Új privát üzeneted érkezett!

Ha már nem jönnék, akkor ezúton szeretnék mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánni!

Kép
Kép
share

Boldog Békés Karácsonyt, és Boldog új évet kívánok mindenkinek :)

Kép

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Lányok mi is jöttünk ÁLDOTT KARÁCSONYT kívánni!!
sok boldogságot! Kép

Réka

Kép

Kép
rékaróka

És a szülinapos képek: Kép cipelnek

Kép a szülinapos

Kép

Kép fiúk

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok,

Rékaróka,

Kiskakukknak utólagosan is nagyon boldog 1. szülinapot kívánok! :)

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt kívánok! :)

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Békés Boldog Karácsonyt Kívánok! :)

Kép

Kép
nika28

Drága Lányok!!

Mindenkinek nagyon Boldog Karácsonyt kívánunk!!

Vicus és Ramika

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Share!
Ezt jól benéztem :oops: :lol: Bocsi!
Hatalmas nagy a pocakod!

Chesti!
Gyönyörű ez a Lencsilány!Hova lett a haja?Írtam püt még múltkor!

Mi van csajok karácsonyi láz van,hogy pang a topik?
Vendég

Rékaróka!
Boldog szülinapot Kiskakukknak!
Vendég

Sziasztok!

Kívánok mindenkinek Békés, Boldog Ünnepeket!

Puszi

KépKép
süni76

Sziasztok!

Még élünk, csak időm nincs semmire! Share, Agnese kössétek föl a gatyát! :lol: Suli megyeget, már csak 3 vizsgám van januárban erre a félévre, de azok kemények lesznek: pszichológia, neveléstörténet és filozófia, úgyhogy tanulok az ünnepek alatt is.
Srácok amúgy jól vannak, nőnek mint a gomba. Kristóf lassan utoléri a nővérét, olyan nagy.
Jázi édes , cserfes, dumagizi! Ölel, mondja, hogy szeret mi meg olvadozunk!
gyorsan dobok pár képet, ezek mostanában készültek, szerencsére imádják egymást.

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt Kívánunk!

Csilla István Jázmin és Kristóf! Kép

Kép Kép Kép

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok,

Én is nagyon boldog ünnepet kívánok mindenkinek! Hoztam 1 fotót is, Gabi mostanában így vigyorog:

Kép

Sajnos tegnap meghalt a nagyikám, holnap lesz a temetése. Így nálunk csúszik a szenteste, de hát most nem ez a lényeg...

Kép
elan

Elan, Először is őszinte részvétem! :cry: :cry: :cry:
Nekünk is volt külön ilyen biztonsági fürdetőnk, mint amit te is írsz a kádatokban. Hát nagyon nem vált be nálunk. :roll: Mi nem tudtuk normálisan így megfürdetni, meg csak korlátozta őket. A mieink is sokat vannak hason a nagykádban. Ne félj ha beleér a kis pofija Gabinak, semmi baja nem lesz. :wink: Előfordul nálunk is. Figyelni kell, és ennyi.
Az orrsprayt Zsani nagyon jól tűrte, Blanka már nem annyira. De gyorsan befújtam, és kész. Szerencsére már kutya bajunk. :D
Szerintem amúgy semmi baja nem lesz, ha ül egy kicsit az öledben. Ültetni ágyon, kitámasztva, vagy csak úgy én egyáltalán nem szoktam, de ölben szoktak egy kicsit.
A fogai szerintem beérik egymást. Ugyan a mieink majdnem egyszerre jöttek, de most megálltak a növésben (legalábbis én úgy látom), és teljesen egyforma magasak.
Ez a vigyor zabálnivaló! :D

Chesti, Tündéri szép Niki továbbra is, jó hogy tettél képeket! Hogyhogy levágattátok neki rövidebbre?

Share, Hatalmas a pocakod! Olyan gyors szülést kívánok neked, mint a történetben! :wink:

Réka, Boldog szülinapot utólagosan is a nagyfiadnak!

Zuzmó, Jó hogy adtál életjelet magatokról te is! Mennyire hasonlítanak a gyerkőceid egymásra! Nagyon édesek! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Elan, fogadd őszinte részvétem!
Helyes kispasi lett GAbiból!

Benszi, v.szeg már mindenki karácsonyi lázban ég.
Azért még én is írhatok ám ilyet. :wink:

Zuzmó, jó, hogy jelentkeztél. Eszméletlen mennyire hasonlítanak egymásra a gyerkőcök!! Kicsinek is, de most!!!!
Ügyi vagy a sulival!

Rebe, köszi, úgy legyen!!!

Zsóka, tessék pihenni az ünnepek alatt, aztán januárban a tettek mezejére lépni!

Csajok! Nagyon sokat nőttek a gyerekek, szépen fejlődtek! Imádom nézegetni a fotókat, amiket feltesztek. Ha másra nem, erre mindig szakítok időt!

Kornél imád idebent lenni! Bár tegnap és ma elég furcsán éreztem magam. Mondjuk dolgoztam is rendesen. Holnap NST-re kell mennem, így már ma elkészítettem az ünnepi ebédből, amit lehetett. Takarítottunk, stb...

Megyek, mert előrehozott fürdetés van. Máté fiam tegnap nem produkált nagy dolgot. Reggelire benyomott egy nagy adag szilvalekvárt, majd délután megtoldotta egy kis aszalt szilvával (az ünnepi kajából nyúlta le :wink: ). Nemrég úgy telepakolta a pelenkát, mint még soha! A nyakáig úszott a bodyja!! Durvaaaaa!!!! :roll: :wink:

Legyen szép karácsonyotok!!!

Kép
Kép
share

Kellemes Karácsonyi Ünnepekt Kívánunk Mindenkinek!
Kép
gabicsibe

Elan
Fogadd őszinte részvétemet!
gabicsibe

Sziasztok!

Áldott, Békés Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek!

Puszi: Mot család

Kép

Kép
motné

Sziasztok!
Itt vagyunk ám mi is, nem felejtettünk el Benneteket! De sajnos írogatni nincs nagyon időm mostanában, de azért a képeket mindig meg szoktuk nézni Krisztina királynővel. És hát még mindig az a véleményem, hogy itt minden Baba egytől-egyig csodaszép! :) Hihetetlen mekkorát nőtt mindenki, nem semmi!
Elnézést, hogy nem írok mindenkinek és csak képeket dobok Krisztináról, de most a karácsonyi készülődésben csak ennyire van erőm... :oops:

Elan
Fogadd őszinte együttérzésünket! :cry: :cry: :cry:
Gábor nagyon édesen vigyorog! :)

Rékaróka
Kiskakukknak utólagosan nagyon boldog első szülinapit kívánunk! :D

Napcsi
Nagyon nagy gratula! Nagyon vigyázz magatokra! Az ember tényleg megtanul hinni a csodákban! :D

Luki
Fantasztikus hír!!!!!!! Nagyon örülünk, hogy Falatka elköszönt a kisbarátjától! :D

Share
Nem semmi pocid van! Maradjon is bent Kornél, amíg csak szeretne.
Mi is sütöttünk mézest! :) Hát izgi volt! :lol:

Agnese
Nagyon csini kismami vagy! Milán még mindig nagyon jóképű kispasi! :)

Zuzmó
De jóóóóóóóóóóóóó, hogy jelentkeztél! Le a kalappal előtted, két manó és még a suli is! Tényleg nagyon hasonlítanak egymásra és gyönyörűek! :)

Jucicuki
Már ezer éve írni akartam, hogy a lányok meseszépek voltak az esküvőn! :)

Benszi
A csokievős és a mocis nagyon jóóóóóóóó! :)

Chesti
Bár már mondtam, de azért mégegyszer: Lencsi nagyon csini az új frizurával és még mindig csodaszép! :)

Na és akkor dobok pár képet Krisztinámról!

Nosztalgia - tavalyi találkozás a Télapóval:
Kép

És az idei találkozás:
Kép

Mikulásgyár - újabb találkozás a Télapóval és az ajándék cipelése, valamint az ajándék átadása:
Kép
Kép
Kép

A Kisasszony rákapott a hajpántra - igaz sok funkciója nincs, de hát nőből van a lelkem :lol: :
Kép

Fogpaszta reklám:
Kép

Kép

Kép
motné

Kép

jucicuki

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK.

Kép
bibike27

Elan!

Fogadd őszinte részvétem. :cry:

Kép
bibike27

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Boldog Ünnepeket Mindenkinek!

Dóri Balu Szilvi
Vendég

Elan!
Őszinte részvétem a nagyid miatt!
Vendég

Elan,REbe,Motné,Juci,Zuzmo!!!!!!

Gyönyörűek a gyerekek!

További jó ünnepelést!
Vendég

Sziasztok!!

Mi is megvagyunk, hasonló cpőben járok mint Zuzmó vizsgaidőszak közepén vagyok. :cry:

ÁLDOTT BÉKÉS ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!BEA, BRIGI, BARBI

Kép

Kép
brigii

Chesti

Két éves kor körül kezdenek a gyerekek félni, pl pont a sötéttől. Hagyj neki égve villanyt, éjszakai fényt, és továbbra is meséljetek neki a sötétről, éjszakáról stb. Aztán persze szörnyektől meg mindenfélétől is félnek. Hallanak, látnak dolgokat, a valóság és a mese keveredik bennük. Ha fél pl szörnyektől be lehet szerezni "szörnyűzőt", ami a szobájában vigyáz rá. Ebben a korban még nem biztos, hogy megérti, hogy a valóságban nincsenek, nem kell tőlük félni.

Jucicuki
Csúcs a karácsonyos-csajos kép! Nagyon tetszik.

Share
Már nagyon közeleg a szülés Neked. Én már egyre nehezebben bírom, fáj a farokcsontom, meg a csípőm, és egyre többször keményedek, sokkal jobban érzem, mint a Milóval. Vele már a 19 héttől keményedtem, de nem volt vészes érzésileg. Most viszont majdnem fáj. Kíváncsi vagyok, mint mutat majd a ctg jövő héten, mert amiket a Milóval éreztem ilyenkor elég rendesen mutatta, pedig nem is volt nekem erős.

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!!!

Kép

Kép
agnese

Kép

Kép

Kép
sharon

Sziasztok :)

Agnese azt tudom h 2 év körül jön az amikor keveredik a valóság a mesével és gondolataival, és h ki is növik majd. Ez oké. De azt nem tudom megmagyarázni amikor a barátnőm 2,5 éves kislánya azt mondja: anya a konyhában van egy öreg bácsi... barátnőm annyit kérdezett jó vagy rossz, mire a kislány azt mondta aranyos. Ezt nem hiszem h meséből veszi. Baátnőm utána nézett és egy öreg bácsi ott hunyt el abban a lakásban. Véletlen lenne? Én hiszek is meg nem is, a hideg kiráz ezeknek a dolgoknak a gondolatától is.
A 3 éves keresztfiam meg többször is egy kisfiút látott... ez lenne a kitalált barát vagy...
A kis lámpa ég nálunk kiskoraóta az előszobában, aminek nagyon kellemes fénye van, és továbbra is a sötét szeretetét mesélem neki. :)
Neked is könnyű, szép szülést kívánok. :)

Rékaróka micsoda helyes pasi lett Kiskakukkból :) Utólag is Boldog szülinapot. :)

Benszi drága :) Válaszolok is ám :)

Zuzmó anyu hát le a kalappal előtted, a gyerekek meg fantasztikasak együtt. :) Jazi mekkora nagy lány!!! Krisóról meg nem is beszélve...h repül az idő :)

Elan azt a hatalmas vigyort!!! :lol:

Rebe a maci sapis kép zabálnivaló :) Több képet is kérünk! :)
Niki hajváltáson megy át szerintem, meg el is volt vékonyodva ezért vágtam le neki. :)

Share neked puszi, és várom az sms-t :) Szép, könnyű szülést kivánok neked. :)

Motné tudod h az egyik kedvenceim vagytok. :) Imádom a kiscsajodat. :lol: Mikor jöttök, holnap? :)

Jucicuki ez az angyalszárnyas kép.... nekem nagyon megható!!!

Brigii hát a lányaid hihetetlen szépek. :) Előtted is le a kalappal, áruld el h csinálod. :) :lol:

Azt el kell mesélnem h tegnap reggel Niki ült a kanapén a fa mellett és azt mondja nekem: Aja gyeje ide - nyújtja a kis kezeit, magához húz nagy puszi, és azt mondja: - Boldog vagyok. - hát ennél szebb karácsonyi ajándékot... :) :lol:

chesti

Sziasztok!

Még mindig egyben!!! :lol: Kornél továbbra is remekül érzi magát odabent. Nst-k tankönyve illő eredményt mutatnak. Flowmetria is rendben. Doki szerint kicsi fiam nem lesz apróság, jó húsban van. :roll:

Hogy telt a karácsony??

A karácsonyi fotók remekül sikerültek. Az ikrekért Máté teljesen odavan. :lol:

Nálunk semmi extra. Inkább csendesen ünnepeltünk, kevés mászkálás. Máté különösebben nem volt elragadtatva. Bűnösnek érzem magam. Én tehetek arról, h nem tudtam megfelelő hangulatot varázsolni.

Ja, és a fogzás! Már számolni sem tudjuk, h mennyi foga jön egyszerre. Nem akar enni, éjszakára megy a Nurofen. Viburcol kúppal küzdünk, alig engedi berakni. Öntudatos lett a kisember. :?

Chesti, azonnal szólok, ha történik valami. :)

Agnese, én sokkal jobban viselem ezt a terhességet, mint az elsőt. Valahogy fáradtabb vagyok, dehát ezt a Mátéval töltött mindennapok megmagyarázzák. :wink: Kitartás Neked!

Kezdek eléggé nyűgös lenni. Az agyamra megy mindenki azzal, hogy jajjj, megy vissza a férjem dolgozni hétfőn, és nem lett meg a gyerek!!! Kit érdekel?? Majd jön, ha akar!
Engem jobban bosszant az, hogy amikor a kórházba kell mennem nst-re, szinte könyörögni kell a segítségért. Csak a szája jár anyósnak és tesóméknak is. Mi lesz, ha szülök? Majd Máté is bejön velem a szülőszobára?? Na, ilyen körülmények között nem is csodálom, hogy nem akar még kibújni a fiacskám.

Pusza Mindenkinek!

Kép
Kép
share

Share
Még mmindig egyben?

Botinak nagyon tetszett a fa,de annyira nem köti le a figyelmét mint gondoltam.Keresztszüleitől kapott egy bödönkét amibe formákat lehet dobálni és énekel.Amikor megszólal mindig mosolyog és ha abba hagyja az éneklést bedugja az arcát a bödönbe és reklamál,hogy miért nem énekel.Nagyon muris :D Mi is kaptunk tőle ajándékot elkezdett kúszni 23.-án,most már próbál négykézlábra állni,de hamar eldől :D ,ja és bővült a szókincse is :D suttogva hajtogatja,hogy apa.Párom persze el van olvadva :D pedig még messze van az igazi apa :?

Chesti
Hátborzongató a baránőd esete :shock: Niki pedig remélem gyorsan túl lesz ezen a korszakon,kész nagy lány már,de azért lesz még hosszú haja ugye?
gabicsibe

Sziasztok!

Chesti!
csodálatos lehetett hallani a lányodtól,hogy boldog vagyok!

Share!
Mindjárt vége!És ne foglalkozz a rokonokkal!

Gabicsibe!
Grat az apázáshoz és a kúszáshoz!

Brigii!
Szépek a csajok!

Nálunk is eltelt a karácsony tűrhetően!A gyerekek pörögtek,mint a ringlispir!Hihetetlenül kifáradtak,de nem tudnak aludni!
Sajna fogzunk a változatosság kedvéért!Mindkettőnek kibújt a 9 foga!Nagyon szenvednek tőle!Nappal 1x alszanak,de az kevés és így délutánra már nyűgés van!No meg mindkét gyerekem elindult!Jó fejek,mert már nem hajlandóak 4kézláb menni csak sétálnak.Balukám már a futást gyakorolja!Szinte nem is esnek.Ügyesek!Valószínű ez is nagy változás nekik,ami miatt rosszabb az alvásuk!Mi már hullák vagyunk,hogy a fog miatt éjjel sem alszunk ,mert ott fekszenek közöttünk!Fekszenek?Vergődnek!

Egy darabig nem leszek,mert 31.-én utazunk Keszthelyre és csak 10-én jövünk vissza!

Mindenkinek boldog új évet,de még próbálok benézni!
Vendég

Kép
Vendég

Benszi

de szépek vagytok,te jó ég :lol:
Már alig várom hogy mi is újra szoknyácskát hordhassunk,de amíg nem tudunk járni addig nem túl előnyös ebben a csúszás-mászásban :roll: :lol:
Jó pihit Nektek :D

Napcsi

gyere már és mesélj milyen volt a kari négyesben?? :D Jobban vagy már?Rókakoma? :D

Gabi

nekünk is van ilyen bödönünk,tök jó :)
Bár kiscicám még sosem dugta bele a buksiját :lol:
Gratula a mászáshoz :D

Chesti

fantasztikus érzés lehetett,látszik is ezen a kislányon hogy boldog,kiegyensúlyozott gyerek :P

Share,Ágnese

mizu??? :roll: :lol:

Rebe

csúcs a képeslap :P

Juci

hát ezek a szorgos angyalkák.... :lol: :lol:

Motné

de rég voltál,jó nagyot nőtt Kriszti és kinőtt a hajacskája is :wink: :D

Bibarkám

szuperek a képek amiket küldtél,majd beszélünk,puszika. :P :P :P

Zsókuci

kérlek írj hogy mi van Veled. :P :P :P

Kép
lukrécia

Lányok

Én már újévig nem jövök,millió puszit küldünk mindenkinek és MINDEN SZÉPET ÉS JÓT AZ ÚJ ÉVRE!!!!!BUÉK!!!!

Luki néni és Cumis Pofi :P

Kép

Kép
lukrécia

Köszi Csajok!!!

Még mindig egyben. :lol: Semmi jele, h Kornél kikívánkozna. Hát, ha jól érzi magát... Felőlem.....

Nagyon szépek a fotók. :lol: :lol:

Luki, anya és lánya hasonlít egy "kicsikét". Bár, így cumi nélkül.....:wink: :lol:

Benszi, Máté Balut is "lekislányozta". :roll: Bocsi!
Fogzáshoz kitartás! Mi is nyomjuk, együttérzek, nálatok duplázódnak a dolgok... Van, aki úgy oldotta meg az alvást, h a franciaágyat lecserélte egy bazi nagy matracra a hálóban, így gyakorlatilag egy nagy hálóhely lett az egész.

Megyek, mert tombol a fürdőkádban az elsőszülöttem.

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Juci, a felüléssel, ültetéssel kapcsolatos dolgokat köszönöm, igen, én is attól félek, hogy terheli a kis gerincét, ha ennyit ül... de nem bírok vele, ha az ölemben van.

Benszi, mi ez az Anestetica, amit emlegetsz? Sajnálom, hogy megint zűrös napokat éltek :( Keszthelyen pihi lesz? ;)

Réka, nagyon klassz ez a Moha-baba, hol szereztétek? Milyen tortát kapott a Nagykakukk? :)

Chesti, ügyes vagy, hogy tornát tartasz? Honnan jött az ötlet? Milyen családi napköziben van Niki? Még mindig gyönyörű a leányzó, ez már így is marad, szerintem ;)

Share, tényleg mekkora a pocid!!! Nem lehet semmi cipelni! Majd kijön Kornél-baba, ha akar, tényleg ne foglalkozz semmivel ;)

Zuzmó, szépek a tesók! Kristófnak vajon megmarad kéknek a szeme?

Motné, jó, hogy jöttél, Krisztina nagyon megváltozott!!! Már nem baba, hanem ifjú hölgy! :)

Rebe, ezek a bundasapis kis Natasák!!!! Nagyon cukik :D

Brigii, szorítok a vizsgákhoz! A te lánykáid is hatalmasak már!

Gabicsibe, gratulálok a kúszáshoz! Meg persze a dumáláshoz! Boti mindenben olyan kis ügyes, nagyon fejlett baba. Az éjszakák rendeződtek? Muti a bödönt!

Lukinéni, szépek vagytok :)

Köszönöm mindenkinek a részvétet! Túl vagyunk a temetésen, visszajöttünk Budapestre, és megkésve, de megtartottuk a szentestét is. Gabi kinőtte az idegenektől való félelmet, most már bratyizik mindenkivel. Megedzette a tömeg, ami összegyűlt a házban, amikor a rokonok eljöttek a temetésre.
A fát imádja, dumál hozzá, nagyon bejön neki. Mostanában mi is nyűgösebb napokat éltünk, kijött a második fogacskája! Éjjelre Viburcolt adtam neki, nappal meg Osanitot időnként (ez egy csodahomeos-bogyó, sajnos csak Ausztriában lehet kapni :( )
Továbbra sem kúszik, csak próbálkozik vele, és nem ismétel szótagokat sem, mint az ilyen korú babák, de sebaj, majd utoléri őket :) Hoztam fotókat is, most úgyis pangás van, ha jól látom, legalább telik az oldal ;)

Kép

Kép

Kép

Mivel nem valószínű, hogy jelentkezem addig, mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok, sok örömöt a gyerekekben és a párotokban!

Kép
elan

én is BUUUUUÉÉÉÉÉKOT kivánok mindenkinek :P :P :P :P :P :P :P :P Kép Kép Kép

Babák és mamák egyaránt gyönyörüüüüek!!!!!!!!!!!!!

Chesti
hátborzongató a történet :shock: :shock: én is sokszor elgondolkozok amikor Olivér valamit meredten néz a szoba egy pontjában,hogy vajon ki áll ott??? :oops: :oops: én is hiszek is meg nem is :lol:

Lukikám
pusszantalak,szépek vagytok,majd csörgök :wink:

bibar

Sziasztok!
Köszönöm a szülinapi köszöntéseket!
Elan!Nagykakukknak csináltam egy széttúrhatós tortát,sinlacos hajdinapelyhes banános valamit,jelzem,tényleg csak erre használta,szétturta,nem izlett neki.
Plussz sütöttem egy túrótortát (http://desszert.eu/sult_turotorta_II) ,no az izlett neik,pedig azt a nagyoknak gyártottam....

Annyira jók a karácsonyi képek,hatalmas nagyok a gyerkők!

Mi arácsonykor is Botondot ünnepletük,anyóséknál utószülinapot,a torta ismét nagy sikert aratott a fiamnál (ez is túrós volt)

itt még csak pár karika túrórudi hiényzik,maszat még nincs:)
Kép

no a családi képen már belejött az evésbe...
Kép

Kép

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG TESÓKBAN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!! :wink:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Pocak a 38. héten:
Kép

Kép
Kép
share

Elan
Ne izgulj Gabi kicsit lustább,majd ő is elkezdi lassan!Viszont nektek már a 2.foga jön,Botinak még egy sincs!Nagyon helyesek vagytok a közös fotón :D

SHare
Húúú és hol a buksid?

Benszi
Nagyon jó pihenést kívánok nektek!

És a bödönről a képek
Kép Kép

Fini ez a cékla
Kép

Mi is holnap elmegyünk itthonról egy pár napra így mindenkinek
Kép
gabicsibe

Luki!
Csodaszépek vagytok!Adj rá térd fölötti szoknyát csak vigyázz,mert a kis völegénye így meglátja a bugyiját!

Share!
Szép nagy pocid van!Mire visszajövök kibújik Kornél baba!
Nálunk is a hálóban van a két kiságy között megágyazva,de olyan kemény,hogy éjjel inkább átcipeljük őket,ha már nem megy a visszaaltatás!

Elan!
Nagyon szépek vagytok ti is!
Az Anestetica az egy lidocainos ecstelő.Doki írhatja fel,de nagyon hatásos!Csak éjjel,amikor nyugalomban vannak,akkor indul be minden fájdalom jobban sajna!

Gabicsibe!
Milyen édi,ahogy Boti nyakig van a bödönben és amikor eszi a céklát!

Bibarkám!
Nagyon szépek vagytok ám ti is!Küldtem neked képeket!CSók!

Mindenkinek köszi a jó utat kívánságot!

Sok puszi nektek és Boldog Új Évet!

10-én leszek legközelebb!
Vendég

Sziasztok!

Kép

Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek! :)

Kép
nika28

Először is BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!

Minden baba
gyönyörű, olvasgatni nem nagyon volt időm mi most jöttünk vissza Keszthelyről.

Chesti
Nálunk volt olyan hogy a bebe a fürdőkádba félt valamitől, beletettem semmi gond aztán mintha látna valamit , és iszonyat rémület az arcán és üvöltött, ez 1- 2 hétig tartott. Akkor mondta nekem valaki hogy ők látnak olyan dolgokat amiket mi nem, ilyesztö, erről hallottam már egy történetet de az most hosszú lenne. De a mai napig van olyan hogy hirtelen megijed , minta látna vkit, és ez nálunk azóta van mióta elment anyósom, vagy legalábbis akkor vettem észre először.

Dobok egy pár képet a csajomrol.
Puszi mindenkinek
Kép

Kép

Kép

Kép Kép

Kép
bibike27

Sziasztok Lányok!

Hát Csajok, ez lehetne a szebbnél-szebb babák topikja is! Csak ámulok-bámulok a sok szép baba láttán.

Mi is Boldog Új Évet kívánunk Mindenkinek!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Mindenkinek Szeretetben Egészségben Boldogságban Gazdag Új Esztendőt Kívánok!
Kép

Kép
noki&potyi

Sziasztok,

Nagyon boldog új évet kívánok Mindenkinek! :)

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Jucicuki, Rebe, Benszi, Brigii, Luki, Elan, Bibar, Bibike, Gabicsibe
Nagyon jók a karácsonyi képek! A gyerkőcök továbbra is gyönyörűek! :D :D :D

Benszi
Jó pihit! :D

Gabicsibe
Annyira édes, ahogy kukucskál! :D

Share
Még egyben? Ez aztán a gigapoci! :shock: :D

Hát nálunk fantasztikusan telt a karácsony! Kicsit mozgalmasan, de a Szenteste az édes hármasban meghitten. Olyan volt, mint amilyennek mindig is elképzeltem, ha majd gyermekem lesz! Amikor Krisztina királynőnk ebéd után elaludt, akkor "hozta" a karácsonyfát és az ajándékokat a Jézuska. Amikor Kriszti felébredt a szobájában ünneplőbe öltözött, majd átmentünk a másik szobába, ahol ott állt a csillagszórókkal teli fa, szólt a zene, ajándékok stb. Ő meg csak állt a szőnyeg szélén minimum 2 percig és ámulta-bámulta a fát, a szemei csillogtak. Fantasztikus percek voltak! Utána úgy bontotta az ajándékokat, mintha mindig is ezt csinálta volna, persze a szaloncukor lopásban is otthon van! :D Persze tavaly is élvezte, de akkor még más volt, még baba volt. Most egy kisgyermek rácsodálkozását élhettük át, nagyon megható volt... :oops:

MI IS SZERETNÉNK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNNI MINDENKINEK! PUSZI: MOT CSALÁD

Na és a képek:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
motné

Örömötök sok, bánatotok semmi,
Segítsen az Isten boldognak lenni!
Legyetek mindig vidámak