Sziasztok
Bocsi, de folytonos fentforgás van nálam. Sajnos még nincs kész, de a takarítást valóban megkezdtem, bár a párom szerint holt fölöslegesen, mert még lesz porolós munka. Főleg azok után, hogy a festők nem tudom mit műveltek igazán, de az ablakot takarítva helyenként simán lemostam a vékonylazurt az ablakról
Holnapi tali akkor 11 kor a Vajda hunyad várnál jó lesz? (anonimus szobor )
Eljutási lehetőség: Deák térig metroval, onnan kisföldalattival a Széchenyi fürdőig, feljönni és jobbra van a vár, odáig séta
A 4 es busz is jó, alacsony padlós, a múzeum elött egyel kell, vagyis a Hősök terénél leszállni, onnan szépen komotosan besétálni.
Toreau neked is csak át kell sétállni a 4es a Béke utra és onnan eljönni a Hősök teréig .
A Vár mögött van egy nagy rét, oda megyünk át, vannak fák igy tudunk árnyékban lenni.
Autósoknak nem csak a Felvonulási térnél lehet parkolni, hanem ha a Közlekedési múzeumnál bejöttök ott van egy kis út, ami a Pecsa mellet megy el és a Várnál ér végett, azon is lehet simán parkolni, sőt vannak fák, szal nem atom napsütés.
Joe
Gratula Botinak, nagyon ügyi. Viszont Neked igy lassan vége a nyugis időknek, jön a felfedező korszak.
Gabek
Probáld meg a babaszobán megkérdezni egy forum nyitás erejéig, hogy hátha van valakinek fölös, csak a mélyhütőben álló tejcsije.
De itt is megprobálhatod a 2006os tavaszi babásban is, hiszen korazonosak a babók és hátha van valakinek feleslege.
A 150 szeres szorzó nem tudom meddig érvényes, de amikor már 8 kiló lesz akkor tuti hogy tudni fogod hogy mennyi a szükségélete
Móni
Majd a következőn már te is ott leszel
Lilló
szokták mondani, hogy addig örülj, mig nem a betétgyártók maniját szaporitod
, mindenkinél más és más a megjövetel, Daninál 5 hónaposan jött meg először (mármint mikor Dani 5 hós lett), most még semmi, de a barátnőm 6 hete szült és már megjött neki, másik ismimnek meg akkor mikor másfél éves lett a gyereke, szal egyén függő a dolog.
Szofec
Apának jobbulást, neked meg kitartást az "plusz" gyerek mellett
Sára
Mi az madarastescoban vettünk egyet, nagyon még nem probálgattam ki, mert majd csak most lesz rá szükségem ha felköltözünk, szal tapasztalatom még nulla. Egy két csatornás, elemmel is müködő , jah és ugy kb 6 ezer ft volt. Nekem csak azért kell majd hogy ha lejövök fözni és Pepe elaludt akkor halljam ha felébred.
Nah most mennem kell, mert éhezés esete áll fent, és ezt a hszt is már egy órája irom...
Timi hol vagy???
Prücsök
Kérek szépen akkor labdát
puszi
Ági és a fiúk