Új privát üzeneted érkezett!

Ilba,
megjöttek vmelyik nap az újsik. Sztem elég szar már megint, és a kuponoktól se vagyok elájulva.
Na, sikerült szobát foglalni vhol?

Kép
mancs

Csajok én a Kismamára fizetek elő, a Babamagazint és az Anyák lapját ingyen szerzem a Brendonból. :lol: Most is van itt 3-4, amit majd Zalakarosra viszek le, az nem érdekel, hogy 1-2 hónappal régebbi. Ja a Kismamát is ingyen kapom, mert a Sanoma-nál mindig kihasználjuk azt az év végi akciót, hogyha 2-re fizetsz elő, akkor egy 3.-at ingyen kapsz. Így mi előfizetünk a National Geog.-ra és a Wellnesre, a Kismama meg ingyen jön. Egyébként a Wellnes előfizetés volt a hugom karácsonyi ajándéka, mert az neki a fősuli miatt kötelező. Ja és mindig megjönnek az újságok.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Helló!

Vuka!
igazad van a párod ennyit elvállalhat :wink: Nálunk is szokott néha a Csabi főzni, de csak, ha kedve van, vagy nagyon éhes már és főtt kajára fáj a foga.

Mancs!
Tegnap, (meg ma is) rántott hús volt meg tök. Javasolnám, hogy vigyetek kismedencét. Na ettől nem kell úgy megrökönyödni, ilyenre gondoltam: Kb gyűrűnként két nagy levegővel fel lehet fújni. Mi sokat vittük magunkkal kis helyen elfér, könnyű fölfújni. Bányatavakra, meg strandra jártunk vele. Szerintem egy zuhanytálcában is bőven elfér

így néz ki:

Gabikám 10 hónaposan a kicsike medencében, persze rurástul, pelenkástul belemászott, miközben akkor öltözettem fel. nem számít, már régen volt :wink:
Kép

Ezt csak azért, hogy lásd a méretét
Kép

Kép
sasha

Mancs, én már abban reménykedtem, hogy a pincében tartott peckelt szájú Noémi mellé kerül egy kiságyhoz ragasztott, betapasztott szájú Petike is :D :D :D
Bocsi csajok, de nekem sem a Kismama, sem az Anyák Lapja és a Baba Magazin se nyerte el a tetszésem :? No, nme álszentkedem. Vettem egy csomót még várandósan, de már beígértem az egyik barátnőmnek. Ő olvasgassa ha neki bejön. Nálunk a HVG jár. Amúgy az on-line is megtalálható újságokat inkább a gépen mazsolázom. Ami viszont dögivel van az a receptes újságok. egyszerűen nem tudok nekik ellenállni noha van, hogy nem próbálok ki belőle semmit :roll:

Lehet megint esni fog?!
N.

Kép Kép
natasa1975

Mancs én is pont ilyen kismedencére gondoltam.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ja igen, Mancs még azt szerettem volna írni, hogy én hogy fürdetem a Gerit! Derék kímélési szempontokat figyelembe véve, mivel az IKEA kiskádat már kinőtte ezért a nagykádban fürdik. Az egyik kifogót összehajtogatom olyan kicsire, hogyha a feje alá teszem a picinek akkor az megemelje, de ne kényelmetlenül. Annyi vizet engedek a kádba, hogy max a füle aljáig érjen. Így, mivel a kifogó megemeli a fejét a testének azért jut víz, az én derekam se szakad le és simán tud pancsolni. Ezt a kismedencével is meg lehet oldani, hogy ne szakadjon le a derekad amíg fürdeted benne, ha sok lett a víz, egyszerűen le kell engedni belőle, közben tartod a fejét, és nézed mikor jó.

remélem segítettem valamelyest.

Vagy lehet kapni kicsi csónakot, annak magasabb a fala, és esetleg még az alja is felfújható. Körül kell nézni. A kismedence nem volt több 1000 ft-nál mikor mi vettük, de lehet, hogy olcsóbb is volt. Ráadásul ezeket még máskor is tudod használni, meg jövőre is, amikor Petike még jobban évezi.

Kép
sasha

Helló!

Na, a gyerek rámcáfolt. Tegnap annyit evett, mint még soha szerintem. Este 7 után benyomott 110ml banán-őszit és fél 9-kor 220ml tejet. És még fürdés után volt pici szopi is. Nem szokása, de bukott is piciket, szerintem dugig volt.
Még mondtam is, hogy most hajnalig meg se fog moccanni. Aha. :D 2-ig bírta. Aztán fél4 és fél7. Végül 10 előtt keltünk.

Sasha,
Mennyi idős Gabi? Nem látszik a vonalzód sajna.

Vuka,
Kolping írt csak szeptember végére van helyük. Félelmetes, pedig nem olcsó ugye.
Megnéztem a másik kettőt is, szimpibb az, ahová Mancsék is mennek, árban kb ugyanaz, de András este kijelentette, hogy drága és hogy ő még megy ide is, meg oda is. Ez oké, csak én nem megyek. Mert Olaszországba nem szeretnék elmenni.
Na még puhítom. :wink:

Natasa,
Igen, én értettem, hogy ezt Te sem szeretnéd, azért is írtam, hogy nekem IS sok.
Egyébként ez szerintem Donatellácska szobájába beleillhet. :lol:
Hol vetted a betűs habtapit?
Hűű, nekem ezek már túl tengeri dolgok. :shock:

Mai ebéd spenót lesz. Szerintem előtte nekivetkőzök én is. :D
Enyém meg megjött, úgyhogy jó étvágyat!

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, látod lassan azért fogsz sóhajtozni, hogy hová eszik ez a gyerek :D
Ha már újságok meg etetés:
http://www.kismama.hu/kismamacikk.php?id=61&cid=22920

A betűs habtapi Tescós. Nagyon meglepett, egyrészt hogy volt betűs (ezt nyomozm egy ideje) meg hogy 26db-os és jó nagy darabok. Nem is raktam össze az egészet, mert beteríti az egész nappalit :oops:

Sasha, én is ilyen fejtartós trükkel fürdetem délutánonként Szonját, amikor hűsölünk. Így nem törik le a derekam :wink: Férjem technikáját nem tudom, mert olyankor én mosogatok, főzök,....

Nekünk van egy bazi nagy autónk, de a kiskád, utazóágy, babakocsi, babaruhák után (noha ez utóbbiból nem viszek egy szekrénnyit) mi már nehezen férünk el :shock:
Lassan közben azon gondolkodom, hogy milyen autósülést veszünk Szonjának, mert ez a hordozó igen passzentos már. Amint ül-ülöget megy át egy gyerekülésbe. Most a 9-36 kilósiggal szemezek :roll:

N

Kép Kép
natasa1975

Ilba én is most terítettem meg magamnak, fincsi spenótot fogok enni! :lol:

Tessék minden cselt bevetni apánál, fontos Neked a pihenés! Mi drukkolunk, gondolom Mancs is. :wink:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ilba mi még szemezgetünk a Kolpinggal egy decemberi hosszú hétvégére (akkor már olcsóbb valamivel), mert Anyóséktól megkaptuk a maradék utazási csekket (32.000) és azt még kiegészítjük.
Egyébként amikor májusban foglaltam szobát júniusra, akkor nekem is éppen, hogy találtak még, pedig k..... drága hely.
Beninek gratula a kajáláshoz!!!!!!!!!!!!!!!

Natasa melyik Tescoban vetted és mennyi volt a 26 db???????????

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, én sem főzök, de rám nem szól senki. Én amúgy is elég fura vagyok. Talán túl normális voltál világ életedben, és ezzel elkényeztetted a környezeted… Hát, én nem estem ebbe a hibába, hmmmm.

Natasa, dettó, hvgt olvasunk, én életemben 1 db kismama újságot fogyasztottam, de miután az olvasói oldalon azért sopánkodott néhány kisanya, mert császárral kellett szülniük, és így nem tapasztalhatták meg a szülési szenvedés lélekemelő eufóriáját, átgondoltam a dolgot. Igaz, hogy a császár életmentő műtét volt náluk, mégis bosszankodtak, hogy így alakult az ügy….és mivel itt már ökölben volt a kezem, úgy döntöttem, hogy ezek a kiváló folyóiratok nem az én gyenge idegrendszeremnek valók.

Kép Kép
coolasa

Vuka, gondolkodtam, hogy pü-ként írjam meg a haptapi árát vagy megkockáztassam, hogy hülyének néztek,.... Szóval 5e volt a drága. De VÉGRE itt találtam (ez volt az utolsó darab) Szonja fél éves lesz nemsokára,....egy body is sokba kerül és alig veszi fel párszor. Ráadásul úgy gondolom, hogy sokáig hasznát vesszük. Most magyarázom a bizonyítványom meg gyűjtöm az ötleteket, hogy mit mondok majd a férjemnek. OK, ő nem szokott ilyesmin kiakadni :wink:
Egyébkétn a Fogarasi Tescóról beszélünk, de hiszem, hogy máshol is előfordul. Ez a Tescó egyébként szerintem a Tescók réme noha, mostanában előnyös változásokat véltem felfedezni. Ráadásul halból is sok volt, sok fajta és szép. Pedig egy rohadt citromba nyúlás után anno megfogadtam, hogy ide többe be nem teszem a lábam. Azóta inkább az Interspar dívik nálam. Igaz az sokkal közelebb is van.

Coolasa, az a császáros szöveg engem is kiakasztott. (Lehet ua számot olvastuk?) Noha akkor én még nem tudtam, hogy csaszis leszek. De így voltam a "dögöljön meg, aki nem szoptat" felfogással is. Próbálom sokszor türtőztetni magam, de egyes anyukákkal szívesen "elbeszélgetnék" :twisted: /Kissé szadista vagyok, de jól titkolom :D /

Kép Kép
natasa1975

Natasa nem nézünk hülyének, ismerjük azt az érzést, hogy a gyerekért mindent! Amúgy meg hiánycikk és Te végre találtál, naná hogy meg kellett venni. Én is már nagyon be akarom szerezni, mert most is két nagy játszószőnyeg van Petrának letéve, de mindig túlpörög rajtuk, majd a parkettán koppan a feje. Bár én már arra gondolok, hogy ezt direkt csinálja és élvezi a hidegebb parkettát, mert mindig visszarakom középre és fél perc múlva újra a parkettán. Én min. 40 habtapit veszek és az egész szobába lerakom, mert félelmetes milyen gyorsan pördül a kisasszony. Ja a játszószőnyeggel még az a baj, hogy Petra kezdene kicsit mászni, tolja fel a fenekét és a lábával lökné magát, de a szőnyeg mindig csúszik alatta a parkettán. Tornánál egész ügyi volt a polifomon, ott egy kicsit már hátrált is.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Olá mindenkinek, itthon vagyunk! :lol: 8)

Először is:MANCSBÁ!
Köszi,köszi mindent a kollégáid vip vendégként kezeltek! :lol: :lol: A fiúk voltak a pilótafülkében is,Domi kapott külön kaját,ülést(ami ugye nem járt volna),sőőőőőt még ajcsiba kaptunk 1 bort és üdítőt is.Szóval hálás köszönet mégegyszer! :wink:

A nyaralás klassz volt azt leszámítva,hogy a szállás nem teljesen olyan volt mint a katalógusban :evil: .De kárpótolt a kedves személyzet és a gyönyörű táj.Domi imádta a fürdést.Ha mondtam,hogy megyünk pancsizni közölte,hogy neeeem a kádba!Csak a medence vagy a Tenger jöhet szóba. :lol: Az emberek is nagyon barátságosak voltak(kivéve az éjszakai ordibáló Németeket :evil: :evil: ).Pl:Egyszer megesett velem,hogy nem jól adtak vissza egy ajándék boltban amit én csak akkor vettem észre amikor a kettővel arréblévő boltba utánam hozta a boltos a visszajárót.Ez itthon biztos nem fordulna elő. :(
Most csak ennyire futotta,rengeteg a dolgom,de azért még kaptok sok sok képet. :wink: Puszi.Dia
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
lldicsi

Vuka, dettó! Szonja is mindig lemászkál annak ellenére, hogy ő nem pörög úgy mint Petra, de valahogy mindig sikerül neki :roll: És mi a játszószőnyeget úgy kaptuk és nagyon mini babáknak van. Én eddig egy nagy lepedőt fektettem le a szőnyegre, de azt meg Szonja összegyűrte. A szőnyegen meg nem szeretem ha van, mert ez olyan nagyon szöszölős gyapjúszőnyeg és Szonja gyűjtögeti a szöszöket :wink: OK, fejlődik az ujjmozgása, de néha meg is kóstolja, azt meg azért mégse tegye :shock:

Telefonált a párom. Jön haza :!: Juhé!
Lehet ma elsurranok a fodrászhoz?!

Tényleg hiánycikk? Azt hittem csak én vagyok béna :? Akkor meg extrán örülök :D
N

Kép Kép
natasa1975

Na megjártuk a Praktikert és az OBI-t (nem vettünk semmit), viszont Petra jól érezte magát. Apa a kenguruban cipelte, azt mondta ezt kibírja, Petra pedig tök jókat kurjongatott az áruházban.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Dia,
tök jó lehetett a nyaralás!!! Nagyon tetszenek a képek, voltatok delfináriumban is? Gondolom Domi élvezte nagyon!

Ilba,
azért még puhítsd Andrást, hátha belemegy a dologba :wink:

Sasha,
ez a kismedence szimpi! Hol vettétek? Lehet ilyet kapni a Tescoban vagy az Auchanban is a játékrészlegen? Eddig nem kellett ilyen után koslatnunk, azért vagyok ily tájékozatlan.

Nekem jár a Kismama is, meg vagyok vele elégedve. Bár ami igaz, nem ártana bele több olyan cikk, ami arról szól, hogy attól, hogy valaki nem tud szoptatni, még nem rossz anya. Oké, hogy a szopit erőltetik orrba-szájba és ez jó is, de tök szar lehet ezt egy olyan anyukának olvasni, aki nem tudja ezt nyújtani a babájának...

Most megyek zuhanyozni és beverem a szunyát. Minden este azzal a reménnyel fekszem le, hogy hátha lesz végre egy nyugodtabb éjszakánk... De semmi :shock: Ma napközben se volt el, alig aludt. Énmeg voltam bőrgyógyásznál is, vannak rajtam kedves kis kiütések. Múlthéten elmentem, kaptam hűsítő kenőcsöt meg ecsetelőt. 1 hét alatt annyi hatásuk lett, hogy már nemcsak viszket, hanem fáj, éget terjedt és pirosabb lett. Most kaptam mást. Remélem, ez már használ, mert a fenekemen vannak, és még ülni se tudok kényelmesen :oops: :shock: Dokinő aszonta, a terhesseég és szülés okozta hormonváltozás miatt is lehet. Még a terhesség alatt előjött, de amíg nem szültem, nem foglalkoztam vele. Nem akartam, hogy mindenféle kenőcsöt kelljen magamra kenni várandósan. Aztán a Nivea pelenkakiütés elleni krém segített, de el nem tűntek. És most itt tartunk. Ezek a bőrgyógyászok csak találgatnak, aztán egyszer majdcsak beválik a huszadik kence amit felírtak... :evil:

Jó éjt mindenkinek!

Kép
mancs

Hol vagytok már, mi ez a kihalt babanet???????????????

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
kikérem magamnak, én itt vagyok :lol: :lol: :lol: Voltam. Pááááááá! :lol: 8)

Kép
mancs

Halihó!

Gyerkőcök már durmolnak. Így újra vagyok.

Csak gyorsan, mert filmet nézünk, csak szünet van.

Ilba!
Nekem mutatja a vonalzókat, vajon mi lehetett a bibi?!
Gabi októberben lesz 4 éves. A kép 2003 augusztusában készült, pont 3 éve.

Mancs!
Igen ott vettük. VAgy az Auchan-ban, vagy a Tescoban, már nem emlékszem, de szerintem mindkettőben lehet kapni

Kismama újság.
Sajna én nem fizettem elő, pedig mindig tervben van, de sosincs egyszerre 5000 forintom rá, így újságosnál veszem, én is szeretem.
Engem nem zavar, hogy olyan sok benne a szopis téma, persze könnyü ezt nekem mondani, amikor mindhárom gyereket sikeresen szoptattam-tom. De ha nem sikerült volna akkor nem tudom mi lett volna.
A lényeg, az az, hogy nem azért írnak folyton a szoptatásról, hogy az előfizetőket bosszantsák, hanem azért, mert minden hónapban akad egy új vevő, egy új kismama, aki először veszi meg a lapot és ezért is foglalkoznak vele minden hónapban. Másrészről, meg van aki tényleg nem akarja szoptatni a kisbabáját. Egyszer már írtam egy volt szomszédomról, nem szeretném ismételni magamat. A harmadik ok meg az, hogy nem minden védőnő és orvos szopi párti és ha pont ezt a két rosszat fogja ki egy olyan kismama v. anyuka és nincs internet hozzáférése akkor nem marad más, mint az írott szöveg, hogy megerősítést nyerjen, miszerint ő cselekszik jól, ha szoptat igény szerin és nem biztos, hogy az orvosnak van igaza, miszerint egy 6 hetes kisbabának gyümilére van szüksége és éjjel tilos szoptatni, csak teát lehet adni...

Én ezt megértem és elfogadom, általában lapozok a téma felett, úgyse több 2 oldalnál.

megyek nézni tovább a Nicsak ki beszél!-t.

pusz

Kép
sasha

Kedves Sasha
Köszi a hozzászólásod, egyébként nekem is már többször megfordult a fejemben, hogy eljárok valahova ide a környékre UH-ra vérvételen az első gyerkőccel is csak itt helyben voltam és aztán bemegyek szülni.ezzel csak az a bökkenő, hogy ha ne adj isten tényleg valami baj van, akkor ahhoz oltári nagy mázli kell, hogy minden jól végződjön. Egy ismerősöm ugyanígy fogta fel a dolgokat , első gyerekét várta és megmondta, hogy ő nem fog 50-100000-et fizetni egy orvosnak sem szülésért kihiordta a babát aztán a végén rosszul lett egy nap fájt a hasaés érezte, hogy nem mozog a pici, bevitte a férje a kórházba, hogy szülnek. Szépen leültették őket a sor végére UH-ra és mire sorra kerültek már csak azt tudták megállapítani, hogy a baba meghalt. Azóta a csajszi nagyon Önvádaskodik, hogy miért nem fogadott inkább orvost.Ez persze nem az Istvánban történt, hanem egy kicsivel fentebb tudjátok ott jobbra.És visszaemlékezve a saját szülésemre, végül is én is hálás lehetek a dokimnak, mert ha ő nincs akkor lehet, hogy én vagy a fiam ott maradunk. Fájásgyenge voltam, viszont az infúzióra úgy reagált a Balu(fiam)hogy lelassult a szíve, ezért azonnal le kellet állítani. 12 óra vajúdás után nagyon kimerült voltam és az orvos is érezte, hogy valami nincs rendben ezért még hívott orvosokat. Aznap nagyon sokan nyúltak fel.Az egyik orvos mondta neki, hogy nagyon kimerült a kismama, erre ő:á csak színészkedik...A férjem nagyon berágott rá. Ezután összejött a csapat és megvákumoztak. Csakhogy az én kisfiam homlokfekvésű volt így a vákumsapka a jobb szemére és a homlokára került. Tisza véraláfutás lett a gyerek jobb szeme és lila volt a homloka is. A férjem majdnem neki ment az orvosnak ott bent a szülőszobában, a doki 2 lépést ment hátra, ahogy ránézett a férjem. Ugye megértitek, hogy nem lenne szerencsés a 2. csemetémet ennél az orvosnál szülnöm. És ezek után egyszer sem jött be hozzám a doki, amikor én kerestem meg őt mert azt hittem hogy a varratszedés után könnyebb lesz, közölte velem, hogy a külsőket is felszívódó varrattal csinálta, így nekem nem kell varratot szedni. Ja és a hab a tortán az az volt, hogy 1 hétig üldöztem a papírral, hogy ugyan nyomja már rá a pecsétet, hogy elégszer megjelentem mert anélkül nem kapom meg azt az 50000Ft egyszeri anyaságit.Na és akkor bennem is megfogalmazódott , hogy legközelebb nem lesz fogadott orvosom.Na most megyek mert a kisfiam még most jött ki inni. Miért nem alszik már?
revieri

Mancs!
Igen,voltunk denfináriumban is. :wink: Amikor odaértünk még 1 órát kellett a fél órás delfin showra várni így addig megnézegettük a többi állatokat.Na,mire elkezdődött a show Domi már csak bóbiskolt,nem igazán érdekelte,néha,néha tapsolt. :lol: De majd utólag dvd-n visszanézve biztos fog Neki majd tetszeni.Teszek még fel pár képet a showról(ha nem baj :oops: ).
Kép Kép Kép Kép

Sasha!
Nagyon jók a képek,mindig felvidítanak. :wink: :lol:

Mindenkinek szép álmokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Látom a Kismama újság nem fog csődbe menni érdeklődés hiányában. Sőt, azzal sem vádolhatják a topikot, hogy negatív kampányt folytatunk ellenük :)
Sasha, amennyiben nem tudtad volna szoptatni a gyerekeid akkor tápszeresek lettek volna és ugyan úgy boldog, vidám és akciódús képeidet nézegetnénk mint így. De örüljünk, hogy te akartál és tudtál/tudsz szopit adni :wink:
Ildicsi, nagyon jók a képek! Ezeknél az állatos bemutatóknál én inkább sajnálkozni szoktam az állatok felett, de a tájképeket elnézve, bármikor szívesen nyomotokba erednék. Szupi lehetett!!! Lehet már írtad, de Domi hogy viselte a repülőutat? Bár ha ennyire kényeztettek benneteket, akkor lehet egy ideig pilóta akar majd lenni :lol:
Mancsusz, milyen volt az éjszakátok???? Egyébként nekem szemölcsök nőttek a hasamon a várandóság alatt :? Ha tudsz egy tutkó bőrgyógyászt akkor dobj meg az elérhetőségével! /Sajnos ismrerk egy párad, de...../
Jól látom, hogy Gabus nem jelentkezett tegnap? :shock:
Vuka, látom Petrának mindegy hogy hol csak történjenek körülötte dolgok. Szonja is csendben szemlélődik amikor bevásárolunk. Csak a pénztárnál szokott elfogyni a türelme.

Most nagy valószínúséggel elköszönök, mert ma még el kell intézni pár dolgot a hétvégén meg nem leszünk. Mindenkinek szép hétvégét!

Szonja megtalálta ismételten a szőnyeget és gyűjti a pöszöket :evil: Közben meg nézi a TV-t :evil: :evil: No, mindjárt megy a szigorú anya és közbeavatkozik. Inkább elmegyünk az IKEA-ba, de ha mi sem veszünk semmit (amennyiben nincs amit keresünk) akkor morcos leszek!

N.

Kép Kép
natasa1975

Hahó Asszonyságok!
Gyors fotó, ami a reggeli vérvétel előtt készült - ugyanis megint Noki súlygyarapodásának lanyha mértékén feszül ívbe a tisztelt orvostársadalom - aztán jövök később bővebben is.

ui: LIVI! HOL VAGYTOK?

Kép

Kép Kép
coolasa

Revieri!
Igen, megértem az aggodalmadat, de a Te példád is bizonyítja, hogy egy fogadott orvos nem garancia semmire. Nekem nem volt fogadott orvosom, így akihez kerültem ismeretlenül ugyanúgy viselkedett, mint akit Te is írtál, hogy ismeretlenül is nagyobb empátiát mutatott...
Dancival voltam egy olyan helyzetben, hogy nem érzetme, hogy mozogna. Egész nap alig mozgott a gyerek, így késő délután bementünk az Istvánba, de fel a szülőszobára. Az első dolog az az, hogy nem kellett várni a másik meg azonnal CTG-re kapcsoltak. Lent az alagsorban rendelés folyik, ha éppen sokan várnak akkor így is úgy is ki kell várni a sorodat, főleg, ha vannak épp a CTG-n. De ha felmész a szülőszobára, és előadod, hogy nagyon aggódsz, mert nem mozog a baba és lent piszkosul sokan vannak, akkor nem küldenek le. Engem legalábbis nem küldtek le.
Szóval bármi van, szülőszoba...

menem

Kép
sasha

Natasa,
az éjszakánk.... fél11, fél2, fél5, fél7 :evil: Este épphogy elaludtam, már recsegett a gyerök. De kipróbáltam Ilba rövid szopis módszerét és bevált! 10 perc és zutty vissza az ágyba! Ha 20 percig eszik sem alszik tovább. Meg amúgyis ilyenkor kiköpi a cicit, énmeg nem erőltetem. Utána még bekuksizok a pelusba. Ilyenkor már annyira kész van, hogy ott szendereg a pelenkázón :shock: énmeg magamban morgok, hogy ha ilyen álmos, miért nem alszik???? Eddig se halt éhen/szomjan éjjelente, akkor most MIÉRT :?: :!: :?: :!:
Hova utaztok a hétvégén?
Eddig itt 2 bőrgyógyászt próbáltam, remélem ez a második már eltalálja a dolgot. Eddig nincs javulás, csak annyi, hogy ha bekenem, egy darabig jó hüsi a krémtől. De ha később leülök, az már piszkosul kellemetlen, mondhatni fájdalmas is. :(

Coolasa,
mi volt a vérvételen? Szegény Noki a kép alapján még nem tudja, mi vár rá. Honnan vesznek tőle vért? A kézfejéből? Petikének a kh-ban onnan próbáltak venni, de mindig eldurrant neki, így amikor visszakaptam tele volt tűnyomokkal, mint egy Brooklyn-i narkós :lol: Az egyiknek meg is maradt a hege a keze fején. :evil:

Sasha,
asszem be fogunk szerezni egy ilyen kismedencét, még később is jó lesz, meg a strandra is ki lehet vinni. Azért néztem oly hülyén amikor először írtad, mert ekkorát sztem még nem láttam. Olyan normál méretű medencére gondoltam.
Mbá a cseles aznap jött haza és javasolta, hogy mi lenne, ha felfújható kismedencét vinnénk magunkkal... :roll: A mhelyén beleolvasott a Bnetbe, és be akart vágódni :lol:

Revieri,
én is azt javaslom: SZÜLŐSZOBA!!!! Ha lent sokan vannak, és elmondod mi a helyzet, nem fognak leküldeni. Az én javaslatom: ha dokit nem fogadsz, azért szülésznőt nem árt fogadni. Úgyis ők viszik a "munka" nagy részét :) Nekem talán még ez a legszimpibb megoldás.

Reggel Petike megint eljátszotta Mbával a hurrá tisztába ettél ennek örömére azonnal telespriccelem kakival-játékot :lol: :twisted:

GABI :?: :!: :?: :!: :?: :!:

Kép
mancs

Mancs, mi volt a vérvételen? Vért vettek. Nagyon szívesen. Najó, bővített különkiadásban: a kézfejéből, ügyesen, maradandó külsérelmi nyomok nélkül. Mikor 10 hetes volt Noki, akkor a fejtetőjéből tudtak csak, annyira nem volt megragadható a kezén az ér.
igazából jól viselte ahhoz képest, hogy előtte a kocsiban elaludt, és legédesebb álmából egy gyanúsan fehérköpenyes gonosz szurkálása ébresztette. A végén már nem is hüppögött, csak folyamatosan szemrehányóan pislogott az orvosra, lelkiismeret furdalás előidézendő - megjegyzem sikerrel, szerintem azóta is ott szaggatja keservesen zokogva ruháit az a szegény asszony...
Csak azt áruljátok el, mért kell beutaznom a 17.ker-ből a Bethesdába a leletért, mért nem tudják feladni postán. Megkérdeztem, azt mondták, sajnos nem megy, mikor pedig ajánlgattam, hogy adok felbélyegzett borítékot, csak mosolyogtak, hogy milyen édesen fura ez az ufóanya.

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
:lol: :lol: :lol: Köszönöm kielégítő válaszodat :lol: :lol: :lol: Szerencsére akkor Nokit nem viselte meg annyira a dolog. A fejtetőből való vérvétel is ismerős: Petikének 4 napig egy branül figyelt kia a fejéből, úgy nézett ki mint egy Mátrix-hős :lol:

Megyek, zsibog a gyerek.

Kép
mancs

Szeretem a Petikés igéket. Míg Noki "pityog", "csipog", "mulat", addig Petike zsibog, recseg...... :lol:

Kép Kép
coolasa

Hali!

Natasa!
Jól vanna, értettem a célzást.

Coolasa! Mancs!
Enyim gyerek csak simán ordít :wink: De nagyon tetszenek a szinoníma szavak.

Mancs!
Örülök, hogy osztatlan sikert aratott az ötletem, ami végülis nem is az enyém, hanem én is "loptam" anno és ha hiszitek ha nem (Natasa!) a Kismama magazinból egy olvasói levélből...

Holnap indultak volna anyósomék a Gabival balatoni nyaralásra, de eltolódik. Eddig úgy néz ki, hogy hétfőn indulnak... A Danci meg holnap megy anyukámékhoz 1 hétre, de szép is lett volna, ha mindkettő egyszerre megy nyaralni. Biztos nagyon hiányoztak volna, de jó lett volna egy kis idegeskedés mentes idő

Páromnak ma van a szülinapja. Azt szeretem a legjobban a Csabiban, hogy olyan közlékeny! Teszek-veszek a szobában, erre szól, hogy csukjam már be az ablakokat, mert ő tüzet gyújtott! Becsukom, megyek ki és tényleg. Kérdem miért és miért pont most amikor vizes minden és füstöl mint a barom. Hát mert ő most bográcsozik és én miért hurrogom le bármit csináljon is.... Hátha egyszerűen az ép ész mást diktál! És különben is jönnek vendégek, hoznak tortát és jönnek az anyukájáék, meg a havarjai. Jaaa mondom, jó hogy egyáltalán szólsz! Én úgy gondoltam, hogy akkor inkább a hétvégére időzíti, vagy talán ha tervei vannak legalább annyit mond, hogy muk! De neeeem.

Sír a Geri. Ja igen ő azt monja, Hei, meg höi.

pusz

Kép
sasha

Sziasztok!
Még egy bekukk. Aztán fodrászhoz megyek ha addig a párom hazaér.
Sasha, nálunk azért az uram közlékenyebb. Olykor szól szombaton, hogy vasárnap meló van :evil: Gratulálunk a párodnak!
Mancs, kakil is este Petike? Nem próbáltad azt, hogy nem teszed tisztába? Simán kibírja a pelenka meg a popsija is. Szonját még soha nem pelenkáztam este. Igaz ő soha nem kakilt este (meg a fürdővizébe sem :lol: ) Hát, nagyon kíváncsi vagyok mi lehet a bőröddel. Elég kitartónak hangzik bármi legyen is az :(
Coolasa, szerintem Noki márcsak a fehérköpenyesek boszantásából teszi mindezt a nem gyarapodást. Egyébként most akkor ismét kivizsgálás vagy hízott annyit, hogy békén hadják szegény gyereket meg a mamáját?!
Egészségügy kontra posta: nekem a HIV meg egyéb szűréseimről küldték ki postán az eredményt. Sérült borítékban amire azért rá volt írva, hogy "egészségügyi adat, szigorúan bizalmas". Nincs mit titkolnom, de csak az nem tudta elolvasni az eredményt, aki nem akarta :shock:

Nos, szerencsével jártunk az Ikeában. Plusz Szonja kapott két hosszuujjú felsőt meg megkapta az első farmernadrágját. Ezeket már nem az Ikeából :wink: A farmernaci azért is nagy szó, mert én nem vagyok nagy farmeros, Szonja meg egyenlőre rá van kényszerítve, hogy az én izlésem szerint öltözzön :lol: Mondanom sem kell, hogy végig figyelt ki a kocsiból és mire nagy sokára az autóhoz értünk ő elaludt.
Ajkára megyünk holnap reggel. Bár gondolom most nem lesznek annyian az M7-en a csúf idő miatt, így mehetnénk akár kicsit később is,....

Nincs szerencséje a páromnak, ma is halat eszünk :D

Na pussz! Szép hétvégét!
N.

Kép Kép
natasa1975

Na halihó!

Az éjszaka továbbra is pocsék. Délelőtti alvásból egy hülye fideszes keltett, hogy kopogtató cédulát szeretne. Mondjuk rendes volt, mert látta az ajtón a gólyás kreálmányt és nem csengetett, hanem kopogott, így csak engem ébresztett fel, Petrát nem.
Utána elhatároztam, hogy a két hálószobában megpucolom az ablakokat, mivel a nagy szellőztetések következtében a függönyök alja csupa sár lett. A szél kifújta a függönyt, az eső eláztatta, visszafele pedig a vizes függöny a poros párkány szépen letörölte és a belső ablakpárkány is csupa kosz volt. Szóval leszedtem a függönyöket és akkor már hajrá. Na ezt jól meg is bántam, nem egyszerű egy hisztis Petra mellett ablakot pucolni, a lakás romokban, Petra hisztizik vagy éhes, aludni persze nem akar, aztán én is éhes vagyok, a mosogép lejár és a függönyt vissza kell akasztani, szóval azt se tudtam hova kapjak. Legközelebb kell valaki, aki legalább Petrát lefoglalja.
Holnap nagy vendégsereg jön hozzánk, úgyhogy tényleg nem árt a rend. A barátnőm, akinek ápr-ban a tanuja voltam, most voltak Kínában nászúton és erről fog élménybeszámolót tartani és csak egyszer akarja elmesélni, így összejön a baráti kör. Jó lesz dumcsizni már nagyon várom.
Most kaptunk egy levelet a babaúszásról, hogy technikai okok miatt szeptemberig szünetel. Mindegy mostanában úgyis annyit járunk pancsolni, és már mi is tudjuk mit hogyan kell csinálni.
Ja Natasa ma én sem voltam tornázni a fent említettek miatt, egyébként nyújtózkodtam eleget, az ablaktörlésnél. :) Mit kapott Szonja az IKEÁ-ban?
A férfiak úgy látszik mindenhol egyformák, a párom is hajlandó utolsó pillanatban bejelenteni dolgokat, de én is szoktam ilyet cserébe. :wink:
Na megyek, van még mit csinálni, ennyi volt a megengedett pihenőidő :(

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Nekem tegnap mondta Mbá, hogy az unokatesója (szintén pasi) tegnap szólt, hogy holnap jönnek :roll: Nem lesz az a bazi nagy rend, de így jár az, aki pofátlanul az utolsó pillanatban szól, hogy jön. :twisted:
Férfiak :evil:

Kép
mancs

Vuka,
le a kalappal, én nem is mernék egyedül ilyen bűvészmutatványnak nekifogni. Azt hiszem a következő nagytakarításnál elhívom anyukámat, hogy Bálinttal szórakoztassák egymást.
Klassz lehetett a kínai nászút a barátnődnek. Kicsit irigy.

Coolasa,
a tápszeres kitérő ezek szerint nem vált be? És mi a következő lépés? Ha eddig nem találtak a véreredményében semmit, akkor valószínű most sem fognak. :P
Mindenesetre nem úgy néz ki Noki, mint akinek valami baja lenne. :lol:

Natasa,
én csak éhezem a halra, de talán holnap eljutok a piacra és veszek harcsafilét. Kipróbálom.
Én eddig egyszer csináltam harcsapaprikást sztrapacskával, az nagyon finom volt és legtöbbször grillen pisztrángot, fokhagymásan és egészben süllőt olajban. kb. ennyi
Ezekkel a pároltakkal nem próbálkoztam, mert nem tudom mennyire és mivel kellene fűszereznem, hogy finom íze legyen.
Jó utat nektek, faris Szonjáról fotót kérünk!

Sasha,
a férjed tényleg jó fej :evil: , de mégiscsak neki van a szülinapja. Egyébként , boldog szülinaőot neki!! :P

Dia,
üdv itthon, a Herceged biztosan nagyon élvezte a vakációt a képek alapján. Újabb modellszereplés nincs kilátásban?

Mancs,
neked gyógyulást! és kitartást még az éjszakákhoz.

Én meg sem merek moccani itthon, csendben ülök, mert Bálint most alszik. Szegény tegnap kaott oltást és reggel még vigyorogva ébredt, ez tartott 10 percig és attól kezdve, szegény tiszta nyűgi lett. Se játszani nem volt jó, se feküdni, se a kezembe. :cry: Láza nincs, bepirosodva nincs a szuri helye, csak sehogy se jó neki, nagyon sajnálom, hogy nem tudok segíteni rajta. Adtm neki egy kúpot, így most alszik és meg csendben szurkolok, hogy aludni tudjon!

Gabus, Livicsek?
Tücsimami?
Novum?
Sajtine?
A többiek nyaralnak ugye?

KépKép
kolmol

Natasa, ha esik, ha fúj, ha kap Noki tápszerkiegészítést, ha nem, 10 dekát hízik hetente, egy grammal sem többet. Ahogy azt a bethesdában a múltkor a dokinéni meg is jövendölte. Ennek ellenére már vannak lábhurkák (mármint Nokin, az orvost csak futólag szemléltem meg combtájon), úgyhogy ha ez az eredmény is jó, akkor sztem már beletörődik az orvosunk a ténybe, hogy Noki maga testesíti meg az átlagtól való eltérést (valamint az ő praxisa egyetlen totális rejtélyét).

Kép Kép
coolasa

Hellóka! :P

Szép időnk van, mi? :shock: Cseberből vederbe. Vagy hogy mondják.

Le se merem írni, de Beni ma megevett 100g spenót-krumplit és uzsira 100g nektarin-körte-almát. És e mellett ugyan annyi tejcsit, mint máskor. Olyan jó!!! :wink:

Mancs,
Én ilyen medencét vettem az Intersparban 499Ft volt. Igaz egyszínű, semmi csecsebecse, de pancsolni jó.
Én is megint 2 óránként keltem éjjel. Örülök, hogy bejött a rövidebb szopi. :wink:

Natasa,
Minket a 9-36kg-ig ülésről nagyon meggyőzően lebeszéltek. Ha gondolod priviben megírom a részleteket. Mi 0-18kg-ig vettünk és nagyon szeretem, tök jó.

Vuka, Mancs,
Sajna eddig nem sikerült meggyőznöm, drágállja. Meg ilyenekkel jön, hogy + benzin, +matrica. :shock: Nem is akar menni szerintem. :evil:

Dia,
Szupppper képek! Nagyon-nagyon csini vagy, hallod-e! Én ha nyaralunk mindig igazi turistás vagyok. :D Trikó, rövidgatyó, szandibandi.
Domika élvezte, mi? Repülőn nem félt? Füle nem fájt?
Jövőre elvileg Beni is pont ekkora lesz, mint most a Herceged és mi is repülnénk …
Anyósék 2 óra múlva landolnak …

Vuka,
Mit akartatok venni OBI-ban?

Coolasa,
Hány kiló most Noki?
Tulajdonképp a heti 10dekával mi a doki problémája????? Nekem azt mondta a doki és a védőnő is, hogy legyen meg a heti 8-10 deka, ha több, nem baj, ha kevesebb, akkor se tápszer, hanem megnézzük mi lehet a gond.

Sasha,
Párodat Isten éltesse sokáig!

Kolmol,
Beni is nyávog egész nap. És már tegnap is nyávogott. Picit néha idegesítő már. :shock: :twisted: :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabi híradó: otthon vannak, készülnek a keresztelőre, este ha tud, jön!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziiiiiiiasztok!
Ilba!
Domi nagyon élvezte,főleg a Tengert. :wink: Tegnap fura is volt Neki,hogy miért nem megyünk pancsolni. :lol: Ééééén csini? :oops: Hát nem látod Te azt a +30 kilót? :roll: :lol: Ja,a fürdőrucis képektől megkíméltelek titeket. :wink: :lol: :oops:
Apósék ma jönnek?Nem szombaton telik le az 1 hét?Tuti őket is elkényeztették Mbá kollégái. :wink:
Domi a repcsit is élvezte nem volt semmi gond,viszont Nekem tele volt a gatyám rendesen. :lol:
A Gabi híradóval megelőztél! :twisted:
Gratula a hozzátápihoz,ügyi ez a Beni fickó! :wink:

Kolmol!
Hááát,gondoltam rá,hogy lehet,hogy hívtak volna a hét alatt de ki volt kapcsolva a telcsim. :roll: Pedig most jól jönne egy kis gázsi. :lol:

Sasha!
Boldog szülinapot a férjecskédnek!
Kép

Drága Hercegem!
Nagyon boldog Névnapot kivánok!Anyaci. :wink:
Kép

Férfiak! :evil: :evil: :lol: :lol:
Mindenkinek cupp!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Ma van Dominik is? Mert Domonkos van a naptárban.
Hááát akkor:

Kicsi Szőke Herceg!
Puszi Neked és boldog névnapot!!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Dia,
egy picit molettebb hölgyek is tudnak iszonyú jól, csinin és soványak is tudnak baromi sz@rul kinézni.
Látszik rajtad, hogy boldog vagy és sugárzol. :wink:

Apósék péntektől-péntekig voltak, elvileg 2 perc múlva szállnak le.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, ez fantasztikus, mármint a Beni evés. Képzelem, hogy most a föld felett lebegsz 1-2 méterrel, és csak ebédre, vacsorára tud lehalászni férjed lepkehálóval a plafonról...
Nem tudom, mi a baj a 10 dekával, a doki szerint, és ugye ő a szakmabeli, ezzel elmarad az átlag hízási ütemétől. Mondjuk nekem erről az jut eszembe, hogy a kilógó elemeket a társadalom mindig nyesegeti. Mikor a Bethesdában voltunk a már nyugdíjas főfőorvosnál, ő is feltette azt a kérdést, amit te, valamint megkérdezte tőlem, hány éves az orvosunk. Mikor mondtam, hogy 40-50, bólintott, hogy akkor érti, mert az ő generációja még így tanulta anno. Most 60,5 cm Noki amihez 4.75 kg társul. Azt mondja, 5,5 volna a minimum.

Kép Kép
coolasa

coolasa

nem...ne haragudj...de tényleg....nem a Te hibád....
DE ÍGY HOGY LEGYEK GAZDAG?????????????
Kép

De legalább elmarad a várva várt Blikk címlapfotó is :)
(a BF-nek el ne áruld)
az orvosdoktorfélékről nem nyilatkozok, mostanában szinte csak ilyen szakma csúcsával találkoztam...valamelyiknek biztos részben igaza van a dolog felében.

Ilba
urad mit nyilatkozott?

Dia,
örülök, hogy minden faja volt, meg hogy a csajok ilyen rendesek voltak (mondjuk én is az vagyok velük, mikor az elszámolásukat írom:)

na majd jön Mancsom is

Kép
Kép
mancsbá

ILBA!
KÖSZI,ARI VAGY! :wink:
IGEN,MA VAN DOMI NÉVNAPJA MERT MIVEL NINCS DOMINIK A NAPTÁRBAN ÍGY DOMONKOS NAPON TARTJUK. :roll:
APÓSÉKNAK JÓ LANDOLÁST,BIZTOS SOK SZÉP AJCSIT FOG KAPNI BENI. :wink: PUSZÓ,JÓ ÉJT!DIUS

Kép
Kép
lldicsi

MANCSBÁ! : ui:a SUVENÍRT ÁM NEM FELEJTETTEM EL A KÖV TALIN MEGKAPJÁTOK! :wink:

Kép
Kép
lldicsi

Mancsbá, hogyhogy hogyan leszel akkor így gazdag? Természetesen bérből és fizetésből, csakúgy, mint bármely valamirevaló medencéskertű, sötétítettablakosmercédeszű becsületes állampolgára hazánknak.

Kép Kép
coolasa

Hali, itt vagyok én is!
Petike alszik, nemsokára megyek én is szunyálni. Bár ma kevésbé vagyok fáradt mint tegnap. Reggel Mbá levitte őt anyóshoz a 7 órás szopi után, és ő tutujgatta fél 10-ig, így még rá tudtam húzni picit alvásügyileg :) De már most parázok, hogy mi lesz, ha anyós visszamegy dolgozni. Mert így olyan jó, napközben se vagyok egyedül, és van kivel reggeliznem. Utálok egyedül enni, egyedül reggelizni meg különösen!

Du. voltunk egy kis körúton. Próbáljuk a kocsit lecserélni, de kiderült, azt amit szeretnénk nem tudjuk megvenni, mert a hitelkonstrukció nem lenne nekünk jó. Akartunk venni kismedencét is, de se a Tesóban se a madaras Tesóban :lol: nem volt. A Tesóban egyáltalán nem voltak felfújhatós dolgok. Az Intersparban még megnézzük. Ha nem kapunk, marad a kislavór. Vettünk Petikének egy tök jó Lamaze játékot, tetszik neki. Meg kapott még mancsmintás zoknit is, ezt nem tudtam otthagyni :lol:

DOMIKA, SZŐKE HERCEG, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!! :D
Dia,
szerintem is csini vagy, ez belülről fakad. Vannak kissé moletteb nők, akik a némi túlsúly ellenére SOKKAL jobban néznek ki a sovánka nőknél. Egyszerűen sugárzik róluk az, hogy jól érzik magukat. Sztem Te is közéjük tartozol, már ha meg nem sértelek vele. Kicsattansz a boldogságtól. Ez van, tessék örülni neki! :lol:

Ilba,
anyósék megjöttek?

Kép
mancs

Kopp-kopp!

Sziasztoooooooooooooooooooooooooooooooook!

Először is köszi az érdeklődést, ne haragudjatok, hogy nem írtam sms-eket, de mióta itthon vagyunk (ma reggel óta) nincs megállás.

Csak ezt az oldalt olvastam vissza, DOMIKA BOLDOG NÉVNAPOT!, Beninek meg nagy puszi, hogy már ilyen ügyesen eszik!

Teszek fel képeket, később meg írok is, csak visszaolvasok pár napot.

Előszoba+gardrób előtte
Kép

Utána
Kép

Konyha előtte
Kép

Utána
Kép
Kép

Livicsek és a mesenéző láda
Kép

Londonos csirke készül
Kép

Így iszunk pohárból
Kép

Tipikus csaj
Kép

Hajvágás után (szegényke folyton vakarta a fejét a nagy melegben, így apai tiltakozás ide vagy oda, nekiestem a hajának)
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

SZIAAAAAAA GAAAAABIIIIIIII! :lol: :lol: :lol: :lol:

Végre megjöttetek! Nagyon szép lett a konyha és az előszoba is! Livicsek meg... Tündéri! Londonos csirke finom lett? :lol:
A múltkor kérdezted még, hogy mit lehetne venni egy kislánynak 1 éves szülinapjára. Tippjeim: ha szeret babázni, akkor kis babakocsit. Egyéb tipp: kis bevásárlókocsi, vagy ha tél lenne, vehetnétek neki szánkót. Most elég hülyén nézne ki, ha szánkót keresnétek a boltban. Ennyi tippem van. :oops:
Képeket méééééééég!!!!!!!

Kép
mancs

coolasa

nem tom, mennyire leszek vagány az ignisbe, de máris beszerzek egy cicamintás üléshuzatot, az tetszik a pitbullnak :wink:

gabuska
elsőre ugyan összekevertem, hogy melyik képek készültek előbb.... :twisted: :twisted: :twisted: gratula a szép új mindenhez (gonosz egy mancsbá vagyok, mi?)
Livikének ajándékötletek: 5 lityós Heineken partyhordó (ha nem tetszik neki, majd zuradZolinak jó lesz), NB II adatbank :evil: :evil: (azért nem hagyjuk annyiban), horgászfelszerelés...más tippem nincs :) üdv újra itt :D

Kép
Kép
mancsbá

ja...

Dia
ahogy kedves arcú UH-s dokinktól tanultam ,miközben jobb kezét diszkréten a felső zsebébe csúsztatta: jaj nem, hát neeeem, nem kellett volna, köszönöm szépen:) (majd folytatta a síutak átnézését)

Kép
Kép
mancsbá

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?