Hello Mindenkinek!
SNiki! Bizony örülünk, hogy "csak" hasfájós Tarek.
Reméljük tényleg csak ennyi a baja és majd idővel kinövi... Amúgy még mindig fejek. Most még csak napi 1X kap tápit, holnaptól 2X, aztán ha minden OK, akkor hamarosan elkezdem szedni a gyógyszert, amit felírt a dokibá.
A ti kisfiatok pedig egy hős! Hihetetlen, hogy ilyen jól tűri a megpróbáltatásokat! Sok puszi neki!!!
Ja! És elképesztő, hogy mennyire hasonlítanak egymásra azon a 3 hós képen!
Nagyon helyesek!!!
Neked is sok +++++ energy-t és gyógyulj meg hamar!
Ja! Én is szeretném tudni, hogy mi az a könyv amiről beszéltek. Biztosan lemaradtam amikor szó volt róla korábban!
Niki drágám! Na először is nem bírom ki, hogy ne dícsérjem halálra Emmát!!!!!! Elképesztően sokat nőtt, szépült, formásodott és édesebb, mint valaha!
Tarek oda lesz érte. Tali ügyben küldök privit, jó???
A baba-mama torna tök klassz lehetett. Bizti bele fogtok jönni! Mire is kaptad Feritől a bérletet? Ha szülinapod volt, akkor ezer bocsi és ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!
Az úszós képek meg zseniálisak! Emma nagyon formás! Kis husika! Simán lekörözte Tareket!!!
Apa teste is jóóóó!
De psssszzzzt! Ne mond vissza neki!
Edusék! Fránya migrén remélem elmúlt már!!!
Zsigu szülinapja biztosan tök jó volt. Nagyot mulattatok, mi? Milos meg nagyon cuki ahogy alszik! Milyen nagy már!
DJ Zsombesz jó bulit csinált??? Csak nem a Ramadan végének tiszteletére zenélt?
És persze 5-en is csodálatosak vagytok!
Ja! Már akartam kérdezni! Milyen fotó van kint a dokibá rendelőjében a fiúkról? Mindig megnézegetem őket és talán sejtem, hogy melyik Zsig és Zsomb, de nem vagyok benne biztos.
Zsófi! Édes, drága beteg Samu! Remélem már sokkal jobban vagytok! Az IKEA-s kiskuckó jó ötlet volt. Bizti nagyon örült neki! A festést meg úgy látom nagyon imádta! Merész vagy ám! Sokat takarítottál utána?
Nóri, Mircike, Anzsi! Sziasztok!!!
Noémi! Nem kérdezel sokat és nem gáz, hogy mesélek! Mi itt M.o.-on vegyesen élünk. Sok vallási és kulturális hagyományt tisztelünk, de nyílván európai szinten. Nem könnyű, de próbálkozunk!
Kata! Tök jó, hogy jól sikerült a buli! Majd kérünk képeket!!