Napcsi, Mit látok?
Te jó ég! Hatalmas gratula nektek! Jaj de jó!
Benszi, Hát az én hasam sajna katasztrófa.
Olyan mintha több hónapos terhes lennék.
Szörnyű. Most elkezdek fogyózni, aztán majd meglátjuk. Bár sajna szerintem ez kötényhas, és nem fog eltűnni.
Én is meg akarom műttetni majd.
Fiona, Jaj ez a kálvária a fiaiddal! De a lényeg, hogy jobban vagytok. Cuki a fiad, rengeteget változott!
Luki, Hurrrááá, de jó hír, hogy nem kell a hallókészülék.
Gondolom, hogy rettentően boldogok vagytok.
Vicuska, Jól hangzik a heti 2 munkanap. Így egy kicsit emberek között is vagy, és Rami sem hiányol így talán annyira. Azok a hatalmas szemek, szétdögönyözném annyira drága Rami!
Zsókuci, Jó, hogy jöttél!
Jobbulást!
Share, Megyünk haza karácsony másnapján, de nem hosszabb időre, délelőtt megyünk, este jövünk is vissza.
Agnese, Nagyon szép a pocid!
Nem tudom hol az a 17 kg, de semmi felesleg nincs rajtad szerintem. Miló már nagyon nagyfiú, és tényleg nagyon helyes kissrác.
Juci, Jók a képek! Boldog névnapot!
Elan, Igen mi már a nagykádban fürdünk, majdnem két hete. Gondoltuk kipróbáljuk, mert a kiskádat már elég kicsinek láttuk. És nagyon bejött.
Zsani már amúgy is annyira csapkodott, hogy úszott mindig az egész fürdőszoba. Nagyon élvezik, csak úgy csapkodnak. Zsani már játékokkal is játszik, el is lehet engedni (persze ott vagyunk mellette). Azt hiszem mi már el is adjuk a kiskádat.
Nálunk is van ilyen küzdés a szabadságért. Blankának első nap sikerült összekennie az övet.
Ha valaki hirtelen szól hozzájuk, vagy túl hangosan előfordul hogy megijednek ők is, szerintem normális reakció ez, majd Gabi is túllesz rajta.
Bibar, Édes a kis mikulás!
Gabi, A ti mikulásotok is nagyon cuki!
Milyen érdekes, nálunk a lányok abszolút nem veszik oda a lábukat a szájukhoz. Ügyi Boti!
Lippa, Pont a napokban gondoltam rátok, hogy nagyon rég jelentkeztél. Örülök, hogy jól vagytok, és hogy hoztál erről a két gyönyörűségről képet. Mennyire nagyok már! Nagyon szépek, és csinik!
Mi sajna kicsit megfáztunk, csajoknak folyik az orra. Lázuk szerencsére nincs, nagyon ritkán tüsszentenek, vagy köhögnek. Egyenlőre Sterimarral fújom az orrukat, és szívom le, bár nem olyan sok váladék van. Remélem egy-két nap alatt túlleszünk rajta. Tudok még valamit tenni szerintetek hogy ne legyen rosszabb?
Blanka most már profi forgás ügyben, most már ő sem bír magával.
Tegnap este letettem őket aludni, mind a kettő hason kukorékolt még sokáig!