Szia Hbzs!
Köszi a bátorítást, de már az őrület határán állok. Visszaolvastam, hogy ki mit írt a sikeres lombik előtt, és azért voltak tünetek, pl vérezgetés, meg szúrkálás. Nekem semmi jelét nem adják a babók, hogy bent lennének. Szerintem hétfőn csinálok egy tesztet, az lesz a transzfer utáni 7. nap. Elmondod, hogy neked milyen tüneteid voltak a beültetés előtt, amelyik sikerült? És hogy mikor jelentkeztek leghamarabb? Sokat segítenél.
Szia Kata!
Sajnálom a puffadást, meg ami a kocsiddal történt. Jó hogy elmentél a S. dokihoz és remélem hamar jobban leszel! Régebben is volt ilyen tüneted beültetés után? A füled is fáj még?
Nekem a párom ma nem dolgozik, úgyhogy őt boldogítom a gondolataimmal
Tök aranyos, mert ő bízik benne, hogy sikerülhet, még így is hogy nem érzek semmit.
De én továbbra sem tudom magam leállítani, olvasgatom a régi hozzászólásokat, amiket írtatok, hátha okosabb leszek. Lehet, hogy ma is meg kellene néznem a filmet
Elég rosszul aludtam az éjszaka. Állandóan az jár a fejemben, hogy ezen a kettőn kívül, amit visszaültettek, miért nem maradt meg a többi. Akkor lehet, hogy ez a kettő sem volt annyira életképes, és ez lehet a baj? Bár a F. doki gratulált hozzájuk, mert annyira szépek voltak. Mármint a 2 blaszto, amit beültettek. Kár, hogy nem beszéltem még akkor a biológussal, lehet, hogy nyugodtabb lennék. Mivel nálunk a páromnak nagyon nagyon rossz az eredménye, attól félek, hogy nem lehet jó minőségű az embrió, hiába osztódott szépen.