Sziasztok!
Én ugyan egy kicsit eltűntem az utóbbi időben, de "csak" azért, mert rendezem a soraimat inzulinrezisztencia-ügyben. Gidai doktor úrról a legjobbakat tudom mondani. Rendes, lelkiismeretes, végiggondolja, odafigyel. Rá tényleg rá lehet bízni egy életet
Hugi, ha meg tudod anyagilag oldani, jobb a magánrendelésére járni. A klinikán folyton ezer felé rángatják; vagy szül, vagy műt, vagy viziten van, vagy ellát valakit. Fel szokta ajánlani, hogy a klinikán vizsgál meg, de ha a magánrendelőbe hív, azt nem a pénz miatt teszi, hanem mert egyszerűen fizikailag csak itt van lehetőség annyi időt fordítania a páciensre, amennyit az eset megkíván.
Marcsyv, a magánban szokott csúszás lenni, de nem mindig. Érdemes a kora délutáni időpontokra menni (már, ha megteheted), mert összeadódnak a csúszások. Pont azért van csúszás ha van, mert nem hajítja ki a pácienst futószalagon, hanem végighallgatja, elmagyarázza a dolgokat, rendesen megvizsgál.
Sirena, PCO: én colitis+inzulinrezisztencia vagyok, nem-tipikus és light PCO, "mindenből a rosszabb fele"
és az én esetemben is nagy gondossággal, körültekintéssel, nagy segítőkészséggel jár el. Szerintem nagyon jó kezekben lennél nála. Nyugodtan kérdezz, ha valamit tudni akarsz vagy nem vagy valamiben biztos, kérd a tanácsát.
Rendelő száma: 320-4216, titkárnő veszi fel, nála lehet időpontot kérni. A Károly krt-on van, Deák tértől a villamos-végállomásos zebrán kell átmenni, a gyógyszertár melletti kapu.