Regi,
Te hogy vagy? Mennyi szuri kell még? Hogy álltok?
köszönöm az infót! Ami felfúj olyat nem szabad már most sem enni? Vagy azt majd csak később, ha esetleg terhes leszek?
Én nem mertem most ilyen babot, lencsét, borsót, mert eléggé fel voltam fújódva tegnap is meg még ma is úgy érzem, bár nem tudom mitől....
Telefonálni majd 14-15 óra között kell, már alig várom, nagyon kíváncsi vagyok, remélem nagyon sokat meg tudtak termékenyíteni!
Az utrótól mindenkinek van valamennyi folyása? Vagy csak az utró felesleges része jön ki, amit Mmzsó írt?
És ennek barna színűnek kell lenni?
Mert nem olyan mintha barnáznék, szerintem attól lehet, vagy még nem szokta meg a szervezetem.
Volt aki még e mellett kente a progeszteron krémet? Én most már a harmadik ciklusban használom, remélem az is segít.
Ja és az aspirin protectet nem kérdeztem meg a dokitól, most úgy döntöttünk a férjemmel, mást nem viszünk a dolgogba, most a krémben is bízunk nagyon, mert nagyon sok jót hallottam róla, na meg az endora is jó hatással van, ami még nekem ugye nagyon fontos lenne, hogy ne térjen vissza!
Ez a fekvéses dolog nem tudom hogy lesz, de már most tele van vele a tudatom....
Nem is akarom majd túlzába vinni a beültetés után sem, de azért az első 3 napban mindenképp pihenni, feküdni akarok ezt már eldöntöttem. Úgy hallottam az endosoknak eleve nehezebben tapad meg.