Új privát üzeneted érkezett!

Mbá,
Bocsi, de: :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ez elszáradt. Sajnálom. :D Pedig megnéztem volna hogy mutatsz a Blikk címlapon. :lol:
Köszi mégegyszer a repülős segítséget. Jövőre mi is megyünk már! :wink:

Mancs,
Milyen kocsit szeretnétek?
Ja-ja, megjöttek, kb. 2 percre fel is ugrottak, hogy megnézzék uncsit, bővebb beszámolót a hétvégén kapunk szerintem.

Gabiiiiiiiiiiii :) ,
Hellóóóóóó! :wink:
Marha jó lett a lakás, azt nem is tudtam, hogy az előszobát is csináljátok.
Livinek rövid haj, vagy hosszú, nagyon édi!
Ajándék ötlet: építőkockák??? Kisasztal kis székekkel?

Kép
Kép
Kép
ilba

Sajtine,
már akartam kérdezni, mi van azzal a reklámmal, aminek voltatok a válogatásán?

Ha nincsen itt senki, akkor én is mentem.
Jóccakát!

Kép
Kép
Kép
ilba

Mancsbá!
Attól nem is vártam mást, aki kakaóscsigát reggelizik felnőtt ember létére!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Coolasa,
nekünk nem kellett járóka, mert a nagyszoba szőnyege tökéletesen megfelelt Livinek az egész napos fetrengésre, forgolódásra. Mikor meg már mászott, az atyaúúúúúúúúúúúúristen sem tartotta volna benne a járókában, max. aludni, arra meg ott van az ágy. :lol:

Nagyon hiányoztatok Ti is nekem, sajnos a gépet elrejtettük a munkával járó kosz elől, így Zoli sem tudott olvasni benneteket napközben, mikor a melósokra "vigyázott" itthon.
Első héten Anyuéknál voltunk, akkor nem is látta Livit, hát, ne tudjátok meg, mit művelt, mikor találkoztak 1 hét után. Kábé akkor örült neki így, mikor megszületett. :lol:
Második héten meg Zolimamáéknál voltunk, de akkor már mindhárman együtt.
Livi már úgy szalad, mintha mindig is 2 lábon járt volna, pohárból iszik (ha olyanja van...), mindent megkóstol, rosszabb, mint a macska, az nem kunyerál fele ennyit sem! :twisted:
És piszok gyorsan tanul (gondolom ez minden 1 évesre igaz, nem csak rá), megmutatja, hova kell felvenni a zoknit, cipőt, sőt, az összes családtaghoz hozzátársítja a saját cipőiket és odateszi eléjük. Puszit ad a saját fényképére :oops: , térdenállva könyörgéses műsor után nekem is ad, és olyan gyönyörűen mutatja, hogy "nem", mint a sicc! Kíváncsi vagyok, az igent mikor. :twisted: Imádja, ha szaladok utána és mikor falhoz vagy ajtóhoz ér és nincs menekülési útvonal sikítozik, hogy mikor érem utol, amikor elkapom meg nagyokat rötyög.
Az egyetlen negatív változás, hogy mostanában éjszakánként felébred, valószínűleg több foga jön egyszerre. De nem panaszkodom, mert 1 éves és eddig összesen (ha jól emlékszem) 3!!!! alkalommal fordult elő, hogy éjjel felsírt.
Látnotok kellett volna, mit csinált, mikor hazaértünk ma reggel. Szaladt a játékaihoz, a cicához, majd kibújt a bőréből. De szerencsére a 2 mamánál is nagyon jól érezte magát, nem vettte zokon, hogy ide-oda költöztetik. Elfogadja a kaját is bárkitől, Nagyik el is tudták altatni gond nélkül napközben, eljátszik bárkivel bármeddig, szóval szuper kiscsaj! Én barom meg nem mertem elmenni vele idén nyaralni! :cry:

Köszi az ajándék ötleteket! Végülis tőlünk kap egy kis lábbal hajtós autót (természetesen rózsaszínt...), amit már megvettünk és megesz a fene, hogy még nem adhatjuk oda neki. :wink:
De lehet, hogy egy focilabdának jobban örülne (anyja lánya).

Kispeti!
Bennem emberedre találsz! Ha szórod itt a "hajrá Lilák" rigmosokat, számolnod kell velem!!! Csak hogy tudd: ZÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖLD AZ ISTEN! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

hali!

Véget ért az összejövetel, marha jól éreztük magunkat és szegény Csabi kiütötte magát jó pár pohár viszkivel, de nagyon sokat röhögtünk, pesze már húzza a lóbőrt, szerencsére. Szegényt annyira sajnáltam, de nagyon ritkán iszik. Idén ez volt az első eset eltekintve a 7%-os Sangria boralapú italtól amiből 1 üveg elég 2 hónapig és még apám is iszik belőle, ha itt van épp.
Miután kipuffogtam magam a bográcsozás miatt és végre rendesen rákérdeztem a dolgokra kiderült, hogy a bográcsozást tulajdonképpen akkor találta ki, nem előre megbeszélt dolog volt, hanem csak gondolt egyet, hogy akkor most Slambuc lesz és az lett. Marha egyszerű kaja egyébként és nagyon hamar kész is lett.
Volt sok torta, a gyerekek is jól érezték magukat, a Gabi szokásosan passzív volt mindenre és mindenkivel a Dani megmindenkinek elcsavarta a fejét, eszméletlen bájos volt, ha lehet ilyet mondani egy fiúgyerekre. Geri is jól viselkedett, túlnyomó részben aludt. A másik nagy sikere meg a kutyának volt. Nemhiába Kevin is egy tündér kutya.
Szóval összeségében jól sült el az egész bográcsozós vendégesdi, nagyon élveztem.
Na a holnapi napot már nem fogom, mindjárt kelhetek, a reggeli ébresztő kb 8 köürl lesz, ha nem előbb... remélem, hogy nem. A terasz és a konyha romokban és egy aprócska hely sincs semelyik asztalon, se a pulton, még egy gyufaszálnak se...

hupsz, sírás..

GAbus, üdv, jól néz kiminden

Kép
sasha

Gabus! Hah! Ismerős ez a név valahonnan! Jól emlékszem, ez volt Bumpy egyik álneve az ezerből? Ja, nem. Naszóval üdv újra! Én is el akartam sütni, hogy a képek közül melyik az előtte és melyik az utána, de egy sötétlelkű igniszes beelőzött. Ezen most fortyogok egy darabig. Gyönyörű minden, mintha elköltöztetek volna, vagy nyaralnátok ezután egész évben...

Kép Kép
coolasa

Sziasztok,

Bumpy 1001. álnevén én is újra bejelentkezem. :)
Nyaralás istenkirály volt, bár a soproni kiruccanás elmaradt, de helyette Balaton volt és kirándulás, az pedig nagyon-nagyon jó volt.

Hogy miért nem Sopron? Mikor átvettük a szállást, még nem gyanakodtunk, nagyon fincsi vacsit fogyasztottunk el, gondoltam, ha ilyen lesz minden nap, tuti meghízunk. :)
Este letettük aludni Bencét, és felkapcsoltuk a tévét, majd jött egy szúnyog, aztán még egy, aztán pedig már számolni sem tudtam, de kb. 100000000 volt, kint is, bent is, nagyon durva volt.
Egy órán keresztül próbáltuk csapkodni, huzatot csinálni, mindent, aztán nagyon fel.......tam magam, fizettünk, és azzal a lendülettel jöttünk is haza. Bencén még most is megvannak a csipinyomok..... :(

Másnap reggel aztán lementünk Balcsira, és felváltva hol anyukáméknál, hol anyósoméknál lazáztunk, teljes panzióval ellátva.

Hát így jártunk, kicsit sajnáltam, mert sok program volt betervezve, de azért így is nagyon jó volt minden.

Tolok pár képet, aztán még vissza is olvasok. :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Hali!

azért csak sikerült kicsit aludni:)

A tegnapi sírás Danci volt, de abba is hagyta azonnal, csak egy felsírás volt, de azoka :twisted: Leesett az ágyról és mivel direkt odatettem azt a matracot (milyen jól tettem) nem ütötte meg magát, puhára érkezett és azzal a lendülettel aludt is tovább :lol: Szegénykét jól kinevettem, még álmában is.

Mancsbá, Mancs!
Szegény napraforgó. szörnyen néz ki.

GAbuska!
Szóval üdv újra itt, nagyon hiányoztál ám. Nagyon szép lett az előszoba, nagyon tetszenek az ajtók és a konyha is nagyon szép lett a faszínű bútorokkal és nagyon jó a sötét járólap is. Mi is van még hátra a felújításból? Drukkolok, hogy az is gyorsan meglegyen, hogy ne veszítse el a varázsát a frissen felújított féllakás és akkor teljesen olyan lesz, mintha egy újba költöztetek volna :wink: Én is szeretem a zöldet, a természetet... :twisted:

Dia!
Írtam már, hogy a ti képeitek is nagyon tetszenek, bizonyára nagyon szuper lehetett minden. Tetszik a repülőről készült pár kép, meg a naplementés, meg a parti, meg az összes:)

Köszönöm szépen a szülinapi jókívánságokat a párom nevében! Úgy legyen!

na megyek nézek egy kis időjárásjelentést aztán elkezdem kivakarni a ház érintett részeit a dzsuvából.
puszika

Kép
sasha

Eszti!

De örülök neketek, csak most jöttem rá, hogy valaki hiányzott még Gabuson kívül... Sajnálom, hogy annyi szúnyog volt, azok a szemét vérszívók, hogy hogy utálom őket én is. Dancit is amikor megcsípik hatalmas duzzanat lesz utána ami kőkemény és fáj neki, nem csak viszket. Nem tudom milyen mutáns szúnyogok ezek.
A Balcsis képek nagyon jók, látszik, hogy Bence is élvezte a pancsit.

Képeket még:)

Gabus tőled is! képet még!:)

puszi

Kép
sasha

Szép Napot!

Üdv, a haza/vissza térőknek!

Gabus,
tényleg szép lett a lakás, tök jó ilyenkor "beköltözni".
Livit magam elé tudom képzelni, ahogy szalad és sikongat és persze azt is ahogy majd a rózsaszín járgányán repeszt!
Szóval üdv újra itt!
A keresztelő holnap lesz? Az vasárnap szokott lenni, ugye?

Esztipeszti,
Sopron :cry: , de a lényeg hogy Balcsizni tudtatok és pihenhettetek. Levente nagyon szépen ül már, de a legjobb fotó az utsó, a majdnem bealvós, anyukámmal.

Sasha,
örülök, hogy a mérged elpárolgott és jó lett a buli!

Tegnapi nyűgösködést egy extra sz@r éjszaka követte, Bálint 3-szor evett :shock: és kb, még háromszor ébredt. Hogy kialudtam magam! Remélem mára elmúlt a szuri utóhatása! :P

KépKép
kolmol

Jó reggelt :lol:

Végre itt van mindenki :D :D :D :D :D :D

Gabuska,
gyönyörűek lettetek!!!!
Livicsek már kész kishölgy.
A csajos kép nagyon szuper :lol:

Dia
jajjjj, de irígy vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:
nagyon szupi lehetett
Dominak boldog névnapot kívánok!!!

Ilba,
még nem hívtak vissza
lehet, hogy már nem is fognak
Nagyon szimpatikusak lehettünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Coolasa,
bár adná a jóisten, hogy az egész házat felújíthassuk
nekünk majd a wc, fürdőszoba következik

erről jut eszembe ha esetleg valaki tudna ajándékba adni egy 20 millát nagyon megköszönném :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine

Mancs,
megint elküldöm az emailt.

Eszti,
nektek is nagyon szupi lehetett :D
hogy megnőtt a kis Benya
sapija nagyon szupi :lol:

Kép

Kép
sajtine

(pssssszttttttt: Kolmol, Esztinek Benije van, nem Levije....legalábbis Levit még nem vallotta be előttünk)

Mancs, nem bírsz egyedül reggelizni? Én magányosan is zavartalanul befalom a ..........most figyelj........... töpörtyűskenyeremet! Igen! Tudom, hogy osztod lelkesedésem, ezért elárulom, hogy most épp mangalicából készült ez a biz. töpörtyűkrém, kiváncsi vagyok, ki eszik még rajtam kívül reggelire tömény zsírt, és...... na..... haló, Mancs, most meg hova rohansz? még nem fejeztem be.....hálóóóóóó
Namindegy. A többieknek addig elárulom, hogy mivel nem akarok elhízni, a töpörtyűkrémet kétszersültre kenem (vastagon persze), így minden rendben. Ugye. UGYE?

Kép Kép
coolasa

Sajtiné, én szívesen adok neked ajándékba 20 milliót, csak még megvárom az elmeorvosi szakvéleményem, remélem nem baj..

Kép Kép
coolasa

Bocsi, Esztipeszti!
Remélem nem bántódtál meg :oops: :?
NE HARAGUDJ!!!!

És köszi Coolasa, hogy jelezted! :)

Mancs,
melyik játékot vettétek meg? Dobsz egy képet? Tetszik Petikének? (Igen Petikének!)
Én is szeretnék mejd ebből a fajtából beszerezni, de a tapasztalatokat figyelembe venném.

KépKép
kolmol

Coolasa!

Én is kérek 20 millát! Megvárom azt a bizonyos szakvéleményt ám, ha utána kapok... :wink:

Kép
sasha

Jó reggelt!

Hát igen, Livi már kész csaj. Nekünk így még nagyobb a megtiszteltetés, hogy egy „nőnek” udvarolhatunk! :D

Eszti,
Szupi képek, hát ez a Sopronos dolog nem semmi. Én is bepöccentem volna az tuti.

Coolasa,
Jó étvágyat! Ma nagyon kis snassz szalámis kenyeret ettem, de tegnap lekváros, kakaós tésztát. Aztán még egy kis májkrémes, hagymás kenyeret, mert ugye édes után kell valami sós is. Aztán a legvégén lement egy túrórudi.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, te vagy a példaképem. Ha nagy leszek, Ilba leszek. Hívhatlak "Istennek", vagy maradjunk az informálisabb "Mester" megszólításnál?

Kép Kép
coolasa

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Coolasa,
reggelim: Mc Reggeli: 2 db baconos toast, 1 db Mcburi, forrócsoki, amerikai palacsinta karamellöntettel :lol: Éljenek a kalóriák!

Ilba,
nagyobb autót szeretnénk, amiben kényelmesen elférünk 3-an, esetleg később 4-en is :lol: Picassót néztünk, de a hitelkonstrukció nem volt vmi meggyőző :cry: Ma néztük még a Suzuki SX-et, majd meglátjuk. Kérdés az, hogy az Ignist hogy tudnák bevenni, vagy kell-e még ráfizetni (nagyon nem szeretnénk). Lenne még autó, ami tetszene (Corolla Verso, 307 SW, C5 kombi stb.) de az árak... határ a csillagos ég. Per pillanat nincs kedvem kicsengetni 5 millát, úgyhogy beállok én is a sorba a 20 millióért :) Használt autóba meg nem szeretnénk belemenni.

Gabi,
sztem Kispeti már nem fogja itt rontani a levegőt, ezzel kapcs.-ban mindjárt dobok egy e-mailt :wink:

Eszti,
Sopron :cry: Pedig kíváncsi voltam a Sonnentherme-re! De a lényeg: így is jól éreztétek magatokat. Benyó nagyon ügyin ül már!

Kolmol,
ezt kapta:
www.learningcurve.com/ourProducts/postprocess.asp Asszem ez az az oldal. Nagyon tetszik neki, húzogatni még nem tudja, de markolássza, rázza stb. Volt még pár Lamaze játék, de ezt tudja sztem a legkönnyebben megfogni, ez nem olyan nagy bumfordi. :D

Kép
mancs

http://www.learningcurve.com/ourProduct ... rocess.asp

Az előbb nekem nem jött be az oldal, ezért másolom be mégegyszer, hátha nem jót m,ásoltam be, de úgy néz ki, hogy jó.

Tug & Play Knot Block- ez a játék neve :lol:

Kép
mancs

Sajtiné,
a képeket még mindig nem kaptam meg, pedig full üres a ládikám!!!!!!! :cry: :wink:

Kép
mancs

Kolmol,
nekem nem jön be a megadott oldalon a játék, de a www.learningcurve.com -on a Lamaze-ra rámész, és ott ki tudod választani.

Kép
mancs

Mancs, így tényleg nem jön be az oldal, de ha csak a com-ig írom be, akkor azért 2 sec alatt megtalálható a tug&play. És hogy rendelted? A magyar hódmezővásárhelyi elosztón keresztül?

Kép Kép
coolasa

Nem, bementem az Elefáni bababoltba, és megvettem. De lehet kapni a Brumimaciban és a Minimanóban is, megmég egy csomó helyen gondolom. Én náluk láttam :lol:

Kép
mancs

Sziasztok!

Én is vagyok,de eddig csak olvasni tudtalak,de irni nem.Mikor Szilvi alszik főzök és házimunkázom és amikor lehet bizony szundizom :wink: Ugyanis az éjszakáink megint ébredésekkel telnek,éjféltől kétóránként kel az én pici lányom.Amikor bejött ez a hűvös idő tök jól aludt,de most megint fent vagyunk.Ma észrevettem,hogy felül kibújt az egyik foga lehet,hogy emiatt is kelt.
Csütörtökön meg elvágta a talpát egy üvegszilánkkal,mert megint pakolt a konyhában és hozzájutott egy bébikajás üveghez ami kiesett a kezéből.Persze megijedt és felpattant rögtön/mert már fel tud pattani :D / és ekkor léphetett bele.Szerencsére nem nagy vágás,jobban vérzett annál,már szalad újra a lábán.
Na ennyi dióhéjban.Köszi Kolmol ,hogy hiányoltál ,de zajlik az élet nálunk is! :D

Gabi:
Végre itt vagy!Nagyon szép lett a lakás és Livi is cuki kiscsaj !Szilvi is hasonlókat csinál,mint Livi.A zongorát amit kapott tőletek annyira szereti,hogy állandóan hurcolja magával és ha elhallgat a zene már myomja is meg újra,úgyhogy néha kis időre eltüntetjük,mert az összes dallamát kivülről fújjúk :D

Dia:
Nagyon klassz helyen voltatok!Irtó klasszak a képek!Vásároltatok is valami vásárfiát?

Sasha:
Boldog szülinapot a párodnak!
Nagyon helyesek a gyerkőceid még maszatosan is,tényleg nem unatkozhatsz!

Ilba:
Szupi,hogy Beni ennyit eszik már!

Kolmol:
Bálint remélem jól van a szuri után?

Sajtine:
Konyháról a képeket nekem is elküldhetnéd!
Cim:novumpontb.t@freemail.hu
Köszi!

Eszti:
Üdv újra itt!Nagyon jó barnák vagytok!
A sok szunyog durva lehetett,még jó,hogy haza tudtatok jönni!A szállodában nem szóltak semmit,hogy eljöttök?

Mancs:
Megint fincsit reggeliztél! :D
Hát a napraforgónak annyi! :D

Kép

Kép
novum

kedves mindenki!

köszönöm mindenkinek sajnálkozó hozzászólását, de lassan túl leszek a napraforgón... azzal vigasztalom magam, hogy amiket mostanában láttam a nagy táblákban, mind b...szott a nap fele nézni, nekem meg olyan úgyse kéne :shock:

Petike reggel elintézte kézfejemet a szokásos módon, pedig az már a 3. pelus volt alatta 2 percen belül :twisted:

coolasa

ki korán kel....

Kép
Kép
mancsbá

Képek: Kép

Kép Kép

Kép

Kép
novum

Coolasa:

Járóka téma:Nekünk ugyanolyan járókánk van,mint Mancséknak,de Szilvi csak perceket töltött benne,mert nem szerette.Általában akkor teszem bele,ha Wc-re megyek,szemetet kiviszem,hogy addig se tehessen kárt magában :D Mikor kisebb volt a konyhába is kivittem a járókát és amig feltettem a kaját főni,el volt benne.Valójában nem sokat használtuk.

Kép

Kép
novum

csak hogy műxik e itt

Kép

Kép
Kép
mancsbá

Mancs,
már egyszerűbb lenne ha átjönnél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
elküldtem megint a kicsinyített változatot

Novum,
neked is átküldtem

Coolasa,
az elmeorvosi szakvéleményt természetesen megvárom, semmi gond :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De ha ez nem megy akkor az is jó, ha a jövőheti 5-ös LOTTO nyerőszámait megadod :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine

Mancsbá
müxik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine

óóóóó te jó ég, ma vagyok annyi ideje kint mint bent :lol:
Kép

Kép

Kép
sajtine

Sajtiné,
megjöttek, köszi! Nagyon szép lett!!! A fal színe különösen tetszik, nálunk a Petike szobája vmi ilyesmi színű.

Coolasa,
hogy álltok járókaügyben? Petike most tök jól elvan itt a nagyszobában a sokszögű fa járókájában. Belefér a játszószőnyeg+bébitornázó kombináció is, úgyhogy teljes az öröme :lol:

Kép
mancs

Mancs,
Ha ez volt a reggeli, mi lesz az ebéd??? :shock: :lol: :shock:
Aha, mi is szeretnénk másik autót, a miénk elég nagy, csak öregecske, itt is fáj, ott is fáj. Csak kisebbre nem cseréljük. Álmaink vannak … :oops:
Jók ezek a Lamaze cuccok, meg az összes többi is, a Babycenterben is lehet kapni.
Anyóséknak sikerült a lehető … nem is tudom milyenebb, zenélő, táncoló, guruló, kínai dinoszauruszcsodát :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: elhozniuk ajándékba, annyit róla, hogy a hangszórót ma reggel András kikötötte … :lol:

Timi,
Jó, hogy jössz, tényleg rég voltál.
Szupi képek, nekem megint a 2 tesós tetszik a legjobban.
Fanninak milyen színe van???!!! Nagyon csini!

Kép
Kép
Kép
ilba

Sajtine:
Tök jó lett a konyha!A fal szine is illik hozzá,egyáltalán nem nagyon sárga.

Zsófika!

Boldog hófordulót Neked! Kép

Kép

Kép
novum

Zsófinak és Boginak boldog 10 hónapos szülinapot!

Sajtine,
megdobsz egy pár millával, ha megnyered az 5öst? :lol:
Zsófa megint tök zsófis a képen. :D :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Természetesen nem Zsófa, hanem Zsófi. :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba

Hellósztok, na végre nagyjából visszaolvastam.
Gabi, szuper képek, nagyon fainok lettetek. :) És Livicsek tényleg tiszta nőci. :)
Sajtiné, hát boldog hófordulót ennek az álmos gyönyörűségnek! :)
Novum, hááát képzeld, szóltunk, hogy basszus, honnan ez a sok szúnyog, és hogy másokat nem zavar???? Erre azt mondták, hogy de, de nem tudnak mit csinálni, mert nem irtják és megértik, hogy megyünk a vérbe.... - szóval nem lettem kisegítve. :(

Csajok, ti milyen etetőszéket ajánlotok? Fát nem szeretnék, de a többiből szerintetek milyet kéne venni?

Mert indulunk mostantól a gyümikkel, és mivel Benyó is ül, ezért gondoltuk, hogy kéne venni.

Kolmol :), dehogy bántódtam, ne viccelj. Amúgy sosem hívjuk Bencét Beninek (meg amúgy is itt a Beni Ilbáé), szóval Coolasa sem volt valami pontos, köhöm, köhöm. :)

Apropó, hogy hízik Noki? Bevált a tápszer dolog?

Mancsbá, látom, maradtál formádnál. :)
ÚÚÚ, Mancs, ennyit kajálni.... :) Na jó, ma kivételesen mi is mekiben ebédeltünk, lecsúszott egy Bigmac menü, meg egy almáspite. :) :)

Ma meg fodrásznál is voltunk, kiszőkültem, mint azok a bizonyos nőszemélyek a viccekben, remélem nem hülyülök azért hozzá... :)

Na megyek mosni.

Pussz
Vendég

Kolmol, Coolasa,
szóval akkor én hozom a megfejtést: Esztinek Bencéje, azaz Benyója van. :lol: :lol: :lol:

Eszti,
új séróról kép?????????
Nekünk PP Prima Pappa van, nekünk nagyon bevált. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Mancs:

Haláliak a macskás képek! :D :D

Mi is szeretnénk kocsit,de ahhoz tényleg kellene a lottó ötös! :D

Eszti:
Vuka vett most egy szupi etetőszéket.Láttad már a képet róla?

Kép

Kép
novum

Ilyen a mi járókánk, 106x106-os.

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Novum, Fanni olyan, mntha a nemmondommegmelyik kisebbségi önkormányzat plakátarca volna. Ezt a színt! Azonban kérlek, itt ne kampányoljatok, ez egy politikamentes fórum!

Kép Kép
coolasa

Ilba,
a rokonságban mindig lesz olyan valaki, aki a legdurvábban éneklő zenélő szörnyűséges játékot megveszi a gyerekednek. Nekünk már sikerült kettőt is kapni: az elsőt nagymamám vette neki Hajdúszoboszlón. Egy kis maci, amit ha megnyomsz a hasán, egy régi Vengaboys számot vonyít kb. 2-szeres gyorsaságban: my heart goes salalallalahhhh....." vagy vmi ilyesmi :shock: :lol: A másikat egy rokon hozta: plüss nagykutya, mellére erősített kiskutyával. A tesóm aztán észrevette, hogy jé, ezt a kiskutyát el lehet húzni! Tehát egy madzagon elhúzod a kiskutyát, és amíg visszarántódik a cicire :lol: a Barbie girl-t énekli hasonló sebességgel :lol: Szörnyűek, ám mégis murisak. Nem is hoztuk el őket, ottmaradtak Anyáéknál.

Itt a mi járókánk (az egyik) Kép

Kép
mancs

Zsófi-Chucky :lol: :lol: :lol:
BOLDOG HÓFORDULÓT NEKED!!!!!

Kép
mancs

Mancs, még nem döntöttemtünk járókaügyben. Mivel elhangzottak itt mindenféle érvek, egyelőre még szívom be erőteljesen a benyomásokat.

Eszti, hogyhogy senki nem hívja Bencét Beninek? Dehát én mindig úgy hívtam eddig, és az nem lehet, hogy hónapok óta hibázok...értsd meg, én nem tévedhetek! Szerintem te tudod rosszul. (Néha direkt hasznos, hogy nem vagyok neked dobótávolságban, ugyebugye.)

Ilba, ez a pp= prima pappa most meg mi? A múltkor magoltattad be velem, hogy peg perrego vagy mi, most teljesen össezzavartál.
(Amúgy tényleg Benyó a Benyó, most jövök rá, hogy eddig nálam is így volt kódolva).

Ja, Eszti, Nokinak remekül bevált a tápszer, amennyiben ez alatt azt értjük, hogy nem fogyott. Viszont a heti 10 deka az heti 10 deka.

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
Peg Perego Prima Pappa :D

Kép
Kép
Kép
ilba

PPPP :lol:

Coolasa,
csak hogy összezavarjalak: a babakocsink PC :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Kép
Kép
Kép
ilba

Mancs, leperegnek rólam gonosz összezavarási terveid, tekintve hogy a PC egyértelműen personal computer. Vagyis olyan hájtek babakocsitok van, amivel Petike séta közben szépen kiszámolja, milyen röppályán érkező székletmintával örvendeztesse meg Mancsbát a legközelebbi pelusozáskor.

Kép Kép
coolasa

Ilba:

Nagyon cselesen kézteted Benit a mászásra! :D

Coolasa:

Még jó,hogy Fanni ezt nem olvasta! :D Igérem nem kampányolunk többet! :D

Kép

Kép
novum

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X