Új privát üzeneted érkezett!

Nahhhh, Ilba, köszi, de még mielőtt megírtad volna, be is szereztünk egy PPPP-t :), és tök jó. :) Legalább is Bence egész jól feszít benne. Majd csinálunk róla képet, és akkor majd szőke lényem is rajta lesz. :)

A változatosság kedvéért teregetek egyet. :)
Vendég

Na, ilyet vettünk mink. :)

Kép Kép
Vendég

A miénk meg ilyen:
Kép
Szóval ugyan olyan! :D
Kis utánzók! :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba :)
Nekem a többi szín nem tetszett, mert annyira erőteljesek voltak. Beni milyen nagy már a székben, Benyó még úgy elveszik benne. :)
Vendég

köszönjük a köszöntést :D
de tényleg nem azért mondtam :oops:
ráadásul én mindig elfelejtem kinek mikor mije van :oops: :oops: :oops:

csak olyan muris, hogy most van annyi idje bent mint kint :lol: :lol:

nekünk snassz mezei IKEA-s etetőszékünk van.
de nekem nagyon tetszik
megmondom őszintén, hogy már úgy sajnálom a pénzt szórni aztán nem is használjuk csak pár hónapot (pl pihenőszék)

kocsinkat nekünk is nagyon le kéne cserélni.
mi is TOYOTA-t néztünk
a szerelmem TOYOTA AVENSIS VERSO
7 misi- na ezt nem mostanában vesszük meg

ha nyerek a lotton természetesen osztunk :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine

ahoj

coolasa
Petikének ezek a műveletek fejben mennek, különben nem tudná kivitelezni 1 percen belül 2x is. ja és a PPPP-ről már rég tudja, micsoda, marketing szigorlat előtt olvastam neki a 4P-ről

amúgy jók ezek a rövidítések, amíg a pogyóba voltam egy átlagos eligazító monadtom kb. így festett: "ha AHL-t veszel fel BA-ra, de az utasnak EI-s jegye van a PC-be yest kell írni, hogy látszódjon a PIR-en is"

tudomtudom, a "Jó reggelt Vietnam"-ba is volt hasonló 8)

etetőszék ügyileg kezdek elbizonytalanodni, eddig az olcsóbb megoldású fát nézegettük, de egyre jobban tetszik ez az Esztipeszti-Ilba irányvonal is. Lassan olyan zavart leszek, mint coolasa járókaügyileg.

Kép
Kép
mancsbá

Sajtine,
mi voltunk próbaúton Toyota Corolla Verso-val, nagyon tuti szép új volt, de nem volt nagyobb mint a mi mostanink. Az "csak" 5-6 milla.
A mi mostani szerelmünk (többek között :D ) a Ford S-Max, az 6-7 milla. Bár még nem ültünk ilyenben, sőt, még élőben nem is láttunk, szóval lehet, hogy tök sz@r. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

autómárkákból az alábbiakat néztük végig (nem ABC sorrendben)
OPEL: Astra Caravan, Meriva
CITROEN: Berlingo, C4, Xsara Picasso
CHEVROLET: mittomén, a legnagyobb
TOYOTA: Corolla verso
NISSAN: Note
SUZUKI: SX4
SKODA: Fabia Combi, Octavia Combi
+ az interneten az összes Magyarországon jelen lévő, és megfizethetőbbnek hitt kategóriát.

Végül mndig arra jutunk, hogy kéne pár milla valahonnan

ERRE MÉG A NAPRAFORGÓM IS ELLENEM VAN!!!

Kép
Kép
mancsbá

Én is, én is ... akarok 20 milliót, de a Lottó 5-ös is jöhet. Mi csak a lakást szeretnénk egy kicsit nagyobbra lecserélni.

A mai napom tök jó volt, olyan jó a barátokkal dumcsizni és Petra is jó kislány volt. A kínai beszámoló miatt tök sárga voltam. Két barátnőm nálunk alszik, szóval most csak feldobok pár képet, amik magukért beszélnek.

Petra annyira örült Danikának, egyből letámadta
Kép

Én vagyok az Úr a házban! Danika csak tűrt és tűrt
Kép

Danika fél óra után megelégelte a dolgot :lol:
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mancsbá! Uram küldi szeretettel:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba :lol: :lol: :lol:
ahogy elnézem épp szabin volt az intel fordítója.

a legjobb akkor is a Yamada DVD lejátszó leírásának fordítása, majd átküldöm emailben (pl.: ha szennyezett a lemez arca, először savval kezelje, majd vakolja")

Kép
Kép
mancsbá

Mancsbá, párdon, ugyebár járókailag nem "zavart"-nak akartál engem eredetileg nevezni, hanem mérhetetlenül bölcsnek és megfontoltnak. Sejtettem én.

Itt egy kép családunk zavart 2/3-áról

Kép

Kép Kép
coolasa

Ilba, Mancsbá,

látom, autóban utaztok, ezért merek belepofázni. Szóval, ha jót akartok, akkor a francia márkákat teljesen mellőzitek (abszolút megbízhatatlan, szervízigényes - lásd: www.totalcar.hu/népítélet)

Én mindenképpen japánt választanék, tehát Toyota ... Verso, Nissan Note vagy Honda FR-V. Ezek mind tuti jók.

Nekünk egy 6 1/2 éves Honda Civic-ünk van 175000 km-rel, és még nem kellett javítani!!!!

Üdv.: Antivagyok

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Helló Antivagyok! :D
Köszike. Mi meg a németben hiszünk. :wink: Volt 3 Golfunk, 1 Opelunk, most meg Passatunk van.
És tudod mi a legnagyobb gond? Hogy ez is marad még egy jó ideig, hacsak valaki tényleg nem nyeri meg az 5öst. :lol: Ja és dob meg pár millával ... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

hali!

Imádok ide jönni, itt mindig oltári jó a hangulat. :lol:
Én a Picassoba szerettem bele, mint autóba. TEtszik nagyon a formája és ami még nagyon-nagyon szimpi benne, -lévén 3 gyerekkel már nem mindegy mit veszünk- az hogy hátul 3 egyenrangú ülés van és nem egy 3 személyes egybevont párnázott "pad".
Egyébként csak úgy megjegyzem, hogy nekünk volt egy Twingonk is ami köztudottan ici-pici autó és maximálisan meg voltam vele elégedve. Imádtam és vérzett is érte a szívem, hogy el kellett adni, de muszáj volt. 4 személyes kis autó nem túl sok rakodási lehetőséggel, de és tényleg DE 4 személynek nagyon kényelmes. Ha az első két ülés totál hátra van csúsztatva és nagyon meg van döntve, hátul akkor is elfér bárki!!! Pl a párom a 201 cm és szeret kényelmesen hátradőlve vezetni, és mögé simán befért a haverja aki szintén nem pici a maga 190 cm-vel. A Tháliában sokkal kevesebb a hely ilyen szempontból, még én se férek be hátra az 170 cm-el, ha a párom vezet és mögé ültem be véletlenül...

Hú lányok mostatnól 1 gyerekes anyuci lettem legalább 1 hétig biztos. Anyukámék leraktuk a Dancit és anyósomhoz elvittük a GAbit, habár még nem mennek Balatonra, de kirándulgatnak majd ide-oda, hamár egyszer szabin vannak akkor valahogy ki kell tölteniük.
Voltunk Tesco-ban is, és most kivételesen bepróbálkoztam egy új (számomra új) mosópr márkával, a Persillel. Még sose vettem, majd most kiderül, hogy mit is tud

pusz

Kép
sasha

Halihó!

Na látom apa belekontárkodott egy kicsit a beszédbe. Ilba szerintem a német autókat elnézi Nektek, régen nekik is mindig az volt, csak most kicsit átpártoltak a japán autókra. Kimondottan a franciákat utálja, mert az nagyon nem jön be a baráti, ismerősi körben, mindenki szenved valamivel.
Pedig az én kedvenc autóm a Peugeot, mondtam ha sok pénzünk lesz akkor én egy 307 CC-t kérek, ekkor apa mindig csúnyán néz rám, de nem értem mi a baja, mert ha sok pénzünk lesz, akkor már a szervizköltséget is tudja állni. :lol:

Na most megyek már, sajnos szerdáig mellőznötök kell, mert kintmaradok Pátyon a szüleimnél. Szeretném kialudni magam, úgyhogy jól jön egy kis segítség a hugomtól.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Szebb reggelt mindenkinek!

Időjárás … no comment! :shock: :evil: :shock:

Gabi,
Ezek után remélem legalább kaka nem volt. :lol:

Mancsbá,
Szerintem Petikétől is fog függeni az etetőszék, mert Beni például még nem tudott jól ülni mikor vettük, a fában csak nyeklett, így ezért kellett az állítható háttámlájú.
Anyóséknál Ikeás van nekünk is, de én nem szeretem, még mindig dölöngél benne, a fele mellé megy.

Vuka,
Nagyon ari Petra a kisfiúval! Ő mennyi idős?
Huhh, akkor már le is esik a nagy kő …. Hallod? :D
Jó pihit!

Sasha,
Jó pihit Neked is!

Noémi! Boldog hófordulót!

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, köszi! Tényleg, ma van! Szóljatok fanfárok, ihletődjetek meg lírikusok...ja, hogy csak hóforduló, és nem Nobel-díj átadás?

Kocsikérdés: volt egy kollégám (Mbá, igen, a bodrogiferi, de tényleg), aki aszerint választott autót, hogy az a jó verda, amelyben a gyerekülésben utazó fiúunokája - kezét lelkesen ütésre emelve - pont nem éri el a másik gyermekülésben elterpeszkedő lányunokát, és vica versa.

Kép Kép
coolasa

Bodrogi Ferinek unokája van?????????
Na, egy világ omlott össze bennem ... :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba

Na jó, a Honda FRV-be én is beletenném a seggem nagy duzzogva.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Mbá által nem tudomm Checrolet az a Lacetti volt (anno Daewoo) meglepően kényelmes és tágas belülről. A Picasso valóban azért nagyon jó, mert hátul 3 egyenrangú ülés van, nem pedig 2 és fél.

Most sietek, megyünk az Intersparba minimedencét nézni, meg a Brendonba is elnézünk. Vissza kéne érni az F1 rajtig :lol:

Coolasa,
tratatatááááááá! Itt szólnak a fanfárok, boldog hófordulót Noéminek!!!!! :lol:

Kép
mancs

Antivagyok,
tök jó hogy Te is írsz, éljenek a bekukkantó babanetes apukák! Mba nem tartozik közéjük, ő állandó jelenség :twisted:

Kép
mancs

Na itt vagyok még, mert Anyóséknál ebédelünk, és itt még van gyors internet. Kénytelen kelletlen be kellett kukkantanom, hogy megmutassam a tegnapi képeket. :lol:
Ilba amúgy a kisfiú 5 hónappal idősebb Petránál (szept. 7. a szülinapja), pont nemrég állt fel és már mondja, hogy hoppá.
Nagypapi ma megy vissza Németo.-ba, búcsúzóul megetette Petrát barackkal.
Petra a kis éhenkórász nem tudja kivárni, amíg a nagypapi lenyalja az ujjáról a barackot, kezébe vette hát a dolgok irányítását
Kép
Petra többet el se engedte a kanalat, mert nagypapi lassú volt, beszélt és figyelmeztetni kellett mindig, hogy ugyan már hol a barack
Kép
Na megyek, mert a barackot le kell öblíteni egy kis tejcivel

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Na jó még egy utolsó

Noémi boldog hófordulót!!!!!!!!!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ilba, természetesen, bodrogiferi már túl van a 60-on, mért? Fiatal donhuánnak gondoltad? Ő olyan példaképszerű izé volt nekem, a higgadt előrelátás megtestesülése szakmailag, magánéletileg meg egy virtuóz életművész, bár erről nem sokat tudok. Már nem dolgozunk együtt, ami nagy veszteség (számomra). Egyébként külcsínre olyasmi, mint Vuka német apósa, Mancsbá is igazolhatja (miközben könyékig vájkál elszántan mindenféle gumicsónakokban), mert mutattam neki fotóról.

Kép Kép
coolasa

Kép
Kép
Kép
ilba

Csuhajjjj, boldog hófordulót Nokinak!!
(aki egyre jobban apukája vonását mutatja, bocs......)!!! :)
Vendég

Ilba, mire gondolsz? mit kell gyakorolni? Az első videón a 90 fokos szobaelforgatáshoz képest pazarul tartja magát Beni, a másodikban meg kicsit beivott, nagy ügy, előfordul.. (Milyen szép a szobátok azzal a szórt fénnyel.../ablak és fény mániás vagyok/....ez ugye nem csak Beni szobája? Nekünk a házunk ekkora...)

Kép Kép
coolasa

Eszti, muszáj bosszút állnod rajtam sokszorosan a tegnapi Benyo/Beni elszólás miatt? Hát olyan nagyot vétettem?
Na jó, igazából nekem tetszik a papája, így egyáltalán nem bánom, ha rá hasonlít. Egyedül azért motyogok naponta néhány száz imát, hogy testalkatilag ne rá üssön, persze kár borulátni, végülis 2 méteresen, 100 kilósan még simán válhat a magyar női vizilabdacsapat lehengerlő világsztárjává..

Kép Kép
coolasa

Ja, akartam még jelezni, hogy ha ma véletlenül álmatlanságban szenvedtek este 22.05-kor, az m1-en érdemes megnézni a "Kóla, puska, sültkrumpli" c. dokumentarista jellegű amerikai filmet. Arra a megtörtént esetre épít, amikor is az USA-ban egy középiskolába 2 diák felfegyverkezve érkezett tanításra, és lelőtte a fél iskolát tanárikarostul, osztálytársastull Ebből kiindulva dolgozza fel a rendező az amerikai fegyverviselési helyzetet, ami enyhén szólva is visszás...

Kép Kép
coolasa

Vuka,
Nagypapa nagyon aranyos, ahogy tátog Petrával. :P

Coolasa,
Nem, ez nem Beni szobája, ez a nappali és a konyha találkozása.

Kép
Kép
Kép
ilba

Először is!!! hello
Aztán, hogy megint el ne felejtsek walami fontosat (nem müxik a sima w :evil: úgyhogy ezentúl duplázok, az már ráadás, hogy a szóköz is szaraxik :twisted: )

Szówal, Coolasa!
Nokinak nagyon boldog hófordulót!

Na, csak azért, mert most egy gyerekem wan még nem fenékig tejfel az élet. Hajnal 2-től műsor wolt, a címe Geri szenwed! Wergődött a cicin és semmi se wolt jó, tekeredett, fetrengett és nyűglődött, aztán meguntam és úgy csináltam, mintha a két gézengúz i tthonlenne és nappal lenne és beraktam az ágyába és otthagytam. Kiültem a géphezés megnéztem, hogy írtatok-e még, azt elolastam és mire wégeztem el is aludt... Persze a cicin nem wolt jó elaludni, bekíwánkozott azágyába. No fene. Ennek csak örülök.

A másik ami tök jó, hogy a Persiltől illatos a konyha, mert nekünk oda wan beépítwe a mosógép és a mosogató alatt a kuka mellett kapott helyet a mosóporos doboz... Most mosok wele, és kíwáncsi wagyok,hogy megérte-e a közel 4 ezer forintot, de már nagyon untam,hogy sokszor 2-3x kellett kimosni pár adag ruhát, mert nem wette ki a foltokat. (ehh, muszáj a w-t haszálni, láthatóan hülyén wette wolna ki magát, ha azt írom, hogy nem ette ki a foltokat) Mindent meg nem lehet hipózni, a színes ruhának kimondottan árt... A wanish meg olyan drága és olyan sok kell belőle, mintha wennék (ennék...hehe) 1 persilt, meg egy hagyományos mosóport... Ráadásul a Geri is rászokott a napi több áltás ruhára. Walahogy mostanában kifolyik a kaka, de mindig. De most nem folyt ki. Lehányta magát bokáig, totál elázott tőle a gyerek, hogy menniyt tud egy kisbaba hányni?! Na de nem is olyan dagi mint a Danci olt ennyi idősen

na jó mosásból ennyi is elég

Ilba!
Szerintem Beni nagyon ügyes, és nagoyn jól esett, ha jól láttam, akkor nem igazán ütötte meg magát.

Na közben elkezdtem összehasonlítandóan képeket keresni, és hát ég és föld mindhárom gyerek és meg kell mondjam, hogy Geri a lesowányabb közülük, de lehet hogy elewe a fejformája is hosszúkásabb... Ha nem bánjátok fel is teszek pár képet.

Ez itt a Gabi 3-4 hón apos korában
Kép

Danci 3-4 hónapos korában
Kép

Ez meg Geri 3 hónapos kora után walamikor... egyértelműen ő a legwékonyabb a 3 közül, ebből is látszik, hogy még a tesók se híznak ugyanúgy,pedig ő is abból a tejforrásból kap ahányszor igényli...
Kép

Ez meg egy ráadás, csak a Gabi haját nézzétek,a kis göngyi-böngyike. Még most is göndör a haja, ha kicsit hosszabb, már pöndörödik is befelé
Kép

Kép
sasha

Azért csak kihagytam néhány w-t, így eléggé furi az írásom, főleg, hogy a szóköz szarakodását se mindig wolt értekezésem kijawítani... bocsesz. Egyébként most néztem, hogy Danic inkább 4,5 hónapos lehetett a képen, mert az úgy nem jó, hogy decemberben született és április wégén még c sak 3-4 hós... :twisted:

Coolasa!
Neked szerettem wolna még írni, hogy a Kismama magazin (nem egy HWG az igaz) pont Noki problémájáwal foglalkozik és egy gyerekorwos nyilatkozik. A lényeg, hogy hízzon, ha 10 dekát, de akkor is!!! Pont mint Noki!

Megkerestem a cikket a neten, merthogy a születéstörténeteken kíwül minden más cikk és rowat megtalálható itt:
http://www.kismama.hu/kismamacikk.php?id=61&cid=22920

Kép
sasha

Hah, a tyúkeszemet azt, de

Wuka! (bocsi, ténlyeg nem jó a sima w-m)
Nagypapi nekem is tetszik ahogyan tátog, de magamon is mindig röhögtem amikor észrewettem ugyanezt a jelenséget. Soxor még nyeltem is a gyerek helyett...

A fene az y is kezd bekrepálni. 2-3x kell lenyomni, hogy működjön. Ha legközelebb a sima w mellé még az y-lont is helyettesítenem kell walamiwel akkor a falra mászom...

pusz

Kép
sasha

Sziasztok!
Ááááááá,mindig annyit írtok,hogy idő hiány miatt nem tudok mindenkit végigolvasni! :roll: :twisted:

Rólunk röviden:
Domi 3 napig lázas volt pisiteszt ismét negatív. :roll: Tegnap kiütések jöttek ki rajta(rohanás az ügyeletre).Kiderült,hogy ez vírusfertőzés utóhatása,természetesen a láz is attól volt.Valószínű,hogy Tengervizet nyelt a drágám. :roll: De mára minden ok(kop-kop).

Mancs,Coolasa!
Nagyon köszönöm kedves szavaitokat,komolyan jól esik az önbizalmamnak(ami amúgy sincs sok :oops: )! :wink:

Mancsbá!
Nem kell mentegetőzni,szivesen hoztam! :lol: :lol: :lol:

Gabi!
Tök jó lett a kérótok! :wink: Mi is leszeretnénk cserélni a gardrób ajtókat.Ti hol vettétek az ajtókat?No meg mennyi vóóóóót???

Ilba!
Beni ajándéka. :lol: :lol: "bocsi."

Eszti!
Üdv újra itt! :wink: Nagyon jók a képek!

Sajtine!
Neked is üdv. :wink:

Timi!
Még mindig csinik a csajok(nem hiába anyja lánya mind a kettő :wink: ).

Autó:Nekünk nincs autónk mert a csúnya tolvaj bácsik ellopták a másfél éves Astránkat! :evil: (hogy száradna le a......... :evil: )Ezért mi eltekintünk a 20 millától.Ha lenne valaki olyan jó és venne egy 5-6 millás autót Nekünk mi azt is nagyon szépen megköszönnénk. :lol: :lol: :wink:

Mindenkinek cupp!Este még jövök!!!8ez nem fenyegetés :mrgreen: )Dia

Jaaaaaaaj!Majd el felejtettem!!!!! :oops:
MINDENKINEK NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM SZŐKE HERCEGEM NEVÉBEN A KÖSZÖNTÉST!!! :wink:

MINDEN ILLETÉKES BABUCINAK BOLDOG HÓFORDULÓT KIVÁNUNK!DIA,DOMI!
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sasha, lassanként a te billentyűkombinációid dekódolása foglalja majd le agyműködésem 90%-át. Már meg sem lepődnék, hogy ha a "ofawh4p8öhéodihvé .hgéaia!!!!!" kifejezésről azt állítanád, hogy jelentése: "képzeljétek lányok, nyertem 200 milliót, adománycsomagokért jelentkezés nálam!!!!"

(rohanok kismamaújságos cikket olvasni, köszönöm...)

Mancs, vettetek gumicsónakot? És belsőmotoros vagy küls..... ja, ez nem az.

Kép Kép
coolasa

Halihó!
Beugrottam amíg a kölök pancsol. :wink:
Ma tök jó délutánunk volt mesét néztünk apával. :lol: Domi kapott tőlünk 2 dvd fimet névnapjára(most tök olcsók az interspárban)és amíg ő délutáni szunyáját folytatta mi meséztünk.
1)Az erdő kapitánya
2)Vili a veréb

Valaki kérdezte vásároltunk e kint. :oops:
IGEN! :lol: No,nem nagy dolgokat....pálmatörzs,műtőmágnesok,pohárkészlet,kispiák,édességek,anyának nike óra,ruci,100%os aloe vera,Dominak:táska,póló+gatyó,kerepelő,labda,helikopter,napszemcsi,maci.....Szóval még vennünk kellett egy strandtáskát és egy bőröndöt,hogy hazatudjuk hozni a holmijainkat. :lol: :lol: :roll: :oops:
Na most lépek,mert a herceget kihalászom a kádból. :wink: Cupp!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia! Félve érdeklődöm, mik azok a "műtőmágnesek"? Amivel operáció közben a kedves beteg szervezetének acélosságát vizsgálják? (Bocsánat, de erre muszáj volt lecsapnom, mert ha Mbá veszi észre előbb, ö sokkal vitriolosabb, így az én gyengécske vicceskedésem, Dia, a te elemi érdekeidet is szolgálja!)
/remélem beveszi ezt bárki/

Kép Kép
coolasa

Na itt vagyok végre :lol:

Fúúú, de izgi volt ez a F1! Látta valaki? Nem vagyok egy F1 őrült, de most volt hozzá kedvem, és így utólag pláne örülök, hogy nem hagytam ki!
Kismedencét sajna nem kaptunk, megnéztük az Europarkban az Intersparban, meg az ottani játékboltban is. A játékboltos srác mindenáron egy rózsaszín szív alakú Barbie-s medencét akart rámtukmálni, csupán 2000 Ft-ért. :shock: Nem csinálok hülyét (és meleget se) a gyerekemből :) Akkor inkább marad a kislavór, mint végső megoldás. Nem tudom, hol nézzem még meg :evil:
A Brendonban vettünk neki mosható fürdőpelust, szerencsére volt barátibb áron is, az 5000 Ft-os Kushies-t nem vettem volna meg. Igazából a MenDanba a babaúszásra elég az úszópelus, de mi a strandra is ki szeretnénk menni, meg a szálloda aqulandjában is pancsizunk majd. Nem szeretném, ha emiatt cirkusz lenne, hogy kifolyik a kaki. Ahogy hallottam, eléggé megosztja a közvéleményt ez a pelenkában úsztatás-dolog. :shock:

Dia,
milyen az a műtőmágnes? :lol: :lol: :lol: Én is akárhova megyek mindig hozok egyet. Anyósomnak vettem egy óriási sáskát, azzal szoktam ijesztgetni, szegény úgy fél tőle, mint ördög a tömjéntől. Énmeg odarakom a kávéfőzőre, hogy reggel félkómásan hozzányúljon :twisted: :twisted: :twisted: Olyankor van ám sikongatás! :twisted: :twisted: :twisted:

Coolasa,
külmotor van, meg beépített motor :lol: Szegény BF nem tudja, miért csuklik állandóan... :lol: :lol: :lol:

Sasha,
az Arielt próbáltad már? Tudom, mindenki másra esküszik, de nálunk az egész családban ez az egy, ami tutira bevált. Nem a legolcsóbb, de folt még nem maradt a ruhákban! Igaz, én a pelusokat be szoktam áztatni egy lavór kevés arieles vízbe, mielőtt kimosom.

Nézegettük a Brendonban az etetőszékeket, bár nekünk még odébb van a hozzátápi, de nem árt körülnézni. Kissé elhűltem... :oops: :roll: Nem semmi árak vannak! :shock:

Csajok, ha valakinek a mostani Brendon kuponok közül nincs szüksége a Prince Oliver bodys kuponra, én szeretném elkérni! :)

Van 2 db Libero nyulam vonalkóddal, számkóddal, mindennel, ami szükséges. Köll valakinek? :lol:

Kép
mancs

Sziasztok!

Mancsék,
nekünk fa etetőszékünk van és szuper jó! 6 ezerért vettük. Még csak úgy használjuk, hogy leemelem az ülőkéjét róla és a földre teszem, nem akarom, hogy kiessen a csaj.
Kép

Keresztelő nagyon jól sikerült, Livi jól viselkedett, sőt, mikor a Keresztanyjától átvettem, akkor kezdett sírni. Aztán elaludt. Képeket a rokonok csináltak, később teszek fel. Amikor ráöntötte a pap a vizet a fejére, rámnézett kérdően, mondtam neki, hogy ez csak pancsi, ő nyugtázta a dolgot, aztán elkezdte vizslatni a padsorokban az embereket.

Jól elfáradtunk, Zolinak lejárt a szabija is, holnaptól megint kettesben vagyunk Livivel nappal. Tök furi lesz, 3 hete nem volt ilyen.

Megyek is, felváltom Zolit, hagy feküdjön le időben.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
örömmel hallom, hogy Livicsek megkeresztelődött :lol: Várjuk a képeket!

Coolasa,
látom, szegény Diát egyszerre kezdtük ki :twisted: :twisted: :twisted: Ha még fent leszek, megnézem a Kólapuskát. Mbá most a többszörös Oscar nyertes Csupasz pisztoly akármennyit nézi. Kívülről fújja az egészet, mégis hangosan röhög rajta :roll: :lol:

Kép
mancs

Mbá a jó apuka... hülyét csinál a gyerekből... apósommal egyetemben Kép

Kar nélküli Petike :lol: Kép

Télleg virág nőtt a fejemre vazze! :lol: :lol:
Kép

Kép
mancs

Mancsbá,
tüzet meg nem acccc neki, vazzzzzzzzze?! :twisted:

Ilba,
kaka csak itthon volt, de egy egész tenger! :lol:
Benimanó nagyon ügyes, ráadásul lefelé is tök jól jön a matracról! Livi ilyenkor borul. :oops: Néha lecsúszik tolatva, de akkor nem borul le és az úgy nem izgalmas...

Dia,
Tomastand Bt., itt vannak a Klapka utcában (bölcsi utáni). Családi vállalkozás, apa-fia, tök jó fejek! Ők a bútorokat csinálták, a burkolás egy külön brigád. Összesen 500 volt a konyha, spejz, gardrób. De mi teljesen lebontattuk, nem csak az ajtókat cserélték le. Gondolom az jóval kevesebből kijön. Ha érdekel, www.tomastand.hu, vagy megadom a számát.

Livicsek meg van veszve a zserbóért (is), csoki nélkül, meg a fasírtért. Bélpoklos kertitörpe! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, Vuka,
milyen fiatal nagypapája van Petrának!!! Nagyon helyesek együtt!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok, megjöttünk du.

Nagyon nem bírtam a termést visszaolvasni, de a képeket megnézegettem.

Timi, vagy Fanni!!!
Fanni haja állat!! Nagyon csini!!! :D
És Szlvi is már egyedül majszol almát!!!! csúcs! :roll:

Dia, nagyon király volt nektek!!!
biztos jó barnák vagytok! 8)

Coolasa,
Nokitol miért vettek vért? nem olvastam el, biztos írtad, de megismételnéd nekem röviden?
Egyébként én is látom ám benne az apai vért... :wink:

Gabi, a lakás egyszerűen tök király!
Livi meg nagyon édes most is! Nem láttam keresztelős képeket, voltak? ....vagy lesznek?

Ilba,
akkor Beni megkezdte a nem csak anyatejet evést?

Tücsökmami,
Görgő is eszik már mást is?

Sasha, a te képeidről már nem is szólok, azok önmagukért beszélnek...

Jaaaj, már úúúúúúúúúúúúúgy hiányoztatok!!!!
De azért nagyon jó volt nekünk Gyékényesen ám!!! Pár képet teszek fel. Nagy halat nem fogtunk, bár én nem is horgásztam túl sokat, Marci nem nagyon hagyta. :wink:
Az időnk ahhoz képest egész jó volt. Csak 1 nap esett az eső úgy hogy nem tudtunk kimozdulni. Ott nem volt ilyen nagy zuhé, meg jég, mint itt. hát azért mégis 230 km-re voltunk innen...

Marci megtanult minden mellett, ami létezik felállni (úgy képzeljétek, hogy ha túl alacsony a kapaszkodó - ami lehet bármi: fiók, szekrény, ágy, mindegy - akkor törzshajlítást gyakorol, terpeszállásban). Na most ez azt jelenti, hogy egy pillanatra sem mozdulhatok el mellőle, mert feláll - és aztán halál bátran mindent elenged, hogy ő majd most egyedül minden kapaszkodás nélkül majd áll. Ja és ágy mellett már lépeget is. Ha meg mászik akkor, állandóan keres kotorászik, kutat - eszi a földet, a kavicsot, és mint egy igazi kukac, olyan!

Na akkor a képek:

Ebben a házban laktunk (ez a stégről van fényképezve, ami a házhoz tartozott, és volt csónakunk is):
Kép
Napfelkelte a teraszról:
Kép
Csendespihenő a teraszon
Kép
ilyen tiszta volt a tóban a víz (stég mellett)
Kép
és így állt fel Marci ott az első napon.
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ja, Mancsék!
Petike egy tünemény! NAgyon sokat nőtt!!!! Már igazi nagyfiú!!!! Pedig csak alig több mint egy hete láttam képet róla is, de szönyű gyorsan változik!!! De még mindig anyuria üt.... :wink: :lol:

Kép
----------------
B&M
bubek

Mancsék,
anyuira=anyucira

Kép
----------------
B&M
bubek

Helló Bubek!

Keresztelő ma volt. Képek később lesznek.
(Annyi kaja meg süti megmaradt, úgy főztem, mintha nem 12-en, hanem 112-en lettünk volna :roll: , most is pusztítom épp, meg a szomszédba is vittem át...)

Mikor Zoli 1 hét után viszont látta Livit, 1 napig hajtogatta, hogy mennyit változott, mennyire más a nézése stb., mi meg jól kinevettük. Aztán mikor megláttam itt a képeket két hét után!!! mintha két hónap lett volna, annyit fejlődtek a kölkecek! Úgyhogy Zolitól sűrűn kértem a bocsánatot! :wink:

Alma
Kép

Kukorica (csak a csövet rágcsálta, még mielőtt rámkülditek a Gyivit-t)
Kép :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Coolasa,Mancs!
Hát szabad kikezdeni egy fáradt anyukát aki egy ujjal pötyögi a gépet és különben se tud írni? :lol: :lol:
Műtőmágnes=Hűtőmágnes :twisted: :twisted:

Mancs!
Az ördög fél a tömjéntől? :lol: :lol: Azt hallottam már,hogy a vámpír fél a szenteltvíztől,fénytől,fokhagymától....Na de az ördög........ :twisted:
Anyós riogatás. :lol: Az enyém szerintem még az ördögtől se félne. :twisted: :shock:
Petike :wink:

Gabi!
Köszi az infót.Én is várom a keresztelős képeket ám! :wink: Szerintem is sokat változott Livi(amióta nem láttam),nagylányos lett. :wink:

Bubek!
Üdv újra itthon!Jók a képek,gratula az álláshoz és a lépegetéshez. :wink: Sajna csak a karom és az arcom barna.... :roll: :oops:

Mindenkinek szép álmokat!Holnaptól mi is kettesben leszünk Domival,apának végetért a szabi. :cry: Cupp!

Kép
Kép
lldicsi

Hali!

Kiabáltok itt kígyót, békát, ördögöt, meg wámpírt... most íg hog aludjak el?? (na nem bedöglött az ipszilonom és emellé mégj jól meg kell püfölni az m-et is meg a ?-elt is és ezt már nem bírom :evil: :evil: :evil: )
nem meg sehogse az ipszilon... most már sejpítek is :evil:
Enter is bedöglött a pont is bedöglött... na meg jött, de hog?
na enter is wisszajött. Na egek is aludni illete indulok aludni. hehe egek=indulok más szówal na próbára tehetem a szókincsemet, ha ez íg foltatódik
NE HISZE EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kép
sasha

Hú, Sasha, ez nem a te bejegyzésed volt, ahogy látom. :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?