Lányok, minden karis kép nagyon jó, a gyerekek szépségesek!
Chesti, Hátborzongató ez a szörnyes dolog.
Tulajdonképpen én is hiszem is, meg nem is. Múltkor a reggeliben volt pont egy beszélgetés róla, és ott azt mondták, figyeljük meg, hogy van olyan, amikor a baba néz egy pontot sokáig és mosolyog. Lát olyan dolgokat amiket mi nem, pl. angyalokat.
Gabi, Mi is kaptunk sütifaló kincsesbödönt!
Cuki ahogy kotorászik benne Boti!
A fával kapcsolatban nálunk is ugyanez volt, azt hittem majd jobban érdekli őket, de nem, megnézték, aztán ennyi. Na nem baj, majd jövőre!
Ijesztően hangzik ez a remegés, nálunk nincs ilyesmi. Szerintem nem lesz semmi gond! Nálunk olyan van, hogy ha Zsani behergeli magát, akkor nem sír, hanem visít mint egy kismalac, és hát ez pl. igen kellemetlen tud lenni, ha valahol vagyunk.
Zsókuci, Mi újság veled? Hogy vagy?
Elan, A kis bojár mennyire édes, megzabálom!
Köszi a köszöntést, nagyon aranyos vagy!
Az enyémek is szoktak elég sokat aludni még a mai napig is, szerintem semmi gond ezzel, ha fent vannak akkor meg nagyon aktívak.
Ne aggódj, semmivel nem vagytok lemaradva. Majd fog mindent csinálni Gabi is. Zsani nálunk is felült már, és kb. ugyanolyan súlyban van mint Gabi. Hidd el, ha eljött ez ideje, fel fog ülni. Blanka kisebb súlyú, és nem ül még. Pont beszélgettem a védőnővel valamelyik nap, azt mondta teljesen normálisan fejlődik, Zsani van előrébb a koránál.
Süni, Jaj de cuki kis pocid van! Csini vagy! Hogy érzed magad?
Juci, Milyen tutik ezek a kis copfok! Aranyosak nagyon!
Share,
Szívből gratulálok nektek, sok boldogságot! Milyen szép nagy baba! Várunk a képekkel nagyon!
Witch, Megnéztem a képeket, nagyon szép Jamina baba! Remélem jól vagytok, szorítok!
Vucuska, Nekünk egymás mögötti kocsink van, és nagyon bevált, könnyű vele közlekedni, mivel bolygósított a kereke. Itt a linkje:
http://www.jane.es/construye/index.php? ... &id_intro= Sokan a PegPeregora esküsznek. Először mi is azt akartuk megvenni, de amikor kipróbáltuk ezt, akkor egyértelműen a Jane mellett voksoltunk, mert sokkal könnyebb közlekedni vele. Hátránya viszont, hogy húzós az ára nagyon.
Nálunk a kiságyak egymás mellett vannak, hosszában a falra tolva. Mi egy szobában vagyunk velük, mert még nincs kész a szobájuk, így ott vannak tőlem kb. 1,5m-re.
Ja, nincs kedved jönni az ikres fórumra
Nagyon jó kis csapat van, és ott aztán minden kérdésedre választ kapsz. Gyere! (Várandósság/Ikrek + Veszélyeztetett terhesség)
Erika, Köszönjük a dicséretet. Nem semmi, hogy a dokitok nem ír fel tápszert, ha kéred.
Szép nagyok vagytok már! Nem irigyellek a 3 óra alvásokért, nehéz lehet az biztos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rebe 2009.01.09 00:57-kor.