Sziasztok, megjöttünk du.
Nagyon nem bírtam a termést visszaolvasni, de a képeket megnézegettem.
Timi, vagy Fanni!!!
Fanni haja állat!! Nagyon csini!!!
És Szlvi is már egyedül majszol almát!!!! csúcs!
Dia, nagyon király volt nektek!!!
biztos jó barnák vagytok!
Coolasa,
Nokitol miért vettek vért? nem olvastam el, biztos írtad, de megismételnéd nekem röviden?
Egyébként én is látom ám benne az apai vért...
Gabi, a lakás egyszerűen tök király!
Livi meg nagyon édes most is! Nem láttam keresztelős képeket, voltak? ....vagy lesznek?
Ilba,
akkor Beni megkezdte a nem csak anyatejet evést?
Tücsökmami,
Görgő is eszik már mást is?
Sasha, a te képeidről már nem is szólok, azok önmagukért beszélnek...
Jaaaj, már úúúúúúúúúúúúúgy hiányoztatok!!!!
De azért nagyon jó volt nekünk Gyékényesen ám!!! Pár képet teszek fel. Nagy halat nem fogtunk, bár én nem is horgásztam túl sokat, Marci nem nagyon hagyta.
Az időnk ahhoz képest egész jó volt. Csak 1 nap esett az eső úgy hogy nem tudtunk kimozdulni. Ott nem volt ilyen nagy zuhé, meg jég, mint itt. hát azért mégis 230 km-re voltunk innen...
Marci megtanult minden mellett, ami létezik felállni (úgy képzeljétek, hogy ha túl alacsony a kapaszkodó - ami lehet bármi: fiók, szekrény, ágy, mindegy - akkor törzshajlítást gyakorol, terpeszállásban). Na most ez azt jelenti, hogy egy pillanatra sem mozdulhatok el mellőle, mert feláll - és aztán halál bátran mindent elenged, hogy ő majd most egyedül minden kapaszkodás nélkül majd áll. Ja és ágy mellett már lépeget is. Ha meg mászik akkor, állandóan keres kotorászik, kutat - eszi a földet, a kavicsot, és mint egy igazi kukac, olyan!
Na akkor a képek:
Ebben a házban laktunk (ez a stégről van fényképezve, ami a házhoz tartozott, és volt csónakunk is):
Napfelkelte a teraszról:
Csendespihenő a teraszon
ilyen tiszta volt a tóban a víz (stég mellett)
és így állt fel Marci ott az első napon.