Új privát üzeneted érkezett!

Mi is nagyon boldog új évet kívánunk mindenkinek!

Kép
ballagyo

Sziasztok!

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

Motné
Ahogy leírtad, hogy volt nálatok, szinte szóról szóra nálunk is így történt. :D Mi is addig készültünk el a fa díszítésével, meg az ajándékok kirakásával, amíg a Miló aludt, felöltöztettük és jöhetett a Jézuska. Miló is némán, tátott szájjal csillogó szemmel nézte a fát, majd elkezdte bontani az ajándékokat. Jó volt nézni az örömét. Aztán persze Miló is felfedezte a szaloncukrokat :wink: Ja és neki is hozott vonatot, sínpályát a Jézuska :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
agnese

BÉKESSÉGBEN, BOLDOGSÁGBAN, EGÉSZSÉGBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!

Share és családja

Kép
Kép
share

Sziasztok csajok!!

Mindenkinek BOLDOG BÉKÉS ÚJ ESZTENDŐT KIVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!

Naggggggyon jók a karácsonyi fotók!!!
Minden gyerkőc egytől-egyig gyönyörű.

Juci!!!

Hol készültek azok az angyalkás fotók??? Vagy valami trükkös felvétel?? Nagyon nagyon klasssz!!!

Benszi!!!

Nagyon szépek vagytok a családi fotón.
Most nemrégen olvastam a másik topicon hogy milyen sok kudarc vezetett benneteket a sikerig! Igazán megérdemled hogy ilyen szép családod legyen! Mit hozott a jézuska??

Chesti!!

Lencsilány gyönyörű mint mindig!! De azért még lwsz hosszú haja ugye??????????????????

Agnese!4

Milán nagyon huncut a fotókon!!
És milyen nagyot nőtt már!!
Hűha te meg jol benne vagy már a finisben!!

Rebe!!!

Annyira gtyönyörűek ezek a kisanygyalkák!!
Mit szóltak a karácsonyfához??

Motné!!

Krisztina királynő nagyon kis csini!!!
És ti is nagyon szépek vagytok.

Vicuska!!

Csak nem kistesó ügyben akarsz menni a Bmc-be?????
Rami mit szólt a karácsonyfához???
Fotót!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bibar!!!

Oli mit szólt a fához????
Olyan nagyfiú már!!

Luki!!

Falat annyira édes kiscsajszi!!
Tudod mit?? Adj rá miniszoknyát!4 Abban tud mászni a drága!!

Nálunk elég sűrű a december. Összeszámoltam hogy 5 névnap 3 születésnap van a családban. Meg persze plusz a karácsony.
Bence rácsodálkozott a fára tetszett neki de annyira nem hatotta meg!! Pedig annyira vártam hogy mit fog hozzá szólni!!!
Na de azért a diszeket nagyon szivesen leszedegetné a drága! :lol: :lol:
Oda kell figyelni rá eléggé!!

Egy két friss fotó: Kép haverok vagyunk!!

Kép igy nézek csábosan anyára....

Kép

Kép Kép ezt a jézuska hozta :lol:

Kép
fiona66

Rebe, Isten éltessen!!!

Kép
elan

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk!
Manda és Karcsi

Gyönyörüek a babák egytől egyig! :P
manda

Sziasztok Csajok!

Van valakinek hasonló élménye?????

Tündérkénk most csináltam meg másodszor, hogy nem aludt el délután. 55 perc után feladtuk és kivettük az ágyból...
Délután és este is Anya viszi be és fekteti le, kis dalolás, simogatás és kijön a szobából....és 5 perc múlva alszik...
Kb 3-4 hete elég sokszor behív a Tündér, ilyenkor áll az ágyban, de ahogy belépek vagy Anya belép lefekszik és egy kis hátsimogatás után már nem beszél, csak szuszog és gyűri maga alá az állatait.....persze amint kijövünk egyből újra behívás...és ez így megy, de 10-15 percnél és 5-15 alkalomnál több soha nem volt...
Ma pedig újra nem aludt el!
Meséljetek!!! Mi lehet a gond? Délelőtt ugyanazt csináltuk mint tegnap, hatalmas séta a friss levegőn, és korcsolyázás!
És most mégis itt kukorékol! És nem alszik délután!

Vagy ne parázzunk, előfordul?

Vagy?
Vagy?

Írjatok!!!

Puszi Mindenkinek!
mot

És még egy:

A tegnap és a mai nap ugyan az volt:
8-kor kelt, reggeli és a délutáni alvásig mind a két nap a befagyott tónál voltunk csúszkálni amit nagyon élvezett!
Tegnap 2 órát aludt délután!
Ma semmit!

??????????????????????????????????????????????????

Írjatok légyszi!
Szép estét!
mot

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon Boldog Új Évet kívánok!

Benszi, bár ha jól emlékszem, elutaztatok, de remélem meg tudlak lepni azzal a bizonyos "fejes" fotóval. Elég friss (tegnap készült-17+4) Lehet, hogy nem látszik eléggé a pocak, de így sikerült. Sorry...

Puszi mindenkinek!

Kép

KépKép
süni76

Süni!

Csini vagy!

Judit

jucicuki

Kép Kép Kép Kép Kép

jucicuki

SHARE hírek :)

2009.01.03-án 16:20-kor megérkezett Kornél baba 3820, 57cm!
Anya és baba jól vannak!
:)

Kedves Share sok-sok boldogságot nektek, és mihamarabb gyere a szüléstörivel na meg a képekkel!!! :lol: :lol:

chesti

Share drága,

Szívből gratulálok Kornél baba megérkezéséhez! :D Szép nagy fiú! :D
Jó egészséget kívánok! :)

Millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Chesti drága,

Köszönjük a híreket! Millió puszi Nektek is! :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Share!

Köszöntjük Kornélt a nagyvilágban!

Meiszter család

jucicuki

Share
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jó egészséget kivánok nektek :P :P :P :P

Chesti
köszi a jó hireket :lol: :lol:

Süni
jaj de helyes kis pocakod van :lol: :lol: nagyon csini vagy,én ebben a korban már bálna voltam :oops: :oops:

Mot
sajna nem tudok megoldást,néha nálunk is előfordul ilyen furcsaság 8) 8)

Juci
helyesek nagyon :wink: :wink: már ilyen hosszú a hajuk,de jóóóó,Olivéremnek majdnem olyan kevés mint mikor megszületett :lol: :lol:

Lukikám
hivlak ma :lol: :lol:

bibar

Share,
szívből gratulálok!!!!

Agnese,
neked meg mennek a drukkok, hiszen hamarosan Ti jöttök! :wink:

Kép

Kép
mamm

Share
Gratulálunk! Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk! :D :D :D
Mot család

Kép

Kép
motné

SHARE!

NAGYON-NAGY GRATULA!!!!!Nagyon várjuk a képeket :D :D :D
Süncike

de jó hogy raktál fel képet :D Azért látszik már az rendesen... :wink:

Mot family

sajna nem tudok okosat.Chesti nem tud vmit?Neki mindig van ötlete :D

Juci

irigy-birigy vagyok a copfok miatt :lol: :lol: mi még növesztjük :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Megszületett Jamina baba 12.30.-án este 20:50kor 53cm és 3020g.
Tegnap megjöttün a kórházból, ráhúztunk egy napot, mert a kisasszony szolizni akart (besárgult a lelkem, kicsit most is az).
Most már minden rendben, van tejcsim, bár még nem sok, de van
Képeket tettem fel a másik topikba, ha valaki szeretné megnézni.

Kép

Kép
witch26

Sziasztok!

Hú, micsoda hírekre jöttem!

Share és Witch, tiszta szívből gartulálok Nektek!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok!

Agnese
Hú, de izgi, lassan Ti jöttök! Oylan jó volt olvasni, hogy nálatok is ilyen fantasztikus volt a Szenteste! Kriszti is imádja a vonatot, igaz ő mindenféle fiús dolgot imád! :wink: :D

Fiona
Bence már igazi pasi, az a csábos nézés! :D

Süni
Látszik, ezt már nem tudod letagadni! :wink: Nagyon csini vagy! :D

Jucicuki
Nagyon csinik a lányok! :D

Bibar
Köszi az alvással kapcsolatos hozzászólásodat. Egyszerűen nem értem mi lehet. Szegény Motpapa teljesen kivolt és persze én is, hogy tegnap nem volt délutáni alvás. Igazából 10-11 hónapos korától egyedül alszik el az ágyában (addig csak cicin), berakom mese, ének, puszi stb., kijövök és 5 perc múlva már alszik. Most pedig kb 1 hónapja behívogat minket pár alkalommal, fekszik és amikor belépünk a fejét lerakja, de amikor kilépünk már megint minket hív. Ez kb. 5-10 perc, amíg így ki-behív engem, de ha Apa itthon van őt is behívja. Ja és mostanában vannak bepróbálkozások is pl: inni kér, kaki van, pisi, kéri ezt a játékot stb. De ha ezeket elhárítom és nemmel válaszolok egyből túllép rajta és már fekszik is vissza, kijövök és 10 perc múlva bemegyek betakarni.
Érthetetlen, mert ma meg minden gond nélkül elaludt ebéd után, egy órától alszik.
Viszont arra is gondoltam, hogy az elmúlt 2 hete igen nyüzsis volt, tele-tele programmal. A Halász Judit koncerttől, a nagyinál alvásig, a család összes tagjának meglátogatásától a kirándulásig, a karácsonyozásig minden volt. Ja és a frontok. És ugye azt tudjuk, hogy a gyerkőcökre talán a BUX indexen kívül minden hatással van. Most megpróbálunk kicsit lenyugodni és a hétköznapjainkba visszarázódni. Amúgy kipróbáltam, hogy ott ülök az ágya mellett, hogy lefekszem a földre, fogom a kezét és egyéb finomságok, de nem hatotta meg. Egyszerűen felült és furán nézett rám, hogy mit csinálok. :lol: Ami érthető is hiszen mindig egyedül alszik el a kis állatkáival. Szóval nem erőltettem ezeket a dolgokat.
Amúgy van egy 8-10 fős babaklubos-csiribiri tornás-bogármuzsikás-játszóteres gyerekbanda, akikkel napi szinten tartjuk a kapcsolatot és programozunk, ahol szinte minden gyerkőcnél mostanában ütötte fel a fejét az alvással való probléma. Mivel ezen gyerekek között +- egy-két hónap korkülönbség van, úgy vélem ez a két éves gyermekkor egyik sajátossága lehet. És úgy, mint minden eddigi problémán túlleszünk ezen is. Hiszen, amíg ki nem repülnek a szárnyaink alól, addig mindig aggódni fogunk valamin. Hiszen már szülők vagyunk! :D

Na, abba hagyom az okfejtést! :) De ha esetleg a hasonló korú babásoknál van hasonló sztori vagy valami ötlet, azt szívesen olvasnám! Előre is köszi!

Mindenkinek puszi! Szép napot!
Motné

Kép

Kép
motné

Witch
Gratulálunk! Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk!
Puszi: Mot család

Kép

Kép
motné

Share, gratulálok a nagyfiú megszületéséhez!! Sok boldogságot!

KépKép
süni76

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, hogyan kell jelezni a BMCbe hogy megszületett a manó? Zárót kell faxolni? Én erről semmit sem tudtam...

Kép

Kép
witch26

Witch!

Sok boldogságot Jaminával! Meglestem a képeket, csodaszép!

Én a BMC címén de a Szűcs doki nevére küldtem el levélben a zárójelentésem másolatát, a lányok záróját (mi elég sokáig kórházban voltunk) és pár képet a csajokról.

Judit

jucicuki

Ja és ne felejtsd el ráírni a BMC-s kódodat, mert a papírjaid közé kerül és így könnyebben megtalálják a kartonodat.

Judit

jucicuki

Sziasztok!

A BMC babaváró fórumából írok nektek és az ikres anyukákhoz lenne egy kérdésem:

A férjemmel úgy terveztük hogy januárban már elkezdünk tájékozódni mivel is kell majd várni a csöppségeinket. Ti milyen babakocsit javasoltok? Az egymás mellett ülőset vagy az egymás mögöttit. Két kocsit néztünk ki tegnap:
http://www.firstwheels.nl/en/twin-functies.php
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25

Valamint ti hogy helyeztétek el a kiságyakat annak idején? Egymás mellett hogy közel legyenek egymáshoz?

Bármilyen további ikrespraktikákat, tanácsokat szívesen fogadok.

És előre is köszönöm a válaszokat.

Kép
vucuska

Share
Gratulálok és kicsit irigykedem, hogy te már a karodban tarthatod. :wink: Képet, amint tudsz!

Witch
Ahhoz képest, hogy egy napra voltunk kiírva, jól beelőztél :D Gratulálok a kislányodhoz, nagyon szép baba.

Moték
Miló is egyre gyakrabban próbálkozik, főleg délután és kijelenti, hogy nem alszunk, de az esetek többségében elalszik, mert amúgy látszik rajta, hogy fáradt. Nálunk akkor nincs délutáni alvás, mikor havonta egyszer hazautazunk a nagyszülőkhöz, testvérekhez vagy ha ők jönnek fel hozzánk. Akkor már meg se próbálom elaltatni, mert annyira játszani akar az otthoniakkal, hogy még este is nehéz ágyba tessékelni.

Mamm
Köszi a drukkot.

Kép

Kép
agnese

Share
gartulálok!nagyon sok boldogságot,egészséget és sok-sok tejcit!

Agnese
Kitartás,ezt a pár napot már fél lábbal is :wink:

Juci
Nagyon helyesek a csajok

Sünci
Szép kis formás pocakod van,nagyon csini vagy!

Motné
Tegnap olvastam egy könyvet ahol azt irták ebben a korban van egy ilyen időszak, kitartás mert elmúlik!

Lányok!
Volt valakinél olyan,hogy a gyerkőc nagyon akart valamit és a koncentrálásban a feje is bele remegett?Nálunk most ez van ami elég ilyesztő,ma voltunk a doktor néninknél aki szerint nem kell aggódnunk,nem betegség.Pénteken reggel viszont megyünk neurológushoz,remélem semmi komoly.
gabicsibe

Jucicuki!

Köszike a felvilágosítást, majd kitalálom hogy juttatom el, Wiegandt doki volt az orvosom, és ő elment. Szerintem felhívom őket majd...

Agnese!

Na igen, bár jó lett volna ha még kicsit marad a manó. Besárgult, és sokat veszített a súlyából, és nem bírom felkelteni enni... Iszonyat, pedig mindent megteszek...

Kép

Kép
witch26

Witch

Esetleg itt van pár tipp a felébresztéshez:

http://www.lll.hu/almos_ujszulott

Amúgy is jó szerintem ez az oldal, én sok hasznos dolgot olvastam itt. Esetleg a cumit hagyd el, az is bezavarhat. Majd jelentkezz, van e változás. Sok sikert és kitartást, menni fog.

Kép

Kép
agnese

agnese!

Köszönjük, ezek nagyrészén már túl vagyunk, arra sem reagál ha pucérra vetkőztetem... Reggel 6 tól délig kétóránként evett, és most meg órákig semmit, most szpizott 10 g-ot, de mióta haza jöttünk (vasárnap) 80 g-ot veszített a súlyából. Már teljesen kész vagyok... Éjjel meg sír és bélgörcsei vannak...

Kép

Kép
witch26

Witch
Mennyi g most? Arra emlékszem, hogy írtad a másikon, hogy 3020 grammal született. Mennyi pisis-kakis pelusa van egy nap?Nem egyszerű ez a helyzet, ha úgy érzed, kérd szakember segítségét: Védőnő, szoptatási tanácsadó, gyerekdoki stb.

Kép

Kép
agnese

Share, Witch!
Szívből gratulálok a babák megszületéséhez!

Witch!
Sajnos én nem tudok szopi ügyben segíteni, mi kezdetektől tápszeresek voltunk. :( De legyél nagyon türelmes, menni fog!!!!

Juci!
Nagyon csajosak a lánykáid! :)

Süni!
Szépen növöget az a pocak! Csak így tovább!!

Agnese!
Nemsokára Te is ismét babázol! Nyugi! :)

Vucuska!
Üdv az ikresek táborában! :)
Nekünk egymás melletti kocsink van, volt. Graco,duosport. Volt kölcsönben egy Symbaba egymásmelletti, de azt nagyon nehéz volt tolni, úgyhogy 1,5 hónap után váltottunk. Mondjuk a Gracot nem lehet teljesen ledönteni és lábzsákja sem volt, de már túl vagyunk az első télen...
A kiságyak nálunk egymás közelében voltak, L alakban, mivel olyan icipici szobánk volt, hogy másképp nem fért el. Most egy kicsivel nagyobb szobában vannak a gyerekek, egymással szemben vannak az ágyikók, látják egymást. Ha van kérdésed, írj, mindenki szívesen segít!

Gica

Kép
gica1

Sziasztok csajok!!

Witch!!!

Most igazán miattad ragadtam "tollat".Absolute megtudlak érteni!!
A Bencével ugyan ez volt a helyzet. Még sárga volt mikor hazahoztuk és attól ugye mint tudjuk aluszékonyak! Plusz ugye koraszülött volt 35 hét +4 napra született és attól is ugye aluszékony!! Mi pénteken jöttünk haza a korházból és vasárnap konkrétan sirógörcsöt kaptam. Egyszerűen képtelen voltam addig ébren tartani hogy 40-50 gr-ot belediktáljak. Nálunk ugye nem volt szopi csak tápszer.Szerintem szopival még nehezebb. Már ott tartottam hogy visszamegyünk a korházba. Én konkrétan csipkedtem vakartam a talpát csikiztem hátul a nyakát és még amit eltudsz képzelni. És nálunk orvosi utasitásra szigoruan 3 oránként kelteni kellett éjszaka is. Ahogy múlik a sárgaság egyre könnyebb lesz. Én bevittem itt Kalocsán a kórházba napközben kétszer kék fény alá tették szivességből a csecsemősök hogy minél hamarabb múljon a sárgaság. Ő ugyanis Kecskeméten született és oda mégsem szaladhattam. 10 hetes koráig szigorúan ettünk 3 óránkénz mert sokat veszitett a születési súlyából. 3 kg-val született és 2,40 kg-val jöttünk haza 1 hét után!!!!!. Az rengeteg visszaesés. 10 hetes korára szépen kigömbölyödtünk és azóta végigalussza az éjszakát!! Kop-kop-kop!!!!!
Amióta nem kell keltenem nem is ébred fel a szerelmem. Fel a fejjel!!! Ha nem boldogulsz spuri vissza a kórházba!!!!!!
Nem tudod bevinni kék fény alá????? Práld fejni a cicit és üvegből könnyebb etetni mig ilyen kis alvós!!! Nekem is ezt mondták még Kecskeméten a Korán. Mondjuk nekem nem is volt tejem igy nem volt mit fejni!!
Szoritok hogy minél hamarabb jussatok tul ezen az időszakon.
Puszi a ki8sasszonynak!! :lol: :lol:

Share!!!!

Szivből gratulálok a Kisherceghez!!!!!
Sok egésszéget,boldogságot és minden jót!!! Puszika Kép
Életem értelmei :lol: :lol:
Kép

Bealudtun! Nem kicsit..nagyon!! Kép
Fürcsi fürcsi
Kép
Kép

Kép
fiona66

Sziasztok,

Először is szívből gratulálok, Share és Witch!!! Megint vannak pindurok a fórumon, de klassz! Rendszeresen gyertek majd a hírekkel.

Mot, amikor Krisztina nem akar aludni, akkor azért élénk és jókedvű vagy nyűgös?

Gabicsibe, írtam privit! Gábornak is van ez a fej- és kézremegős dolga, arról...

Witch, Gabit is kicsit sárgán hoztuk haza a kórházból... 3250-el született, a kórházban még visszafogyott 3100-ra, aztán itthon 3000-re. Küzdöttem az ébresztgetéssel én is, több-kevesebb sikerrel... és a kis tenyerét masszíroztam, meg a mellkasán rázogattam, persze extra finomat, ahogy a kórházban mutatták. Kitartás! Nemsokára rendbejön a csajszi, mindenkinek nehéz a kezdet, neki is. De szerintem is beszélj dokival, védőnővel, hátha van valami használható ötletük.

Nálunk minden oké, Gabi éjjel 3-tól óránként felébreszt; keresztbefordul az ágyban, kényelmetlen neki, és nyüsszög. Meg van, amikor szomjas. Mondjuk 2-5 hónapos kora között végigaludta az éjszakákat, szóval szavam se lehet :) Amúgy érdekes, hogy általában 2-2.5 órát bír ki ébren, aztán muszáj aludnia legalább fél órát. Azt hittem, az ilyen korú babák kevesebbet alszanak már... Még mindig csak próbálkozik a kúszással, de csak a franciaágyon megy neki, a padlón és a járókában nem. Ott csak felemeli a két kezét és lábait, a pocakján hintázik és nyög, amiért nem halad. Kis süsü :D Egy ismerősömnek van egy napra pontosan Gabival egykorú fia, aki már magától felült :-o Mondjuk Gabi jó húsban van, biztosan ez is akadályozza. Majdcsak kialakul ez is.

Na és akkor egy kép az ifjú bojárról:

Kép

Kép
elan

Fiona, Elan!

Gyönyörűek a fiúcskák :).

Ma beszéletm a háziorvosunkal, és mondta, hogy fejjek, 30got tudtam fejni, és mindt megitta üvegből, valószínűleg a bimbókiemelővel nehéz még neki. Most magától kelt, mert egész éjjel nem evett, meglátjuk a következő szopit, akkor is fejek, és úgy adom...
Mi is korán jöttünk, 36 +4 napra, és 3020ról 2770re fogyott, tegnap már 2690-et mértem... De most etetem ezerrel... Köszönöm a jótanácsokat... Akkor nem csak én parázok ilyeneken.
Ja, és tegnap már a gyerekorvosi rendelőt is megjártuk, mert tiszta piros kiütés lett az egész gyerek, kaptunk calciumot fecskendővel adom neki... Remélem midnen okés lesz...

Kép

Kép
witch26

Na most ment el a védőnő, kivagyok, 15 g-ot egy óra alatt tudtam belediktálni, most alszik, nem tudtuk felkelteni... Várjuk a gyerekorvost, és lehet hogy kórház, én már totál kiborultam... Nagyon el vagyok keseredve. Bocsánat a kibukásért, de nehezen bírom...

Kép

Kép
witch26

Witch, kitartás!

Amikor a kórházban voltam a csajokkal, volt egy szobatársam, akit három nap után (szüléstől számítva) hazaküldtek az akkor már sárga kislányával, otthon nem tudta etetni és a végén már nem tudta felébreszteni és visszakerültek. Kapott egy napig infut a baba és utána már tudott szopizni is. Babás szobába kerültek és pár nap után mehettek is haza. A gyerekorvos (aki a lányokat is kezelte) azt mondta, hogy sokszor felelőtlenül korán küldik haza a rendes osztályról a piciket, mert kell a hely.

Ne legyél elkeseredve, Te nem tehetsz róla, mindent megtettél/megteszel!

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

B.U.É.K. MINDENKINEK!

Share, Wich gratulálok a babákhoz. Jó egészséget, sok tejcsit kivánok.

Wich Mi egy picit sárgán jöttünk haza a korházból, de ennyire komoly gond nem volt. Remélem az orvos tud segiteni. Kitartás.

Lányok a gyerkőcök gyönyörük.

Benszi nagyon aranyos kis család vagytok.

Lukrécia Lányodat megint megcsodáltam. Le sem tagadhatod,annyira hasonlit rád.
Fiona mekkora már a fiad.
Chesti Már igazán nagy csajszi a lencsilány. Kis huncut.
Juci Lányok hogy megnőtek. Megnéztem néhány videot. Nagyon aranyosak.
Bibar Olivér igazi kisfiu. Nagyon aranyos.
Motné Kriszina igazi nagy csaj. A mikulásos képek nagyon jók.
Süni Szép kis pocid van. Nyugodt, boldog kismamaságot.
Agnese Mindjárt a finisben. Minden jót kivánok neked.
Gabicsibe Rendbe jöt már Botond a megfázásból? Sajnálom, hogy megint előjöt neki valami.
Elán Gabor igazi kisfiu. Nagyon ügyes. Nekem azt mondták, hogy a mozgás fejlődésben lehet eltérés, akkár 1, 2 hónap is. Ne aggodj.
Rebe Iwiwen láttam a lányokról képeket. Nagyon aranyosak. Hihetetlen, hogy mennyire mások, mégis hasonlitanak egymásra.

Elnézést, ha valakit kihagytam, de ennyi jutott eszembe hirtelen.

Kicsit fáradt vagyok, de javuló félben.
Tavaly decembert kismamaként végig aludtam. Most decemberben a kicsifiam éjszaka óránként kelt enni. Karácsony táján már padlón voltam. Szopis még. Decemberben kezdtem etetni, de nagyon nem akart. Dokitól kértem volna tápszert, de nem kaptam, mert van elég tej, szoptasam. Igy sikerült kibuknom.
Ugy néz ki, hogy délben, meg este 5-kor eszik főt kaját, meg végre iszik teát, igy éjjel 3 óránként kell. Tudok aludni.
Mióta meg van a leghosszabb alvásom 3 óra volt, és már 6 hónaposak vagyunk. Na nem panaszként.
Amugy jó fiu. Imádom, szeretem. Szerintem hamarabb fog ülni mint hason fekve fekvőtámaszt nyomni. Utál hason lenni. Viszont ülni imád. 7200 g és 70 cm. Kezdi felfedezni a világot. Mindenért nyul, meg akar fogni, szájába vinni. Jön a felső 2 foga.

Teszek fel pár képet.

Mindenkinek szép napot.

Kép
Na ezt csináljátok utánam.

Kép
Közveszély tárgya a cumi. Ez az igazi.

Kép
Az első karácsony.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

sziasztok!

Megyünk a kórházba, volt itt a gyerekorvos...

Kép

Kép
witch26

Witch
A kórházban biztos tudnak segíteni. Remélem gyorsan rendbe jön Jamina és hamarosan újra otthon lehettek. Szorítok!

Erika
Szép a fiad. A szopihoz kitartást, örülj hogy van bőven tejecske. :D Nappal nem tudsz pihizni, mikor ő is alszik?

Elan
Haláli ez a fotó :lol:

Fióna
Jók a fotók, főleg az utolsó. :D

Kép

Kép
agnese

Share, Witch!!

Nagyon sok BOLDOGSÁGOT,EGÉSZSÉGET,na és persze sok tejcsit kívánok a boldog anyukáknak!!
A pocakos kismamaik miatt lestem csak be most. remélem mielöbb visszatérek az éterbe. Még 2 hét és vége a viszgaidőszaknak.

Witch! Próbálj meg nem idegeskedni,ilyen esetben jobb ha bent vagytok a kórházban. Puszi mindenkinek Brigi

Judit! Jók a lányok csicsái!!!! :lol: :lol:

Kép
brigii

Witch, nem lesz baj! A kórházi gyerekdoki viszont megérdemelne egy kis fejmosást, szerintem korán engedtek haza benneteket... Gabi csak kicsit volt sárga, kék fény alá sem tették és mégis gondjaink voltak. Természetes, hogy izgulsz, ez most amúgy is egy nagyon nehéz időszak, fizikailag és érzelmileg is, de biztosan nem lesz semmi baj! Jamina gyönyörű, és nemsokára túllesz ezen a sárgaságon, és majd nem bírod levakarni a melledről, meglásd. Kitartás, gondolod Rátok, és gyere a hírekkel, amint tudsz!

Erika, milyen nagyot nőtt a fiad!!! Ez a sok kelés éjjel brutál :( Biztosan elég tápláló a tejed, nem kéne bevizsgáltatni? Ez csak egy ötlet, a barátnőmnél ez volt a helyzet... Bár mondjuk, ha rendesen hízik akkor talán nem ez van...

Agnese, érzel már valami izgit? ;) Miló időre jött vagy kicsit korábban a kiírtnál? Ki fog rá vigyázni, amíg bent lesztek a kórházban?

Kép
elan

Elan
Köszi és válaszoltam is.

Witch
Elfelejtettem írni,hogy mi is sárgán jöttünk haza és a kutya se mondta,hogy ezért aluszékony a gyerek.Az első nap én is alig bírtam felébreszteni.Régen ugye minden babát kékfény alá tettek,ma pedig (Jánosban)van egy szoba ahová berakják a babákat az első napon és vagy éri, vagy nem. Mikor szóltam a csecsemősnek,hogy nem kéne a fény alá rakni az volt a válasz,NEM itassam sokat!

Erika
Látom a te kisfiad is nő mint a gomba :D MIvel mi régóta szopizunk és tápizunk nekünk is volt egy idő amikor sűrűn kelt éjszaka,aztán váltottunk tápszert ami laktatóbb volt és végig aludta az éjszakákat.Az már más kérdés hogy megint többször van fent,de azért mert neki nyomja magát a rácsnak annyira forgolódik.
gabicsibe

Drága Share és Witch!

Nagy- nagy gratula nektek! Sok boldogságtot és tejcit kívánok!

Witch, remélem már minden rendben veletek, az a lényeg, hogy mellette vagy és vigyázol rá. Szerencsére ezeket a helyzeteket már jól tudják kezelni és gyorsan helyre lehet hozni.Ha már tud szopizni akkor nagy baj nem lehet!

Share!
Majd mesélj, Te hogyan élted meg a második szülést!Kíváncsi vagyok. Ugye tudod, hogy innnentől kezdve még annyi pihenés sincs, mint eddig. Élvezd ki az első néhány hetet amíg Kornél többet alszik, minrt amennyit ébren van(legalább is drukkolok, hogy így legyen)

Én most kicsit fellélegeztem, ma volt két vizsgám, elvileg sikerült is, majd a hétvégén kiderül. Már csak 1 van, január 27-én.
Holnap elkezdek tanulni arra is.

Süni!
De jó hogy látlak, szép a pocid. Közös ismerősünk is szépen gyarapodik, Eszterke már több mint 1 kg

Most ennyire volt időm, sajnos a visszaolvasás csak hézagosan sikerül.

Puszi mindenkinek

Kép
Kép
zuzmó

Lányok, minden karis kép nagyon jó, a gyerekek szépségesek! :D

Chesti, Hátborzongató ez a szörnyes dolog. :oops: Tulajdonképpen én is hiszem is, meg nem is. Múltkor a reggeliben volt pont egy beszélgetés róla, és ott azt mondták, figyeljük meg, hogy van olyan, amikor a baba néz egy pontot sokáig és mosolyog. Lát olyan dolgokat amiket mi nem, pl. angyalokat. :oops: :roll:

Gabi, Mi is kaptunk sütifaló kincsesbödönt! :wink: Cuki ahogy kotorászik benne Boti! :lol: A fával kapcsolatban nálunk is ugyanez volt, azt hittem majd jobban érdekli őket, de nem, megnézték, aztán ennyi. Na nem baj, majd jövőre! :wink:
Ijesztően hangzik ez a remegés, nálunk nincs ilyesmi. Szerintem nem lesz semmi gond! Nálunk olyan van, hogy ha Zsani behergeli magát, akkor nem sír, hanem visít mint egy kismalac, és hát ez pl. igen kellemetlen tud lenni, ha valahol vagyunk. :roll:

Zsókuci, Mi újság veled? Hogy vagy?

Elan, A kis bojár mennyire édes, megzabálom! :D Köszi a köszöntést, nagyon aranyos vagy! :oops: Az enyémek is szoktak elég sokat aludni még a mai napig is, szerintem semmi gond ezzel, ha fent vannak akkor meg nagyon aktívak.
Ne aggódj, semmivel nem vagytok lemaradva. Majd fog mindent csinálni Gabi is. Zsani nálunk is felült már, és kb. ugyanolyan súlyban van mint Gabi. Hidd el, ha eljött ez ideje, fel fog ülni. Blanka kisebb súlyú, és nem ül még. Pont beszélgettem a védőnővel valamelyik nap, azt mondta teljesen normálisan fejlődik, Zsani van előrébb a koránál.

Süni, Jaj de cuki kis pocid van! Csini vagy! Hogy érzed magad?

Juci, Milyen tutik ezek a kis copfok! Aranyosak nagyon!

Share, Szívből gratulálok nektek, sok boldogságot! Milyen szép nagy baba! Várunk a képekkel nagyon!

Witch, Megnéztem a képeket, nagyon szép Jamina baba! Remélem jól vagytok, szorítok!

Vucuska, Nekünk egymás mögötti kocsink van, és nagyon bevált, könnyű vele közlekedni, mivel bolygósított a kereke. Itt a linkje: http://www.jane.es/construye/index.php? ... &id_intro= Sokan a PegPeregora esküsznek. Először mi is azt akartuk megvenni, de amikor kipróbáltuk ezt, akkor egyértelműen a Jane mellett voksoltunk, mert sokkal könnyebb közlekedni vele. Hátránya viszont, hogy húzós az ára nagyon.
Nálunk a kiságyak egymás mellett vannak, hosszában a falra tolva. Mi egy szobában vagyunk velük, mert még nincs kész a szobájuk, így ott vannak tőlem kb. 1,5m-re.
Ja, nincs kedved jönni az ikres fórumra :?: :?: :?: Nagyon jó kis csapat van, és ott aztán minden kérdésedre választ kapsz. Gyere! (Várandósság/Ikrek + Veszélyeztetett terhesség)

Erika, Köszönjük a dicséretet. Nem semmi, hogy a dokitok nem ír fel tápszert, ha kéred. :shock: Szép nagyok vagytok már! Nem irigyellek a 3 óra alvásokért, nehéz lehet az biztos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rebe 2009.01.09 00:57-kor.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rólunk egy pár szó:
Zsani drágám felült, annyira cuki. Persze még nem tudja tartani sokáig magát egyenesen. A legújabb, hogy kapaszkodik a járókába, és feltérdel. Elkezdett mászni, de még gyakorolnia kell. :lol: Blanka nyuszi kúszik, és kiteszi a kis fenekét oldalra, Zsaninál is így kezdődött a felülés. Rengeteget szövegel, beszélgetni szokott velünk. Ma-ma-ma, abü, meg ilyeneket. :lol: Zsani meg visongat, élvezi a hangját.
Most meg vagyunk fázva egy picit, jó lenne már ha elmúlna! Teszek néhány képet, aztán megyek aludni, kicsit késő van már :lol:

Kép üddögélek :lol: Kép térdelek és közben próbálok tv-zni :lol: Kép tudok aludni :lol: Kép komolyan Kép a mosoly :D Kép érdekes ez a bödön

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?