Dius - ahogy a lányok írják, szoptass, akárhogy fáj. Én is ismerem ezt az érzést, nekem is sűrűn fáj, mert nem mindig kapja be rendesen, mert nézelődik. A szoptatási tanácsadók szerint mellgyulladáskor a legjobb szoptatási póz, ha lefekteted hanyatt és négykézláb fölé hajolsz. Elég kényelmetlen, de nekem legutóbb csak ez használt. Két napig hiába fejtem, szoptattam gyakran, ez vált be a 2. este. Esetleg hívj fel egy szoptatási tanácsadót. A
www.lll.hu -n vannak telefonszámok, én is felhívtam egyet. Kitartás!!!!
Susy- én is beleéltem magam, hogy babát vársz, de én is hiszek abban, hogy akkor fog jönni, amikor ő akar, és az lesz mindenkinek a legjobb
Nini - Márk nagyon aranyos.
Én azért vártam idáig a gyerekvállalással, hogy előtte tanuljak, kellő szakmai tapasztalatot gyűjtsek, hogy majd nem pályakezdőként menjek vissza. Másrszről, hogy megalapozzuk a jövőjét, születése előtt költöztünk új lakásba, és mikor úgy éreztük, hogy nem fog gondot okozni egy jó minőségű drágább cipő, autósülés, vagy bármi megvétele,amire szüksége lesz, akkor döntöttünk, hogy akkor jöhet, ha ő is akar. Én 1000%-os anyuka akarok lenni, semmi pénzért nem hagynám itt Amburst, még a pénz miatt sem. Inkább nem ennék, és lemondanék mindenről.
Szalamandra - sajnálom, hogy nem alszotok jól. Nem tudom fájhat-e még az áttörés után, de azért ha nem is fáj, biztosan zavarja őket. Legalábbis Ambin is ezt vettem észre.
Képzeljétek, fél 8-tól 3/4 4-ig aludt (kúp nélkül). Olyan jó, hogy így alszik