Sziasztok csajok !!!
Hú, ma nagyon termékenyek voltatok
Először is, Unique, ez szuper hír a törvényről
Engem nagyon megnyugtattál
Pont nemrég beszéltem a barátnőmmel aki Németországban él, most 16 hónapos a lánya, 2 hónapja dolgozik félidőben és őt is ki akarták rúgni, de ott is ilyen törvény van. Én úgy tudtam hogy onnantól hogy visszamegy az ember dolgozni, 1 hónap védettség után kirúghatják... ennek most tényleg nagyon örülök
Babamérleg kölcsönzést sajna én csak a környékünkön tudok, a Pozsonyi uton a Szt István parknál van egy kis bolt, ahol mindenfélét lehet kölcsönözni....
Norka,
Nagyon megtisztelőnek tartom hogy engem is bevettél a sikerhez vezető utad stációiba
Jó érzés hogy így gondolod
Az ismét jó hír, hogy csak április végéig kell dolgoznod, látod, a végén úgyis a legtöbb dolog magától megoldódik
Andorkának nagyon sok-sok gyógyító puszit küldök, Larának pedig kitartást az ápoláshoz
Monyo,Kiscsillag
Én is Kováts doktornőhöz jártam, igaz a lombik lényegi részét Kovács doktor ejtette meg, mivel a doktornő szabin volt, de én is csak jót tudok róla mondani. Nem kell harapófogóval húzni belőle, csak nem annyira közvetlen mint Krizsa doki, de nagyon kedves, biztat, mindig mosolyog, nem ilyesztget és nem is biztat feleslegesen
Szerintem nem kerültök rossz kezekbe. Nem tudom hogy át lehet-e kérni magad máshoz ha nem szimpi a doktornő, de gondolom megoldható.
HIV vizsgálatot nekem a nyáron ingyen csináltak a Kaáliban, miután én is visszamentem, hogy az SZTK-ból elzavartak...pont találtak egy helyet, ahova a vért elküldhetik, és tényleg nem kell érte fizetni...legalábbis júliusban nekem nem kellett !!!
Reno,
Én holnap reggel megyek a cukros vérvételre, brrr.....
Kiscsillag,
Én sem támogatom a táblázat blogodban való szerepeltetését ha lehet kérni. Ez ugyan itt nyilvános, de erre a fórumra nyilván csak olyan látogat (többnyire) akit ez a téma érdekel, egy blogra viszont tényleg bárki odatévedhet, hiszem gondolom nem erről a témáról nyitottad, hanem a te mindennapjaidról szól....meséld el, ha valakit érdekel itt megnézheti.
Fanni,
Mensihozó sugarakat küldöm++++++++++++++++++++, hogy mielőbb nekivághassatok a következőnek.
A kerót birtokló önkormányzatra pedig majd jól ráküldöm a gonosz manókat, hogy mostmár azonnal kártalanítsanak/fizessenek nektek
Kriszta
25+4