Hettuli,
úgy van, ahogy Betti írja.
A szocpolt meg fogják adóztatni, egyébként önerőnek számít, ne ámítsanak a bankok (van, amelyik állítja, hogy nem önerő).
Hitelnek minősül, tehát ha nem teljesül a szerződésben megírt gyerekszám (fú, de pocsék lett így leírva), akkor vissza kell fizetni kamatostul. Ha minden oké, akkor vissza nem térítendő.
A 30 % önerőbe tehát ez is beleszámít.
Az épület nagysága lényeges, abba is beleköthetnek, hogy ha két gyereket akarsz, akkor 2 külön szoba kell nekik, mert nem fogadják el, hogy te egy szobában szeretnéd őket elhelyezni.
A belső szabályzat nagyon lényeges, és bizony jó nagy eltérések lehetnek bankonként.
Tüncike,
ja... most már értem. Neked szimpi volt Cs.? velem úgy bánt mindig, mint egy furcsa bogárral, amin jobb túlesni. 1 perc alatt elintézte a 12. heti uh-ot is.
Haslikám,
ez a macska! Svájcban egyébként is nagyok a cicák, nemtommiért.
Amikor ott laktam, akkor a vendéglátók macskáját egy kosárban kellett a 2. emeletre felhúznom a konyhaablakból. Ó, mondtam, mi sem könnyebb ennél! De aztán jött a MACSKA, akkora volt, mint egy szopós bornyú, és kg-ra is...
Megizmosodtam azon a nyáron, mert k..va sokat kellett leeresztenem és felhúzgálnom.