: :cry: Van több kilónyi gyöngyöm, meg minden cuccom, szívesen kipróbálnám ezt! Van valami leírásod?

Lolónak és Sárikának gratula a fogacskákhoz!

Andi,
na, mi volt a korival????

Kép
Kép
nircee

Jaj lányok, rég röhögtem ilyen jóízűeket!!! Kívülről nézve nem lehetett eldönteni, hogy Bogi és Lénárd közül ki támaszkodik kire! Annyira édesen bénák voltak!!!! Aztán kiderült, hogy a férjemnek nem volt jó a bérelt kori, alig bírta rakni benne előre a lábát. Bogi meg ugye életében először volt jégen, kapaszkodott apába, és azért nehéz ám őt folyamatosan tartani. Ráadásul annyira élvezte, hogy végigsikítozta a háromnegyed órát, amit fent voltak, és egyfolytában reklamált, ha apa megállt kicsit pihizni. Persze én Hüje Malyom, nem vittem se kamerát, se fényképezőt, még csak kamerás mobil se volt nálunk... :x
Utána viszont, amikor vége lett a szabadprogramnak, és lezavarták a jónépet a pályáról, hát, szerintem még nem látott a Pólus olyan hisztit, amit Bogi produkált! Rendesen bírkózni kellett a gyerekkel, hogy levegyem a korit a lábáról, és átcseréljem a gatyóját. Ütött-vágott-rúgott... Olyan, de olyan üvöltés volt, égett a fejem.... Persze csak akkor hagyta abba, amikor megígértük ünnepélyesen, hogy holnap is jövünk... Ekkor kaját kért, zabált egy nagyot a KFC-ben és elmentek apával a bowling-pályára, mert mondanom se kell, az is nagyon "bejön" a csajnak... Lesznek itt még gondok rendesen, csak kezdjen kamaszodni őnaccsága... :roll: :roll: :roll:

Jó éjt!
andibab

Jó reggelt!

Disda Jenő:Itt van a szép karácsony

Itt van a szép, víg karácsony,
Élünk dión, friss kalácson:
mennyi fínom csemege!
Kicsi szíved remeg-e?

Karácsonyfa minden ága
csillog-villog: csupa drága,
szép mennyei üzenet:
Kis Jézuska született.

Jó gyermekek mind örülnek,
kályha mellett körben ülnek,
aranymese, áhitat
minden szívet átitat.

Pásztorjátszók be-bejönnek
és kántálva ráköszönnek
a családra. Fura nép,
de énekük csudaszép.

Tiszta öröm tüze átég
a szemeken, a harangjáték
szól, éjféli üzenet:
Kis Jézuska született!

Kép Kép
Vendég

Most van időm írni, végre. Kicsit besűrűsödtek a napjaink.

A Hófordulós Babáknak Nagy Gratula!

Andibab, jópofa lehetett Bogi és Apa a jégen! Olyan jó, hogy ennyire tetszett a lánynak a korizás. Sára életében egyszer hisztizett, (pont a Pólusban) 6 évesen, egy hülye Baby Born babáért. Elkezdett visítani és a földhöz vágta magát. A kabátjánál fogva, szó szerint végighúztam a földön a kijáratig. A párom meg előre ment, mintha nem is velünk lenne. Égett a fejem rendesen...

Becsi, jobbulást Nektek! Sajnálom, hogy Bence szülinapja ilyen betegeskedősre sikeredett.

Tüccs, a strapabírásról csak annyit, hogy péntek délután leültem TV-zni és ülve aludtam egy órát. :shock: Sára azt mondta, hogy még horkoltam is. Állítólag Laura ütögette a lábam, húzta a hajam, de semmire nem ébredtem fel. :shock: :oops:

Szantre, Laura is egy kis vékony párnával alszik kb. 9 hónapos kora óta. Egyszerűen azt vettem észre, hogy a fejvédőt a feje alá gyűri és úgy alszik. Így aztán a babatakaróhoz kapott párnát a feje alá tettem. Azóta nem szedi le a fejvédőt. De, ez a párna tényleg vékony, és még be is süllyed. Szerintem, ha a Tietek is hasonló (nem kemény), akkor hagyhatod Márk feje alatt.
Próbálgassátok szép lassan a hason fekvést. Sajnos az én lánykám is utált hason lenni. Üvöltött, mint a sakáll, de a védőnő azt mondta, hogy muszáj hasra tenni, mert különben nem erősödik a mellizom és a nyakacska. Amikor megtanult forogni, akkor már nem zavarta, hogy hason van.

Verna, dehogy haragszom a hajhúzás miatt!!! Laurának is hozzá kell szoknia ezekhez a dolgokhoz. Bár amint látod, elég "magányos farkas" típus. :shock:
Gratula a foghoz!

Czakoca, jók ezek a gyöngyös díszek! Nagyon ügyi vagy!

Tegnap összerakták a konyhabútorunkat. Ma meg megyek vissza az Ikeába, mert a fióknak tök más a mintája, mint a bútor többi részének. Ugyanaz a szín, csak más a száliránya a fának, de így olyan, mintha nem is ehez a bútorhoz tartozna. Elkeserednék nagyon, ha nem cserélnék ki...

Mindenkinek nagyon kellemes vasárnapot!
Vendég

A konyhabútor (telefonnal fényképezve):

Kép
Vendég

jó reggelt!

ma lakás díszítés :lol:

nircee...ha van egy kg gyöngyöd akkor én tudom mit csinálj...majd megkeresem és bescanellem :wink:

pilla

alakultok!!!izgi

andi

bogi :D
becsi
Iklad

Kép

Kép
becsi
Iklad

Sziasztok!

Becsi,
ez nagyon szép! :)

Megyek tanulni (közgááááz :(), mert jönnek látogatók megnézni a mi kis szépséges leányzónkat! :)

Képzeljétek, tegnap hogy jártam:
cserélem a pelust, már a tiszta van a feneke alatt, kenem be a fenekét, erre rottyant. Na, mondom, akkor teszek alá másik tisztát, ráadom a második tiszta pelust, erre belerottyol. Hát, mondom, akkor ezt is kicserélem, de előtte egy kicsit várok, vártam egy kicsit, rátettem egy textilpelust, hogy ne fázzon (nálunk elég meleg van, Hála Istennek, erre pisilt, meg még egyet rottyolt. :) Na, mondom, megúsztuk ezt a pelenkázást CSAK három pelusból. :) Csúcs ez a leányzó! :) Ezentúl mindenkitől csak pelenkát fogok kérni, ha megkérdezi, mit kérünk. :)

Szép napot mindenkinek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Czakoca!
Tök jók a harangocskák!!!!!!!!Ügyes vagy!!!!!Ja a Nőin nem TIOP vagyok!!!!! :lol: :wink: Hanem TIOPNÉ!!!!!!!! :wink: :D Gondolod segítek,hogy a képeket feltudd tenni!!!!!!!! :wink:
BENYÓMANÓNAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!
Kép
Katica!
Ügyes Sárika nagyon!!!!!! :P

andibab!
Akkor jót mulattatok!!!!!!!!! :lol: :lol: :wink:

Becsi!
Muti majd meg a díszitést!!!! :wink: Mi múlthéten már feltettük a díszeket!Láttátok már???????? :shock: Lehet,hogy megsem mutattam nektek!!!!!(mindenkinek)Ha érdekel akkor szóljatok!!!! :wink: Remélem hamar meggyógyultok mostmár!!!! :(

Pilla!
Nagyon szép a konyhabútorotok!!!!!!! :wink: :D Biztos kicserélik!!!! :!: :wink:

Szép vasárnapot mindenkinek!Sziasztok!
Kép
Nefeledjétek meggyújtani az első gyertyát ma!!!!!!!! :!: :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Lányok,
gyújtsatok helyettem is gyertyát, nekem nem volt időm adventi koszorút csinálni :(. De vége lesz egyszer ennek a főiskolának! :):) Akkor minden évben fogok csinálni! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Képzeljétek el, Didri az oldalán feküdt és addig kalimpált, míg hasrafordult, de a keze alákerült. Annyira erőlködött, hogy majdnem teljesen kihúzta, aztán az apja kivette alóla :). De olyan aranyos volt, úgy nyomta a fekvőtámaszt! :) Látszott, ahogy a kis izmocskái erőlködnek. :):):) Már amennyi izmocskája van neki. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Benyusnak boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Pilla, nagyon szép a konyhabútor!!!Most aztán jó irigy vagyok rátok! :wink: Sok erőt kívánok nektek a költözködéshez, meg dobozoláshoz!!

Piroska, kérünk fotót Didriről, már régen mutattad!

Andi, tőled is a csajokról. Roni baba is biztosan nagyot nőtt már. Nagyon cuki lehetett Bogi, ahogy korizott apájával.
Ja, a fogimeccset Sára is szereti nézni, apával szoktak meccset nézni, mondja, hogy "dadda". Ez a labda nála :lol: Mutat a képernyőre, azt jelenti, "apa, meccs van a tévében!"

Czakocza, nagyon szépek a harangok!!!régebben állatkákat fűztem gyöngyből, de ilyen harangokat még nem láttam. Nagyon klassz.

Nircee, még tőled akartam kérdezni, hogy az ablakfestéses díszedhez sablont használtál, vagy te magad rajzoltad? Az is nagyon tetszik :lol:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

TIMI BOLDOG SZÜLINAPOT BENCÉNEK!!! :lol:

Nekem nem lenne türelmem gyöngyfűzéshez...ügyi vagy!

Tiop

semmi különös a díszítésben, csak a megszokott kis tárgyacskáink, és lámpafüzért szoktunk a nappaliba a könyvespolcra, meg a konyhaablakba...így mikor besötétedik tök jó hangulatos a környezetünk...

képre nem emlékszem muti :wink:
becsi
Iklad

Bencének Boldog Szülinapot!

Kép

Most értünk haza... Kicserélték a fiókelőlapot szó nélkül!
Megyek és ledőlök, Laja már szunyál...
Vendég

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket, általában csak bámulok, hogy még most született meg Ronika, aztán már olyan nagy! Mostmár lehet dögönyözni - persze finoman! - csiklandozni, meg harapdálni-puszilgatni a pociját-nyakát, és olyankor olyan jóízűeket röhög meg gurgulázik, hogy általában csuklás lesz a vége... :lol: :lol: :lol:

Tegnap készült kép, már megint a nagyágyban fetrengtek a csajok:

Kép

Üdv!
andibab

Boldog Hófordulót Roninak! :)

Lányok, ezt még elmesélem és kussolok :)
Didrike unatkozott és az én drágám tekergette neki azt a forgót, amit mindig fel kell húzni, aztán megunta feltekerni és elkezdett ő énekelni neki és mutogatott, táncikált neki. Szeretnénk venni egy olyan forgót, mi távirányítóval működik és nem 3 percig forog meg zenél, hanem 18 vagy 20 percig. Mondom én az uramnak: Drágám, nem kell nekünk venni olyan drága kütyüt, hát te itt vagy, csak nem lehet téged a kiságyhoz rögzíteni. Mire ő: De megállok a lábamon! :) Didri meg úgy élvezi, hogy az hihetetlen! Gurgulászik, gügyörész, annyira aranyos! :):):)[/b]

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Verna: Megérdeklődtem ( sógornőm ott dolgozik)a sebészetet a Flórban, Szóval hetente egyszer van gyereksebészet, és akkor a Bethesdából jönnek ki sebészek, és egy nap alatt "zavarják le az összes műtétet".
Azt nem tudta hogy lehet-e időpontot kérni, de próbáld meg.
De megmondom őszintén hogy nem igazán ajánlja!

Kép
tami2900

Bencéknek
BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk!

Kép

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Becének utólag is Boldog szülinapot, és jobbulást!
Márknak és Roninak pedig boldog hófordulót!

Kész lett nagy nehezen az Adventi naptárunk, ami sajnos nem tökéletes. VAn néhány zsákocska amibe Kinder csokit tettem, és az olyan súlyos, hogy lehúzza a zsákocskákat, és nem látszanak a számmok. :oops: VAgy a tépőzárat feljebb kellett volna varrni... :roll: Na mindegy, a következőnél okosabb leszek. :wink:

De nem is ez a nagyobb gond a naptárral. HAnem, hogy SZonjuska felfedezte, hogy minden zsákocskában van valami, és ma pl. kievett vagy 4 zsákocska Kinder csokit. :oops: :oops: Úgyhogy most kiszedegettem mindből a nasikát, és mindig csak abba rakok majd amelyik nap következik. :D

Az adventi koszorúnk pedig rém egyszerű, szinte még sosem volt ilyan, csak ennél csicsásabbak, de az uramnak ez tetszik. Teszek fel majd arról is fotót.

Pilla, egyszer tettél fel egy képet, amin az ablakon lógtak fehér tobozok törtfehér szalagon. NA azt is megcsináltam...naggyon jóó... :P Főleg este mikor égnek alatta a mécsesek... MAjd holnap megmutatom, mert arról nem csináltam képet.

Szóval az elmúlt két napban azért nem voltam, mert ezekkel voltam elfoglalva. Olyan pepecs melókat választottam... :?

Csajok, ti hogy álltok az ajándékokkal? Mert mi sehogy. :? Egy két aprság van csak meg, de az nudli. :?

thenus

És itt vannak a képek:
Kép koszorú

Kép falon

Kép a földön. így kéne kinéznie a falon is

thenus

Sziasztok!

Henus, ez nagyon aranyos! :) Annyira sajnálom, hogy most nem tudok ilyeneket csinálni, én is úgy pepecselnék ilyesmivel. Na, de sebaj, már csak egy év van ezen kívül :).

Na, megyek, mert vár a tanulás! :)

Szép napot mindenkinek!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!
Kép
Henus!
Nagyon jó az Adventi naptár is és a koszorú is!!!!!Várom a képet az ablakdíszről is!Ügyes vagy igazán!!!!!!! :!: :!: :wink: :wink: Nállatok a csokika megy,nállunk meg a (kukorka),de persze a casokit szereti Zsani!Nemtudok mit tenni,csak dugom a cukrokat!Nemakarom,hogy nagyon rákapjon!!! :oops: :oops: Persze így nehezebb,hogy itt van a kettő tesó! :lol: :lol: :?
Ajándékok!
Már mindenkinek megvan minden,márcsak egy-két meglepi jön hozzá!!!!Úgy szoktam,hogy megkapja mindenki amit kér,aztán egy kis meglepi mindég van a fa allatt még!Anyuéknak most DVD lejátszót vettünk(A régi már nem játszott le semmit csak az eredeti lemezeket,így azt már megkapták),de a fa alá nekik is lessz egy apró meglepi személyre szolóan!Én ilyen vagyok! :wink:

Andibab!
Nagyon szépek(mint mindég)a lányok!!!! :wink: :D Mekkorát nőtt Ronibaba!!! :shock:

Becsi!
Muti képet a dekorációrol!!! :D Nállunk is a megszokott kis tárgyak vannak kitéve+a szobák főlé szoktunk tenni műgirlandot égősorral!Van minden ajtón valami kis dísz,égőcske stb.......! :wink: :D Az ablakon műhó,na mindjárt megmutatom! :wink:

Piroska!
Nem muszály olyan drága távirányítos forgót venni,van sokkal ólcsobb amit te magad húzol fel!Arra viszont vigyázz,ha veszel ,hogy ne Didri feje fölé tegyétek,hanem elé!!!!!!a kancsalság miadt!! :wink: AMIKOR TEGNAP MEGGYÚJTOTTUK AZ ELSŐ GYERTYÁT,GONDOLTAM RÁD!!!!!!!!!!!!!!

Szép napot,sziasztok!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop:
KÖSZI SZÉPEN!!!! :):):)
Azért szeretnék távirányítósat venni, mert tovább zenél, nem 3 percig, hanem 18-20-ig és amellett nem kell felugrálnom, amikor tanulok, hogy tekergessem. Ugyanis a kis drágám annyira élvezi és képes lenne órákat nézegetni, de amikor megáll, akkor egyből elkezd kalimpálni és reklamálni, hogy Naaa, mi vaaaan! :) Úgyhogy 3 percenként ugrálok most fel. Így nem lesz közgáz vizsgám :). Szegény férjecském, most nagyon sok hárul rá, mert azt nem szeretném, hogy a vizsgaidőszak olyan stressz legyen, mint az előző félévben, mert akkor búcsút inthetek a tejcinek. Márpedig ha most tudok hatékonyan tanulni, akkor nem lesz gond. Szóval ezért szeretnénk azt a drágábbat. Köszi a jótanácsot, akkor eléteszem. Most egyébként a lábától kb. fél méterre van, az jó, nem?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Azt nem szeretném, hogy kancsal legyen, mert én az lettem, a tompalátásom miatt. Nagyon remélem, ő nem lesz az!!!! Azért kell mindig vagy szemüveget vagy kontaktlencsét hordanom.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jó reggelt!

Rónay György: Advent első vasárnapja

Amikor a fák gyümölcsöt teremnek,
tudhatjátok, hogy közel van a nyár.
Tűzre dobhatsz, Kertész, mert nem terem meg
korcs ágaimon más, mint a halál?
Amikor jelek lepik el a mennyet,
álmunkból kelni itt az óra már.
De ha hozzám jössz, pedig megüzented,
angyalod mégis álomban talál.
Meg akartál rajtam teremni, rossz fán;
Nem voltál rest naponta jönni hozzám.
Ajtóm bezártam. Ágam levetett.
Éjszakámból feléd fordítom orcám:
boríts be, Bőség! Irgalom, hajolj rám!
Szüless meg a szívemben, Szeretet!

Kép Kép
Vendég

pIROSKA!
Ha nem fölötte van,hanem előtte akkor jó!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :!:

Kép
Kép
Kép
tiop

sziasztok

most én hoztam egy videót, a kép rossz nem is az a lényeg, hallgasátok :wink:

http://videa.hu/play.php?v=yPkFSF2g1EC1fZjU

most megyek cappucinozni :wink:
becsi
Iklad

Tiop:
nem fölötte van. Akkor szupi, mert olyan gyönyörű az én drágám, nehogy már úgy járjon, mint én! :) Bár igaz, nekem a szemem volt rossz, de akkor is! Köszi, hogy szóltál! :):)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Becsi:
nagyon ügyes a Szonja! :):):) Kár, hogy nem látszik a kép rendesen :(.

Andi:
hát a te Bogi lányod, nagyon csúcs! :) Egyszerűen annyira kis vagány, amikor ránézek, mindig azt látom benne. És annyira látszik, hogy szereti a Ronit! :) Roni meg csak mosolyog mindig, minden képen. Mindig ennyit szokott mosolyogni? :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Bocsi, hogy tegnap este nem jöttem már, de kicsit elfáradtam én is, majd teszek fel képeket.

Nirceevan hozzá leírás és nem bonyolult egyáltalán, megpróbálom beszkeneltetni valakivel, mert a fényképen nem igazán látszik

Pillatuti a konyhabútorotok :wink:

Becsi megpróbálok csinálni ilyen fácskákat is :D nagyon tetszik

Tiop megtaláltalak ám én is, megköszönném ha leírnád, mert hiába tettem fel a képtárba, nem találom azt amit be kéne másolnom :oops:

Benyó nevében köszi mindenkinem a köszöntéseket, aranyosak vagytok :D :D

és én is köszönöm a dícséreteket a gyöngyös díszekhez, én nagyon szeretek ilyenekkel pepecselni, csináltam régebben én is állatkákat, húsvétitojást, meg karkötőket szőttem belőle.

Megyek mert lassan menni kéne az oviba, de olyan takony idő van, hogy nem sok kedvem van elindulni :?

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Timi
Nem tudom, hogy kívántam-e Benyónak Boldog Szülinapot, de ha nem, akkor most szeretnék neki kívánni! :)

Kép

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

De édesen mondja Szonja a mamákat és a neveket! :)

Henus, várom a képet!
Vendég

Sziasztok,

annyit írtatok ebben a 2 napban, míg nem voltam, hogy még nem győztem visszaolvasni. Csak a szülinaposok miatt ugrtottam be.

Pilla, sikerült átköltöznötök? Nagyon szép a konyhád!!!

Thenus, nagyon jókat készítettél!!! Bevallom, a miénk még mindíg nincs kész... de ma már jó lenne, ha elkészülne! Szép koszorúkat csináltál és a naptár is nagyon jó.

Becsi, Szonja olyan ügyesen és tisztán beszél! Azt hittem, hogy még ilyen korban nem tudnak ilyen szépen beszélni, gondolom erre a két tesó is rásegít.

Andibab, a csajok nagyon tündériek, Roni jó nagy baba, hány kg már? Bogi nem szeretne többet copfokat? Hát, elbírom képzelni milyen aranyosak lehettek apával a jégen. Nem esett el Bogi?

Piroska, ja van olyan forgó tényleg, ami zenél 18-20 percet, kb. 18-20 ezer forinért. Próbáld meg, ha beteszel neki egy baba cd-t akkor mit reagál rá. Nagyon jó cd szerintem a Bújj-bújj zöldág és a Kolompos cd-k. Szerintem ilyen korban még jobban örül a baba a személyeknek, mint a tárgyaknak. Akkor nyugszik meg, ha emberi hangot hall, persze nagyon fontos a tanulás is, de nem érti meg a bébi, hogy bocsika, de nekem tanulnom kell, neked meg itt a forgó. És az is lehetséges, hogy még kb. 2 napig leköti esetleg, de lehet már utána nem is.

Nekünk nagyon jó kis hétvégénk volt. Szombaton korán reggel hazamentünk Vizsolyba a szüleimhez, disznóölés volt. Volt minden, hurka-kolbásztöltés, disznósajt készítés, szalonna sózás, teperő sütés, rotyogott a pecsenye, főtt a húsleves. Voltunk jó sokan. A nővérem párja, aki még életében nem volt disznóölésen egy-két pohár bor után már csak úgy fújta a belet a hurkának. Lelle járt kézről kézre, amit nagyon élvezett. Annyit evett, hogy csak na. Aludni nem nagyon akart napközben. A babakocsijában elaludt, de akkor sétálni kellett vele, mert elég nagy hangzavar volt, viszont a sétához meg iszonyat hideg volt. Lefagytak a kezeim. Délután meg szakadt a hó, minden le volt fagyva, így nem indultunk vissza, hanem otthon aldtunk. Lellét a kutyaugatás 6 órakor felébresztette, onnantól kezdve mint akit felhúztak. Én, antisertéshúsevő, ettem friss meleg tepertőt, na tegnap egész nap ment is a hasam. Úgyhogy jó kis hétvégénk volt, de sajna itthon nem járt nálam jótündér és minden úgy várt, ahogy itthagytam, amit hétvégén akartam csinálni... dupla munka vár most rám, és még vásárolni is kell menni, de olyan szar idő van itt, köd, eső, nyálkás, sáros idő.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Nagyon ügyesek vagytok díszítés ügyben csak ámulok és bámulok. Nekem is sikerült egy lógós tobozt csinálni , mutatom is a képet mindjárt.

Pimpo!
Nálunk is lesz disznóvágás anyuéknál, már kb 8 éve nem volt, most is csak a nosztalgia miatt veszünk egy disznót. Persze a kaja miatt is, bár már elég rosszul tűröm a zsíros kajákat , elszoktam tőle. Viszont az ízük páratlan!! :lol:

Pilla!
Klassz lett a konyhabútorotok! Egyszerű és nagyszerű!!

Andi!
Bogin én is jót nevettem. Elképzeltem a korcsolyapályán, hát nem semmi a csaj! Ezekkel a hisztikkel egyébként mit lehet kezdeni??

Valamiért nem tudtam megnyitni Becsiék videóját.. :roll: Majd még próbálkozom.

Kép toboz

KépKép
tüccs

Pimpoka:
nem sokat kell lekösse, kb. egy vagy két órát. Szereti a zenét, de ez a forgó tetszik neki nagyon. Nem szoktam sokat tanulni egyszerre, amikor ketten vagyunk itthon, pont emiatt. Amikor meg apa itthon van, akkor ő van vele, hogy én tudjak tanulni. Tehát hetente három alkalommal kellene egy-két órát kibírnia így, mert utána megyek oda hozzá. Ugyanis én úgy tanulok, hogy hajnal négykor felkelek, megszoptatom és kb. 8-9-ig tanulok, de a férjecském 8 körül megy el itthonról, tehát addig vele tud lenni. Ez van heti három alkalommal. Más napokon pedig tanulok reggel négytől, vagy öttől este hatig, mert akkor ő itthon van és tud vele foglalkozni.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Amúgy meg 10.000 ft-ért láttam

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Lehet Piroska, hogy annyi, én csak azért írtam azt, hogy relatív sokat kérnek érte, én a sima plüss figurás, 3 percet zenélős forgót láttam 10ezren felül.
Ami ilyen hosszút játszós volt, Mozartot, Beethovent és Bach-ot játszott sok időn át, az 20 felett volt. De tényleg nem tudom, mennyibe kerülhet, csak viszonyítottam.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?