Új privát üzeneted érkezett!

Kiscsillag
Igen, 6500 az UH és ez kötelező. A spermavizsgálat pl. 10 ezer lenne ott. A többire nem nagyon emlékszem.

Kép
zsuzsi73

Csillagocska,
engem Szendi "kezelt" a nyáron. Kép Õ egy kicsit botrányhős. Az a fajta, aki nyíltan felvállalja, hogy a depire adott gyógyszerek kifejezetten károsak, és csak tüneti kezelést csinálnak, ha csinálnak. Erről szól a könyve is (meg előtte a Mozgó Világnál is kapott ezért nívódíjat, rá lehet keresni a Neten a cikkére). Ne ijedj meg, de ha ráadásul nem is vagy meggyőződve arról, hogy kell neked gyógyi, ne hagyd pumpolni magad. Lehet váltani is! Ezt az egészet csak azért vetettem fel, mert nem biztos, hogy jó, hogy az ember teherbeesése előtt be van állva a kemikáliákra...
s_norka

Norka
Én sem önként dalolva álltam rá. Képzeld egy ideig nem is szedtem, titokban ki sem váltottam. De persze az állapotom nem javult. Mondjuk szerintem, meg a párom szerint is az én bajomon úgyis csak az idő tud segíteni vagyis enyhíteni, mert gyógyítani nem lehet!!! Kép Nem tudom. Végülis elmondtam a dokinak, hogy nem szedem. Nem tetszett neki aztán elmondta, hogy miért kell szedni. Azóta szedem, de gondolod, hogy nem szívesen!! Kép Most már szeretném teljesen abbahagyni!!! Majd délután kiderül.
Ja, és Szendi nagyon szimpatikus, rokonszenves doki, legalábbis nekem ez jött le róla. Kép

Zsuzsi
Gondolom adnak árjegyzéket.

*

Kép
Kép
kiscsillag

Jó reggelt !

Zsebikém, a köv. táblázatnál nyugodtan csúsztass lejjebb, mert nem kezdjük el a 3. lombikot, majd csak március tájékán. Várunk még, hiszen ha most volt spontán pé-m, ki tudja a jövő hónap mit hoz. Tudom, hogy sokszori pé-m ellenére sincs babó a pocimban, de ezen az 1-2 hónapon már semmi nem múlik Kép Egyébként január végén elmegyünk kicsit üdülni, úgyhogy ideális kikapcsolódás, feltöltődés lesz ez az esetleges folytatás előtt Kép

Unique : múlt héten jártunk Parndorfban, illetve Bruck-nál van egy másik bevásárló kp., ahol a C&A ban fantasztikus babarucikat láttunk, igen jó áron Kép Érdemes jól körülnézni, mert biztosan olcsóbban tudsz vásárolni, mint itthon.

Norka : tudod, mi is motorozunk Kép Bécs környékén nem tudsz motoros boltot ajánlani, ahol jó kabátok vannak ? (de ha itthoni címet tudsz, az is jó Kép )

mniki

Monyo
A HIV virus szűrés 1.000 Ft a Kaáliban, de csak lombikosoknak kell. Azért megcsináltathatod, de lehet, hogy nem is lesz szükség rá. Bizzunk benne, hogy kisebb, gyógyszerrel kezelhető bajunk van és spontán összejön az a babóca. Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Unique, én a Shopping City Süd-öt is tudnám ajánlani (www.scs.at ), a földszinten több helyen is nagyon király cuccok vannak, és ott is van H&M.

Niki, hát ez a motorozás varázsát vesztette. Mert ugye megvettük május végén, hogy itt egy darabig nem lesz gyerek, és meleg motorcuccot ősszel terveztünk venni, erre jött a terhesség... így nem mentünk bele a témába. Sőt, szerintem így nem is lesz egyébre használva, mint munkába járásra nyáron, a dugók miatt.
s_norka

Drága mindenkiKép
Hát itt vagyok megint. Kicsit egyhangúan teltek az elmúlt napok. Hogy mit éltünk át, azt itt a többség már megtapasztalta, tehát nem kell leírnom. Aki meg még az első lombik előtt áll, annak nagyon szorítok, hogy ne kelljen megismernie ezt az érzést.
hétfő:hasfájásKép
kedd:vérvételKép
szerda:munkaterápiaKépKépKép
csütörtök:ma már kicsit jobb!!!
Mostantól megpróbálunk csak előre nézni, és rágyúrni a márciusi bevetésre. Nem hagyjuk magunkat, felvesszük a kesztyűt a sors ellen. A cél elérhető, csak kicsit most távolabbinak tűnik.
Köszönöm a drukkokat, küldöm őket tovább Orsinak, meg akinek még szüksége lesz rá!

puszi mindenkinek: Borsókás

Borsi
borsókás

És lányok rosszul tudjátok, adnak beutalót minden vizsgálathoz ami szükséges.

*KépKép

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag Kép
hova adnak beutalót? nem beutalót adnak, hanem egy papírt, hogy milyen vizsgálatokat végeztess el. Az nem beutaló. NINCS beutalási jogkörük!!!
Azzal a papírral vagy akörzetidhez vagy a nőgyógyászodhoz mész el, és ő írja meg a beutalót az adott intézetbe.

Az UH-t nem csináltathatod máshol, mert azt a kezelő orvsodnak kell látnia.

Az árak egyébként meg kint vannka, meg lehet nézni.

Norka Kép
ezek szuper hírek!!!

Zsuzsi Kép
szép kis tortúrád volt Kép de a lényeg, hogy meglett... azért jó, hogy az elmlet nem ua. mint a gyakorlat.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Köszi a tippet kölcsönzés ügyben! És a Tesco-t is köszi. Megnézzük Bécsben is a pelust, ha nem lesz más, megveszem itthon a Tesco-ban. Kép

NorkaKép
Gratula az AFP-hez! Tudom, mekkora kő zuhant most le a szívedről! Kép
Hűha.... ha anyósod bécsi, akkor ő tutira tudna adni tippeket, hogy hova menjünk. H&M az SCS-ben van? Vagy van közelebb is? Bababútort is odakint érdemes? Láttam itthon a Megatoys-ban kicsi fürdetőkárad, amire rá lehet csukni egy kis pelenkázó tetőt és vannak lábai, meg tárolórekeszei, világossárga tünemény. Csak még várok vele, hátha kinn lesz szebb is Kép Ha tudsz, bármilyen infót szívesen veszek, hogy ne akkor kelljen odakinn bolyongani.... Kinn milyenek pl. a Megatoys-ok? És a C&A? Más tipp? Nem szeretnék kihagyni semmit, ha már egyszer kimegyünk... Kép
És köszi az infót a Tescorol, én is ilyesmit éreztem vele kapcsolatban... Kép

RenokaKép
Mindenképp írok majd részletes beszámolót Bécsről, ne félj! (ha másképp nem, priviben) Kép

Kriszti, ZsebiKép
Hát, erre nem is gondoltam, de tényleg: Stella biztos hamarabb következik az ikrekkel Kép (halkan súgom, picit irigylem a császárért Kép)

Puszi

Unique
28+0

KépKép
unique

Unique Kép
ha meg tudod fogni a pelust, akkor inkább a keményebbet válaszd. Azok, amik puhák, nagyon könnyen bolyhosak lesznek, és a baba szája tele lesz szöszökkel.
A keményebb, vastagabb fajta is megpuhul 1-2 mosás után, de nem szöszöl Kép
biztosan jó plusokat találtok bécsben is Kép

Fürdetőállvány. Szerintem ne olyat vegyetek. A gond nagyon sokkal, hogy beázik vagy becsorog a víz az alsó fiókokba és használhatatlan. JObb a sima kád+összecsukható állvány.
A másik meg, ha a kád fölött van a pelenkázó, amit rácsuksz, akkor fürdetéskor azt nem igazán tudod használni, mert amíg pici a baba elő kell valahova készíteni a törölközőket, hogy ha kiveszed azonnal lehessen bugyolálni... egyedül szerintem ez nem megodlható ezzel a megoldással.

Tesco cuccok: azt mondanám, hogy meg kell nézni, mert nagyon jókat is ki lehet fogni. 1 biztos... előrecsomagolt bodyt 3 dbosat tényelg nem szabad. De vettem én szuper bordás csíkosakat, amit már a 4. ikerpár gyűr, és nem nyúlott azóta sem.
Szóval itt is meg kell nézni, hogy mit vesz az ember. De pulcsink is van tescos, az nagyon szupi.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Csajok!
Annyira sokat írtatok tegnap dél óta, hogy nem tudom visszaolvasni.
És most, hogy be kell tanítanom az utódot, nincs is annyi időm Kép.
Ezért csak egy rövidke helyzetjelentés:

Dokibácsi mindent rendben talált. A fiúk hihetetlenül belehúztak. Most, 26 hetesen akkorák, mint a 27 hetes egyedüli babák.
Olivér 980 gr; Botond 915 gr.
Szóval nagyon ügyesek!!

Stella

Kép
stella9

Norka!

Szuper, hogy jó lett az AFP-d. Köszi az infókat a babaruhákról. Nem értem, hogy nálunk miért kell mindent a többszöröséért árulni?
Pedig lenne kereslet a babaruhákra.

Timi
latimi

Stella!

Örülök, hogy a babócákkal minden rendben van.
Szép nagy babák lesznek, amikor megszületnek. Persze már most is hatalmasak.

Lányok!
Most kaptunk levelet a gyámügytől, egy beidézést. Még jó, hogy adtak két időpontot, mert az egyiken kapásból nem tudunk megjelenni.

Norka!
Nektek is kellett ilyenre menni? Ott mit kell csinálni?

Timi
latimi

Stella !
Húú, tényleg nagyok a fiúk ! Most már a pocid is nagyon nő, igaz ? Vigyázz magadra, próbálj a sok munka mellett eleget pihenni !

Nóri : itt is gratulálok az AFP-hez Kép

Latimi : a babaruhákhoz még annyit, nem tudom ki hogy van vele, de az import, használt babaruhák sokszor szebbek, mintha itthon újonnan vennéd Kép
A barátnőm babájának rengeteg ruhát vásároltunk így és várom, hogy megörökölhessem KépKép

mniki

Timi, hazai kereskedői szemlélet... gazdagodjunk meg 2 év alatt... (tisztelet a kivételnek!) Kép pl. itt a Camponában megnéztem egy babaruhabolt árait, teljesen padlót fogtam, ráadásul 1-2 cuccra ráismertem, ugyanezek vannak odakint is. Pl. egy kiscipő 8 ezer, meg ilyenek.

Hát nekünk is ez volt, be kellett menni a gyámhivatalhoz (itt megint el kellett mesélni mindent, mint az első Tegyesz-es látogatásnál, adatfelvétel, duplázás az egész, kb. egy óra), és emlékszel, még ki is jöttek karácsony előtt pár nappal... Kép utána már azért gyorsan meglett. egyébként nekünk 30 napot mondtak ügyintézésre! Kitartás, a végén jártok.

Norka
s_norka

Norka!

Azt hiszik a gyámhivatalnál, hogy mostanra minden megváltozott az adataink terén?
Nem tudom minek ez a sok papímunka. Néhány embernek biztosítanak ezzel munkahelyet.
Arra tutira jó ez az egész, hogy hülyét csináljanak az emberből. Végül is már mindegy, csak adják a kezünkbe a határozatot.

A sógornőm már 3 zsáknyi ruhát pakolt össze nekünk. (lányruhák) Ha fiút kapunk,akkor hiába volt a gyűjtögetés. Lányruhát még sem hordhat.
Ettől függetlenül majd mi is meglátogatjuk ezt a boltot Ausztriában, hiszen új ruhák is kellenek, kiscipők, stb.....

Timi
latimi

NorkaKép
Még egy kérdés, ha nem baj: ha szombaton mennénk, akkor is nyitva vannak odakinn az áruházak délután 6-ig? (A mamámnak a fixa ideája, hogy hétköznap kell menni, mert akkor tovább vannak nyitva... Úgy meg akkor a férjem nem tudna velünk jönni... Kép)

StellaKép
Ez igen, tényleg hatalmasak a fiúk! És már alig van hátra a munkából is! Nem nagyon megerőltető még dolgozni velük?

TimiKép
Igen, Norkának igaza van a magyar kereskedői attitűdről... Kép De az is hozzájárul szerintem, hogy odakinn állambácsi is támogatja ezeket a dolgokat, míg itthon Kép

OrsiKép
Köszi a tippeket, igyekszem megfogadni... Csakhát olyan gyönyörű az a fürdető állvány... Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

gyerekruciKép mivel a pasik mellől nehéz menni, még nem voltam Bécsben. A bodyk/zoknik kivelével a fiúk szinte csak és kizárólag angol használt ruhát hordanak. Negyed annyiért van, mint a babaruhabotlok áruja, és min. dupla olyan jó minőségű. Nélunk jár ez itt ikresről ikresre, és már tényleg a sokadig gyereken van, és semmi bajuk.
Egyébként Mo-n még a c und a ban lehet szerintem jó rucikat kifogni.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Timi, amikor kijött még pluszban a gyámhivatalos csaj, akkor még a páromnak kellett őt furikázni, mert választhattunk: vagy furikázzuk hivataltól házig és vissza, vagy itt kell lenni akkor, amikor ő kölcsönveszi a hivatali autót (vajmi lehetetlen időpontban)! Ugyanis buszra nem volt hajlandó ülni a szentem, holott az csak negyedóra lett volna... és a párom kérdezte tőle, ezt most miért kell. Válasz: "hát az utolsó környezettanulmány óta változhattak azért a dolgok". Aha. Biztos szétvertük a házat.

Unique, arra vigyázz, hogy szombaton este 5-ig vannak nyitva, vasárnap meg egyáltalán nem! Még az ilyen nagy bevásárlóközpontokban is, mint a SCS.
s_norka

Lányok!Kép
Kicsit babás-topikhoz hasonlóvá alakult ma a beszélgetés, ami persze nem baj, mert bíztató, hogy egyszer mi is eljutunk erre a pontra.
Nekem most mégis más még a problémám. Szeretnék segítséget kérni andrológus ügyben. Nem igazán bízunk a mostaniban, mert úgy tűnik, csak gyógyszerez folyamatosan, meg műteni akarja a férjemet a visszér-tágulata miatt. Szeretnénk más dokit is megkérdezni, segít-e nekünk a lombiknál a műtét. Most egy Szabolcs u-i doki magánrendelésére járunk. Tehát egy bp-i doki kéne, persze lehetőleg más kórházból.
Ugye ismer valaki megbízható andromókust?

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás
a Szabolcs u-i ambulancián prof Papp György ő ott guru, vagy esetleg a családtervező központban is rendel egy doki (ott is voltunk kipróbáltuk, Bolgárkerék u. ) a neve nem ugrik be, de ha érdekel megnézem.
monyo

Borsókás
huhhh elmaradt ez az infó. SZóval mi Erdei Edithez jártunk, de ugye ő is Szabolcs utcai.
A kaáliban Krizsa doki szokott 1 dokit mondani... de sajna már nem emlékszem a nevére.

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

MonyoKép
Ha megkeresnéd, inkább a Bolgárkerék u.-ban rendelő doki érdekelne. Az eddigi dokink a Papp prof. alatt dolgozik, valószínűleg nem mondana ő sem más véleményt a párom leleteiről, márcsak presztizsből sem.
Vajon oda nehéz bejutni? Sokat kell várni? Szeretnénk márc-ban nekifutni a 2. lombiknak. Ha kell, addigra jó lenne túlesni a műtéten is. Tehát jó volna minél előbb konzultálni a dokival.
Köszi a segítséget!!!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás Kép
a Bolg. kerékutcába én nem mennék. A páromnál egy sima gyulladást nem kezeltek ki rendesen, a 15 miós spermaszámra azt mondták, hogy jó az még, csak lehet, hogy egy kicsit tovább tart a teherbeesés... ha rajtuk múlna még mindig spontán próbálkoznánk.
Másrészt nem értem, hogy méret 15 miós számot, ha utána a Krióban mindig csak max. 5 mió volt.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Azért is nem erőltettem a témát, mert nem igazán szeretnénk egy másik dokit abból a kórházból.
De az érdekelne, a Krizsa kit ajánlott!
Krizsások!!!! KI emlékszik rá???

Begyűjtök minden infót, aztán majd a párom dönt a témában. Õt érinti közelebbről.

Borsókás

Borsi
borsókás

megtaláltam annak a dokinak a nevét aki nekünk a lombikhoz a papírt megírta:
dr. Kovács Róbert
XIII. ker. Gyöngyösi sétány 13.

telefonszámot próbálok előkeríteni az e-mailjeimből... de jó, hogy elrakok mindent Kép

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Borsókás!
Bocs, hogy megint közbeszólok Kép A mi dokink is Papp prof. volt Kép A múltkor lemaradt az az info, hogy a párom műtétje után és 3-szor _spontán_ lettem babás Kép Ha ő azt mondja, hogy érdemes a párodat megműteni, biztos így is van, tényleg ő a guru a témában Kép Neki is van magánrendelője a Kapy utcában (legalábbis 3 éve még volt - te jó ég, hogy megy az idő Kép -! Ha érdekel a tel.szám, priviben megküldhetem!

Kriszta/Lujzika (hogy nehogy megint kavart okozzak Kép )

Kép
lujzika

Norka!

Elég elkeserítő, hogy még nekünk kell szívességet tenni, hogy kaphassunk gyereket.
Hát az itteni gyámügyesek sem a segítőkészségről híresek. A lényeg, hogy a végére érjünk a dolognak, aztán minden megy magától.

Timi
latimi

Borsókás Kép
és egy 2004-01-10es emailben megleltem Kép Kép Kép
doki száma: 06-30-296-76-87

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya
én is tartok a dokiktól, ezért is mentünk tovább két minta vétel után a harmadikat Szabolcs u-i ambulancián Papp prof-hoz vittük, mert úgy gondoltuk, hogy talán jobbak... a vélemény a mi esetünkben egybehangzó volt, az eredmény ua.
Nekem a Bolgárkerék u-ban a doki egy picit talán szimpatikusabb volt, de ez egyéni...
monyo

Borsókás!

Az én párom is a Papp profnál volt. A Krizsa doki örült is neki, mert az ő véleményében megbízik. Ettől függetlenül, még volt a párom két fehérvári dokinál is (az egyik utalta a Papp profhoz). A vélemény mindháromnél uaz volt.
Igaz, majdnem leesett a párom a székről. De a tények, azok tények. Ha azt mondják, szükség van a műtétre, az úgy is van. Feleslegesen senkit sem szeretnek vagdalni.

Timi
latimi

OrsiKép
Ez a szám nekünk is megvan, ezért keresünk másik dokit, ha érted!Kép
Azért köszi az igyekezetet!!!!!!!

KrisztaKép
(Lujzika???Na, ez már nekem túl nagy kavar!Maradjunk az előbbinél!)Küldd el kérlek a magánrendelő számát!Cikis lesz a kollégája véleményéről kikérni az ő véleményét, de ha ő az ész a témában.....
Nálatok tehát több lett a kiskatona a műtét után? Mi lett a spontán babócákkal?Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

TimiKép
Nálatok javított a spermaszámon a műtét? Hosszadalmas volt a lábadozás? Nagy fájdalommal járt? Meddig volt táppénzen?

B

Borsi
borsókás

Borsókás
Papp prof nálunk meg sem nézte az előzményeket, hogy mitől lett ilyen rossz a spermaszám, pedig korábban a Szabolcsban műtötték...
A prof. magánrendelése is a kórházban van, én cca. 15 perc telefonos várakozás után tudtam beszélni az asszisztensével, aki azonnal tudott volna adni időpontot, a szeánsz ára:10e. azonban mi ráértünk így 3 hét várakozási idő után szakrendelés keretein belül nézte meg a páromat.
monyo

Borsókás!
Az én férjem is megműtötték, igaz Szegeden. A műtét másnapján hazajöhetett és 10 nap múlva már dolgozott. Sokat javított a spermaminőségén. És egy-másfél hónap múlva már túl voltunk a - sikeres- beültetésen.
Szerintem próbáljátok meg!
cjud

Borsókás!

Mail ment! Kép
Megjegyzem, az én páromat nem nagyon kellett agitálni a műtétre, mert akkor neki már a lágyéka fájt is Kép A műtéttel 2 napig volt kórházban, de arra már nem emlékszem, meddig volt otthon (98-ban volt a műtét). A spermaszám határozottan javult, a fájdalom is elmúlt Kép Aztán 99-ben 2x volt kétcsíkos tesztünk Kép

Kriszta/L.

Kép
lujzika

Lujzika Kép
Tüneményes a kisbabócád. Kép Gyönyörű baba! Kép Ilyenkor meghasad a szívem! Kép
Van még kép rólatok?

Kép
Kép
kiscsillag

Borsókás Kép
ő is szabolcsos??? kicsi a világ Kép
értem én, de hát nem gondoltam volna.

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Borsókás! Kép
Monyó információja biztos újabb, mert 3 éve még a Kapy utcában volt a magánrendelője. Én még azt a számot tudtam Kép

Kiscsillag! Kép
Köszönjük szépen Kép Természetesen vannak még képeink, de nyilvános album nincs. De azt azért nem szeretném, hogy meghasadjon a szíved! Kép Inkább gondolj arra, hogy remélhetőleg nemsokára már a Ti képeiteket nézegethetjük !! KépKép

Kriszta/L.

Kép
lujzika

Borsókás,
Krisztián Kovács Istvánnál volt (nem Koko!), majd jön és megírja, neki jó benyomásai voltak ( minden értelemben)

Dógozk, mert kolléganőm decemberben felmondott! Tiszta hülye mindenki, nem lehet észrevenni, hogy január 5-öt írunk?! Nem kell az első pár napban megszakadni a munkában!
FArkasok J

Kép
farkasok

dr Kovács József ( János Kórház), Krisztián szerint nagyon megbízható! Wolvesnek ő csinálta a hereszövetes spermakivételt, és nagyon jól sikerült!
Nviki! írj Borsókásnak! Urad többet tudna mondani róla!

Farkasok J

Kép
farkasok

Borsókás!

Nálunk nem lett műtét, mert az sem segített volna. de akitől hallottam, hogy műtötték, szinte mindenkinek segített a spermaszám növekedésben.

Timi
latimi

Lányok
Nekem elég rossz véleményem van a Papp profrol, előszőr is ha hozzá mész lepasszol, utána mond neked egy kollégáját, aki el küld vérvételre ott, utánna még 1 hónap múlva is várhatod mire fogad.( Baross utcaira gondoltok úgye?!)

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

SziasztokKép

Latimi
Mi dec. 19.-én voltunk a gyámhivatalnál, és 28.-án már jöttek is környezettanulmányra. Persze újra kellett vinnünk a háziorvosi igazolást. De a lényeg: két napja megvan a határozatunk!! Szorosan mögöttetek vagyunk a Gólyahírnél, mi vagyunk a 202.-ek.

Egy kicsit OFF voltam, ugye nem baj?!

Orsi!
Nagyon drukkolok ám neked!Kép
(és egy kicsit irigykedek is...)

Petyaanya

Kép
petyaanya

HUH.
Mennyit irtatok, nem gyozom visszaolvasni, régen jártam erre.
Kiscsillag nekem is van egy blogom, nemrég kezdtem irogatni Kép babás témában. Nekem sokat segitett, hogy leírom a bennem levo dolgokat, elmélkedek magamban, és késobb visszaolvasva esetleg átértékelek dolgokat. Ez jó. Elhatároztam, hogy megpróbálom rekonstruálni az elmúlt év eseményeit is, már amire még emlékszem belolük.
Jövö héttöl szabin (szabi, csúsztatás, és betegszabi) vagyok egyelöre február végéig, aztán majd meglátjuk Kép Kép Kép
Már most ütemeztek nekem márciusra munkát Kép
Sebaj, jön még kutyára villamos, nem igaz?

Zsebi,
Neked volt már long protokollod. A 21. naptól kezdödö szurik eltolják a mensit? Vagy nem is jön a mikulás egyáltalán a stimu elott?

12-én megyek vissza a dokihoz, ha minden rendben odabent, akkor felirja a szurikat és 18-a körül indulhat a szurkálódás Kép Kép Kép

Kitartást mindenkinek!
Mka
Vendég

Kagyló, itt a Szabolcs utcai Papp profról van szó.
A párom is csak jókat tud róla mondani, nekem tetszett az, hogy igyekezett mindent a lehetős legrövidebb úton intézni, nem húzta az időt mindenféle vizsgálattal feleslegesen.

Mka
Vendég

Petyaanya!

A 202 se rossz szám. Én bízom benne, hogy karácsonyra egy babóca lesz a fa alatt nekünk is és nektek is. Akkor egész évben nektek is szurkolok.
Tőlünk nem kérnek semmilyen orvosi papírt. Azt mondták, csak személyit és lakcímkártyát
vigyünk. Nincs szükségük semmi egyébre.

Timi
latimi

Mka
Akkor bocsi, én csak azt ismerem.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Mka!
A Suprefact az kitolhatja a mesnit egy két nappal, nekem egyszer kitolta egyszer nem. Kép Kép Kép

Petyaanya!
Ezek aztán a jó hírek! Kép Nagyon drukkolok, hogy minél előbb eléjretek a végre az útnak. Kép

Seszi!
Neked nem csinálnak genetikai vérvételt, hogyhogy csak a párod megy?

Manyo!
Olyan sokat írtatok már nem tudok visszakeresni hány éves vagy akkor pontosan. Kicsit későn csináltama a táblát már látszik fáradt voltam. Kép

Kiscsillag!
Ezen nem múlhat írok neked kisebb számot a születési évhez. Kép, de javasolnék inkább egy zebrát, szerintem te is inkább ezt választod Kép Kép

Nóri, Unique!
Most negem is elkapott az "irigység" hogy de jó is nektek hogy már a babaruháknál tartotok. Jó is lenne vásárolni ilyeneket, de nekem egyenlőre csak a bámészkodás jutott. Kép

Borsókás!
Mi Dr. Albert dokihoz jártunk a Kiroban is rendel, de a BM Kórházban TB alapon lehet hozzá menni minden szerdán van rendelés 2-től a telefonszámot előkeresem ha érekel. Mi meg voltunk vele elégedve háromnegyed évig jártunk hozzá kigyógyította a gyulladását a páromnak utána próbálta a spermaszámot növelni, de kevés sikerrel és nem húzta az időnket elküldött lombikra. Abban is ajnálott helyet, de mi nem oda mentünk.

Niki!
Hova mentek telelni, nyaralni?
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?