Új privát üzeneted érkezett!

Kedves LizaCica!

Nagyon sok Boldogságot, minden szépet, és jót, sok sok zörgös zacsit, meglepit, finom tortákat, hatalmas bulit (tudod, haverok, buli, fanta=tejcsi :oops: 8) :wink: :wink: ) kívánunk Neked!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

MMZs-k+apa+anya

Kép
mazsolák

most csak zárójelben néhány kép a beteg kisfiúról.
reggel f8kor kelt arra szegény h iszonyú éhes. ivott aztán áthoztam az ágyunkba, ahol azzal a lendülettel el is aludt. Kép Kép Kép

és a beteg kisfiú portréja reggeli előtt és az azt követő újabb szunya előtt, ami azóta is tart:

Kép Kép
kerekpocak

és ennyire náthás és beteg a kisfiú, h mindenkihez bújik: Kép
kerekpocak

Zsófi, nagyon édes Samu!!!!!!!!!!!!!!!!! jajaj puszilgasd meg helyettem is!!!!!!!!!!!!!!!Gyógypusszok mennek!!!!!!!!!!!!! Úgy meg tudnám ölelgetni! :oops: :oops: :wink:

na lépek még regenerálodni....
mazsolák

edu, köszi a pusszokat. nem is írtam h nem hajlandó enni, csak inni. gyakorlatilag 48 órája nem evett, csak ivott vizet tápit meg gyümilevet higítva. a doki szerint nem gáz, ha 3 napig nem eszik. de azért aggódom egy kicsit. láza van és ha szombaton is 38 fok a láza akkor el kell kezdenünk egy antibiotikumot.
kerekpocak

Drága LizaCica!
Isten éltessen sokáig első szülinapodon!
Legyen szép napod! és játsz sokat Anyával, Apával, Nagymamikkal, Nagypapikkal, Krisztivel, Noémivel, Grétivel és Bumi kutyával! :) :)

Sok nagy puszi Neked Nagylány!

Szegény Samu, de gyönyörűszép! Látszik a szemecskéjén, hogy lázas. Sok gyógyító puszit küldünk neki!
Misuhoz gratulálok! :lol:

Mazsola Babák eszméletlenek! Isten éltesse kicsi Zsigut! Kapott Thomas-t? Édes, hogy meg van hatódva a gyertyás képen. :) :)

mindenkinek puszi, mi amúgy jól vagyunk, tulajdonképpen semmi különös nincs velünk, kis hiszti megint van, és folyamaotsan jár a szája, hol értelmesen hol halandzsában, és énekelget gyerekdalokból 1-2 sorokat. :) :)

puszi, Nóri

Kép
nóri8

bocsánat: 1-1 sorokat akartam írni. (nehogymár túlfényezzem :), csak ilyen "zsip-zsup kemente", "brum brum...mókás" szinten vagyunk :lol: :lol: )

A képeket mindig megnézem, nagyon édesek a babák, próbálok jönni, majd, de mostanában mindig van nálunk vki, vagy mi megyünk vhova, szóval ezek vannak. Még egyszer puszi Mindenkinek!

Nóri

Kép
nóri8

Drága Zsigunak és Lizacicának boldog szülinapot kívánok!!!

Jaj, nagyon jók a képek, Imi/Edus. Stellina fiai, mint az ikrek. A pici babák is mind tündériek!!!! Zsóka, jó lett a hajad :)

Zsófi: beteg kisfiú egyre jobban hasonlít apukájára. Figyi, nálunk is volt ilyen láz-nem evés (ugye a nyaralás alatt), és tényleg semmit nem evett a Mirkó. Prbáltam valami joghurtot, fagyit vettünk, amennyit akart, de nem kellett neki semmi. Ha jól emlékszem szombattól keddig nem evett, akkor lement a láza, és lassan elkezdett enni valamit. Remélem hamar éhes lesz a beteg kisfiú! Jobbulást!

Marcsi, olvastam a bölcsit, aú. Nem semmi.

Amúgy mindent próbálok olvasni, de reagálni nem tudok. Régiekre meg-megpróbálok, de nulla időm van. Ráadásul mostanában előbb elalszom, mint a gyermek :)

Mindenkinek puszi!

Ja, tesóm kiment egy hétre Angliába, rendeltem tőle Thomasos bármit, ágyneműt, törülközőt, mindegy, csak Thomasos legyen :)

Jajaja, Reninek gratulálok!!!!!!!!!!!

M.
mircike

jaj Reni, hát persze!

Nagyon örülök a Babátoknak! Gratulálok! Kétes hangulat majd elmúlik, nekem is volt Farkassal, én még egy év múlva akartam volna, érdekes 19-20 héten kezdtem el nagyon félteni amikor kinyílt a méhszáj, akkor fogtam csak fel igazán.

na mostmár tényleg léptem, mégegyszer puszi!

Kép
nóri8

Sziasztok!

ZSIGUNAK NAGYON BOLDOG 4. SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!

Kép

A KICSI LIZUSNAK MEG NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!

Kép

Teri

KépKépKép
pruci

Niki! Emma baba nagyon kis cuki! Nem semmi, hogy mi mindenre van energiád! Egy kis sport, utána séta...

Szegény Samu baba! Gyógyuljon meg minél hamarabb!!!!!

SNiki! Ilyen egyforma gyönyörű két kes fickót!

Mazsola babák meg nagyon kis aranyosak!

Teri

KépKépKép
pruci

Zsófi, istenem de édes Samu.
Drága kis szive náthás:(
Jaaajjj, ilyen body-nk (rödiv ujju) nekünk is van, csak Emma már kinőtte.
Gyógyuljon meg mielőbb Samu!!!

Kép
niki30

HEPI 1. BÖRZDÉJ DRÁGA LIZUS!!!!

Kép

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Honnan vannak mindenkinek ezek a tök jó animációk/képek?? :o

Kép
niki30

Sziasztok!

Minden kis szülinaposnak SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!

[b]Viki!
A börzére csak a saját cuccaimat viszem, mivel befejeztem a babázást, van jópár dolog, ami csak a helyet foglalja. :cry: Amit tudtam, elajándékoztam, de mégígy is millió holmi áll a szekrényekben.

[/b]Fatima! Köszönöm a választ. :lol: Érdekes lehetett Líbiában élni. Itthon arab hagyományok szerint éltek, vagy vegyes? ( Szólj ám, ha kezdek idegesítő lenni, de érdekelnek ezek a dolgok! :oops: :lol: )

Zsófi! Gratulálunk Misuhoz! Gyógyuljatok meg! :lol:

Stellina- Niki! Szia! Köszönöm a dícséretet! :lol: Már nem lesz több baba, vége ennek a korszaknak. :cry:
Gratulálok a fiúkhoz! Milyen egyformák! :lol: :lol: :lol:
Nálatok mikor jön a lánytesó? :lol: :lol: :lol:

Niki! Köszi! Nagyon helyes Emma az apukájával! :lol:

mazsolák Nagyon szépek vagytok! Nagyon kedves a közös fotótok! :lol: :lol: :lol:

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

SZIA PRUCI!!!

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

LIZUSNAK ÉS ZSIGUNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Nelly

Kép
breeki

a beteg kisfiú aludt f10-3ig 4.5 órát. utána VÉGRE evett. igaz vacsira megint semmit. hogy gyorsabban gyógyuljon kapott ikeás sátrat kuckónak ajándékba. (meg h a szobafogság gyorsabban teljen:))

íme 1 kép róla: (ja és imádja)
kerekpocak

Kép
kerekpocak

ja, még az jutott eszembe, kedves

KATA! HOGY NEKED IS BOLDOG LIZU SZÜLINAPOT ÉS ISZONYÚ BÜSZKÉK VAGYUNK RÁD EZÉRT AZ EGY ÉVÉRT! ELNYERTED A LEGKLASSZABB ANYA CÍMET!!!

A Kerekpocak bizottság
kerekpocak

Zsignek nagyon boldog 4.szülinapot kívánok ! gyönyörüü a torta !! és nagyon meghatódott az ünnepelt !!

Lizunak pedig nagyon boldog 1.szülinapot kívánok !
éljen a nagylány !

tortás képeket tőletek is várunk mielőbb !!

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok!

Zsófi, össze-vissza csókolom ezt a beteg kisfiút!
Jó az a sátor.

Tegnap Emma olyan bágyadtka volt, bújt, éreztem, mintha nem lenne valami rendben. Aztán két hőmérővel is megmértem a lázát, mert ez a modernebb (ami a kórházban is van) olyan megbízhatatlan. Hol ennyit, hol annyit mutatott. Természetesen lázat. A digi popóban nem mutatott lázat. De azért megnézettük a dokinénivel, aki mondta, h. semmi baja, a fogzás miatt lehet bágyadtabb. Aztán fürdés után volt megint. Kapott kúpott kettőt is, ki is kakilta :D
7-kor elaludt. Éjjel úgy ébresztettem egyen, igyon. 6-kor kelt, fenn volt fél órát, aztán visszaaludt, azóta is alszik. Ilyen sem volt még.
Ma még mérek lázat, ha nem lesz, akkor megyünk babaúszásra.:)
Apa megy most csak be vele a vízbe, én kinntről kamerázom, hihi.

Na bocs, h. most ilyen összeszedetlen voltam.
Szép napot Mindenkinek!

Niki

Kép
niki30

beteg kisfiúval, h gyorsabban teljen az idő, megejtettük az első festést. íme képes riportunk:

Kép Kép

a festést megunva, inkább tornyot épített:
Kép

a kész mű: a maestro gyönyörködik:
Kép
kerekpocak

Sziasztok!!!
Olyan jó hogy megint ilyen sok kép került fel mióta volt időm végignézni. Tök jó tök jó!!!

SNiki: Ákosnak üzenem hogy nagyon megijedtem az oroszlános képtől, ekkorára még az igazi sem tátja a száját! :lol: Aranyos ötleg hogy egyforma ruciban vannak a gyönyörű kisfiaid!! Főleg az egykorú képen. Szabi egy hős hogy így tűri az a nyavalyás popótágítást. Tényleg nagyon rossz lehetett szegénykének. Nagyon örülök hogy jobban van már a kislegény!

Niki: Emmácska annyira cuki, hogy megzabálom!!! Olyan tudatosan néz, vajon mi járhat a fejében? Apaszerelem hatalmas lehet, nem vagy kicsit féltékeny? :wink: Remélem jól van kisasszony és tudtok úszni menni. Képes beszámolót várom nagyon! Az én nemalvós Benim is két napja sokat szunyál napközben legnagyobb örömömre. Én is azonnal arra gondoltam hogy beteg, de semmi baja szerencsére. Szerintem megint az időjárás hat rájuk.

Edu: Zsigu nagyon szép szülinapi tortát kapott. Hmm, nyami, tényleg ennék egy igazi szeletet is. Igazi szép nagyfiú már!!! Zsombi mit csinált hogy bibije lett? A képen inkább már dicsekedik vele. Milos ennivalóan édes minden képen! Szép babóca. A kedvencem ahol úgy alszik hogy a keze a feje alatt van. A közös képetek pedig mint ahogy Niki is írta könnyeket csal az ember szemébe...

Zsófi: Beteg kisfiúnak gyógyulást!!! Betegen is gyönyörű Samu!! Kisművészúr ahogy kenegeti a feséket. A műalkotást bekerezitek? :lol: Nem semmi teendőket látsz el hallod!!! Le a kalappal hogy ilyen jól bírod egyszerre: betegápolás duplán, Samujáték - etetés stb., tanítás, házimunka + kiskerekpocak :wink: A kedvencem az alvós kép, annyira bájos pofija van és tök jó fej ahogy a két barátjával összebújik.

Andi: kutyázást azért kérdeztem mert mióta Beni rájött hogyan kell egész nap megállás nélkül csinálja. Öcsém szerint már olyan izmos a lába mintha gyúrni járna, bezzeg ő hiába jár már egy hónapja semmi változás :lol: És Beni is "felállt" az ölemből már párszor, mert úgy kitolta magát a lábával hogy fel tudott egyenesedeni, persze fogtam a kezét. De én félek hogy a gerince tényleg jól bírja-e. Szerinted ezt a doki meg tudja állapítani? Te kérdezted hogy nem baj-e ha Maja álldogál? Mert úgy élvezi a helyzetet ő is. Persze ha nem akarsz ne válaszoj! 8)

Teri:
Beni magától jutott az ágy alá, még nem tud mászni, de a úgy erőlködik hogy mindenféle módon arrébb tud "menni", szóval kúszik és imád bebújni ide-oda. Friss képek???

Kép
viky30

Teri: és tényleg Petra hogy van? Elkezdett már forgolódni vagy inspirálni kell a kis kényelmes hercegkisasszonyt? :lol:

Kép
viky30

Niki: még valami! Kérdezted a jópofa képeket, animációkat. A http://www.google.hu csodákra képes!!! Beírod pl. hogy "Boldog Születésnapot" és nem a web hanem a képek keresésre kattintasz és meglátod milyen jó kis találatok lesznek, kedvedre válogathatsz. Aztán úgy ahogy a fényképeket, bemásolod a linket és kész!!!

Kép
viky30

Kép

köszi viky! így nekem is sikerült!! eddig soha!!

így most MINDEN EDDIGI SZÜLINAPOSNAK KÜLDÖM SOK SZERETETTEL!!!
kerekpocak

Sziasztok!

Találtam egy jó kis hétvégi programotl: lesznek a Heim Pálból szakértői előadások, színészek, zene, bohóc, babamasszázs bemutató, pelenkázóverseny stb.
Jónak tűnik!!!
Akit érdekel:
http://www.babamamaexpo.hu/

Kép
viky30

Sziasztok!

Viki, köszi szépen, aranyos vagy. Ez már nekem is eszembe jutott, csak hm... :oops:

Na lányok, akkor beszéljenek a képek helyettem.

Kép Kép Kép Kép

Csak annyit, h. fantasztikusan éreztük magunkat. Szuper jó volt.
Anya kintről gyártotta a felvételekt (videó+képek), apa pedig a vízben Emmával.

Kép
niki30

Zsófi, de édes Samu. Legalább lefoglalta magát egy időre, nem?
Te, és figyelj már, hogy fogod kiszedni azokat a fránya festékfoltokat? Kijön valamivel? Vagy direkt olyat adtál rá, amit nem sajnálsz?

Kép
niki30

Niki: Ez CSÚÚÚÚÚÚÚÚCS!!!! Látszik hogy Emma is élvezte, annyira édes pofikat vágott :lol: Én is! Én is! Megmutattam apának, de hajthatatlan, majd tavasszal......

Kép
viky30

Viki, köszi.
Figyi, de miért? Miért nem akartok menni?
Jön a hideg?
Ha Beni szeret fürcsizni esténként, akkor biztos élvezné ám.
Na jó, nem rábeszélni akarlak ám. Ahogy ti jónak látjátok természetesen.
Volt mondjuk olyan baba, aki végigüvöltötte az egészet. Fél órát.

Kép
niki30

niki, hol volt ez?
kerekpocak

A XIII. kerületi tanuszodában. A Pozsonyi útról nyílik.

Kép
niki30

Megyek, mert kódolatlan a HBO és valami jó kis romantische film megy...hihi :)
Apa a konyhában melózik, Emma alszik, anya meg lazítani fog. :lol:

Na jó éjt Mindenkinek!

Kép
niki30

én ott tanultam meg úszni...:) :) csúcsok a képek!!! léci küdj róla infót! engem is érdekelne!
kerekpocak

Sziasztok!

Drága, kicsi Samu! Olyan édesen festeget! Szuper a kész mű!!! :lol:

Emma nagyon kis cuki a vízben (is)! Én a www.kpl.hu és a www.kepes-lap.hu, meg a www.anyalettem.hu oldalakon szoktam keresgélni a képeket.

A babaúszás engem is érdekelne, csatlakozom Zsófi kéréséhez.

Viki! Nem forgunk még. :( Én inspirálom, azt nagyon élvezi, na de magától... Különben is: ő utál hason lenni, és mit képzelek én... De azért van remény, m a seggét emelgeti, meg próbálgat félig kifordulni, de hát farnehéz szegénykém :lol: :lol: :lol:

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!

Zsófi! Festős Samu nagyon ügyes! :lol: Kész művész!

Niki! Nagyon jó Emmát nézni a vízben! :lol: Látszik rajta, mennyire élvezi! Nagyon édes! :lol:
Később is biztos szeretni fogja a vizet! Én Gáborral jártam a Sasadi útra ( ott is van még babaúszás tudtommal ), na azóta sem érdekli a strandon a kismedence, csak a mélyvízbe hajlandó bemenni! :lol: Szerintem jó, hogy ilyen korán megbarátkoznak a vízzel, csak előnyükre válik!
Csak ügyesen tovább! :lol: :lol: :lol:

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

a nagy hétvégi pangásba, felteszek néhány képet...
Kép

apával, csak kéztenfogva sétálok.

Kép
kerekpocak

NAGYON KÖSZÖNJÜK A SZÜLINAPI JÓKÍVÁNSÁGOKAT, TORTÁKAT!!! PUSZIKAT, GRATUKAT, VIDEÓT, ANYA-DÍCSÉRETET :oops: :roll: :oops:
IGAZÁN OLYAN JÓL ESETT!!!
KÖSZI CSAJOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Samu édesdrága remélem jobban van már! hihhhhhhetetlen nagy, okos fiú és olyan szééép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Milos drágaszívem ahogy csicsikál :roll: :lol:
annyira zabbantanivaló pofija van! 4 éves legnagyobb bátyus igazi komoly, Zsombesz meg igazi vagány :lol:
5ösben a boldog család ! szépek vagytok!!!!!!!!!

sTELLINAnIKI (jaj ez furi lett) szóval a 2 fiad tényleg nagyon hasonlít és rettentő édesek együtt ahogy olvasnak :lol:

Emma drága gyönyörűséges a vízben, meg szárazon is :lol:
nagyon kis gömbölyű lett és őrült cukkancs így (is) :lol: :lol:

pénteken is meg szombaton is buliztunk a kiscsaláddal, istenien éreztük magunkat!!! ma meg sétáltunk, rendet raktam most pihi, szóval nagyon eltelt ez a 3 nap :lol:
majd hozok képeket is...

Mindenkinek cupp,
Kata
lmkata

ja Zsófi csúcs a Misus vonalzó! :lol: :lol: :lol: :lol:

(engem Miksának hívtak 8 éven át a gimiben :lol: :P )

majd kérünk uh képet! van???????????????????????????

ideje nekem is új vonalzó után néznem :wink:
lmkata

Hello Mindenkinek!

SNiki! Bizony örülünk, hogy "csak" hasfájós Tarek. :) Reméljük tényleg csak ennyi a baja és majd idővel kinövi... Amúgy még mindig fejek. Most még csak napi 1X kap tápit, holnaptól 2X, aztán ha minden OK, akkor hamarosan elkezdem szedni a gyógyszert, amit felírt a dokibá.
A ti kisfiatok pedig egy hős! Hihetetlen, hogy ilyen jól tűri a megpróbáltatásokat! Sok puszi neki!!! :) Ja! És elképesztő, hogy mennyire hasonlítanak egymásra azon a 3 hós képen! :shock: :) Nagyon helyesek!!! :) Neked is sok +++++ energy-t és gyógyulj meg hamar!
Ja! Én is szeretném tudni, hogy mi az a könyv amiről beszéltek. Biztosan lemaradtam amikor szó volt róla korábban! :oops: :)

Niki drágám! Na először is nem bírom ki, hogy ne dícsérjem halálra Emmát!!!!!! Elképesztően sokat nőtt, szépült, formásodott és édesebb, mint valaha! :lol: :lol: :lol: Tarek oda lesz érte. Tali ügyben küldök privit, jó??? :) A baba-mama torna tök klassz lehetett. Bizti bele fogtok jönni! Mire is kaptad Feritől a bérletet? Ha szülinapod volt, akkor ezer bocsi és ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!! :) Az úszós képek meg zseniálisak! Emma nagyon formás! Kis husika! Simán lekörözte Tareket!!! :) Apa teste is jóóóó! :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De psssszzzzt! Ne mond vissza neki! :)

Edusék! Fránya migrén remélem elmúlt már!!!
Zsigu szülinapja biztosan tök jó volt. Nagyot mulattatok, mi? Milos meg nagyon cuki ahogy alszik! Milyen nagy már! :) DJ Zsombesz jó bulit csinált??? Csak nem a Ramadan végének tiszteletére zenélt? :) És persze 5-en is csodálatosak vagytok! :)
Ja! Már akartam kérdezni! Milyen fotó van kint a dokibá rendelőjében a fiúkról? Mindig megnézegetem őket és talán sejtem, hogy melyik Zsig és Zsomb, de nem vagyok benne biztos. :(

Zsófi! Édes, drága beteg Samu! Remélem már sokkal jobban vagytok! Az IKEA-s kiskuckó jó ötlet volt. Bizti nagyon örült neki! A festést meg úgy látom nagyon imádta! Merész vagy ám! Sokat takarítottál utána? :)

Nóri, Mircike, Anzsi! Sziasztok!!! :)

Noémi! Nem kérdezel sokat és nem gáz, hogy mesélek! Mi itt M.o.-on vegyesen élünk. Sok vallási és kulturális hagyományt tisztelünk, de nyílván európai szinten. Nem könnyű, de próbálkozunk! :) :) :)

Kata! Tök jó, hogy jól sikerült a buli! Majd kérünk képeket!!

fatima

a kért kép:

Kép
kerekpocak

Sziasztok!

Köszönjük csajok:)
Zsófi, de jó, h. feltetted az uh-os felvételt. Ott a jel, nini:)
Samu és apa igen vagányak együtt.

Ez az uszi a XIII. kerületben van. A Gergely Győző utcában. Ez a Pozsonyi útról nyílik.
Minden szombaton 11-től, fél 12-től és ha jól tudom még déltől is kezdő úszás van.
Egy középkorú hölgy tartja, dalolászással, vidám kis feladatokkal színesíti az órát.
Az 5 alkalmas bérlet ára 8500 Ft. Ha egy alkalmat veszel, az 2000 Ft.
Szerintem még belefér. Én ennyiért sehol nem láttam.
Ez kimondottan tanuszoda, szal, csak gyerekeknek.
Nem kell semmiféle eü-s igazolás.
A babák úszópelusban vannak, mi mondjuk adtunk Emmára egy ilyen biciklisnadrágot pluszban. (jobb helyeken így szokták)

Fontos még, h. jövő héten szombaton nem lesz és az azt követő szombaton pedig 14 órától, 14:30-tól.
Nem kell bejelentkezni, csak jöttök és kész. Apa és anya is bennt lehet a medencében.

http://www.babauszas.com/page.asp?prg=bemutatkozas&lang=hun

Azt hiszem mindent leírtam.

Jajj lányok, ma olyan nyűgös Emma, annyit sír. Jön a foga basszus.
Már cumit hűtünk neki (pedig nem cumizik), kenjük a dentinox géllel.
Van még valami ötletetek, mit lehet ilyenkor még bevetni?

Kép
niki30

hú niki. az a baj, h mind alvásidőben van :( :( :(

samu 11:30kor ebédel és kb 12-15ig alszik. máskor nincs is?? felhívom őket, hátha. amúgy én imádom ezt az uszodát! egész gyerekkoromat ott töltöttem- heti 3x-5x jártam úszni.
kerekpocak

samu befejezte anyu maradék joghurtját:

Kép Kép
kerekpocak

Niki: mi a chamomilla vulgaris 15ch-t használjuk,ez tulajdon képpen sima kamilla homeós bogyó. 1 golyócskát szoktam feloldani vízben, és ezt megitatom vele. Ez megnyugtatja kicsit, és jobban viseli a fogacska kibújását.

Nelly

Kép
breeki

sziasztok lányok. bocsánat, h. csak write-only. {copyright by Mircike}.
bölcsi fantasztikus. ugye hétfőn kezdtünk új csoportban, szerdán már ottaludt. csütörtökön reggelire vittem, és felkeléskor mentem érte. negyed órát sírt, mikor reggeli után kiküldtek, de végülis megtalálták a módját a megnyugtatásnak. 40p után, mondták kukucskáljak be az üvegajtón. fülig érő szájjal ült az egyik g.nő kezében és képeskönyvet néztek. 10-től udvar volt, ott is mondták, h. lessek ki - vigyorogva hintalovazott meg motorozott. du. úgy mesélték, h. a csodájára jártak az udvaron. hát én is :shock: néztem, mert a kezdeti 5 nap után a sintérnővel nem gondoltam, h. ilyen hamar és ilyen zökkenőmentesen zajlik majd a másik csoportban. szépen eszik, szótfogad, megismeri már a saját kis törölközőjét, hang nélkül elalszik, mosolyogva ébred.. mintababa. anyuka meg nagyon boldog :lol: és büszke, egyrészt a lányára, másrészt h. mertünk váltani, és szerencsénkre még nagyon jól is sült el.
pénteki forgatókönyv u.ez, csak nem 15p-t sírt, hanem 2-tőt, aztán hazazavartak. felkelés után mentem érte. végig jókedvüü volt, vidáman játszott. hát remélem, így marad.én a jövő héttől nyolc órában kezdem a mókuskerekezést, apája és anyukám viszik majd felváltva, mert hivatalosan még a beszoktatás 2.hete van, és "készültségben" :lol: kell lenni vkinek. de szerintem nem lesz rá szükség.
a kegyelemdöfés a horrornőnek meg inkább ez {h. Laura ilyen frankón beszokott}, nem a diri fegyelmije. amúgy szembesítés még nem volt, valszeg jövő hét.

puszi mindenkinek.

Marcsi

KépKép
alon

Nelly, köszi. Ki fogjuk akkor próbálni.
Annyira sajnálom. Bármit bevetnék, csak jobb legyen neki.
Persze tudom, h. ezen minden babának át kell esnie. Brühüüüü.
Miért nem lehet átvenni a fájdalmukat?

ZSU MERRE VAGYTOK? MIÉRT NEM ÍRSZ? EMMA HOGY VAN?

Kép
niki30

Egy nap mennyit lehet ebből beadni NELLY?

Kép
niki30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?