Sziasztok!
Minnie!
Nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntést!!! Én pedig Natinak kívánok nagyon sok boldog születésnapot!!! Hihetetlenül édes a „két csöppségetek” ahogy együtt alszanak, játszanak, meg úgy tűnik, mindent együtt csinálnak!
Jól értem, hogy Nati szülinapi tortáját te készítetted?! Fantasztikusan nézett ki!!!
Nati nagyon édes az új „Minnie-s” ruhácskájában! – Most már 3 Minnie van a családban!
Szil!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült!!!
Azt szokták mondani, hogy 2 lombik között 3 hónapot hagyjon ki az ember, ezért szerintem (ha maradsz fizetősre a Forgácsban) júniusban jelentkezz be a következő lombikra. Ha június végére tudtok ütemezni egy beültit, akkor júliusban – amikor te sem dolgozol, de ők sem – már otthon tudsz maradni a babócákkal. S ha annyira rossz a helyzet a párod katonáival, akkor esetleg érdemes elgondolkoznotok azon, hogy lefagyasztatjátok őket most. (Mert írtad, hogy nyáron is valószínűleg kevesebb lesz, és az idő múlásával is fogyhat...
) S persze közben meg kell próbálni növelni a számukat – legfeljebb feleslegesen áldoztok pénzt a fagyasztásra, de legalább ezen nem kell aggódnod, hogy ezzel mi lesz…
Gab80!
Köszöntelek közöttünk!
Gyere máskor is, és mindenképpen írd meg, hogy mi lett a tesztelésed eredménye, jó? Nagyon bizakodom!
Kata!
Nagyon sajnálom a negatív tesztet!!!
És nagyon érdekelne, hogy hogyan döntötök, hogyan tovább!
Annyira hihetetlenül édes a teknősöd!
Annyira ügyes vagy, hogy ilyen szép kis állatot tudsz csinálni!!! A foltok csak oda lettek öltögetve, vagy más módon is lettek rögzítve?
Most vettem észre, hogy neked is van blogod!
Nagyon örülök (és köszi)!
Sonjus!
Örülök, hogy ügyesen sodródsz!
Mi a baj a mostani munkahelyeddel? Nem igazán olyan, amilyennek képzelted?
Meglestem a honlapodat – nagyon ügyes vagy, hogy most már tűzzománc ékszereket is készítesz!
Vica!
Üdvözöllek köztünk! Persze, hogy szívesen látunk, és örömmel válaszolunk, ha tudunk.