Szia!
Köszönöm a tanácsokat:) Kipróbálom ezt a szappant, remélem valamennyit enyhíti, bár sztem sajnos a nagy melegnek ehhez nem sok köze van. Szinte egész nap légkondis helységben vagyok, de minden esetre kipróbálom. Még a borogatást nem próbáltam, csak a vizes zsepit, azért az kellemes, de csak addig ameddig a bőrömhöz ér, aztán minden megy előlről. Levágtam a körmeimet az előbb tövig, de nem bírom magamat átverni...most hullámcsattal vakarászom magam:) Lassan tényleg jön a drótkefe
Chillyke, jelen!
Nem most, hanem egy olyan 2 hete, amikor a melegek kezdődtek. Szerencsére magától elmúlt, én is összevissza vakartam a lábamat.
AZ általános dolgokhoz nyúltam: csakis szappan, abból is a glicerines (dm-es, 3 van egy csomagban, átlátszó narancsszínű), tusfürdő, testápoló, krém nem, ruhából csak a 100% pamut, és csak ha muszáj. Most sajnos megtehetem, hogy itthon maradjak, és hát gyakorlatilag nem veszek fel semmit
A nagy melegtől kiizzadunk egy csomó nyomelemet, annyit, amennyit nem szoktunk máskor, ez is irritálhat.
Ja, borogatni próbáltad? Kis vizes zsepivel, hátha használ?
Bogi, szia!
Szerintem lehet vmi enyhe fertőzés, bár a baba is nyomhatja bárhol... A baba általában jobboldalt szokta nyomni, a hajlatban, afölött, ahova csípőre teszi az ember a kezét.
Gondoltam rád a napokban, hogy már nagyon a finisben vagytok
Zsuzska, szorítok!!!