Natasa,
az éjszakánk.... fél11, fél2, fél5, fél7
Este épphogy elaludtam, már recsegett a gyerök. De kipróbáltam Ilba rövid szopis módszerét és bevált! 10 perc és zutty vissza az ágyba! Ha 20 percig eszik sem alszik tovább. Meg amúgyis ilyenkor kiköpi a cicit, énmeg nem erőltetem. Utána még bekuksizok a pelusba. Ilyenkor már annyira kész van, hogy ott szendereg a pelenkázón
énmeg magamban morgok, hogy ha ilyen álmos, miért nem alszik???? Eddig se halt éhen/szomjan éjjelente, akkor most MIÉRT
Hova utaztok a hétvégén?
Eddig itt 2 bőrgyógyászt próbáltam, remélem ez a második már eltalálja a dolgot. Eddig nincs javulás, csak annyi, hogy ha bekenem, egy darabig jó hüsi a krémtől. De ha később leülök, az már piszkosul kellemetlen, mondhatni fájdalmas is.
Coolasa,
mi volt a vérvételen? Szegény Noki a kép alapján még nem tudja, mi vár rá. Honnan vesznek tőle vért? A kézfejéből? Petikének a kh-ban onnan próbáltak venni, de mindig eldurrant neki, így amikor visszakaptam tele volt tűnyomokkal, mint egy Brooklyn-i narkós
Az egyiknek meg is maradt a hege a keze fején.
Sasha,
asszem be fogunk szerezni egy ilyen kismedencét, még később is jó lesz, meg a strandra is ki lehet vinni. Azért néztem oly hülyén amikor először írtad, mert ekkorát sztem még nem láttam. Olyan normál méretű medencére gondoltam.
Mbá a cseles aznap jött haza és javasolta, hogy mi lenne, ha felfújható kismedencét vinnénk magunkkal...
A mhelyén beleolvasott a Bnetbe, és be akart vágódni
Revieri,
én is azt javaslom: SZÜLŐSZOBA!!!! Ha lent sokan vannak, és elmondod mi a helyzet, nem fognak leküldeni. Az én javaslatom: ha dokit nem fogadsz, azért szülésznőt nem árt fogadni. Úgyis ők viszik a "munka" nagy részét
Nekem talán még ez a legszimpibb megoldás.
Reggel Petike megint eljátszotta Mbával a hurrá tisztába ettél ennek örömére azonnal telespriccelem kakival-játékot
GABI