Sziasztok!
Juci, a felüléssel, ültetéssel kapcsolatos dolgokat köszönöm, igen, én is attól félek, hogy terheli a kis gerincét, ha ennyit ül... de nem bírok vele, ha az ölemben van.
Benszi, mi ez az Anestetica, amit emlegetsz? Sajnálom, hogy megint zűrös napokat éltek
Keszthelyen pihi lesz?
Réka, nagyon klassz ez a Moha-baba, hol szereztétek? Milyen tortát kapott a Nagykakukk?
Chesti, ügyes vagy, hogy tornát tartasz? Honnan jött az ötlet? Milyen családi napköziben van Niki? Még mindig gyönyörű a leányzó, ez már így is marad, szerintem
Share, tényleg mekkora a pocid!!! Nem lehet semmi cipelni! Majd kijön Kornél-baba, ha akar, tényleg ne foglalkozz semmivel
Zuzmó, szépek a tesók! Kristófnak vajon megmarad kéknek a szeme?
Motné, jó, hogy jöttél, Krisztina nagyon megváltozott!!! Már nem baba, hanem ifjú hölgy!
Rebe, ezek a bundasapis kis Natasák!!!! Nagyon cukik
Brigii, szorítok a vizsgákhoz! A te lánykáid is hatalmasak már!
Gabicsibe, gratulálok a kúszáshoz! Meg persze a dumáláshoz! Boti mindenben olyan kis ügyes, nagyon fejlett baba. Az éjszakák rendeződtek? Muti a bödönt!
Lukinéni, szépek vagytok
Köszönöm mindenkinek a részvétet! Túl vagyunk a temetésen, visszajöttünk Budapestre, és megkésve, de megtartottuk a szentestét is. Gabi kinőtte az idegenektől való félelmet, most már bratyizik mindenkivel. Megedzette a tömeg, ami összegyűlt a házban, amikor a rokonok eljöttek a temetésre.
A fát imádja, dumál hozzá, nagyon bejön neki. Mostanában mi is nyűgösebb napokat éltünk, kijött a második fogacskája! Éjjelre Viburcolt adtam neki, nappal meg Osanitot időnként (ez egy csodahomeos-bogyó, sajnos csak Ausztriában lehet kapni
)
Továbbra sem kúszik, csak próbálkozik vele, és nem ismétel szótagokat sem, mint az ilyen korú babák, de sebaj, majd utoléri őket
Hoztam fotókat is, most úgyis pangás van, ha jól látom, legalább telik az oldal
Mivel nem valószínű, hogy jelentkezem addig, mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok, sok örömöt a gyerekekben és a párotokban!