Mancsbá!
Attól nem is vártam mást, aki kakaóscsigát reggelizik felnőtt ember létére!!!
Coolasa,
nekünk nem kellett járóka, mert a nagyszoba szőnyege tökéletesen megfelelt Livinek az egész napos fetrengésre, forgolódásra. Mikor meg már mászott, az atyaúúúúúúúúúúúúristen sem tartotta volna benne a járókában, max. aludni, arra meg ott van az ágy.
Nagyon hiányoztatok Ti is nekem, sajnos a gépet elrejtettük a munkával járó kosz elől, így Zoli sem tudott olvasni benneteket napközben, mikor a melósokra "vigyázott" itthon.
Első héten Anyuéknál voltunk, akkor nem is látta Livit, hát, ne tudjátok meg, mit művelt, mikor találkoztak 1 hét után. Kábé akkor örült neki így, mikor megszületett.
Második héten meg Zolimamáéknál voltunk, de akkor már mindhárman együtt.
Livi már úgy szalad, mintha mindig is 2 lábon járt volna, pohárból iszik (ha olyanja van...), mindent megkóstol, rosszabb, mint a macska, az nem kunyerál fele ennyit sem!
És piszok gyorsan tanul (gondolom ez minden 1 évesre igaz, nem csak rá), megmutatja, hova kell felvenni a zoknit, cipőt, sőt, az összes családtaghoz hozzátársítja a saját cipőiket és odateszi eléjük. Puszit ad a saját fényképére
, térdenállva könyörgéses műsor után nekem is ad, és olyan gyönyörűen mutatja, hogy "nem", mint a sicc! Kíváncsi vagyok, az igent mikor.
Imádja, ha szaladok utána és mikor falhoz vagy ajtóhoz ér és nincs menekülési útvonal sikítozik, hogy mikor érem utol, amikor elkapom meg nagyokat rötyög.
Az egyetlen negatív változás, hogy mostanában éjszakánként felébred, valószínűleg több foga jön egyszerre. De nem panaszkodom, mert 1 éves és eddig összesen (ha jól emlékszem) 3!!!! alkalommal fordult elő, hogy éjjel felsírt.
Látnotok kellett volna, mit csinált, mikor hazaértünk ma reggel. Szaladt a játékaihoz, a cicához, majd kibújt a bőréből. De szerencsére a 2 mamánál is nagyon jól érezte magát, nem vettte zokon, hogy ide-oda költöztetik. Elfogadja a kaját is bárkitől, Nagyik el is tudták altatni gond nélkül napközben, eljátszik bárkivel bármeddig, szóval szuper kiscsaj! Én barom meg nem mertem elmenni vele idén nyaralni!
Köszi az ajándék ötleteket! Végülis tőlünk kap egy kis lábbal hajtós autót (természetesen rózsaszínt...), amit már megvettünk és megesz a fene, hogy még nem adhatjuk oda neki.
De lehet, hogy egy focilabdának jobban örülne (anyja lánya).
Kispeti!
Bennem emberedre találsz! Ha szórod itt a "hajrá Lilák" rigmosokat, számolnod kell velem!!! Csak hogy tudd:
ZÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖLD AZ ISTEN!