Sziasztok!
Ujra itthon par napra. Nalunk is vége az aranyéletnek, anyukam elutazott....
Hat... fura! Nem tudom hogy vagytok vele, én elöre rosszul vagyok a tél gondolatatol. Na de ez még odébb van, elvileg még nyar van!
Jo ujra itt lenni Veletek!
Evi gratula a manocskadhoz
! Sok tejcsit kivanok és varjuk tényleg a beszamolot!
Tali: Nekünk barmikor jo. Gondolkodom én is helyszin ügyben.
Lilla örülök, hogy jobban vagy mar! A kis depim utan rajöttem, nem szabad magunkat annyira hibaztatni ilyenkor! Tök normalis, hogy idönként kimegy a biztositék, emberböl vagyunk! Akarhogy is imadjuk a baboinkat ki nem kattanna be, ha hetekig nem alszik normalisan, nem nagyon jar tarsasagba és semmi ideje nincs magara?!
Amugy szerintem is szuper kiscsavo Balintka, nagyon fejlett a korahoz képest!
Anid, remélem nalatok rendezödnek a dolgok. Kata akkor most csak tapszert kap? Az uj kép nagyon édes, szép kiscsaj!
Brik, Panzej mennek a drukkok
!
Rita, jo, hogy ujra itt vagy
! nagyon tetszett nekem is a kis grafikonod
! Megmutatom Apanak, ö is grafikon manias (Vincus sulygyarapodasarol is gyartott egyet
...)
Akkor NEM drukkolok az interjura! (Ez ugy hangzik, mint Bence hires "nemszia" köszönése
)
Giulia, hova tüntél? Jol vagytok?
Agi remélem hamarosan tul lesztek a sok pakolason!
Gabek, nagyon halas lehetsz a hinta gyartojanak
!
Prücsök nem semmi, hogy ilyen jol elvan Blanka egyedül!
Par szot rolunk: Mint kiderült Vincus nagyon durvan allergias a tejtermékekre
. Kapott turosdesszertet majd 15 perc mulva azt vettem észre, hogy nem tud rendesen lélegezni, aztan jöttek a brutal kiütések. A Mosonmagyarovari korhazban töltöttünk 1 éjszakat (pesze épp uton voltunk mikor én hülye elöször adtam neki tejterméket, no comment.....) és szerencsére masnapra minden rendben volt
!
Volt mar valakinél ilyesmi? PP, Agi, Jutka, Marti, Angyalka és a többi tapasztalt mami???
Azt mondta a doki, elvileg 4 éves korara kinövi ....
Amugy nem akartam neki tejterméket adni 1 éves kora elött, de a védönö a multkor kicsit beparaztatott Vincus érdekes étkezési szokasai miatt. Azota sem allunk tul jol, eszik gyümölcsöt, rizst, zabot, egy kis husit is. Zöldséget csak kis mennyiségben (elrejtve a kajaba). Plusz szopik 3x naponta. Szerinte ez nem fedi a szükségleteit. Mondjuk stagnal is a sulya eléggé. Csak nagyon keveset hizik. De közben vidam, pörgös gyerek! Most 8,6 kilonal tartunk. Pedig ami izlik neki abbol rengeteget tud enni.... de hizni nem hizik.. .
Mit gondoltok?
Na megyek, felébredt, bocs, kicsit hosszura sikerült...