Sziasztok!!
Sweetlady: ez nagyon szomorú dolog
Ezen nehezen tudja túltenni magát az anyuka, de remélem, hogy sikerül majd neki. Sok erőt kívánok hozzá!!
Tali: nagyon jó ötlet az Árkád, már úgyis el akartam menni a nagyobbal megnézni, milyen. Meg is nézem majd a honlapját
Van ott olyan hely is, ahol esetleg tudok (tudunk) szoptatni? Mert nem akarok lefejt tejet vinni, van, hgoy csak a cicit hajlandó elfogadni.
Vinném a 6évesemet is, ne érezze magát kirekesztettnek
Tigris: ez elég borzasztóan hangzik, biztos meg tudod beszélni Csapóval, hogy mehess a kórházba, gondolom, mindegy, hogy hol veszik le a vért, vagy adod le a pisit
, csak akkor a beutalót a kórháznak kell adnia, mert én egyszer akartam menni oda, de azt mondták telefonban, hogy a rendelőbe kell mennem, mivel oda szólt a beutalóm.
Anita: ezt már másik fórumon olvastam, hogy jó tejcsináló süti, most már ki is fogom próbálni
Most beszéltem a védőnővel, és kicsit elkeserített. Balázs 6 hét alatt hízott 80 deka körül, és nőtt 5,5 centit. Azt mondta erről, hogy határeset, de majd beszéljek a dokibácsival hétfőn, mikor megyünk oltásra. Igazából ennél jobban nem tudom tömni a fiamat, mert nem kér többet. Akkor hogy hízlaljam??
Amúgy nem tűnik éheztetett gyereknek, hát majd kíváncsi vagyok, hétfőn mit mond a dokibácsi.
Most 3,5 hónapos, max. kérek tápszeres kiegészítést, de még legalább 2 hétig nem akarom neki adni, és csak utána, mikor már elmúlt 4 hónapos. Pedig a tejem nem kevés, de ha egyszer ilyenek a fiaim??
Ákos is 6 hónaposan volt 6330 gramm, most Bazsi mitől lenne ducibb?? Na mindegy, bocsi, csak kicsit letört a dolog.
Berakok képet az éheztetett gyerkőcről
Lau