Sziasztok!
Tegnap írtam kisregényt, most látom, hogy eltűnt az éterben...?
Megpróbálom újra!
Viki! Dr.Beni nagggyon jó!
Mangó! Visszakeresem a képeiteket, mihelyt szusszanok egyet, nem írnád meg, kb. hányadik oldal? Még nem volt időm vévigolvasni az egész topikot...
Fogdokinál minden rendben volt tegnap. Megnyugtatott, hogy Andrisnak rendesen nőnek ki majd a fogai, a maradandó fog kitolja a tejfogat és kiesik majd magától. A hátsó rágófogakon barázdazárást csinált, Andris bátran és hősiesen végigcsinálta az egész vizsgálatot.
Egy év múlva kell visszamenni, ha addig nincs gond.
Andi! A részeg Mikulás csúcs!
Köszi a bókot az erőmhöz!
Muszáj...
A borostyánt már Gábornál is használtam, csak vele levettem fürdéskor, így sokszor már éjszaka is lemaradt. Lőrin 7 hetes kora óta a nyakában van, nem vettem még le. A fogzás nem viselte meg - na jó, a szemfogaival mind megszenvedtünk!- , sokszor úgy kibújt a foga, hogy észre sem vettük azonnal. És még szép is, picimnek kifejezetten jól áll.
Talán ezért is lányozzák le, bár ha kékben, szürkében, zöldben, bordóban vagy ezek árnyalataiban és keverékében van, eszembe nem jutna lelányozni... ( Más kérdés, hogy ha lányom lenne, biztos nem fiús szinekbe öltöztetném...)
Pruci! Kösz az együttérzést!
Érzelmileg nem zsarol exem, május óta nem is talizunk, már nem is hivogat - szerencsére-! De tényleg szemét ő is!
Barátnőd vissza tudta szerezni a pénzét, ha nem titok? Az összeg nálumnk is majdnem ennyi, de egyenlőre nekem kilátásom sincs rá...
Fatima! Nehogy bocsit kérj! Szívesen villogok a gyerkőcökkel!
Szépek, okosak, egészségesek, mi kell még?
Olvastam a káoszt, ami volt nálatok, remélem már minden rendben. Kérdezhetek valamit? Csak mert új vagyok, nem tudom, Tarek a babád rendes neve, vagy becenév? Nagyon tetszik a név, de nem jövök rá...
Reni! Ctg-n még találkozhattunk. Olyan ismerős az arcod!
Igen, Lőrit a hosszabb haja miatt is kislánynak nézhetik, de mivel olyan szép színű és hullámos a haja, nincs szívem levágni. A két nagyobb fiúnak egész más az arca, nekik jól áll a rövid haj, de Lőrint el sem tudom képzelni rövid hajjal! Már próbáltam...
Még hagyom neki egy darabig, a lekislányozós öregasszonyok meg szörnyülködhetnek tovább!
Na, remélem mindenkinek írtam, ha lemaradt valami, bocsi!
Futok, megsült a pizzám!
Este még benézek!
Sziasztok!
Noémi