Új privát üzeneted érkezett!

Luki, Elan!

A kocsihitelünkhöz kaptuk az egy éjszakás ajándék szállást, reggelivel. Ötven szálloda közül lehetett választani, gondoltuk, kihasználjuk, kirándulunk egyet. Sajnos az eső miatt beszorultunk a hotelbe, de jó volt.

Brigii, Zsókuci, Süni!

Köszönöm szépen, aranyosak vagytok!

Brigii!

Olyan 28-30 fok körül volt, annyi a babausziban is, nem kifejezetten gyerekmedence volt.

Judit

jucicuki

Elan
nálunk is ez volt,minden idegentől üvöltött :oops: :oops: de 1- 2 hónap és kinövi,legalábbis nálunk már jobb a helyzet :oops: :oops:
nekem most zsirosat nem szabad enni,no meg k betűs dolgokat és ami puffaszt.de mindent szabad csak mértékkel,nem is érzem a külömbséget igy epe nélkül :wink: :wink:

Gabi
nagyon édes Botika :lol:

Juci
utólag is boldog névnapot kivánok :wink:

Benszikém
jobbulást,remélem már jobban van a kis szerelmem :oops: :oops:

Lukikám
hijjjjjá má,nem merek zavarogni mert tudom hogy ott az anyósod :o :o

bibar

Helló, csajok!

Juci, utólagosan: Boldog névnapot!
És szuperek a képek! Olyan nagyok már a lányok, hogy csak ámulok! Gyönyörűek!!!

Luki, nekünk is gondunk van a napi egy vagy két alvással. Az egy még kevés, a kettő már sok...Igyekszem lavírozni, aztán majd csak beáll :roll:
Mondjuk most lázas a lelkem (tegnap oltást kapott), jó szar éjszakánk volt, így hagyom, had aludjon amennyit csak bír.

Baby, jó hogy benéztél! Kár, hogy pocifotót nem tettél, megnéztelek volna :wink:
További szép babavárást! Különleges lesz az idei karácsony, nem?

Agnese, Miló nagyon édes nagyfiú már, és te tényleg nagyon csinos vagy a pociddal :wink:
Nehéz a vége ? Mármint úgy, hogy már Milóra is figyelni kell, nemcsak magadra, mint hajdanán.. :D

Vicuska, annyira szép Rami, hogy megint elolvadtam tőle :lol:
Azok szemek!
Ja, és igen, spontán sikerült a pici :D
A munkávak mi újság? Elkezdődött már, vagy csak januárban?
Ki lesz addig Ramival?
Ez a heti két nap nagyon ideálisnak tűnik!

Gabi, Boti is milyen nagyfiú már! Édes a kis mikulás!
Sajnálom a lázat...most mi is kínlódunk.

Elan, Gábor nem nyúl! :lol: :lol: Édes pofám!
Azért az jó, hogy a nagyszülőkre már nem orrol. Hát nehéz neki biztos a változás, de az a lényeg, hogy ti ott vagytok neki, így majd szépen feloldódik.

Hát csajok, én pont úgy vagyok, mint Nórival voltam...Hetek óta hányok, és minden nap a túlélésre játszom..De nem panasz, nagyon boldog vagyok, csak szegény kislányom nem mindig érti, miért vagyok takarékon, és miért kiabálok a vécével.. :lol: 8)
Azért remélem, már csak maximum néhény hét, és a múltté lesz a rosszullét.

KépKép
naposoldal

Jajj, hát még azt akartam a végére írni, hogy nagyon köszönöm mindenkinek a gratulációt!!!

Chesti, Zuzmó, Lippa, Moték...Hiányoztok innen! Bár megértem, biztos nem marad idő a lurkók mellett. Azért néha egy- egy sort küldjetek!

KépKép
naposoldal

Bibarci, nem semmi a fognövésetek :shock:
Nagyon belehúzott Olivér!
Legalább hamarabb túl lesz rajta, nem? :wink:

KépKép
naposoldal

Napcsi!

Köszi, a csajok nevében is!

Bibar!

Köszi!

Judit

jucicuki

Elan
Nem nyúl a fiad, teljesen normális reakció, hogy ebben a korban tart az idegenektől. És sajnos nálatok is, mint nálunk "idegenek" a nagyszülők, mert ritkán találkoznak. Mi is így voltunk ezzel, de szerencsére ez majd elmúlik.

Juci
Boldog névnapot!

Naposoldal
Más a helyzet, Mint Milóval, nem érek rá annyit magammal foglalkozni, de ennek előnyei is vannak. Nem ülök annyit, mozgásban vagyok, bár ezt a felszedett kilók nem mutatják, :lol: ugyan ennyinél jártam Milóval is ilyenkor, de a vizesedés sokkal kevesebb. A hátam, derekam fáj már elég gyakran, de ennyi, még jól bírom. Szerencsére engem rókakoma mindkét terhességnél elkerült, elég kimerítő tud lenni a hányás. Nem lehet egyszerű, hisz a kislányoddal is törődni kell. De talán most már lassan kellemes időszak következik.

Fióna
Mindig csak az aktuális napi meglepi van az adventi naptárba, addig kukucskál, míg meg nem találja. És minden nap örül és várja, nappal többször bekukukcsál, de apát megvárjuk vele, ő is legyen részese a dolognak, ne maradjon ki mindenből.

Gabicsibe
Nagyon aranyos Boti a mikisapiban, de a tornamutatványos az igazi :D

Luki
Hogy álltok azóta az alvással? Kialakul ám majd, csak sok türelem kell hozzá. :wink:

Vicuska
Ezek a szemek, gyönyörű a csaj.

Voltunk dokinál, minden rendben a pocilakóval, Kb a korának megfelel, max egy héttel nagyobb a doki szerint. Remélem igaza lesz, mert a Milót is egy héttel becsülték nagyobbbnak, mégis a 39. héten 4 kg-val született. Kíváncsi vagyok nagyon, kiegyeznék egy 3500 g-os lurkóval is. :wink: De persze a lényeg, hogy egészséges legyen. 30-án megyek legközelebb, akkor már lesz ctg is.

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!

Már idejét sem tudom,mikor voltam utoljára,így előre elnézést kérek,de meg sem próbálkozom a visszaolvasással :oops: .

Minden szülinapos és névnapos Babának nagyon sok boldogságot kívánok,így utólag is!

Napcsika millió gratula neked a kis "Csodátokhoz" :D !

Judit boldog névnapot kívánok én is Neked!

Luki nagyon örülök,hogy letehettétek a készüléket,ez fantasztikus hír :D !

Agnese,Share már nagyon közeledtek a finishez(itt is látszik,milyen rég voltam,kb.akkor amikor kiderült a terhességetek :shock: ).

A képeket időnként meg szoktam nézni,minden baba gyönyörű továbbra is.

Mi jól vagyunk,én szeptember óta visszamentem dolgozni teljes állásba,így sok időm nincs sajnos :( .Csajok tündériek,nagyok már nagyon,megy a duma ezerrel,nagyon élvezem ezt a korszakukat(is).Most nálunk is beteg volt Petra,már második hete nem járunk bölcsibe(mondjuk jól bírták,mert szeptember óta ez az első betegségünk),de most már remélem helyre jön.

Ne haragudjatok,de most többre nem futja,igyekszem majd picit sűrűbben jönni.

Teszek egy képet az én nagy Lányaimról!

Kép

Mindenkinek millió puszi!

Lippa

lippa

Lippa
atyaég :lol: :lol: annyira gyönyörűek a csajok hogy csak ámulok :shock: :shock: mint két angyalka!!!!!!!!zabálnivalóak,ez bölcsis kép??annyira bájosak,nem lehet velük betelni :P gyere már gyakrabban!nem mentek ujra tesóért??

Napcsi
hát igen,nem tudom hova siet Olivér,lassan több foga lesz mint nekem :lol: :lol: sajnálom a rosszulléteket,de irigylem is ám,istenem de jó lenne nekem is ujra 3 hónap migrén :shock: :shock: most elkezdtük mi is a gyártását :lol: :lol: hajrá középidő,mint a régi szép időkben :lol: :lol: kicsit hulla vagyok olyankor,de reméljük nekünk is bejön :wink: :wink: kéééépet kérünk,rólad is :lol:

bibar

Bibarci köszi,aranyos vagy!Igen bölcsis kép,bár a minőségével nem
vagyok megelégedve,szerintem katasztrófális volt a fotós(jó pénzért :twisted:).
Most még biztos nem megyünk tesóért,fagyi már nincs,újabb programhoz meg nincs még elég erőm.Titkon abban bízom,hátha nekünk is lesz egy spontán kis csodánk.

Nem semmi tényleg,hogy Olivér milyen tempóban növeszti a fogait :o .Annyira szép és olyan nagyfiú már Ő is.

Drukkolok,hogy hamarosan megint legyen migréned :wink: !

Lippa

lippa

Napcsi, Mit látok? :shock: Te jó ég! Hatalmas gratula nektek! Jaj de jó! :D :D :D

Benszi, Hát az én hasam sajna katasztrófa. :roll: Olyan mintha több hónapos terhes lennék. :oops: Szörnyű. Most elkezdek fogyózni, aztán majd meglátjuk. Bár sajna szerintem ez kötényhas, és nem fog eltűnni. :shock: Én is meg akarom műttetni majd. :oops:

Fiona, Jaj ez a kálvária a fiaiddal! De a lényeg, hogy jobban vagytok. Cuki a fiad, rengeteget változott! :wink:

Luki, Hurrrááá, de jó hír, hogy nem kell a hallókészülék. :D Gondolom, hogy rettentően boldogok vagytok.

Vicuska, Jól hangzik a heti 2 munkanap. Így egy kicsit emberek között is vagy, és Rami sem hiányol így talán annyira. Azok a hatalmas szemek, szétdögönyözném annyira drága Rami! :wink:

Zsókuci, Jó, hogy jöttél! :wink: Jobbulást!

Share, Megyünk haza karácsony másnapján, de nem hosszabb időre, délelőtt megyünk, este jövünk is vissza.

Agnese, Nagyon szép a pocid! :D Nem tudom hol az a 17 kg, de semmi felesleg nincs rajtad szerintem. Miló már nagyon nagyfiú, és tényleg nagyon helyes kissrác. :wink:

Juci, Jók a képek! Boldog névnapot!

Elan, Igen mi már a nagykádban fürdünk, majdnem két hete. Gondoltuk kipróbáljuk, mert a kiskádat már elég kicsinek láttuk. És nagyon bejött. :lol: Zsani már amúgy is annyira csapkodott, hogy úszott mindig az egész fürdőszoba. Nagyon élvezik, csak úgy csapkodnak. Zsani már játékokkal is játszik, el is lehet engedni (persze ott vagyunk mellette). Azt hiszem mi már el is adjuk a kiskádat. :wink:
Nálunk is van ilyen küzdés a szabadságért. Blankának első nap sikerült összekennie az övet. :lol:
Ha valaki hirtelen szól hozzájuk, vagy túl hangosan előfordul hogy megijednek ők is, szerintem normális reakció ez, majd Gabi is túllesz rajta. :wink:

Bibar, Édes a kis mikulás! :D

Gabi, A ti mikulásotok is nagyon cuki! :wink: Milyen érdekes, nálunk a lányok abszolút nem veszik oda a lábukat a szájukhoz. Ügyi Boti!

Lippa, Pont a napokban gondoltam rátok, hogy nagyon rég jelentkeztél. Örülök, hogy jól vagytok, és hogy hoztál erről a két gyönyörűségről képet. Mennyire nagyok már! Nagyon szépek, és csinik! :D

Mi sajna kicsit megfáztunk, csajoknak folyik az orra. Lázuk szerencsére nincs, nagyon ritkán tüsszentenek, vagy köhögnek. Egyenlőre Sterimarral fújom az orrukat, és szívom le, bár nem olyan sok váladék van. Remélem egy-két nap alatt túlleszünk rajta. Tudok még valamit tenni szerintetek hogy ne legyen rosszabb?
Blanka most már profi forgás ügyben, most már ő sem bír magával. :lol: Tegnap este letettem őket aludni, mind a kettő hason kukorékolt még sokáig! :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Agnese, Lippa,Rebe köszi!

Lippa, csodaszépek a csajok!!!!!!!!

Legalább képet dobj gyakrabban, ha írni nincs is időd/erőd :wink:

Judit

jucicuki

Sziasztok Csajok,

Bocs, hogy most nem írok hosszan, de itthon sajnos semmi segítségem nincs, a szüleim a nagymamámmal vannak szinte állandóan a kórházban.

Csak azért jöttem, hogy megköszönjem a nyúlsággal kapcsolatos válaszokat, megnyugodtam :) Gabi amúgy klasszul megszokott itt!

És tegnap kijött az első fogacskája, pont a féléves szülinapján, nem rossz, mi? :)

Céklaevés:

Kép

Kép
elan

Sziasztok!

Lippa, a csajoktól kész vagyok! Annyira de annyira szépek! És látom még mindig olyan formások! Készüljetek lélekben a tini korszakra! Ők lesznek a suli férfifalói! :lol:
Olvasom, hogy dolgozol már, jó nehéz lehet így azért már. Meló után indul a 2.műszak, ugye?

Bibarka, hogy vagy? Hogy sikerül a "nem emelgetés"?

Rebe, jobbulást a Lányoknak, gyorsan túl lesznek rajta, hihetetlen, hogy ezek a csöppségek milyen gyorsan gyógyulnak! Nem felejtem, amikor Rami közel 39 fokos lázzal ült a földön és játszott..

Bibar, hú én azt sem tudom van-e peteérésem, ugye nekem ezzel is bajom volt. De én nem tudom ki hogy van, az én libidom a szülés óta zéró! Bevallom, sokszor egy pohár bor után jön csak meg a kedvem. Ezzel más is így van? Ha már "benne" vagyunk tök jó, csak neki látni..áááá..talán Bora-borán gyerek nélkül menne minden nap.. :lol:
Mi januárban megyünk Zeke Dokihoz a tesóért.

Juci, nagyon tetszenek a Lányok, főleg így harisnyában! :D

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Elan, most látom a friss képet!! Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon cukkancs!!

Kép

vicuska2007

Vicuska
megy a nem emelés,már nagyon rutinosan mindent a földön csinálok,egyedül a levegőzés nem megy mert nem tudom a kocsiba berakni.
hááát én is igy vagyok mint te,egyszerüen egy jó alvást jobban értékelek,persze ahogy irod ha elkezdjük akkor már oké,de nekifogni :shock: :shock: a párom most nagyon boldog hogy ösztönzöm magam a gyerek témával,igy nem csak heti egy van :oops: :oops: :oops: szóval nem egyszerű,de majd belejövünk :lol: :lol: Bora borán meg megőrülnék gyerek nélkül,annyira hiányozna :wink: Januárban már mentek,de jó,én nyárig adok magamnak időt,aztán hajrá fagyik :wink:

Elan
éééédes :wink: :wink:

bibar

Rebe aranyos vagy,hogy gondoltál rám :D .Csajoknak jobbulást kívánok!

Judit igyekszem.Lányok jobban vannak már?Mielőbbi gyógyulást kívánok Nektek is.

Elan gratula az első fogacskához :) !Nagyon szép kisfiú Gábor,jó a cékla evős kép.

Vicuska köszi a dícséretet,de ti is felköthetitek majd a gatyátokat,ami a fiúkat illeti.Rami sem egy fiút fog majd elvarázsolni a csodálatos szemeivel :wink: .
Valóban nem egyszerű így munka mellett,nincs idő soha semmire :cry: .Te mikor kezded a munkát(vagy már elkezdted :roll: )?Hajrá januári fagyibaba :D !

Csajok most olvastam a másik topikban,hogy januártól elmegy Wiegandt doktor,nagyon szomorú vagyok emiatt :( .

Még két kép,hogy bepótoljam a lemaradásomat :wink: .

Kép Lilla

Kép Petra

Mindenkinek puszi!
Lippa

Puszi Mindenkinek

lippa

Lippa
Végre jelentkeztél és elkápráztattál minketa csajokkal :D Tényleg kár,hogy elmegy wiegand,nagy veszteség lesz ez a Bmc-nek és nekünk is :(

Vicuska
Osztom Bibarci érzéseit :D nyugi nem vagy egyedül a problémával :D

Napcsi
Kitartás!Szegénykém ennyit veszekedni :lol:

Rebe
Jobbulást a csajoknak!MI még nem mertük a nagykádat használni,nálunk a nagykádban van a kiskád :D Mennyi vizet engedtek bele?

Elan
Jó ez a rúzsos száj :D Nálunk egy-egy étkezéskor még a nóziában is van,meg persze a ruháján.Mindig a szájában a keze,sokszo a cici melléis beteszi.
Gratula a fogacskához!Remélem lassan nálunk is kibújik,mert a héten nem sokat aludtam miatta.Láza elmúlt,viszont éjszaka többször ébred,mászkálni kell vele,néha leteszem az ágyba és sirva fakad újra.Iszonyat nehéz megvígazstalni,annyira keservesen sír.
gabicsibe

Elan, Nagyon édeees! Gratula az első fogacskához! :wink:

Vicuska, Hát igen, ezzel a szex dologgal tényleg nem vagy egyedül. :oops: Mondjuk nekem nem a libidómmal van baj, hanem a hasam zavar szörnyen, és ezért nem is forszírozom a dolgot. :wink: Reméljük majd helyreáll később!

Lippa, 2 kis tündér! Még, még! :D

Gabi, Sajnálom ezt az éjszakai nyűgit. :roll: Nem lehet kellemes, neked sem, meg neki sem. Szerencsére ezt mi megúsztuk, egy kis éjszakai felsírást eltekintve, és hipp-hopp kibújt a 4 fogacska. Aztán lehet hogy Blankánál meg majd jól megszenvedjük.
A párom mondta, hogy próbáljuk ki így a fürdetést, először én sem akartam, aztán meg annyira bejött. Egy hátránya van csak, hogy guggolni, meg térdelni kell. :lol:
Nem sok vizet engedünk! Annyit, hogy ha fekszenek a vállukon ne bukjon át a víz. Na ezt most jól megfogalmaztam! :lol: Itt egy kép, ezen látszik:
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Azt se tudom emlékeztek-e egyáltalán ránk,olyan rég voltam,neharagudjatok,de még ezerrel építkezünk,nyáron anyóséknál laktunk,ahol nem volt net,itthon anyukámék meg valamit kavartak és kikapcsolták jóidőre a netet.....szóval nemrég kapcsolódtam be megint az éterbe!
Picit,de tényleg csak egy picit tdtam visszaolvasni!
LUKI:jajdejü,hogy kiscicának nem kell hallókészülék,nagyon-nagyon örülök!
Napcsi:grtaulálok a kistesóhoz!Ügyesek vagytok!
Bibar:szegénykém epe nélkül igencsak meg kell válogatnod a kajáidat,kitartás,grtauálok Oli fogaihoz...
JUCI BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Rólunk:Botond 9 nap múlva 1 éves!hihetetlen,komolyan....ezerrel megy,mit megy rohan,már alig mászik.Még mindig sokat szopizik,így mi tesór egy darabig nem várhatunk,még a mensim se jött meg...és mivel sokat szopik az egyéb kajákkal se áll a legjobban,van,hogy jót eszik egy nap,van,hogy semmit,csak szopi,de kiegyensúlíozott,jókedvű,így megpróbálok nem aggódni ezen.
pár kép:

Kép

Kép

Kép

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Réka
én emlékszem rád :P :P :P örülök hogy jelentkeztél,gyere sürübben!
nemsokára szülinap,tényleg hihetetlen,még emlékszem hogy itt izgultál a terhességed elején a toxoplazma miatt :oops: :oops: nagyon édes a Kiskakkuk!és nagyon ügyi hogy már megy,az én fiam csak kapaszkodva teper :wink: :wink:

Rebe
édes a kis hurka :wink:

Lippa
annyira szépek,komolyan gyönyörüüüek :wink: sajnálom hogy elmegy W doki,nekem végül nála jött össze,nagyon aranyos volt velem,nagyon megszerettem :oops: :oops: kiváncsi vagyok ki lesz helyette,mert ugy valaki kell hiszen rengetegen járnak oda.Zsókuci nagyon szomorú lesz,hozzá akart visszamenni :cry:

Benszikém
holnap hivlak ám csak nem akartalak ma zavarni,reméálem jobban van Balu :oops: :oops:

Luki
hivjál ha ráérsz :oops: :oops: puszi

bibar

Réka
Persze,hogy emlékszünk rád!Jó nagyot nőt Boti!

REbe
Régóta mi is így fürdtünk(térdelve)csak nekünk a kiskád van a nagyban.Majd lassan mi is kipróbáljuk szerintem ezt a verziót is.

Lányok!
képzeljétek Kisfiam elkezdett "beszélni" szombat reggel!Közölte,hogy Be-be-ma-ma.Párommal kérdően egymásra néztünk,hogy jól hallotuk,de kisfiam megerősített benne újra elismételte.Azóta többnyire a be-be vagy a ba-ba megy és néha a ma-ma is sikerül :D Most már így veszekszik velem ha valami nem tetszik,eddig csak rám kiabált :D Annyira jó hallani :D Ma végre átaludta az éjszakát,foga sehol!Viszont rájöttünk valószinű az új tápival van a gond,mert imme-ámmal eszi csak és úgy kong a pocija mint egy görögdinnye :( És az új tápi óta nem alszik rendesen,ma beszélek a dokival ezügyben
gabicsibe

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkantásra van időm ill. erőm. Olyan vagyok, mint a mosott szar. Bocs, de így érzem. Dóri kb. 3 hete nem alszik éjjel! Óránként felsír, csak cicin alszik vissza 1 óra alatt, de volt már olyan is, hogy hajnali egytől háromig semmit sem aludt és utána is csak ringatva aludt el, miután szétrágta a cicim teljesen. Annyira kész vagyok, szinte bőgni tudnék egész nap. Ha van egy perc szabad időm állva elalszok. Ezen a héten három foga bújt ki és egy kicsit meg is volt fázva, mindig fogom valamire, de már alig élek.

Mindenkit puszilok! Kép

Kép

Kép
sharon

Nem alszok és mellé még ilyen rumlit csinálok:
(de azért nagyon szeret az anya) Kép

Kép

Kép
sharon

Sharon, kitartás!

Nem irigyellek...

Judit

jucicuki

Sziasztok Drágáim!

Sajna nincs időm visszaolvasni,mivel a gyerekeket átszoktattam a bent alvásra,tudjátok nálunk csak éjjel aludtak a kiságyban,a többi időt hordozóban a babakocsiban!Jól sikerült,pár nap alatt megszokták csak sajna sokkal kevesebbet alszanak és így semmi időm nincs.
Röviden rólunk!
Balunak kibújt a 8.foga és szinte már csak sétálgatva hajlandó közlekedni,4kézláb csak akkor amikor fáradt!Dóri is elindult,de ő még csak páér lépést!Ő a tutira megy!
Múlthéten Balukám kapott egy kis vírust,ami 39,4-es lázzal járt pár napig.Dóri most nem kapta.Balu mutogatva beszél és szinte mindent értenek csak nem dumálnak!
Vettünk nekik új ülést és imádják,mert látják egymást és az utat is!
Féltünk majd,hogy fogják megszokni,de jól ment!

Szóval!!

Minden bébi nagyon édes!

Juci és Gabicsibe és Sharon!
Boldog névnapot nektek!

Lippa!
Csajaid gyönyörűek!

Bibarkám!
Meggyógyultunk!Hétvégi rohammal hogy állnál?

Bocsi mindenkinek,hogy nem írok,de ha lesz időm,akkor visszaolvasok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Kép

Az előbb Dórit kétszer küldtem!Bocsi
Vendég

Sharon
elég rossz lehet,én is csak kitartást tudok neked kivánni :oops: :oops:

képzeljétek Olivér meg megtette az első önálló lépéseit :lol: :lol: igaz hogy lép 3 at aztán belezuhan a kezembe de akkor is lép egyedül!!

Gabi
ügyi a kis beszélő babád :lol: :lol: :lol:

bibar

Benszikém
elöbb hivtalak :oops: :oops: édesek mint mindig :lol: :lol: beszéljünk ma mindenképpen,képzeld a Karesznak melóznia kell szombaton,vasárnap meg Apu szülinapja :cry: :cry: remélem mást megtudunk beszélni :oops: :oops: nagyon szeretnék randizni a kis csapattal :oops: :oops:
jaj a motorozós kép oltári :lol: :lol: :lol:

bibar

Sharon, Dominika mint mindíg gyönyörű! Figyu, lehet, hogy most nagy ellenérzést fogok kiváltani de lehet, hogy le kellene őt szoktatni a ciciről. Nem érzed úgy, hogy eljött az ideje? Mert a végén már Rami is ezt csinálta, csak a cici volt éjszaka én meg nem aludtam semmit. Aztán elhatároztuk magunk és 1 éjszaka alatt leszokott. Utána soha nem kérte már és végig alussza az éjszakát! Vagy ha néha kicsit ébred akkor a simire és a hajam fogásával továbbalszik. Szóval én úgy érzem Raminak is jobb lett így. Este iszik egy nagy adag tápszert és utána ringatással elalszik. És nem ébred fel ha lerakom. Régen erre is azonnal sírt.
Bocsi ha nagyon nem szimpi amit írok, csak nálunk is ez volt..

Benszi, ezek a gyerekek egyre szebbek!
Réka, már hogyne emlékeznénk! Édes a kisfiad!! Már ő is 1 éves lesz!! Hihetetlen!

Kép

vicuska2007

Sziasztok,

bocs, hogy csak így ismeretlenül, nem tudjátok véletlenül a BMC faxszámát? Kerestem a zárókon, de nincs rajta egyiken sem, felhívni őket pedig tudjuk, milyen nehéz...
Ugyanis megszületett a kisfiam és szeretném elfaxolni nekik a zárójelentését, ahogy kérték.

Köszi előre is!

Kép
Kép
pannati

Réka, Én is emlékszem rád! :wink: Nagyon helyes a fiad!

Gabi, Mi állvánnyal fürdettünk, így sokkal kényelmesebb volt, de ezt most már nem megy. :wink: A ma-ma-ma nálunk is megy Blankánál. Mostanában azt csinálja, hogy amikor sír, ezt hajtogatja közben. Annyira cuki, meg tudnám zabálni olyankor! (Na meg pesze máskor is!) :D

Sharon, Édes Dóri baba, kitartás hozzá!

Benszi, Jaj de nagyon cukik vagytok! :D

Bibar, Gratula az első önálló lépesekhez! :wink:

Pannati, A faxszám: 458-4654 Gratulálok, sok boldogságot nektek!

Mi tegnap voltunk a 3-ik Prevenaron, szerencsére nem volt láz, talán egy kis nyűgi. Most márciusig már nem is kell mennünk. :D Zsani picivel több mint 8kg, 71 cm, Blanka 7,7 kg, 69 cm, szóval növögetünk. Én úgy látom most igazából elkezdett a súlyuk stagnálni, mert egy jó pár hete e körül mozognak. Na de nem is baj!
Képzeljétek! Zsani már kiül az oldalára, és támaszkodik a kezével, van hogy már csak eggyel. A védőnő szerint ebből 2-3 hét múlva lehet hogy ülés lesz. Kíváncsi leszek. :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vicuska!

Dehogy haragszom! Azt hiszem igazad van, csak még én nem állok rá készen. Most még nem. Először az éjszakai ciciről szeretném leszoktatni, mert ezt sokáig már nem bírom. 11 hónapja nem aludtam 3 óránál többet egyszerre éjszaka. Régebben jobb volt a helyzet, mert gyorsan visszaaludt a szopik után, de most legalább fél óra mire visszaalszik vagy több. Arról nem is beszélve, amikor 2-3 órát fent van és nem alszik éjjel. Tudom, hogy eljött az ideje, de még lelkileg fel kell rá készülnöm. Most még nem vagyok annyira elszánt, hogy az éjjeli sírás alkalmával szigorú legyek. Annyira nem bírom amikor sír, azonnal vigasztalom mindig és ez idáig a cici volt. Nem tudom, hogy meg tudnám-e állni, hogy sír a Dóri, nekem feszül a cicim és mégsem szoptatom meg. Azt sem tudom, hogy szopi nélkül, hogy altassam el, mert ő eddig csak cicin aludt el vagy babakocsiban. Már volt régebben, hogy letettem hátha elalszik, de inkább vörösre üvöltötte a fejét, de akkor sem aludt el. Amikor a cicit megkapta akkor meg szinte azonnal. Tudom, hogy ez rossz beidegződés nála, de olyan nehéz változtatni rajta. Szigorúbbnak kéne lennem.

Benszi!

Köszi. Édesek a gyerkőcök!

Kép

Kép
sharon

Sharon, Rami ugyanígy volt! És azonnal bejött az énekelve ringatás! Alszik ezerrel tőle. Inkább mint hallgassa.. :lol:
vicuska2007

Rebe, Évi, köszi szépen a segítséget!!

Kép
Kép
pannati

Sziasztok!

Juci, klassz lehetett az ajándék szállás :) A csajócák tudtak aludni jól az idegen helyen? Szeretik az utazóágyat?

Naposoldal, sajnálom a rókalátogatásokat... nekem anno a zabkása és a tejbegríz volt az egyetlen, ami nem jött ki... Ja, meg a majonézes krumplisaláta. Ezeket variáltam :)

Lippa, biztosan mondtad már, de nem emlékszem, mit is dolgozol? A nőcik nagyon szépek és nagyok, húúú!

Bibar, szoritok a gólyázáshoz ;)

Rebe, mi a kiskádat állítjuk be a nagyba, de nem kell hajolgatni, mert a kiskádunkban van egy karosszék-szerű beülő-rész, amiben csodásan elvan Gabi. Itt a szüleimnél viszont olyan kádacska van, amiben nincs ilyen, őuraságát fogni kell, de feküdni nem akar a karomban, csak ülne, mint a béka, abból a pozícióból meg rögtön hasal le, pofácskája meg bele a vízbe, áááááá... ráadásul szakad le a derekam, pont rossz magasságban van a kád az asztalkán. Tortúra. Csajszik hogy tűrik az orrsprayt? Nem semmi ez az ülés-előkészítés, hátha tényleg összejön hamar Zsaninak! Ülésben majd sokkal jobban elszórakozik :)

Gabicsibe, juj, ez az éjszakai mászkálás Botival elég rosszul hangzik... főleg, hogy gond volt a hátaddal. Hogy bírod? A dumcsizáshoz gratulálok, milyen kis cserfes a fiad :) Mi még csak az agüüü, meg heőőő, meg akrrrrr, meg aouiiieeeouuuaa-nál tartunk ;)

Réka, én emlékszem Rád, és a toxoplazmás parákra is. Milyen nagylegény lett Botond! Édes a kis kétfogas vigyor :)

Sharon, huhh, sajnálom az éjszakákat :((( Remélem, megoldódik valahogyan, mert ezt hosszútávon nem lehet bírni.

Benszi, tutik a kis motorosok :D És ez a csokis huncut!

Pannati, gratulálok! :)

Köszönöm a sok bíztatást, tényleg megbarátkozott a nagyszüleivel Gabi, ismét teljes a szerelem. Sőt, azóta több szomszédunkkal is jóban lett, itt azért több arcot lát, mint otthon, biztosan ez is számít. Lehet, hogy hülye kérdést teszek fel, de ugye kijött Gabinak egy alsó középső foga, de a mellette levő még nem. Most akkor felemás lesz a két fog, ha majd a másik is kibújik? Mármint az egyik nagyobb lesz, a másik kisebb... hamar beérik egymást?

Amúgy a srác még nem ül fel önállóan, nem is próbálkozik, viszont ha ölbe veszem, rögtön húzza fel magát ülésbe, nem lehet vele bírni. Nem szeretem hagyni, féltem a gerincét, de hát mit csináljak vele? Szerintetek lehet ebből baja?

Hétfőn, ha minden igaz, hazamegyünk Budapestre. Gondolom, megint várható, hogy 2-3 napon át szenvedni fogunk azzal, hogy újra hozzászokjon Gabi a régi helyéhez és az arcokhoz. Már az is izgi, vajon fog-e az apjától ordítani így két hét elteltével.

Várom nagyon a karácsonyt, kiváncsi vagyok, mit szól a fához ;) Dobok képet!

Kép

Kép
elan

Sziasztok!

Benszi!

Hiányolnak ikresen, benézhetnél néha! Legalább pár képet dobj :wink:

Elan, édes Gabi! Nekem mindig azt mondta a gyógytornász, hogy amíg egyedül nem tud felülni, addig nem szabad ültetni, persze pár perc az öledben nem számít, ha ugye támasztod hátulról a pocakoddal, de nem szabad sokat hagyni, mert abból gond lehet később...
Jó volt nagyon, csak rövid..
Kicsit nehezebben alszanak el, mint itthon, de szerintem a sok élmény miatt, utazóágyban elvannak szépen.

Judit

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Mi, lassan úgy néz ki, hogy kikeveredünk a három hete tartó betegségből, Dorka tüdeje már tiszta és Liló torka is gyógyul. Holnap még megyünk kontrollra.

jucicuki

Sziasztok!

A fürdés témához. Ami nekünk nagyon bejött az a vastag fürdetős szivacs. Máté utált háton lenni, így, amikor már tartotta szépen a fejét erre tettük hasra, később már tartani sem kellett, jól elvolt egyedül - persze ott voltam mellette.

Kép Kép

Kép
Kép
share

A fényképezőgépről már áttöltöttem a mikulásos és a pocakos fotókat, remélem, még le tudom kicsinyíteni és felrakni. Akkor írok is. Ha közben megszülnék, akkor majd utána. :wink:

Most SOS megyek mézeskalácsot bekavarni, és, ha Máté felébredt, akkor sütjük. Jajj nekem! :wink: :lol:

Kép
Kép
share

Vicuska,Rebe!
Köszönöm a dícséretet!

Share!
Fotókat!

Bibarkám!
mi újság a kis gyaloglósommal?CSók!

Elan!
Nagyon édi Gabi!

Gabicsibe!
Grat a "beszédhez".

Juci!
Kemény ez a rámolás anyám!Az enyémek nem csinálják csak a játékaikkal!

Rebe!
Jó nagyok ezek a csajok!Fotót!Grat a kiüléshez!Mindjárt lesz belőle rendes ülés is!

Luki!
Utólag is gratulálok a csodához!De jó!

Réka róka!
Halihó!Jól megnőtt a fiad,de én szoktam nézni iwiwen is ám!

Sharon!
Nem irigyellek!Nehéz döntés,de szerintem is igaza van Vicuskának!Cumisüvegből még sosem etetted a gyereket?Neked jól szétrámolt a kiscsaj!

Mi jól vagyunk,megkaptuk a 3.prevenart is!Másnap pici láz,de semmi extra!A délutáni alvással kűzdünk,mert hol az egyik,hol a másik,hol semelyik nem alszik!Balukámnak jön a 9.foga!Kűzdünk a felsírással,de már megint beszereztem a csoda Anesteticát!Kicsit jobb!Hihetetlenül sok mindent megértenek már!Tedd bele,vedd ki,vissza stb.Ja és már lehet velük viccelődni is.Jókat mókázunk rajtuk meg velük!Ez már tök klassz időszak!Balukám folyamatosan sétál felemelt fejjel,mint egy gróf úr!Peckesen,karjait széttárja!Édes!Dóri meg csak akkor megy,ha biztos magában!
Ma tanultunk meg oroszlánul üvölteni!A halacska,kutya,kacsa hangutánzás már remekül megy Dórinak!
Majd igyekszem még jönni!
Vendég

Jaj lányok, annyira kedvesek vagytok!Hogy mikre nem emlékeztek!Marha jól esik!! :oops: :oops: köszönöm!! :lol:
Sharon:én hasonló cipőben járok,csak Botond szerencsére éjjeli szopiknál rögtön visszaalszik,így egyáltalán nem fáraszt annyira,bár elég jól bírok vele együtt aludni akár 9 órát is,így valószínűleg fárad vagyok,de mégse....szóval remélem érted...és én se tudnám,hogy leszoktatni róla,hisz a szopi a mindene.nem eszik meg helyette semmi tápszert (a sinlac-ot próbáltam),semmilyen kását...nem is tudnám mit kezdenénk ha egyszercsak nem lehetne szopizni...és érzem,hogy még nekem is nagyon szükségem van erre...szóval én szoptatok rendületlenül továbbra is...
ráadásul érti és tudja,hogy mi az a cici!Felhúzza a pólóm,édesen rámosolyog és elkezd csorogni a nyála. :lol:

Bibar!Gratulálok az első önálló lépésekért!!Oyan megható,nem??ettől kezdve már nagyfiús lesz Olivér!!

Benszi:nektek is gratulálok!!olyan helyesek a srácok?dóri tünemény,látszik rajtuk,hogy kis örökmozgók!Örülök,hogy minden jól alakult a benti alvásoknál!!

Prevenál:hát én eléggé átrágtam magam a témán és úgy döntöttem,hogy egyenlőre nem adatom be Botinak,2 éves korig ingyenes,ha jövő szeptemberben kapja meg az eslőt még az is jó....most annyi ellendolgot olvastam róla,hogy az inkább nem mellett döntöttem, aztán majd szeptemberig meglátjuk...

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Még annyi,hogy tényleg hihetetlen,hogy avsárnap 1 éves a fiam!Itt bőgök,hogy nem akarom,hogy így rohanjon az idő!!
Ezt kapja szülinapjára tőlünk:
Kép Moha

Kép Moha arca

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok!

Kép
gombahölgy

Mindenkinek békés, boldog karácsonyi ünnepeket és egészségben gazdag új évet kívánok!

Kép
baby.81

MINDENKINEK BOLDOG,BÉKÉS ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK! :D :D :D

Kép
lukrécia

Kép
Kép
share

Share!

Nagyon gratulálok!Hős voltál te és apa!Megkönnyeztelek!
Sok boldogságot nektek!
Vendég

Share
Én inkább azért beérnék a kórházba. :lol:

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!

Mi is szeretnék Boldog Békés Ünnepeket Kívánni. :) és ahogy egy kisiú mondta mi is a szeretetet:

"A szeretet az, ami Karácsonykor a szobában van. Ha egy pillanatra abbahagyod az ajándékok kicsomagolását, akkor lehet meghallani."Robi - 7 éves :lol:

Az összes baba és nagyjány nagyfiú gyönyörű :) Képekért feltudok jönni, és olyankor Nikivel együtt megnézegetjük. Nevetve kérdezi olyankor kijez? :) Balu és Dóris csokievős kép jött be neki igazán, egyből monda csokit eszik... :)

Én is dolgozgatom már délelőttönként, (csiri-biri babatornát tartok :) ) délutánokra meg aerobicot szerveztem és tervem h majd esetleg saját helyemen legyenek, addig viszont felügyelem. Szóval elvagyunk. Nikim addig családi napköziben, és nagyon szereti. :)
Átesett a kruppon, dumál, és néha megrémit.
Egyik késő délután az oviban hosszú folyón csak félig égtek a lámpák, elment a sötétségig majd rohant vissza rémülten h anya anya szörnyek. Hát be**rtam. Szörnyet csak plüssben mutattam neki, onnan tud ilyen szót. Valakivel történt már ilyen?
És határozottan fél a sötéttől! Pedig elejétől kezdve arra tanítottam h a sötét jó, akkor alszunk, feljönnek a csillagok stb.

Én is rakok képet a kis megkopasztott csibémről :)

Kép Kép Kép Kép

chesti

Benszi,
félreérthető voltam! Mi még egyben. :lol:
Én csak a linket tettem be, amit olvastam, és szerettem volna megosztani Veletek!

Agnese,
én is inkább a gyorsaságot irigyeltem. :wink:

Máté ennyi idősen már megszületett. Ennyit arról, h a 2. gyerek hamarabb jön. :wink: Kornél nagyon jól érezheti magát odabent. Én is jól érzem magam. A brutál derékfájás is elkerül - kopp-kopp-kopp! Időnként fáradtság-roham jön rám, olyankor legszívesebben lefeküdnék. Ha tehetem, meg is teszem. Úgy érzem felkészültem, jöhet, aminek jönnie kell. :lol:
A hasam már brutál nagyra nőtt, lent van és berepedt. :x Eléggé sokkolt, amikor egyik reggel erre ébredtem, hozzá még a köldököm is elkezdett feszülni.

Mátéval várjuk a Jézuskát, karácsonyi dalokat hallgatunk és éneklünk, készülünk az ünnepre.

Kép Kép

Kép
Kép
share

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?