Sziasztok:)
A bejelentkező szöveg a szokásos igy nem is ismétlem
Lilla:)
Fagyasztott tejcsit én ugy olvasztottam mindig fel, hogy forró vizes edénybe tette, a fagyott tejcsit tartalmazó dolgot. Pl: ha dobozban volt lefagyasztva akkor azzal együtt beleállitottam egy forróvizzel telt edénybe. Ha jégkocka zacsiban fagyasztottad le akkor vegyél ki annyi kockát amennyire szerinted szükségetek lesz, tedd egy pohárba, esetleg aventos cumisüvegbe bele is fér a jégkocka, mert annak jó nagy a szája és azt állitsd forróvizes edénybe. (Akár melegitheted is a tüzhelyen a vizet és ugy tartod bele, ha gyorsan kell mondjuk , (itt az állitást nem javasolnám, mert ugye a melegités közben az edény aljával érintkezve elolvadhat a cumisüveg, vagy amiben a fagyi tej van).
Egyet tuti ne tegyél: mikróban ne melegitsd fel közvetlenül a tejet, megváltozik nagyon az ize és nem tesz jót neki.
Ha esetleg tul sok van egyben lefagyasztva és előre láthatólag nem kell az egész, akkor a melegitésd elsőre addig végezd amig éppen hogy felolvad, de még jó hideg, ekkor öntsd ki belőle ami tuti elfogy a maradékot meg tedd a hütőbe és az a következő etetésnél még simán felhasználható, hiszen nem melegitetted fel teljesen.
Börze
Mi is körbenéztünk, jó nagy tömeg volt, de jobban elviselhető volt mint a kismamáson, azon kb háromszor ekkora tömeg van, mondjuk az asztalszámok is kb 3x ennyi. Sajnáltam hogy normális bébiételes cég nem volt kint, pelenkásokból is hiányzott a pampers... azért nem mentem ki hiába, vettem néhány kabátot Daninak, meg télire Petinek egy egész jó kis bélelt kezeslábast 1600 Ftért, ami üzletben kb 9 lett volna.
Rita
Pelenkáknál már minden loturót kitalálnak csak hogy el tudják adni. A pampers most fog szeptemberben árat emelni burkoltan éppen: csökkenti a zacsiban a darabszámot. (tavaly májusban is igy emeltek árat) Sleep and Playt nem probáltam még ki, de amig tart a játékuk a vonalkód gyüjtéssel nem is nagyon fogom azt hiszem. Nekünk a normál bejött, és amióta Pepe nem kakil napjában 5 ször, csak egyszer igy nem is folyik ki a derekánál (bár ez a jelenség más pelusnál is előfordult vele).
Erről jut eszembe, hogy akinek van esetleg fölösleges pampers pelenka vonalkódja (3 as és 4 es méret , jumbó vagy óriáscsomagos ami jó) és nem gyüjti azt mi is szivesen fogadnánk, adok helyette DM es vagy Mi világunk bónokat
Anid
Sajnos hiába eszel lightosan, nem biztos hogy te miattad fáj a pocija, mivel nem csak tejcsit kap ezért simán zavarhatja őt a tápszer, és ugye abban sajnos van tej, amit jóval nehezebb neki emészteni.
A lényeg hogy most tök jól telt a hétvégétek és ez feltölti egy kicsit az embert, hidd el hogy egyre több lesz majd a mosolygós nap, mint a sirós
Prücsök
A piros betűs napok változhatnak, de attól függ milyen volt elötte a ciklusod, ha normális volt és nem voltak vele gondok, akkor nagy valószinűséggel most se lesznek, ugyanugy beáll a normál rendbe. Azt mondják az öreg bölcsek, hgoy akinek elötte nagyon fájós volt, azt a szülés általában rendberakja és sokkal kevésbé fog görcsölni. Véleményem szerint ez is tök emberre válogatja. Anno nekem Daninál 5 hónap után megjött, viszont jó elhuzodó lett, volt hogy 45-50 naposak voltak, ezért is voltam már bő két hónapos terhes mire észrevettem Pepe pociba telepedését.
Most meg már ugye PEpe elmult 6 hónapos és még nem jött meg...
Csilla
Láttam a műsort amit mondtál, igaza volt a dokinak, sok sok tévhit kering a kismamák körében és sok elavult több évtizedese berögzültség is.
Gratula Viktor gyarapodásához, szépen fejlődik a kis gézenguz, dobhatnál fel róla képet, meg a lányokról is
Évi
Nagyon szép Ricsike baba. Remélem már kicsit megnyugodtál és könnyebben veszed a dolgokat:) Kitartás és ha valami kérdésed van, nyugodtan hivj fel, nem zavarsz.
A homeos bogyó mehet nyugodtan az infacol mellett is, nem gátolja , hanem ez is segit, szal ne várj vele, hogy ha az nem segit... mehet a kettő együtt...
Dorka
Szegénykém, nem irigyellek. Remélem azóta megjött és megszüntek a görcsök. Ha végképp nem birod már akkor nyugodtan bevehetsz nospát, az mehet szopi mellett is, jobb, mint hogy végig szenvedj.
Angyalka
Tul éltétek a hétvégi rokonlátogatást?
A novemberi börzére jó előre foglald le magadnak a napot
(poénkodom, remélem nem baj:)
Kinga
Gratula Botinak a járáshoz
Nekem meg végleg vége az arany életnek, ezentul aztán folyton mozgásban kell lenned:)
Nálunk hála a tűzhely egyrészt hőállóüveges, másrész a konyhába szereltünk fel az ajtóra rácsot, igy csak akkor tud bejönni Dani, ha megengedem neki. Azt tudom, hogy van egy szerkezet amit a lapokhoz lehet tenni, hogy oda ne nyuljon, a sütőhöz is lehet valamit kapni, de hogy pontosan mire jó azt nem tudom, de nézz körbe az ikea oldalán ott azt hiszem találsz rá ötleteket.
Nah most mennem kell, mert már leesik a fejem....Pocakosoknak mennek a drukkok, kitartás, lassan telehold lesz ha jól látom, igy majd jön a babaeső is
Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát, és akik régen irtak azok legalább egy élek sort irjanak be : Jutka, Joe, Júlia, Indigó, Maszat és mindenki aki hiányzik a névsorból
puszi
Ági és a fiúk