Sziasztok!
Megint ilyen későn sikerült ide keverednem, de sikerült és ez a lényeg!
Norka!
Gratula az AFP-dhez! Annyira jó ilyeneket is olvasni, engem feldobnak a babás, meg a minirucivásárlós izgalmak.
Timi!
Először nem igazán hittem a szememnek, hogy a gyámügy tényleg puszta adminisztráció miatt megy ki? Minek? Én ezt lehet, hogy nem értem. Most mit akarnak megnézni nálatok?
Stella!
Mannával eteted a gyerkőcöket, hogy így nőnek? Nagyon jó helyre pottyannak majd hozzátok!
Egyébként meddig dolgozol? Önző módon azon kezdtem agyalni, hogy fogsz nekünk babás sorokat írni, ha otthon nincs netetek?? Nagyon hiányoznál.
Petyaanya!
De jó, hogy újra itt vagy! Örülök, hogy most már aktív sorbanállók lettetek!
Timinek legyen igaza, ezt kívánom, hogy már karácsonyra baba lehessen a fa alatt.
Mka!
Neked is annyira örülök!!!!! Ráadásul ennyire hamar jön már a stimu, tök szuper! Ugye friss mintából indultok majd? - mintha ezt írtad volna a múltkor. Ahhoz mikor kell a műtétet megcsinálni? Vmikor a beültetés előtti nap(ok)on? Nektek fagyi minta szóba sem jön?
Zsebi, Kiscsillag!
*
Igazából nem tudom, sajnos nem tudtam a férjemmel lenni, mikor dec-ben az andromókusnál járt, és annyi mindent mondott neki a doki, hogy nem kérdezte meg. Szerintem kromoszómát néznek, hogy nincs-e olyan elváltozás, ami akadálya lehetne a biopsziának. Gondolom, mivel most olyan irányú vizsgálódásokat csinálunk, amik alátámasztják, hogy van értelme a biopsziának.
Borsókás!
Ha még ébren vagy, v. holnap bekukkantasz: mi is Papp prof-hoz lettünk irányítva. Krizsa Mágus azt mondta nekünk róla, hogy Mo-n őnála van a korona és a jogar.
Szerintem megéri megkérdezni.
Karmen!
Szépséges Orsikának sok gyógypuszit küldök!
Farkasok Juditja!
Kitemetett valaki a melóhegyek alól??? Bár, tapasztalat, de ha sok a munka, gyorsabban telik az idő.
Wish, drága!
Ti mikor indultok újra? Január a Ti hónapotok, felétek kacsint s bíztatón hívogat egy új lehetőség!
Pusza:
a lassan vízszintbe dőlő Seszi