Új privát üzeneted érkezett!

Ja, Nelly, azt akartam még írni, hogy Szonját biztosan nem nézi senki kisfiúnak, mégha semmi rózsaszín sincsen rajta akkor sem. De már újszülöttnek is nagyon kiscsaj volt. :wink:

Kép

Kép
b79andi

Köszi a sok Niki dícséretet!

Maja tündéri!!!! Nagyon szép kislány!!!
Az állás én is várnék még... Ha egyedül feltud állni onnantól szabad állítani. És ha egyedül felül onnantól szabad ültetni. Ne sietted szerintem sem. Niki is akart állni már korán, de doki mondta, hogy ne engedjem, hogy tejesen ránehezedjen a lábára, hanem tartsam meg. Akkor megvan neki is az óhaja. Az meg egyáltalán nem mérvadó, hogy ti a tesóddal 9 hósan mentetek... Én is 7 hósam már álltam, lépegettem, de Niki csak 1 évesen indult el és 9hósan állt fel, ült fel. Nem csak a gerince sérülhet, hanem az izületei, térde stb. Engem pl 5 térdműtétem volt ezért is tartottam be Nikinél ezeket a dolgokat és ezért próbálok mindenkit ledumálni a korai erőltetésről (már ha tudok :-) )
De a te lányod, te dolgod!!! Nem vitázni akarok, csak ez a véleményem!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Dr. Beni hihetetlen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Noémi-akkor elkerültük egymást a korházban :D
Lehet, hogy a hosszú haj miatt nézik kislánynak a kicsifiad (meg a nyaklánc együtt), nem?! Miért nem vágatod le a haját fiúsra?!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Nem tudok mindenkinek reagálni mert apahiányunk van Nikivel és szórakoztatnom kell.... Apa egész héten vidékezett, ma jön haza estére!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Zsófi-mi volt UH-án?!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Sziasztok!

Nagy a csend :roll:.

Maja Juliska
nagyon-nagyon helyes kiscsajszi, egyszerűen zabálnivaló. Őrület,milyen gyorsan fejlődik mozgásilag. A szomszédunkban van egy kislány, Ő 6 hónaposan állt fel, (amikor Marci még csak forgolódott), 8 hósan már kézenfogva lépegetett :shock: ,szóval van ilyen. Nálunk mindenki kicsit lustibb volt mint az átlag :D .

Szonja tüneményesen szép kislány. Olyan édes bájos pofija van. :wink:

néhány mai fotó:

indulunk már??
Kép Kép
"...itt van az ősz, itt van újra..."
Kép
levágattam a hajam.. :roll: 8)
Kép

KépKép
logi

ZSÓFI,MAJD ÍRJ, MI VOLT AZ ULTRAHANGON!!!

KépKép
logi

gyors jelentés: uh este lesz, leghamarabb csak fektetés körül tudok jönni.
apa beteg, 39 fokos láza van. így babysitterrel megyünk uhra- mert be nem vihetem samut, és nem tudom kire hagyni.. :? :? elég szar.
samu ma 6-kor kelt és 1.5 órát aludt du. én meg tegnap kirándulás, és 11 után feküdtem, így ki vagyok, mint a liba. ráadásul szegény csabi is beteg. de az uhról majd beszámolok.
kerekpocak

Zsófi! Az, hogy Mohamed Próféta lánya volt az stimmel, de a többi szerintem BULLSHIT! :) Ilyen jelentésről még nem hallottam amióta élek. :)
Majd gyere és mesélj az UH-ról. Az "uradnak" meg jobbulást!

Nelly! Szonja micsoda nagylány már. Hihetetlen, hogy kint van már két foga! Mit szólt a dokitok + a védőnő? :)

Andi! Nem semmi csajod van! Maja hamarosan beszélni is fog,ha így folytatja. :) :wink: :)

Zsóka! Marci olyan nagyfiú lett. De tényleg!!! És zabálnivaló ahogy pipiskedik az ajtónál! :) És végre rólad is látok közeli fotót! Szerintem mindkét gyerek tiszta te vagy! :)

fatima

Zsóka de király a hajad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tök jól áll!!!!!!!!!!!!! sokkal fiatalosabb és vagányabb mint a hosszú!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nekem most valhogy semmi nem áll jól, se a hajam se semmi... :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsófi! írj majd! :wink:
miért nem tudod bevinni Samut? vagy nem csak uh???? babakocsiban nem ülne addig el??
csak kérdem, nem kötekszem :wink: :wink: :wink: :wink:
Csabinak jobbakat!
jajjjj van vmi mert nekem is a családom tök beteg volt...
szerencsére mi Lizivel tartjuk a frontot. csak nem kiabáltam el :roll:

Marcsi durva amiket írtál... :? nekem már az émelyítő agyonparfümnél annyi, az már mindent elmond....

ígértem egy választ:
szóval készül a buliféleség, pénteken dédiéknél leteszem Lizut, metr nekem dolgom van, meg odajön anyu is meg tesóm.
szal lesz egy ilyen kicsi ünnep
aztán szombaton jönnek a nagyik, nagynénik pasikkal, meg másik dédi meg apa keresztmama... szűk család, ahogy szoktuk ;)
torta: lesz egy kicsi ami marcangolásra lesz szánva
meg csinálok tiramisut magunknak ;)
Lizus meg kap külön tiramisut kávé nélkül :)
ajándék - lövésem sincs, igazából ilyen szempontból hetente szülinapja van, mindig kap vmit.
most is majd benézünk a játékbolzba, hátha akad vmi értelmes dolog... :roll: bár neki uyge még nehéz, mert elég kevés dolog jön szóba, az meg mind meg is van...
de persze kap vmit ;)

bocsi az elütésekért, ma nem megy a gépelés....
lmkata

jajj még egy dolog: SzonjaBaba! 3 hónaposan már 2 fog???????????????????????????
ez igen! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
iylet sem hallottam még :wink: :wink: :wink: :wink:
nagyon helyes kislány vagy! :wink: :wink: :wink:
lmkata

nagyon kicsi a rendelő, nem nagyon férne be. ill. ha ő igen akkor mi ketten a dokival már nehezebben. + nem az a csendben ülök a kocsiban és nézelődöm típus. (hüvelyi uh amúgy hehehe)
kerekpocak

60mm tök egészséges és KISFIÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
kerekpocak

Sziasztok!

Tegnap írtam kisregényt, most látom, hogy eltűnt az éterben...? :cry: :cry: :cry: Megpróbálom újra! :lol:

Viki! Dr.Beni nagggyon jó! :lol: :lol: :lol:

Mangó! Visszakeresem a képeiteket, mihelyt szusszanok egyet, nem írnád meg, kb. hányadik oldal? Még nem volt időm vévigolvasni az egész topikot...

Fogdokinál minden rendben volt tegnap. Megnyugtatott, hogy Andrisnak rendesen nőnek ki majd a fogai, a maradandó fog kitolja a tejfogat és kiesik majd magától. A hátsó rágófogakon barázdazárást csinált, Andris bátran és hősiesen végigcsinálta az egész vizsgálatot. :lol: Egy év múlva kell visszamenni, ha addig nincs gond.

Andi! A részeg Mikulás csúcs! :lol: :lol: :lol:
Köszi a bókot az erőmhöz! :lol: Muszáj...
A borostyánt már Gábornál is használtam, csak vele levettem fürdéskor, így sokszor már éjszaka is lemaradt. Lőrin 7 hetes kora óta a nyakában van, nem vettem még le. A fogzás nem viselte meg - na jó, a szemfogaival mind megszenvedtünk!- , sokszor úgy kibújt a foga, hogy észre sem vettük azonnal. És még szép is, picimnek kifejezetten jól áll. :lol: :lol: :lol: Talán ezért is lányozzák le, bár ha kékben, szürkében, zöldben, bordóban vagy ezek árnyalataiban és keverékében van, eszembe nem jutna lelányozni... ( Más kérdés, hogy ha lányom lenne, biztos nem fiús szinekbe öltöztetném...)

Pruci! Kösz az együttérzést! :oops: Érzelmileg nem zsarol exem, május óta nem is talizunk, már nem is hivogat - szerencsére-! De tényleg szemét ő is! :lol: :lol: :lol: Barátnőd vissza tudta szerezni a pénzét, ha nem titok? Az összeg nálumnk is majdnem ennyi, de egyenlőre nekem kilátásom sincs rá... :cry: :cry: :cry:

Fatima! Nehogy bocsit kérj! Szívesen villogok a gyerkőcökkel! :lol: Szépek, okosak, egészségesek, mi kell még?
Olvastam a káoszt, ami volt nálatok, remélem már minden rendben. Kérdezhetek valamit? Csak mert új vagyok, nem tudom, Tarek a babád rendes neve, vagy becenév? Nagyon tetszik a név, de nem jövök rá... :lol: :lol: :lol: :lol:

Reni! Ctg-n még találkozhattunk. Olyan ismerős az arcod! :lol: Igen, Lőrit a hosszabb haja miatt is kislánynak nézhetik, de mivel olyan szép színű és hullámos a haja, nincs szívem levágni. A két nagyobb fiúnak egész más az arca, nekik jól áll a rövid haj, de Lőrint el sem tudom képzelni rövid hajjal! Már próbáltam... :lol: Még hagyom neki egy darabig, a lekislányozós öregasszonyok meg szörnyülködhetnek tovább! :wink: :lol: :wink:

Na, remélem mindenkinek írtam, ha lemaradt valami, bocsi!
Futok, megsült a pizzám!
Este még benézek!

Sziasztok!

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Zsófi! Gratulálok!!! :lol: :lol: :lol:

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Sziasztok!

Most csak röviden, este megpróbálok jönni, de eléggé szenvedünk. (alsó szemfogak)

Zsófi - Hatalmas a gratula a kisöcsihez!!! Ez nekem mindíg olyan hihetetlen, hogy ilyen korán meg tudják mondani a nemét. Én még a műtőasztalon sem tudtam :lol:

Sok puszi mindenkinek!!!!

Panni

Kép Kép
panni_30

öhm a doki szerint 99%. elég egyértelmű volt. a fiatalember meg igen segítőkész. ( a nevén most elgondolkodunk megint)
kerekpocak

Zsófi: GRATULA a második kis kukishoz!!!!!! :lol: Tök jó hogy már most tudod.

Turi:
- okt. 28-án lesz kismama babaruhabörzre, én nem volta de sokan ajánlották, olcsón lehet vásárolni és nagy a választék
- a neten ma rendeltem először és már átutaltam a pénzt. Nagyon jó oldalt találtam, ha megérkezik rendben a ruha megadom a linket, addig nem merem ajánlani.
- ahol én szoktam Tátra u. és Radnóti u. sarka: Pöttöm Panna (XIII.ker - Nagyim ott lakik és ha megyünk hozzá egyben túrok is

Fatima: azért nem megyek sétálni délelőtt mert akkor tudom egész nap a kiságyába letenni aludni Benit hosszabb időre (30-40 perc max), amúgy csak a babakocsiban aludna és nem akarom hogy azt szokja meg. De hamarosan úgyis vége a fejésnek és akkor ti is tudtok délután is sétálni! :lol:

Nelly: nagyon szép kislány Szonja!!!! Annyira gyönyörű és édi a képen amin együtt vagytok. Nekem annyira fura hogy már van két foga, amikor Beni dupla annyi idős és még nyoma sincsen.

Zsóka: Én nem láttalak még, tehát hosszú hajjal sem, de ez a rövid nagyon jól áll. :lol: Marcinak már mehetnékje volt? Nagyon ebben a mellényes szerkóban és persze tök helyes mint mindig.

Kép
viky30

Viki! Jó a börze, én is ajánlom! Én évek óta börzézek, idén először eladóként is ott leszek! :lol: Ki lehet fogni nagyon jó minőségű és olcsó ruhákat.
És amiből még jól feltankolhatsz, az a pelus!!! A három legnagyobb gyártó is kint van ilyenkor és a bolti árnál jóval olcsóbban adja a pelust, popsitörlőt. Én fél évre be szoktam tankolni belőlük!
Ha még turi, ismered a most nyíló és gyorsan terjeszkedő angol turikat? Na oda érdemes benézni! Én már nagyon sok még eredeti angol cimkés gyerekruhát vettem az itthoni árak töredékéért, a minőségükről nem is szólva... Egy próbát megérne! :lol: :lol: :lol:

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Andi: köszönjük szépen a bókokat, mi sem tudunk betelni vele. Kint van két fogacska, és szerintem jön valahol a következő, de még nem látszik, viszont nagyon folyik megint a nyála, és mindent tömköd a szájába. A mi doki nénik még csak fel sem ír semmit, csak magyaráz. Még nem múlt el teljesen a szörcsi, így szerintem a következő állomás a gégészet lesz.
Ja, és képzeld szinte mindig megkérdezik, hogy kisfiú-e vagy ksilány?! :roll:

Fatima: képzeld a dokinőnk, és a védőnő szó szerint kiröhögtek, amikor kérdeztem először, hogy lehet-e hogy a foga jön, vagy csak a fog helyét látom, ahol ki fog bújni. Aztán következő héten már kint volt a csücske, és akkor nem hagytam magam, hanem mondtam hogy nézzék meg!

Zsófi: Nagyon gratulálok a 2. kisfiúhoz!!! Hihetetlen, hogy már ilyen korán megmutatta magát!

Viky: köszönjük szépen neked is, ne aggódj ha elindulnak a fogak, nincs megállás.

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Nelly! Gyönyörű szép kislány Szonja. El se tudom képzelni, h kisfiúnak nézik, annyira kislányos...

Zsóka! Nagyon szépek vagytok Marcival! Tényleg szuper a hajad!

Noémi! Nem titok, nem tudta visszaszerezni a pénzét, mivel sajnos semmivel sem tudja bizonyítani, h ellopta tőle. Náluk az a rossz, h valószínűleg azért kellett neki a barátnőm, h kifizesse az adósságait, s amikor ez megtörtént, összeszedett egy nőt és amiatt otthagyta a családját. Most megint azt htte van pénz, m barátnőm felvett egy csomó hitelt, h építsen egy házat és vegyen egy autót. Persze a srác jelentkezett, s minden szép és jó volt addig amíg ki nem derült, h ez mind hitelből van és alig bírja szerencsétlen fizetni... És kezdődött az egész előről: megcsalás, család ott hagyása... Ilyen pasiktól jobb minél előbb megszabadulni!!!

Teri

KépKépKép
pruci

Zsófi! Hatalmas gratula a kis öcsihez!

Teri

KépKépKép
pruci

Pruci! Köszi! Rendes vagy!
Nálunk van papír, hogy kifizettem helyette magánvagyonból a tartozását. Csak most hiába perelem be, nincs semmi tulajdona, amire rá lehetne terhelni, így jelenleg nem behajtható... Ügyvédem szerint sem tudunk mit tenni...
Barátnődnél vannak gyerekek?

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Noémi! De legalább neked volt annyi eszed h írtatok róla papírt!!! Egy "kis" lány van, 7 éves, és a barátnőmnél van. Csak hát azt nem veszi észre apuka, h szerencsétlen gyereket készíti ki: most kezdte az iskolát, amig rendben voltak addig szépen fejlődött, most megint elkezdpődtek a balhék, szegényke rögtön lemaradt mindenből... De vele is olyat csinált meg tavaly az apuka, h a csomagtartóban utaztatta a gyereket, h megmutassa az éppen aktuális barátnőnek, h ő milyen jó fej... Én biztos megtéptem volna.

Teri

KépKépKép
pruci

Pruci! Ez komoly??? És az éppen aktuális barátnő ezt jópofának tartotta??? Hát én biztos elküldtem volna melegebb éghajlatra! Micsoda pasik vannak...
Szegény kislány!!!

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Igen, ezen jót röhögtek mind a ketten. Az volt a rossz, h semmit sem tud az ilyen ellen tenni, m bármit megcsinálhat apuka. KÁr h rendőrrel nem találkoztak. Az ügyvéd írt egy felszólító levelet h hagyja abba az ilyen viselkedést, m feljelentik, s csak röhögött rajta egyet. Sajnos vannak ilyen rohadék szemétládák is a világon. Ha ezt valaki más meséli, nem hiszem el, mert ilyen aljasságot nem néznék ki senkiből.

Teri

KépKépKép
pruci

Ja, és a kislány megint úgy hajlandó elmenni vele szombatonként, h előtte fél óra könyörgés, h menjen el, és a gyerek annyit mond az apjának, h "csak akkor megyek el veled, ha nem bántod többet az anyukámat"!

Teri

KépKépKép
pruci

Pruci! Ez döbbenet! Nem lehet eltiltani a kislányt az ilyen "apától"? Vagy feljelenteni?
Nehogy már a törvény az ilyen állatokat védje!

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Teri: most jutott eszembe. basszus, hát azért szörcsög szonja mert jön a foga!!!!!!!!!!!
ez ilyenkor teljesen normális! kísérő jelenség!!!!
kerekpocak

Pruci! Ez döbbenet! Nem lehet eltiltani a kislányt az ilyen "apától"? Vagy feljelenteni?
Nehogy már a törvény az ilyen állatokat védje!

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Sajnos nem lehet, m nem tudják rábizonyítani... A gyerek szava meg semmit sem ér.

Teri

KépKépKép
pruci

Pruci! Ilyenkor mindig elcsodálkozom, hogy mennyire ki vannak szolgáltatva az anyukák gyerekkel együtt egy pasi kényének- kedvének... Azt gondolná az ember, hogy a becsület, tisztesség, felelősség fontos dolgok... Úgy tűnik, ebben a mai világban nem mindenkinek fontosak ezek. Főként a családot tönkretevő apáknak. Szegény gyerek hogy nő fel?
Amíg nem kerültem bele én is ebbe a helyzetbe, el sem tudtam képzelni, hogy tényleg van olyan apa, akinek nem fontos a gyereke, mostanában viszont sok szörnyű sztorit hallok ezzel kapcsolatban. És a gyerekek, mint a bosszúállás eszköze szerepelnek a történetben. Egyszerűen szörnyű...

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Teri olvastad amit neked írtam??
kerekpocak

Szia Zsófi!

Bocs, hogy kisajátítjuk az oldalt! :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops:

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Hát ez az, de azért remélem te nem jársz majd így! Sőt biztos vagyok benne!!! Az a rossz, h csak a gyerekkel b...ik ki, m vele zsarolja az anyát, ragaszkodik a gyerekhez, viszi minden szombaton mindenfelé. Itt várható volt, h valami nagy gebasz lesz, mert már akkor is elég agresszív és bunkó volt, amikor megismerkedtek. Az italt sem vetette meg. Ráadásul minden barátnőjével azért lett vége, mert szeretett külön utakon tartós kapcsolatot létrehozni... És ezt ugye senki nem tűri el. Náluk az volt a baj, h jött a gyerek és emiatt házasodtak össze. Jó fej vagyok, nálam is ez volt a szitu :oops: Remélem én se fogok hasonló cipőben járni. Bár az én férjem legalább nem iszik...

Teri

KépKépKép
pruci

Igen Zsófi, olvastam! De azt szerintem Nellynek írtad! Bár mi is szörcsögünk, tömünk mindent a szánkba, de a védőnő szerint éne is álmodjak még fogakról. Ami kis fehér pöttyöket látok az ínyén, az csak a fogcsíra...

Teri

KépKépKép
pruci

éne is= én ne is

Teri

KépKépKép
pruci

De a jó tanács mindig jól jön! Főleg nekem! Amilyen béna vagyok! :oops: :oops: :oops:

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!
Csomagtartós sztori rémes!!!! :(
Nem is kommentálom, inkább mutatok két képet.

1. Most hogy jövök ki?
Kép

2. Baromira unom már itt a földön, a hülye játékaimat is unooooom máááááá!!!!!!!! Segíts mááááááá Anya, nem látod hogy uuuuuuunoooooook mindent és nyűűűgös vagyok és adjááááál cicit is!!! Gyereeeee mááááááá!!! ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Kép

Igértem a mindig mosolygós Beniről hisztiset is. Most sikerült lefényképezni. Eddig egy sem volt, mert ugye ilyenkor inkább a megnyugtatásra koncentrálok, de muszáj volt ezt is megörökíteni az utókornak.... Hát ilyen kis csúúúúnya őkelme ha ordít....

Kép
viky30

Pruci!
Én már ott tartok, hogy a törvényileg előírt minimumot is megpróbálom lecsökkentetni! Nem mintha érdekelnék a gyerekek exemet, de tartok tőle, hogy csak azért, hogy nekem fájdalmat okozzon, elvinné őket. Na ezt nem hagyom annyiban. Nincs az a hatóság, aki kötelezhet arra, hogy újra felzaklattassam a gyerekeket, mikor végre megnyugodtak.
Egyszer valaki elmondhatná mi a jó a piában. Értelmes magyarázatot még nem hallottam...
Írhatok privit?

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Viki! Nem is csúnya Beni ha ordít! Tök cuki így is! HOgy került az ágy alá?

Teri

KépKépKép
pruci

Persze h írhatsz privit!

Teri

KépKépKép
pruci

Viki! Nem is csúnya dr. Beni! :lol: :lol: :lol:
Nagyon aranyos az ágy alatt!!! Nevetnem kellett, ahogy megláttam! :lol: :lol: :lol:

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Zsófi: az én lányom Szonja! Igazad lehet, erre már én is gondoltam, de a dokinak eszébe sem jutott, pedig látta a 2 kis fogacskát! Most jobban szörcsög, elég sok váladék jön az orrából, kb. 1 hete, szerintem ez most megfázás, vagy lehet ez a mennyiség is a fog miatt???
Akkor eddig lehet hogy feleslegesen kínoztuk szegényt a porszívózással? Jaj, ne!!! :cry:

Nelly

Kép
breeki

Jó éjt mindenkinek! Sziasztok!

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

jaj bocsesz. nellynek akartam. tök hülye vagyok.
kerekpocak

DRÁGA ZSIGU BARÁTOM!

NAGYON BOLDOG 4. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED!
LEGYÉL NAGYON BOLDOG! MINDEN VÁGYAD TELJESÜLJÖN!

SOK-SOK PUSZI

BENDEMACKO, ANYA ÉS APA

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

Zsófi! gratulálok a pici fiúcskához!!!
:) :) :) :) :)

majd még jövök reagálni Majára, Benire és a többire!

puszi
mangó

Zsóka! Szerintem is király lett a hajad! :) :) :)

Kata! Milyen jó is már így készülődni Lizu első szülinapjára! :) Biztosan minden nagyon jó lesz és jót mulattok majd.Ja! És a legszebb ajándéka Liszuinak az, hogy ti vagytok a családja! Másra jobban úgysincsen szükjsége. :)

Zsófi! GRATULA!!!! Csak nem csatlakozol Edusékhoz, Szilviékhez és SNikiékhez??? :)

Noémi! Naná, hogy büszkélkedhetsz a gyönyörű fiaiddal. Igen jól sikerültek annak ellenére, hogy az apjuk egy ilyen alak. (Már bocsi... :oops: )
Tarek neve az igazi neve. Ez egy arab név. Én is és a férjem is félig arabok vagyunk, így egyértelmű volt, hogy a fiunk is arab nevet kap. Jelentése: akitör, zúz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Panni! Szegénykéim!!! :( Meddig gyötörnek még benneteket azok a fránya fogak??? :(

Viki! "Sajnos" nálunk sem alszik Tarek napközben a kiságyában. Ki van szoktatva a nappaliba a kanapéra. Tutira megszívom majd később, mert lassan már nem aludhat ott, ha elkezd mozogni. Azért alakult így, mert csak ott volt hajlandó lenni míg én fejtem/fejek. Ha vége a fejésnek, akkor megpróbálom visszaszoktatni a kiságyába. :) :? :) És akkor talán mi is mehetünk majd délután sétálni, bár ha beáll a tél, akkor kb 4 után már nem lehet sehová sem menni. Legalábbis csak apával. Sötétben nem szívesen bolyongok egyedül Tarekkel a kis utcákban. :(

Nelly! Nem semmi orovosotok van! És mit szóltak a nagy okosok, amikor látták, hogy az tényleg 2 kicsi fogacska??? :)

fatima

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?