Sziasztok.
Eltűntem én is kissé, de sajnos van mit tennem.
Boti popija begombásodott...szuper. Jönnek a rágófogai, pedig még nem kéne, na mindegy, viszont nagyon jönnek, szenved szegény.
Ettől felborult szegénynek kissé az emésztése és a bélflórája...zöld és savas kaki, ami megtette a hatását a popsin is.
Úgy sajnálom szegényt annyira fájhatott neki, sírt nagyon.
Örülök, hogy elvittem, mert azt hittem először, hogy csak pelenka kiütés, de mint kiderült nem, mert már a kis herezacskója is tiszta piros lett...most kezelhetem minden peluscserénél. Zuhannyal lemosni, nem szabad popsitörlőzni, megtörölni, fertőtleníteni, amitől tiszta piros lesz a popsija (mintha tintával kentem volna össze), majd amikor azt rászárítgattam, akkor van egy paszta amivel be kell kenni. Szupi egy peluscsere fél óra
.
Na így telnek a napjaink...a szüléstörténet már készen van 3/4-ig, jó hosszú már így is...
Szonce: a fehér folt az ínyen az szerintem is szájpenész lehet, amit minél előbb kezelni kell. Van rá valami ecsetelő, de a dokinak tudnia kell. Remélem a sírásnak nincs különösebb oka, csak valami átmeneti dolog.
Zita: Julcsi szép kis husinyuszi!!! Amint látom, nem éhezteted!
Zsuzsa: minden elismerése azért, hogy így nyomod a tanulást a gyerkőc mellett! Mondhatjuk, hogy azért szerencséd is van Marcival, hogy ilyen nyugodt gyerek. Visszaemlékezve Botira ilyen idősen...pokol...olyan, hogy ő elnézelődött volna nyugodtan a pihenőszékben, na ilyen nem létezett, nagyon sokat szenvedtem vele. Irigykedve olvastam, hogy kirándultok, meg hekkeztetetek...sajnos mi azért maradtunk ki mindenféle éttermes családi programból is, mert Boti nem tudott sosem viselkedni...
Egy teli torokból ordító csecsemő mellett, meg mit tud enni egy anya, amikor görcsben van a gyomra. Na én mostanság már ezért viselem nehezen a bőgést, mert kaptam belőle eleget...
Kíváncsi vagyok a kirándulós képekre is. Balcsin meg csak összehozunk majd egy találkát!
Millye: én is bepróbálkoztam most a chamomilla vulgaris 15 ch-val, mintha hatna valamit...bár még nem tudom megítélni, de mintha nem lenne olyan zaklatott a fogzástól. Eddig jó. Már nehezen hiszek bármiben, mert már mindent kipróbáltunk, a Vibrucol kúpot is, meg fogzseléket meg mindent...szóval ezt én is csak ajánlani tudom.
Cirkuszka: Remélem nincs baj, olyan rossz hangulatot éreztem a temetőbe menetel miatt. Inkább nem is firtatom, de ha akarsz pár szót írni róla, akkor privibe gyere nyugodtan.
Jaspis: a temető kissé morbid babasétára, de valóban nyugalom és csend van. Én utálom, mondjuk, mert engem nyomaszt, meg mindig érzek egy "temető szagot" ami olyan jellegzetes, így én nagyon nem szívesen megyek...de ha nektek bejött, akkor ne törődj vele, ha néznek, hogy mindig ott sétáltok...le kell sza.ni!
Inkább a sírrongálókkal foglalkozzanak...
Kati: a magyar eü. mindig a csúcsán állt az adminisztrációnak. Látod nem is kell neked nevet adnia gyereknek adnak ők...
Nekünk az Ádám Botonddal van gondunk mindig...hogy milyen Ádám Botond??? Okosak nem? Annyira hülyének néznek, hogy csak a keresztneveit mondom a gyereknek, vagy nem lehet az Ádám vezetéknév??? Hagyjuk!
Milánnak is jó vezetékneve van, szóval várható még majd minden őrület...
A barátnőm szülésével kapcsolatban szeretném megjegyezni, hogy nem elriasztásnak szánom, nem vonatkoztatom senki orvosára, az én szülésemmel is meg voltam elégedve, nagyon jó szülésznőm volt. Ha majd olvassátok, akkor remélem megértitek az emberi oldalát ami miatt kiábrándultam. Hamarosan kész lesz a doksi és akkor küldöm mindenkinek aki kérte!!!
Szép és napos napot mindenkinek.
Puszi, Szilvi