Új privát üzeneted érkezett!

Boldog új évet mindenkinek!

Nálunk nyugisan telt a szilveszter, Máté este 10-től reggel fél 6-ig aludt, mint a bunda, meg se rezzent a petárdaszóra. Talán nem is volt olyan vészes, mint Újpalotán lehetett, hallottam én is a húgomtól, aki ott lakik, hogy borzalmas volt, náluk még a lépcsőházban is durrogtattak. Aztán láttam is a nyomait, amikor elmentünk hozzájuk látogatóba délután... Nem semmi!
Lakik valaki közületek Zuglóban?

Máté még mindig szörcsög, de mintha kevésbé lenne vészes. Tigris, az általad ajánlott kámforos orrkenőcs nem csak nagyobb gyerekeknek való? Máté még csak most lesz 6 hónapos. A Sterimart mi is próbáltuk, de semmi nem az igazi, sajnos...

Csaju, ha erre jársz (mármint a fórumon), megadod a biobolt címét, nagyon érdekelne, köszi!

Krisz

Kép

Kép
tkrisz

Sziasztok!

Boldog új évet minden mamának, papának, babának, kismamának (kutyának, cicának)... stb.

Tkrisz: mi Zuglóban lakunk és nálunk is elég húzós volt a szilveszter éjszaka órákon keresztül durrogtatták a petárdákat, illetve a tüzijátékokat. Bencus fel is ébredt fél 10 körül és nem tudtam visszaaltatni csak 11-kor. De még utána is többször felriadt a nagy hangzavarra. (Apuka harciasan közölte, hogy ha még egy durranást meghall, vagy ha valaki felébreszti az ő kicsi fiát lemegy és nem áll jót magáért...)
A kámforos, mentolos dolgokra én is azt hallottam, hogy kb. 1 éves korig nem ajánlott.

Képzeljétek Bence úgy teper a lakásban mint a szélvész - négykézláb. Így kicsit gyakrabban kell porszívózni, nehogy lenyeljen néhány karácsonyfáról lehullott tűlevelet.
A bébikompot imádja, főleg, hogy az elmúlt pár napban megtanult vele közlekedni és megy is mint a gép - neki mindennek. Pakolja az apja borait, mert pont kézmagasságba esik neki a boros állvány (szerencsére levenni nem tudja, de húzogatja őket kifelé), a fából készült szobrokat felbopítja és pakol mindent, amit csak elér. Ezért az újévet azzal kezdtük, hogy apával godnosan elpakoltunk minden létező veszélyforrást és biztonságba helyeztünk minden tárgyat. :-))

Eszty: ha te még nem fürödhetsz, akkor a papa is megpróbálhatja ezt a kádas módszert, már ha elég bátor hozzá. A papa hasán is kiválóan meg tud nyugodni a pici.

Monique: Köszi a címeket!! Ezek szerint mégis megmaradt a Marczibányi téri biopiac? Annyira jó! Bár messze van, de itt tényleg mindent be tudtam szerezni. Arról nem tudsz, hogy esetleg Zuglóban van-e ilyen piac?

Csaju: abban a bioboltban zöldségeket is árulnak?

Puszi mindenkinek!

Gabi

Kép
Kép
almadi

Sziasztok!
Tiszta hülye vagyok az új évben, én már azt hittem jártam itt, aztán most látom, hogy utoljára 30-án Kép

Szóval a biobolt a 16.kerben a Sashalmi Piacon van, asszem Sashalmi sétánynál, autóval a Nagyicce-i (2.) Hév-megállónál kell elfordulni balra és utána az első utca jobbra. Na ott a piac és ott van a biobolt is. Lehet kapni mindig zöldségeket is, elég viharvert kinézetűek, de belül semmi bajuk, mi már több mint két hónapja ott vásárolunk, csak ajánlani tudom!

Almadi!
Ti is Zuglóban laktok? Mi is Kép Hát itt is katasztrófa volt a Szilveszter, bár Mátét nem zavarta!

Képzeljétek, most egy hete nem akar Máté elaludni este, vagyis csak nagyon nehezen. Eddig az volt a "menetrend", hogy 8-kor fürdés, fél 9-9-kor alvás. Most viszont, jó ha fél 10-kor elalszik.
Vagy fürdés után kint hagyom még a nappaliban és akkor elfárad és ha leteszem a helyére elalszik (ezt azért nem nagyon akarom, hogy ne szokjon hozzá, hogy még fürdés és vacsi után játék van), vagy pedig leteszem a helyére és még 20 percet ordít mire elalszik Kép
Nem tudom mitől lehet, eddig ezzel nem volt gond... arra gondoltam, talán most hogy már mászik és fel tud állni jobban szeretne játszani mint eddig! Szerintetek?

Kép

Kép
csaju

Sziasztok! Mindenkinek nagyon boldog újévet!
Én ma kezdtem dolgozni, úgy hogy csak most olvastam a lapot dec.23. óta, de úgy látom senki sem unatkozott az ünnepek alatt.

KRISZ!Először is gyönyörű a kisfiad, gratulálok! Köszi hogy tök hamar válaszoltál de sajna valami nem kerek, mert reggel 8 óta próbálom megnyitni, de nem megy. Ha tudod küld el léci word-be mert már alig vártam és az oldalam is lyukas...
Egyébként én is zuglói vagyok, igaz nemrég óta kiköltöztünk Csömörre, hogy a baba kertes házba szülessen.Hát eléggé megváltozott Zugló, gyerekkoromba faluhoz hasonlított a Mogyoródi-Nagy Lajos környéke, most meg...
Nagyon várom a válaszod

Ági
bragi

Sziasztok!
Most csak egy gyors bekukkantás!
Ági: ne haragudj, de nem volt teljesen tiszta, mit nem tudtál megnyitni? Köszönöm a gratulációt, Máté nevében is :-).
Csaju: kösz a biopiac infot, ha én ezt tudtam volna, hogy ilyen közel van, tök örülök, el is megyünk valamikor! Ugyanis mi is zuglóiak vagyunk, azért is kérdeztem múltkor, hogy lakik -e közületek vki itt :-). Egyszer összefuthatnánk, mit szóltok?
Majd még benézek, most megyek a dolgomra, aztán délután, képzeljétek el, rászánom magam, hogy ismét elmenjek tornázni, több mint egy év után. Ha MÉG ÉLEK, BENÉZEK ESTEFELÉ... :-)
Puszi, Krisz

Kép

Kép
tkrisz

Tkrisz!
Én benne vagyok a taliban Kép

Bragi!
Nincs nagyon messze Csömör?

Kép

Kép
csaju

Krisz: bocsi, egy kicsit összekutyulódtak a dolgok, az a rész a levélről amit nem tudok megnyitni Perselának szól /látszik az "első munkanap/
Csaju: Szerintem nincs, én a Bosin dolgozok és 20perc alatt beérek.És gyönyörű környék bár lehet hogy elfogult vagyok mert a nagymamám ott lakott és sokat voltam nála gyerekkoromban.
bragi

KriszKép

Valószínűleg már rég elmúlt a kisfiad náthája, de azért leírom, én hogy kezeltem ki a manómat a takonykórból. Semmi mást nem használtam, csak amit Te is, orrcsepp, és orrporszívó. De szerintem a trükk az orrcsepp beadásában van. Mi a Sterimar nevű orrspray-t használtuk, mert az csak sima fiziológiás só-oldat, amit tengervízből készítenek, így akárhányszor lehet használni, nincs semmi káros hatása a nyálkahártyára. Mindkét orrlyukba spriccentettünk egy derekas adagot, majd a gyerkőcöt fejre fordítottuk, hogy az orrjáratokba is bejusson a spary (a védőnő mutattaKép). Amikor fejjel lefelé van először arccal a föld felé kell lógatni 5-10 másodpercig(tehát nem teljesen függőlegesen), majd úgy, hogy a tarkója "nézzen" a föld felé, szintén 5-10 másodpercig. Ha ez megvan, és még nem sír teljesen keservesen, lehet hagyni pár percig vízszintesen heverészni, ha nagyon bömböl szegény gyerkőc, akkor rögtön jöhet a porszívózás. Ezzel a módszerrel annyi szmötyi jön ki az orrából, hogy csak néz az emberKép És rögtön megszűnik a szörcsögés. Ha meg olyan intenzív az orrfolyás, hogy fél óra múlva ismételni kell, nem kell félni, mert ez az orrspary tényleg baba-barát.

Bocs, ha okoskodó voltam,nem akartam az lenniKép

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Bragi!
Te már dolgozol????
De gondolom ott is nagyon húzósak az ingatlanárak...

Kép

Kép
csaju

Ági!
Mi is Csömörön lakunk!
Ti hol? Mi a Könyves Kálmán utcában.
Három éve költöztünk ki, nagyon megszerettem, és a gyerek(ek) miatt jobb is. Rengeteg fiatal lakik itt, szuper a csapat.
Csaju, egyáltalán nincs messze, és Csömörre több útvonalon is ki lehet jutni + HÉV és busz is közlekedik. Az árak pillanatnyilag nem olyan húzósak, főleg a sorházaknál, mert jelenleg nagy a túlkínálat, de ha csak telket szeretnél venni, az nagyon drága.
Na visszatérek a tanuláshoz, csütörtökön vizsgázom. Aki fontolgatja, hogy baba mellett tanuljon, annak azt tanácsolom, hogy neeeeeeeee!!!! PErsze ezt a vizsgaidőszak mondatja velem :-)
tigris

Szia!
Ez jól hangzik Kép És a sorházak milyen kb. árban vannak?
Szorítok a vizsgádra, mit tanulsz? Februártól én is fogok PR-t...

Kép

Kép
csaju

Én is töltök fel egy képet Viktorkámról...Kép
tigris

Nagyon édes a kisfiad :-)))

Az enyém is ilyen szöszke Kép

Visszaolvastam, és most látom, hogy lehet a kistesó is fiú lesz??????????????

Kép

Kép
csaju

Sziasztok!

Örömmel jelentem, hogy túléltem a tornát és szuperjólesett. Megállapítottam, hogy nem is vagyok annyira béna ennyi idő kihagyása után sem :-). Bár azt hiszem, a holnapi napom kicsit rosszabb lesz, szerintem mozdulni sem tudok majd az izomláztól. Ti hogy vagytok a testmozgással, elkezdtétek már vagy mennyi idővel szülés után kezdtétek el?

Csaju: még egy kérdés a bioboltról: milyen a nyitvatartása? Köszi! Örülök, hogy tetszik a találka ötlete. Többiek, zuglóiak, nem zuglóiak, mit szóltok? A nagykérdés, hogy hol és mikor:-).

Tigris: Isteni aranyos a fiad!!! Többiek: nem tudtok ti is képet felrakni a csemetékről? Olyan jó nézegetni őket!!! Tök jó, hogy tanulsz, bár elhiszem, hogy nehéz gyerek mellett. Én is fontolgatom, hogy ősztől esetleg... Sosem árt. Bár néha elgondolkozom, hogy így sem jut soha időm mindenre, amit meg szeretnék csinálni, hát még akkor??? De hát sokan megcsinálták már! Egyébként hogy működik a dolog, mármint ingyenesség szempontjából, hogy kell intézni?

Csirkesz: köszi a tippet, irtó jól hangzik :-). Kicsit brutális, de biztos hatékony, szerintem ki is próbáljuk, bár már nem olyan vészes a szörcsike, de azért még nem az igazi és hátha kihozza a maradékot!

Eszty: mizújs veletek, hogy haladtok a szopizással? Érzel már változást? Melyik trükköket próbáltad ki a rengeteg közül, amit kaptál? És Orsi hasfájása?

Lányok, nyugtassatok meg egy kicsit! Sorra olvasom, hogy csemetéitek mennyi mindent csinálnak már, felállás, üldögélés, teperés, stb., ehhez képest Máté nemigen produkálja magát, néha forgolódik ide-oda, de nem túl gyakran van kedve. Persze pakolni pakol valamelyest, próbál elérni mindent, de fekve vagy ha az ölünkben ül. Mindig izeg-mozog, de semmi "komoly". Persze tudom, hogy nagyon különböző lehet a mozgásfejlődés. (6 hónapos lesz 9-én). Most már azt is tudnám értékelni, ha hízna, remélem, lassan beindul, ahogy egyre több gyümit, zöldséget eszik. Kipróbáltuk a múltkor említett rizs- és szentjánoskenyérmag pépet is, jónak tűnik, jó az íze, Máté szereti, úgyhogy dúsítom vele a hamikat. Az egyik barátnőm kislánya se nagyon hízik már jó ideje, pedig ő már 8 hónapos lesz és annyi kiló, mint Máté. Kíváncsi vagyok, mit mond majd legközelebb a dokinő, ha visszük 20-án.

Remélem, nem felejtettem el semmit, amit akartam.
Puszi mindenkinek.

Krisz

Kép

Kép
tkrisz

Csaju, fontolgatjátok, hogy kiköltözzetek?
Megkérdezem majd, hogy milyen árban vannak sorházi lakások, nemrég a barátaink vettek egy 90 nm-est, 19 millió forint, de garázs nincs hozzá, csak kocsibeálló, viszont van külön kertrészük.

Én a közgázra járok másoddiplomás képzésre, humán menedzsment szakra, sajnos itt a bp-i közgázon és a műegyetemen kell fizetni azért az anyukáknak is jó sokat, 250ezerből 100-at.
Egyéb állami intézményekben teljesen ingyenes az oktatás, ha TGYÁS, GYED, GYES-en vagy.
A beiratkozás előtt az iskola megmondja, hogy mi szerepeljen az igazoláson, amelyet TGYÁS, GYED esetében az OEP-től, vagy ha a munkahely tb-kifizetőhely, akkor onnan, a GYES esetében pedig a területileg illetékes Államkincstári hivataltól kell beszerezni személyesen.

Krisz, nekem a sporttal az volt a problémám, hogy azonnal elkezdett folyni a tejem, így amit korábban szerettem csinálni, pl futás, vízitorna, az nem működött. Egyedül korcsolyázni jártam ki télen, tavasszal pedig bicikliztem.
Itt Csömörön nagyon klassz, hogy csak kimész a sarokra és már biciklizhetsz is. Viktornak 9 hónapos kora óta van ülése apa bicaján, és jön velünk. Na nem kell maraton távokra gondolni, csak kellemes időtöltésre.
Máté miatt ne izgulj! Az első hónapok után a dinamikus súlygyarapodás lelassul. Állítólag ciklikusan fejlődik a baba, néha szellemi, néha fizikai képességek kerülnek előtérbe. Máté most biztos a világ felfedezésével van elfoglalva és nem a mozgással!
Na visszatérek a humán kontrolling tananyaghoz, hurrá :-((((
tigris

Tkrisz!
Szerintem ne izgulj,a fiúk állítólag sokkal lustábban, és elvileg 6 hónapos korára csak a forgást "illik" tudniuk!

Tigris!
Hát nem mostanába költöznénk, mivel idén vettük meg életünk első nagyobb lakását Kép
De egy pár év múlva (5) egy kis pénzmaghoz jutunk és akkor szeretnénk vmerre lépni!!!! Csak nekünk fontos, hogy Zugló közelében legyen, mert ha Anyuék busszal jönnek hozzánk vidékről (Stadionhoz), akkor ne kelljen még órákat utazniuk!

Én is teszek fel egy képet :DKép

Kép

Kép
csaju

Csaju: én "még" dolgozom, márc.28-ra vagyok kiírva..., gyönyörű a kisfiad

Tigris: mi telket vettünk a középhegyen,kint lakunk a buszvégállomástól Fót felé az üdülő övezetben, gyönyörű a kilátás. Szerintem tök jó hogy tanulsz, én is szeretnék valamit kezdeni magammal, sajna most hagytam abba egy felsőfokú OKJ-s tanfolyamot mert az utolsó félévben nem tudok bejárni és nem lehet halasztani, szakvizsgát sem engednek tenni stb. Nem tudtok valami "light-os" sulit kereskedelmi vonalon levelezőt vagy távoktatást!?
bragi

Sziasztok!
Bragi! Bocsika Kép És köszönöm a bókot! Kinél fogsz szülni?

Kép

Kép
csaju

Sziasztok!

Előszőr is BOLDOG ÚJ ÉVET mindenkinek!!Jó rég voltam már.Betegek voltunk,vagyunk.A kicsi náthás meg én is.
Valaki kérdezte ,hogy mit adok a kicsinek,Már eszik:almát,banánt,sütőtököt,répát,krumplit,paradicsomot,salátát,pulykahusitnara ncsot ,mandarint,meg általában mindenből ami nem fűszeres és nincsen tartósítószer benne.Ki tudja nézni a számból a falatot.
Most ennyi,ha valaki kérdezett,kérdezze meg megint légyszíves.Anyira feledékeny vagyokKép)

Szép napot nektek!!

Anita

Kép

Kép
anita23

Hahó!

Csaju: Nagyon édes és tényleg gyönyörű a fiad! Mikor is született, ugye vmikor nyár elején ő is? Jól látom a képen, hogy olyan összeilleszthető játszószőnyegen ül, amit a Kikában lehet kapni? Múltkor én is nézegettem. Bevált, szereti Máté? Mennyit vettetek belőle, hogy normális méretű felületet adjon?
Ami az én Mátém lustaságát illeti, tényleg az lehet, mert majdnem két héttel később született, mint a kiírt időpont, június 27. helyett július 9-én. :-) Alig győztük kivárni, egy hetet bent is kellett rostokolnom a kórházban már szülés előtt is :-(. Annyira egyébként nem aggódom, csak nekem olyan meglepő volt, hogy pl. ilyen hamar felállt pl. Anita meg azt hiszem Gabi fia is. Máté nem úgy néz ki, mintha ilyesmire készülne, ülni sem tud még stabilan. Még inkább " csecsemős" sok mindenben. De köszi a bíztatást! :-) Majd csinál mindent, ha eljött az ideje.

Anita: jobbulást nektek!

Tigris: Hát, az a 100e Ft se semmi! Én nem bírnám anyagilag, főleg a nevetséges összegű GYED mellett. Jól kell keresnie az ember párjának, hogy jól ki lehessen jönni, főleg, ha még pl. hitelt is fizetsz vissza, mint mi :-(. És akkor komoly terveid is vannak az új diplomáddal?

Üdv, Krisz.

Kép

Kép
tkrisz

Csaju, nagyon édes a kisfiad!! Tündéri tényleg!
Ági, mi is arrafelé lakunk, a Knipfer T alatti új utcában. A buszvégállomástól jobbbra kell kanyarodni. Majd gyertek el kedden babaklubba, a művházban van 10-12-ig.
Krisz, én is benne vagyok a találkozóban. Gyerekekkel vagy nélkül? Nekem mindegy, mert Viktor szívesen van a nagymamákkal, a pici még pocakban, könnyeb szállítható. Inkább a kisbabások írják meg, hogy nekik mi a jó.
Lányok, ma reggel voltam vérvételen az Örs vezér téri sztk-ban, egy horror volt. Terheléses vércukorral kizavartak, hogy várjak, majd a férjem cirkuszolt egyet velük (most láttam először kiabálni!), aztán visszamehettem. Mögöttünk egy tbc-gyanús bácsika várakozott a sorban, jó nagyokat harákolt meg köhögött, amúgy is hányingerem volt, a végén pedig elájultam.
Így kezdőtött a mai nap :-)
Ti az Örsre jártatok laborvizsgálatokra vagy a kórházba?
Krisz, vannak terveim a diplomámmal, de lehet hogy mégis maradok az eredeti foglalkozásomnál, mert fordító vagyok, és azt jobban lehet gyerekek mellett végezni. Júliushoz még plusz három év, és majd akkor fogok töprengeni, nem lesz egyszerű, az biztos. Azt megfogadtam, hogy szeretnék a picivel is 3 évet itthon maradni, persze ha a lehetőségek engedik. Igazad van Krisz, hogy hitel meg minimál gyes mellett ez nehéz. De szerintem kisgyerekek mellett visszamenni dolgozni, az sem könnyű, én csak a barátnőim példájából tudok kiindulni.
tigris

Sziasztok!

Én is jó rég jártam erre, úgy emlékszem, de megint nagyon sok hasznos infót találtam, bár ezek egyenlőre még nem érintenek ;)
Képzeljétek 28-án voltam UH kontrollon és most hál Istennek mindent rendben talált Gyarmati doki. Ennek tényleg nagyon örültünk. És úgy néz ki kislányunk lesz, ami nagyon érdekes, mert eddig folyamatosan úgy éreztem fiú és mindenki a családban valamiért automatikusan fiút gondolt. Biztos azért, mert minden családban lány van Kép Persze a férjem nagyon örül, és természetesen én is, bár nem tudom mennyire lehet 100%-osan hinni az UH-n látottaknak. A doki aranyos volt, megkérdezte, hogy hogy nézze, milyen nemü legyen. Én mondtam, hogy mindegy. Erre válaszolta, hogy ő lányra szavaz, de ha mégis fiú lesz és nem kell, akkor szóljunk és ő hazaviszi. Édes nem?

Tkrisz, Tigris, Csaju: Nagyon édesek a gyerekek Kép

Krisz: én is Zuglóban lakom Kép

Tigris: Én az Örsre járok laborra, és eddig még - gyorsan lekopogom- nem volt vészes, a hosszú sort kivéve. Én eddig mindig ájulós voltam vérvételkor, de most először sikerült ülve maradnom. Örültem is, mert bár jeleztem előre, hogy ájulós vagyok, de most sajnos nem ahhoz kerültem, aki először vette le a vért és ez a nő kiakadt, hogy ne húzzam az időt, csak úgy kell hozzáállni, hogy nem lesz semmi gond és már fogta is a karom, fertőtlenítés....stb. A terhesgondozóban is szerintem elég kedvesek, segítőkészek a dolgozók.

Én is tervezem, hogy gyerek mellett majd elmegyek másoddiplomára, bár még nem tudom hová és mire, mert a szakmámat nem igazán szeretem. Hogy van ez, hány hónapos kortól lehet ezt a kedvezményes oktatást igénybe venni, vagy nincs ilyen korlátozás? Hol tudnék erről bővebben tájékozódni?

Ja és a legfontosabb, mindenkinek nagyon boldog, örömökben és egészségben gazdag új évet kívánok!!!

Puszi

Sweetlady
sweetlady

NAhát, ennyi zuglói van és még soha nem találkoztunk???
Szerintem lehetne egy játszóházban is találkozunk, vagy ha úgy gondoljátok hogy a manók nélkül, nekem az is jó Kép

Sweetlady!
Örülök hogy minden rendben :D

Húúúúú vmit még akartam... hm....ja tudom, több mindent is!!!

Tkrisz!
Az én Mátém is ráhúzott két hetet, szintén bent feküdtem a szülés előtt pont egy hetet Kép

Hát igen, nagyon nehéz sztem kijönni a pénzből, főleg, hogy a rezsink összesen 120 e ft Kép
Ebben benne van a fűtés, villany, közös ktg, stb. + a casco, tankolás, internet, hitel...

És (nálunk legalábbis) két lehetőség van, vagy dolgozik Apa normális időben, és akkor még a gyereket is látja és vele lehet vagy későn jár haza.
Ha az előbbit választjuk akkor középszinten élhetünk, ha az utóbbit, akkor egy-két luxust is megengedhetnénk. Mi egyelőre az első változatot választottuk...

Kép

Kép
csaju

Sziasztok!!!

Olyan aranyosak vagytok, sok jó dolgot írtok.
Végigolvasgattam mindenkit, csak írni már nem maradt sok időm.
A gyerkőcök gyönyörűek!!! Gratula!

Tigris: miért nem az Uzsokiba jársz a vérvételekre?? Ki a dokid? Nem emlékszem. Nekem minden vizsgálatot ott csináltak, pedig helyileg én nem az Uzsokiba tartozom, dehát szabad kórházválasztás van. Beszélj a dokiddal. Engem a Habi mindig oda hívott vizsgálatra a laborba. A kórházon és a magánrendelőn kívül nekem sehova nem kellett mennem. És persze mindenhova időre igy csak picit kellett néha várni.

Sajnos a szopizással nem sok jó fejlemény van: nem bírom etetni se fecskendőből, se pohárból, se kanálból, kiköpi. Nincs erőm se lelkem kínozni, mert alig tud aludni így is 1,5 órákat 1-1 etetés közt, és ez a legjobb eset, ha nem fáj a hasa, mert akkor etetéstől etetésig sirdogál. Lefejni 20 ml-t tudok, egyelőre ennyire jutottam a géppel. :-(
De próbálkozom azért, és azt a picit mindig megkapja.

Pusszancs nektek,

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

JA Tigris!
Elfelejtettem írni, hogy én az Sztk-ba jártam és az első emeletre a terhesgondozásra is mennem kellett, de nekem nem voltak rossz tapasztalataim, pedig sűrűbben mentem az átlagnál, mert mindig nagyon kevés volt a vasam!
De nem örülök, hogy ilyen bunkók lettek Kép

Eszty!
Nagyon kitartó vagy, sztem már nagyon sokan régen feladták volna...
Én csak annyit akarok mondani, hogy kitartás, és ha nem sikerül, akkor sincs semmi baj!!!

Kép

Kép
csaju

Sziasztok!

Tigris: az SZTK-val kapcsolatban nekem nem volt rossz tapasztalatom, de hallottam már, hogy másnak igen. Kép Főleg az idősebbek viselkednek mocskosul, mintha direkt bosszantani akarnánk őket, úgyKép Na mindegy, a lényeg, hogy - egyelőre - túl vagyok rajtaKép Bár, nincs kizárva, hogy vállalunk még egyet, az nem most lesz, esetleg 3-4 év múlvaKép

Anyagilag mi sem vagyunk annyira eleresztve, de ez van ,ezt vállaltuk, azért nem olyan vészes a helyzetKépKép

Tali: szerveztek talit? Mert akkor én is szeretnék csatlakozni, Újpalotán lakunk, de bárhová el tudok menni, még azt is meg tudom oldani, hogy gyerkőc nélkülKép De szerintem az lenne jó, ha a gyerekek is ott lennénekKép

Csaju, Tigris, TKrisz: Csodaszépek a babák!!!

Eszty: le a kalappal a kitartásod előtt, de tényleg!!Kép Nagyon ügyes vagy, szerintem most már meg is lesz az eredménye!!Kép

Lau
lau

Sziasztok!

Na, látom, alakul a találka! Tök jó lenne, ha össze tudnánk hozni! Én is a gyerkőcösre szavazok, elvégre ők hoztak itt össze minket :-). Meg persze nem biztos, hogy mindenkinek könnyű elintézni, hogy vigyázzon valaki rájuk. Kinek van ötlete elsősorban a helyre?

Tigris: nekem semmi gondom nem volt az SZTK-val és a terhesgondozással sem, hála istennek. És a Hermina úti gyerekrendelőben is mindig normálisak voltak velünk.
Tök jó, hogy fordító vagy! Milyen nyelvvel dolgozol? Régóta csinálod? Miket fordítasz? Van ám kérdésem, ugye :-)? Én német szakot végeztem, aztán másoddiplomáson idegenforgalmat és ott is dolgozom már évek óta. (pedig eredetileg tanítani, fordítást vállalni is akartam, de valahogy "elkallódtam" :-))De az nem biztos, hogy visszamegyek, általában nem túl kedvező a munkaidő, főleg gyerek mellett. Jó lenne valami jól fizető, kellemes, nem túl megerőltető, közeli, klassz munkaidős állást találni... Hát, álmodozni azt lehet, ugye? :-) Engem annyira bosszant egyébként, hogy hiába van esetleg normális fizud, a GYED-et meghatározzák max. 83000 bruttóban, nem is beszélve a gyesről, ami ugye kb. 23000 Ft. Ki tud emellett otthon maradni? Megreformálhatnák már a dolgokat!

Sweetlady: gratulálok a kislányotokhoz! Tudjátok már, mi lesz a neve? Egyébként hányadik hétben jársz? A Gyarmati nagyon jó fej, ugye? Egy kollégám felesége nála szült, csak jót hallottam és a kórházban ill. egyszer uh-n is nagyon szimpi volt.

Eszty: kitartás, látod azért halad a dolog, nagyon ügyik vagytok! És csak fejsz, mellre tenni nem próbálod? Én mindig úgy voltam vele, hogy fejésre alig jött valami, aztán Máté meg annyit tudott szopizni, amennyit csak akart.

Csirkesz: kipróbáltuk a csodamódszert :-), tényleg sokkal több váladék jött ki az orrából, mint egyébként. De estére sajna megint szörcsögni kezdett, úgyhogy holnap ismétlés! :-)

Csaju: bocs, hogy még mindig ezzel zaklatlak, de meg tudod mondani kb. a biobolt nyitvatartását, hogy ne induljunk el feleslegesen? Köszi!

Lau: Naná, hogy te is gyere a talira! Mindenki jöjjön, aki csak tud, gyerkőccel kívül és belül :-).
Jó éjt, Krisz.

Kép

Kép
tkrisz

Sziasztok, elég szépen termeltetek mióta nem voltam...
Csaju: a Lukácsnál fogok szülni, ismered?
Tigris:mi is arrafelé lakunk, a Középhegy utcáról jobbra nyílik.
Miért nem Csömörre jársz vérvételre? Szerintem ott nem lenne ilyen gondod.Én csak pár hónapja járok a rendelőbe, de nekem tök szimpi mindenki.
/Nem tudok elmenni a babaklubba, még dolgozok/
Most szeretnék felvételizni a Kodolányira, azért kell fizetned mert másoddiplomát csinálsz?
Tud valaki esetleg valami jó kis Light-os sulit nekem ami közel is van?
Üdv: Ági
bragi

Sziasztok!
Először is köszönöm a bókokat a kisfiam nevében is Kép

Tkrisz!
Előkeresem a szórólapot, jó, mert fejből nem tudom.
Szombaton 9-13 között van nyitva, de hétközben nem tudom!

Bragi!
Hát annyira nem ismerem, de tudom, hogy ki ő!

TAlálkozó: én is a gyerkőcösre voksolok, és mivel van már amelyik gyerek mászik, vagy nagyobb, mit szólnátok egy játszóházhoz??? Pld. az Árkádban is van egy...

Kép

Kép
csaju

Sziasztok!

Én is csatlakoznék a talihoz,ha lehet.

Eszter:

Van a kismama oldalán egy tejcsináló süti recept.Nem próbálod ki hátha segítene?Be is másolom,hátha van még aki kipróbálja:

Tejtermelést serkentő süti
250 gramm búza
150 gramm árpa
100 gramm zabegy
marék kesudió
150 gramm vaj
150 gramm barnacukor
Elkészítés: a gabonát lisztté őröljük, a kesudiót finomra aprítva aranybarnára pirítjuk, ezután hozzákeverjük a vajat, cukrot. Tíz-tizenöt másodperc múlva levesszük a tűzről, és ha kicsit kihűlt, három-öt evőkanálnyi vízzel elkeverve két-három centiméter átmérőjű golyókat formálunk. Naponta öt-hét golyócskát ajánlatos elfogyasztani. Ez az adag körülbelül 40 golyócskára elegendő.

Sziasztok
Anita

Kép

Kép
anita23

Sweetlady, a másoddiplomás képzésekről és a kedvezmény feltételeiről a konkrét oktatási intézmény honlapján lehet általában tájékozódni.
A TGYÁS első napjától a GYES utolsó napjáig igénybe lehet venni a tandíjkedvezményt.
Csak egy igazolás kell a folyósító szervtől és kész!
Lau, Csaju, az sztk-ban a terhesgondozással semmi baj, tényleg aranyosak, csak a labor szörnyű. Én Viktorral cukros lettem, de akkor már járhattam az Uzsokiba vérvételre hetente. Ugyanis előfordult, hogy előtte az sztk-ban nem tudták időre levenni a vért, mert a nyugdíjas tolongók majdnem meglincseltek, mert ugye ők nagyon sietnek mindig. Kétszer ott a folyosón el is ájultam, egyik alkalommal senki nem segített a 80 ott álldogálóból. Úgyhogy beszélek Csapóval, hogy inkább mennék mos is a kórházba. Két hét múlva úgyis AFP!!!
Tkrisz! Én is németet fordítok, olasz a B nyelvem, de azt ritkán használom. Pénzügyi, jogi és gazdasági szövegeket fordítok elsősorban, ügyvédi irodáknak, bankoknak, biztosítóknak, stb. de már két könyvet is fordítottam. Az sokkal érdekesebb. ERedetileg én is némettanár voltam, aztán elvégeztem az ELTÉn a tolmácsképzőt. Most csak havonta egy-két napot fordítok, mert a kétéves gengszter és a suli mellett nincs több időm.
Bragi, szerintem a Kodolányit hagyd ki, elég rossz híre van a munkaerőpiacon, közismerten alacsony a színvonal. Csömörhöz közel van a XVI-kerben a külker, valahol Cinkota felé, én inkább azt ajánlom.
Ja persze nem is tudom, mit akarsz tanulni :-)

Csaju, szerintem is jó lenne találkozó-helyszínnek az Árkádban a Holnapház játszóház, oda bármekkora gyerekkel lehet menni 12 éves korig, szoptatni is lehet, meg van alvósarok.
Többiek nézzétek meg a www.holnaphaz.hu oldalt, és írjátok meg, mit szóltok hozzá. Igaz óránként 500 forint :-( De hátha kapunk csoportos kedvezményt!
Én január 22-én vizsgázom munkajogból, légyszi szervezzük úgy, hogy ne 18-22 legyen a találkozó.
Hétköznap délelőtt jó lenne Nektek?
Most megyek kontrollingot tanulni, mert meg fogok bukni holnap! Szorítsatok nekem 18-19.30-ig...
tigris

Sziasztok!

Csaju, Krisz: Köszi, aranyosak vagytok KépA kislányunk neve Lilla lesz, de ha mégis fiú, akkor Levente. Egyébként a 23. hétben járok. Igen a Gyarmati tényleg jó fej, meg kedves és alaposnak is néz ki, Járányi drnő szerint is az Kép

Ne haragudjatok, hogy most valami szomorút fogok leírni, de annyira kiborultam és hátha segít, ha leírhatom. Ha valaki nem akarja elolvasni ugorjon tovább, köszi. Szóval tegnap tudtam meg, hogy az egyik barátnőm, aki május végére volt kiírva, elveszítette a babáját. Karácsony előtt találkoztunk volna, de jelezte, hogy nem tud jönni, mert az UH-n nem stimmelt a baba szívhangja és aznapra rendelték vissza. Sajnos utána megállt a szive és KArácsonykor meg kellett szülnie Kép Ez annyira borzasztó!!! Én azt hittem, hogy, ha az ember túl van a 3. hónapon, már nem lehet semmi baj. És tessék Kép Kép Kép
Még egyszer bocs, remélem ezentúl mindig csak jó hírekkel szolgálhatok!

A találkozó engem is érdekelne, bár én még csak a pocakomban tudnám vinni a babut Kép

Tigris: Köszi a képzési tájékoztatót, utána fogok járni Kép

Mindenkinek kellemes, szép napot!

Sweetlady
sweetlady

Sziasztok!!

Sweetlady: ez nagyon szomorú dologKépKépKép Ezen nehezen tudja túltenni magát az anyuka, de remélem, hogy sikerül majd neki. Sok erőt kívánok hozzá!!

Tali: nagyon jó ötlet az Árkád, már úgyis el akartam menni a nagyobbal megnézni, milyen. Meg is nézem majd a honlapjátKép Van ott olyan hely is, ahol esetleg tudok (tudunk) szoptatni? Mert nem akarok lefejt tejet vinni, van, hgoy csak a cicit hajlandó elfogadni.
Vinném a 6évesemet is, ne érezze magát kirekesztettnekKép

Tigris: ez elég borzasztóan hangzik, biztos meg tudod beszélni Csapóval, hogy mehess a kórházba, gondolom, mindegy, hogy hol veszik le a vért, vagy adod le a pisitKép, csak akkor a beutalót a kórháznak kell adnia, mert én egyszer akartam menni oda, de azt mondták telefonban, hogy a rendelőbe kell mennem, mivel oda szólt a beutalóm.

Anita: ezt már másik fórumon olvastam, hogy jó tejcsináló süti, most már ki is fogom próbálniKépKép

Most beszéltem a védőnővel, és kicsit elkeserített. Balázs 6 hét alatt hízott 80 deka körül, és nőtt 5,5 centit. Azt mondta erről, hogy határeset, de majd beszéljek a dokibácsival hétfőn, mikor megyünk oltásra. Igazából ennél jobban nem tudom tömni a fiamat, mert nem kér többet. Akkor hogy hízlaljam??Kép Amúgy nem tűnik éheztetett gyereknek, hát majd kíváncsi vagyok, hétfőn mit mond a dokibácsi.
Most 3,5 hónapos, max. kérek tápszeres kiegészítést, de még legalább 2 hétig nem akarom neki adni, és csak utána, mikor már elmúlt 4 hónapos. Pedig a tejem nem kevés, de ha egyszer ilyenek a fiaim??Kép Ákos is 6 hónaposan volt 6330 gramm, most Bazsi mitől lenne ducibb?? Na mindegy, bocsi, csak kicsit letört a dolog.
Berakok képet az éheztetett gyerkőcrőlKép

Kép
Kép

Lau
lau

TigrisKép
Én Járányi doktornő magánrendelésére jártam a várandósságom legelejétől, de vérvételre, vizeletvizsgálatra mindig a kórházba mentem beutaló nélkül. Egész egyszerűen csak fel kellett hívnom a nőgyógyászatot, és időpontot kérni, megmondani, hogy kia küldő orvos, és milyen vizsgálatokat kért. Vizeletcsövet mindig kértem a következő alkalomra, így a pisilést el tudtam intézni otthon, kényelmesen. Szerintem ez másnak is járható út. Ráadásul időpontot kapsz, és nem kell sokat várni. Persze 10-15 perces csúszás így is adódhat.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Lau!
Sztem nehogy tápszert adják a picinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hiszen az nem kevés hízás, azt mondják, hogy heti 10 dkg-nak kell lenni,de van egy barátnőm, neki soha nem hízott annyit a kislánya, mégsem adott tápszert és még most is 9 és fél hósan szoptatja!!!!!
De ez csak az én magánvéleményem, én biztosan nem adnék...

Sweetlady!
Ez nagyon-nagyon szomorú Kép, az én barátnőmnek 6 hósan kellett megszülni a kisfiát, mert meghalt Kép Kép Azóta szerencésre van neki már azóta egy kisfia!
Hát ha már annak a babának meg kellett halnia, legalább nem pont Karácsonykor történt volna...

Kép

Kép
csaju

Lau, én egyetértek Csajuval, ezek a védőnők mindig azzal foglalkoznak, hogy hány deka és hány centi. Nézzük csak meg a felnőtteket, vagy a nagyobb babákat, mennyire másképp néznek ki, máshogy fejlődnek. Szerintem ha jókedvű és nem adja jelét annak, hogy éhes, akkor csak a szívedre és a babádra hallgass. Borzasztó, hogy el tudják keseríteni az embert ezzel a méricskéléssel.
Különben sem úgy néz ki, mint aki éhezik :-

Csirkesz, ez szuper hír, hogy a kórházban a vizeletvizsgálatot is el lehet intézni. Ezt a nőgyógyászaton csinálják? Vagy van ott is külön labor? A vizeletcsövet kitől kell kérni?
A 10-15 perces csúszás nem jelentene gondot, de a félóra már más vércukorszintet mutat. Nekem nem is azzal van a bajom, hogy várni kell, hanem ha meghatározott időben nem eszem, akkor rosszul leszek.
Sweetlady, borzasztó hír, és rossz is várandósan ilyet olvasni, de ez a valóság része és csak arra tudok gondolni önző módon, hogy velünk ne történjen ilyen, és persze senki mással sem!

MEgyek vissza tanulni, van már ötletetek, hogy mikor találkozzunk?
Jövő héten valamelyik délelőtt?
tigris

Köszi a biztatástKép Nem akartam én sem tápszert adni, de tényleg úgy le tudják lombozni az embert.
Tigris: Fráter Violettával beszélj a laborban, és tőle kell kérni a csövet is. Igaz, nekem mindig fájt a szúrás, mikor hozzá kellett menni, mert kétszer előfordult, de volt, olyan, akinek nem volt vele semmi baja semKép

A jövő hét még nem tudom mennyire biztos nekünk, mert kapják a fiúk a 6 éves ill. 3 hónapos oltást, és nem biztos, hogy jól viselik majd, de majd meglátjuk.

Lau
lau

TigrisKép
A nógyógyászatra jártam mindenféle vizsgálatra. Ez az első emeleten van (azt hiszem a nőgyógyászati részlegnek már csak ez a "vérvételes" szobája üzemel az első emeleten. A régi bejáraton kell bemenni, fel az első emeletre, ott balra kell menni, át a lengőajtókon, aztán a folyosón végig, bevenni a bal kanyart, és a kanyar után a második, vagy harmadik ajtó a bal oldalon a "VÉRVÉTEL". Én innen kértem a csövet. Legközelebbi alkalomkor vittem a teli csövet, és kértem a következőt, így szinte mindig csak cseréltem a csöveimetKépKép
Nem kimondottan egy személyt kell keresned, ha telefonálsz. Én mindig elmondtam, hogy várandós vagyok, XY a dokim, és milyen vizsgálatokat kért tőlem. A terheléses vércukor vizsgálatnál a vért levevő szülésznő előtt kellett betermelnem a zsemlét és a tejet, és pontosan 60 perc után kopogtatnom. Nem kellett megvárnom, míg újra rám kerül a sor. Vagy nem erre gondoltál, amikor azt írtad, ha nem eszel időben rosszul leszel? Esetleg én olvastam a soraidat figyelmetlenül?
Egyébként a vérvételes nőci szinte mindig ugyanaz volt, és velem mindig nagyon kedvesen elbeszélgetett. A 9 hónap végére már tudta a nevemet, emlékezett korábbi beszélgetéseinkre, és amikor már a szülőszobán voltam odajött megnézni a babámat, és ott is eszélgetett velem egy kicsit. Szóval szerintem nagyon emberi nőciKép

Sweetlady, ez tényleg szomorú. nehéz lehet talpra állni egy ilyen esemény után, de ezért jó, hogy van az embernek társa, barátai, akik segítenek neki, Ilyenkor nekik is nagyon fontos szerepük van szerintem. De sajnos ilyen az élet, és ki tudja, ha ilyen beteg volt a baba, akkor hosszú távon lehet, hogy az egész családnak jobb így... Persze könnyen mondom én ezt egy egészséges kisfiú anyukájaként... aki így szeret olvasni:
Kép

Kép

és apukájába csimpaszkodni:
Kép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

TigrisKép
A nógyógyászatra jártam mindenféle vizsgálatra. Ez az első emeleten van (azt hiszem a nőgyógyászati részlegnek már csak ez a "vérvételes" szobája üzemel az első emeleten. A régi bejáraton kell bemenni, fel az első emeletre, ott balra kell menni, át a lengőajtókon, aztán a folyosón végig, bevenni a bal kanyart, és a kanyar után a második, vagy harmadik ajtó a bal oldalon a "VÉRVÉTEL". Én innen kértem a csövet. Legközelebbi alkalomkor vittem a teli csövet, és kértem a következőt, így szinte mindig csak cseréltem a csöveimetKépKép
Nem kimondottan egy személyt kell keresned, ha telefonálsz. Én mindig elmondtam, hogy várandós vagyok, XY a dokim, és milyen vizsgálatokat kért tőlem. A terheléses vércukor vizsgálatnál a vért levevő szülésznő előtt kellett betermelnem a zsemlét és a tejet, és pontosan 60 perc után kopogtatnom. Nem kellett megvárnom, míg újra rám kerül a sor. Vagy nem erre gondoltál, amikor azt írtad, ha nem eszel időben rosszul leszel? Esetleg én olvastam a soraidat figyelmetlenül?
Egyébként a vérvételes nőci szinte mindig ugyanaz volt, és velem mindig nagyon kedvesen elbeszélgetett. A 9 hónap végére már tudta a nevemet, emlékezett korábbi beszélgetéseinkre, és amikor már a szülőszobán voltam odajött megnézni a babámat, és ott is eszélgetett velem egy kicsit. Szóval szerintem nagyon emberi nőciKép

Sweetlady, ez tényleg szomorú. nehéz lehet talpra állni egy ilyen esemény után, de ezért jó, hogy van az embernek társa, barátai, akik segítenek neki, Ilyenkor nekik is nagyon fontos szerepük van szerintem. De sajnos ilyen az élet, és ki tudja, ha ilyen beteg volt a baba, akkor hosszú távon lehet, hogy az egész családnak jobb így... Persze könnyen mondom én ezt egy egészséges kisfiú anyukájaként... aki így szeret olvasni:
Kép

Kép

és apukájába csimpaszkodni:
Kép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Na most kaptatok belőlem elegetKépKépKépKép
Úgy látszik ma egy kicsit gyorstüzelésű az ujjam, és sikerült gyors egymásutánban kétszer is elküldenem az irományomatKép:
Mindenkitől EZER BOCS.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Csaju, Lau, Krisz: nagyon köszönöm, annyira kedvesek vagytok!!! Olyan jó, hogy ide mindig jöhetek és lelket öntötök belém.

A taliban én is benne lennék. Csak írjátok majd meg, mikor és hol. Valahogy megoldom! Szeretnélek megismerni titeket!

Nagyon szomorú a történet a babóval, aki elment! :-( Majdnem elsírtam magam már a gondolattól is. Iszonyú érzés lehet!

Lau: ha csak a dekákkal van gondja a védőnőnek, amiatt ne adj neki tápszert, én is azt mondom. Főleg, ha a baba jókedélyű, szépen fejlődik, nem aluszékony. Nem jó a kis hasuknak és felborítja az egész táplálkozási "kultúrájukat". Én sem adnám, ha nem lenne muszáj.

Rohanok, mert ma szakadatlanul sír a baba, talán ettől a hülye szeles időtől. SOha nem sírt még ennyit.

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Csirkesz, annyira cuki ez a gyermek!!!! Olyan igazi kis férfi!!
Eszty, melegfront is van ám,Viktor is dilis.
tigris

Csirkesz!
Nagyon édes a kisfiad mind a kétszer Kép vagy inkább mind a négyszer Kép

Akkor mi lenne, ha az következő héten találkoznánk, mondjuk 20-án???

Kép

Kép
csaju

Csaju, nekem a 20 nem jó, 22-én vizsgázom sajnos megint :-((
tigris

De hülye vagyok, hát írtad is, bocsesz Kép

Akkor mit szólnátok a 24-e hétfőhöz, hm?

Kép

Kép
csaju

Hahó!

Jól termeltetek tegnap óta :-)!

Részemről oké a 24-e! És a Holnapház is! (Nekem nagyon közel van :-))Mindenképp délelőtt kéne, de ne nagyon korán :-)! Mondjuk fél 11-11 körül? Ha jó előre megbeszéljük, nagyobb esély van, hogy mindenki le tudja szervezni, aki jönni szeretne!

Lau: egyezik a véleményem a többiekkel, nehogy tápszerezd Balázst, ha nem muszáj! Márpedig a leírtak alapján a szitu távol áll a muszájtól! Teljesen normális, ha 10 dkg körül hízik egy héten, nem mindenki olyan hízékony! Máté is eleinte 20-25 dekát hízott, aztán 15-öt, aztán 10-et, most meg semmit :-). Na jó, kicsit beindult, már erősen közeledünk a 7 kiló felé :-). A hossza sem rossz szerintem, 3 hónap alatt átlag 6 centit szoktak nőni. Úgyhogy ne aggódj! Mindenesetre fura dokid lehet, h. rögtön tápszert ajánl, pedig nincs is vész! Ha meg tejed is van, akkor pláne folytasd a szopiztatást!

Sweetlady: részvétem a barátnődnek, nagyon szomorú a történet. Kívánok nekik sok erőt a feldolgozásához és mielőbbi újabb gyermekáldást!
Neked viszont gratula még egyszer Lillához, szép nevet választottatok. A húgom február közepe felé fog szülni, náluk is Lilla lett volna, ha történetesen nem fiú :-). Egyébként sok történetet hallottam már, hogy a végén másik nemű gyerkőc született, mert nem lehetett igazán jól látni a lényeget :-). Nálunk Máté igen korán megmutatta az UH-n, milye van! :-)

Csirkesz: édes a kisfiad, hogy hívják, mikor született?

Eszty: nagyon klassz lenne, ha te is el tudnál jönni a találkozóra!
Aki véletlenül nem tud, ne csüggedjen, remélhetőleg olyan jól fog sikerülni, hogy még sokat szervezünk majd :-)!

Mára ennyit, megyek, mert hulla vagyok, ma is kitornáztam magam...
Puszi mindenkinek, Krisz.

Kép

Kép
tkrisz

Sziasztok!
Tkrisz!
Ti merre laktok?
De jó, hogy a hugod is most vár babát, összejárhattok madj Kép

Kép

Kép
csaju

Lányok, 24 hétfő nekünk is jó!!!
tigris

Sziasztok!

Betervezem a 24-t. Leírjátok, hol van a Holnapház?
A babót nem ígérem, ogy hozom, de még meglátjuk addig.

Puszika, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!
Klassz, hogy alakul a 24-e! Többiek? Nektek is jó?
Eszty: És mit fog csinálni szegény Orsika nélküled? Ugye azt írtad, Lőrincen laktok, az ráadásul jó messze is van! Azért hozd el, ha tudod, szoptatni lehet, ahogy hallottuk! Hátha addigra nem is lesz már olyan sírós! Kész csoda tud történni egy babával pár hét alatt! A Holnapház az Árkád bevásárlóközpont parkolószintjén van, ennyit tudok, még élőben nem volt hozzá szerencsém, csak a honlapjukat néztem és egyszer olvastam róla valamelyik újságban.
De Tigris, te ismered, ugye? Nem tudom, hogy kellene majd csinálni, esetleg "bejelentkezni" előre, mint csoport? :-) Hol van hely ennyi embernek, a játszóház részen vagy van esetleg vmi külön terem?
Csaju: Mi a Kerepesi úton lakunk, közel az első HÉV megállóhoz, de kicsit visszább, az Örs felé. (Gyönyörű panelházban :-)) És ti?
Hát, igen, nagyon várom már, hogy megszülessen kicsi Barnabás, tesóm kisfia, nagy lesz az öröm a családban. Anyuék évekig reklamáltak,hogy persze, már mindenkinek van unokája, csak nekik nincs, aztán hipp-hopp, kettő is érkezik egy éven belül :-). Így kell ezt csinálni ... :-) Ők Újpalotán laknak, de nem olyan vészes az eljutás, a 77-es busszal közvetlenül megy. Egy darabig biztos mi mászkálunk majd csak hozzájuk, de Mátéval már jól lehet közlekedni.

Lányok, nálatok szokott járni védőnő? Nálunk ugyanis utoljára augusztus elején volt, ez azt jelenti, hogy 5 hónapja... Nem semmi, ugye? Jól végzik a munkájukat, nem mondom!

Puszi, Krisz.

Kép

Kép
tkrisz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?