Új privát üzeneted érkezett!

38%-ot, meg 11% tb-t akarnak rárakni az üdülési csekkre, meg a kajajegyre.
Akkor inkább tartsátok meg bameg!

Betti
Kép
betti0412

Á, nem nézek híreket, mert ellepi a köd a fejem....
Inkább főzök, amíg van mit.

Betti
Kép
betti0412

Betti nagyon örülök, hogy elkezdődik az izgi a lakással! :wink:

Melcsike, csak sikerül most már beállítani.A kollegámnak is emelték 4-re, Te most mennyit szedsz?

Boboka, Betti, beleolvastam a másikba, jól láttam:Kilemcedik baba????? :shock:
tünci28

Aha:) jól láttad:)
Vendég

Hihetetlen!Micsoda esték lehetnek náluk!És mekkora lehet az ebédlőasztal!!! :lol:

Kérdeztem az előző lapon, hogy mikor mentek dokihoz legközelebb?
Betti mondta hogy védőbe nem megy még.Te mész Boboka?Van már új védőnő?

voltunk kinnt estefelé a temetőben, nem enyhül a hideg, pedig úgy szeretnék már több időt tölteni ott.

Ma amúgy olyan szépen elrendeztem itthon mindent, hogy holnap csak főznöm kell, emg az egyenruhám kimosni és amúgy egésznap pihizek.olvasok(megint köszi a könyveket mindenkinek, bár Betti még adós! :wink: ) meg filmeket nézek egész nap.Meg edzek egyet.

Betti milyen volt a torna?

KépKépKép
tünci28

Igen, az izgi az, hogy most olvasom a szerződéseket és mellékleteit....holnap viszem a saját ügyvédemhez ellenőrzésre, ettől fog el az ideg inkább...

Betti
Kép
betti0412

Március 11-én megyek legközelebb a dokihoz.

Holnap megyek vérvételre, annak kb. egy hét és megvan az eredménye, utána hívom a védőnőt.
Nagyon sokan írták, hogy úgyis az a csaj lesz megint aki tavaly volt, úgyhogy szerintem újat nem kapok :cry:
Vendég

Tünci, nagyon ügyes voltál, hogy ilyen jól haladtál ma a takarítással:)

Ja, és holnap megyek még háziorvoshoz is...
Vendég

Boboka milyen ügyes vagy!
Én még csak egyszer voltam nőgyógyinál....háziorvoshoz még mennem sem kell. Védőnő meg még fényévekre.

Tünci!
Jó volt a torna, egy 3 napos edzéstervet csinált, van benne emelkedő sétálás, gépeken gyakorlat, meg egy kis elipszis is. Pici súlyokkal, 4szer 12 ismétléssel.
A mai napit megcsináltam, aztán majd a többit, ha ráérek, lényeg, hogy 3szor menjek egy héten.

Betti
Kép
betti0412

Mindjárt vége is nektek az első trimeszternek,pedig még tegnap volt ,hogy kiderült!Hogy megy az idő!Tényleg ilyenkor mindig rácsodálkozom,már fél éve hogy "megismerkedtünk".

Érdekes hogy milyen sokaknak van hányinger,Titeket mwg elkerül a rókakoma.Azért ez kedves tőle! :lol:
tünci28

Betti, az mit jelent, hogy kis elipszis? Mennyi időt javasolt?

Én is gondolkozok azon, hogy elkezdek dvd-kre tornázni. Persze csak lightosan.

A házidoki a táppénzes papír miatt kell.
De hál Istennek időpontra megyek, remélem nem kapom el az influenzát senkitől a váróban
:roll:

Rókakoma szerencsére elkerült. Még pár hete nagyon vártam, hogy jöjjön, de múlt héten eszméletlen émelygés szerűség tört rám reggeli közben akkor hálát adtam az égnek, hogy még sincsenek ilyen jellegű tünetek.
Vendég

kétszer tette be a hsz-t a babanet :twisted:
Vendég

15 perc van leírva, rám van bízva a fokozat, de azt mondta, az idő lehet több iss nekem, ahogy érzem.
3 hét múlva rámnéz.

Betti
Kép
betti0412

Lassan megyek aludni, nagyon eltűnt mindenki 8)

Jóccakát nektek
Vendég

Jo èjt mindenkinek! :wink:
Vendég

Jó estét/éj lányok!

Én, az éjjeli bagoly még mindig fenn vagyok. :lol:

Betti, Léda bejelöltelek benneteket az iwiw-en. :)

Hasli, téged nem találtalak. :(

Melcsike, megnéztem a gyönyörű táncoslábú lánykád, igazán büszke lehetsz rá. :D

Betti, nekem sem volt semmi tünetem egyik fiókámmal sem. Manóval 5-6 hetes voltam, mikor megtudtuk, hogy beköltözött a pocakba, és tiszta ideg voltam mindig, hogy semmi tünet, semmi hízás. Illetve annyi volt, hogy mindig álmos voltam. De ahogy olvasom ez nálad is megvan. :wink: Aztán a 14-16-dik héten megindult szépen növögetni a pocim, és akkorra lett, hogy két babó is kényelmesen elfért volna. :? Kokóval pedig a 16-dik héten 4 kg-mal kevesebb voltam, mint a terhesség előtt. :roll: Szóval semmi gond, attól, hogy nem vagy rosszul még minden OK. :D

Mostmár én is lefekszem. Elég gázos 2 éjszaka van mögöttem, talán most tudok kicsit aludni.

Jó éjt, mindenkinek.

goodfairy

jó reggelt!

A kutyák koncertet tartottak kora reggel...

olyan izomlázam van, hogy alig tudtam kimászni az ágyból.Tegnap 20 kilométerre emeltem az adagom.áúúúú.De jó volt.Na, majd ma ráteszek egy lapáttal, csak javul,nem? :wink:

Jótündér!
Mi a gond, mért alszol rosszul?Gyerkőcök betegek?
Nézegetem a vonalzód és számolgatok.Kokó hány hétre született?(bocs, ha már írtad).Tudtam, hogy kevés idő telt el az első császárod után, de most nézem csak, hogy milyen kevés.Olyan jó nektek, hogy ilyen ügyik voltatok és nem lett semmi baj!

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!
Ma 8.-tól ülésem volt és még nem elég, hogy 6.30-kor indultam be, még szívóztak is velem az ülésen. Mérges.

De lassan rohanok vissza, mert fél 2.-kor meg szegeden van ülés.... :roll: de utánna legalább már nem kell visszajönni.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Gyors bekukk.

Voltam reggel vérvételen. Azon kívül, hogy nagyon rosszak a vénáim :? nagyon kellemes meglepetés volt, senki nem volt előttem, magánrendelőben vette le egy nagyon aranyos nőci, nagyon gyorsan végeztem. Hát ilyen is lehet.

Összehasonlíthatatlan a tavalyi I kórházas környezettel, ahol tömegárunak nézik a kismamát, a nővérke kapkod, és ha már 10. jére sem találja el a vénádat akkor jól szét durrantja, mert neki ugye mindegy,neki sietnie kell...

Na mindegy, a régi dolgokon már kár rágódni.

Elvileg már mehetnék a védőnőhöz, mert ráírta a dokis igazolásra a nővérke, hogy a vért levették...
Vendég

Sziasztok! :wink:

Reggel voltunk orvosnàl eredmènyekèrt...-fèrjem 1 hete nem èrzi a jobb oldali arcàt,a szemèt is le kell ragasztani estère ,mert nem zàrodik rendesen! :( Kiesett 1 fö idegszàl...
Azt mondta a doki ,hogy napok,hetek,de honapok is lehetnek mig vissza àll a "rend" ès ,hogy 85%-ban meggyogyulnak a pàciensek.Ennek ellenère elegem van most...,a szo szoros èrtelmèben egèszsègmàniàs stb.... ,de agyon hajtja magàt.Igaz a fönökèèk is zavarjàk pihenni ,mert nagyon szeretik,de nem megy! :(
Mit csinàljak vele nem tudom!? :roll:

Amugy napfènyre rendelèseket felveszek! :wink: Az süt most rendesen!
Egy madàr meg hajnal ota nyomja kemènyen itt a notàt,lassan màr elèg lessz belöle is! :D
Vendég

Hasli, nagyon sajnálom a férjedet.
Fizess be magatoknak valami szép nyugis helyre minimum egy hétre. Ott kénytelen lesz kikapcsolni :wink:

Itt is sütöget a nap, de hideeeeeg van :?

Na húztam a házidokihoz, utána jövök
Vendég

Hasli és ez csak úgy minden jel nélkül?
A stressztől?
Milyen munkát csinál a férjed?
Egy munkamániásnak hiába mondaná az ember, hogy pihenjen, ugye? :wink:

Boboka,de jó, hogy ezen is túlvagy és nem volt rossz!
Majd mesélj mi volt a házidokinál!

Betti, a turbólány! :D
tünci28

Igen, a stresszre tippelek èn is!Nem volt semmi elöjele! :?
Èpp keresem a szoba jövö lehetösègeket.Idèn ,csak màrciusrol lehet szo,mert utànna nekem suli meg millio màs is,meg neki is sok a terminje.

Valakinek ,ha van valami tapasztalata esetleg teneriffèvel?Teneriffère ,màr règ vàgyunk ès most kb felèbe kerül ,mint tavaly a gazdasàgi csöd miatt.Jo lenne kihasznàlni most ,nyàron meg ugy is nagyon dràga.... :-( Na majd kiderül!Monjuk ezek az àrak mèg akkor sem szimpik! :evil:

Tünci neked ment a privi foglalkozàssal kapcs! :wink:

Boboka nekem is mesèlj majd! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Betti,
agyonhajtod magad. Lazítanod kellene! Miért vagy ilyen szigorú magatokhoz?! :roll:

Haslikám,
itt egy idegenforgalmi emberke a kérdéseidre vár... :wink:
Férjedet nagyon sajnálom, lásd fentebb, amit Bettinek írtam...

Tünci,
te aztán ügyes vagy!
Én jó, ha egy kicsit tornázni tudok a családi dolgok mellett... :?

Boboka,
örülök, hogy minden oké. Így is lehet, igaz? Mintha nem is magyarhonban lennénk...

Anita,
jó pihenést neked! Mitől voltak rosszak az éjszakáid?

Melcsike,
remélem, jól vagy(tok).

Lányok,
vettem PG/53-as mikroszkópot, most lesem, hogy mikor lesz pém. Egy kicsit aggaszt ez az utolsó ciklusom...

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly, én nem tudtam használni mikroszkópot. :?
Remélem Te nagyobb sikerrel jársz!
tünci28

Sziasztok!

Tünci! Szerencsére nem betegek, csak nem alvósak most valamiért. :shock: :( Hétfőn éjjel mindkettő velünk aludt, kedden és tegnap csak Manó. Nem tudom mi van velük, felébrednek és nem tudom visszaaltatni őket. Lehet, hogy a hidegfront miatt, bár Kokónak szerintem jönnek a szemfogai. 13 hónap 3 hét van a két fiókám között. Manó 37+2, Kokó 37+1-re született, de Kokóval a 34-dik héttől a klinikán voltam, mert folyt a magzatvíz, meg a CTG szerint fájásaim is voltak, állítólag olyanok, hogy azzal simán meg lehet szülni. Na én ebből semmit nem éreztem, de azért nem engedtek haza. Ügyesek voltunk? Pedig az én hülyeségem, hogy bekerültünk hamarabb a klinikára és nagyon sírtam mikor kiderült, hogy szülésig nem engednek haza. :cry:

Lyly! Nem tudom, mi a gond, azon kívül amit Tüncinek is írtam marhára fáj a forgóm, már több mint egy hete, és sehogy sem jó. :(

Hasli! Sajnálom a férjed, azért bízom benne, hogy egy kis pihenés tényleg jót tesz, és gyorsan helyrejön.

goodfairy

Boboka! Miért csak akkor mehetsz védőnőhöz, ha a vért levették? Nekem egy szem papírom volt a dokinőmtől, hogy kismama vagyok, és mehettem vele a védőnőhöz. Vagy lehet, hogy ez is, mint annyi minden, az ország különböző részein máshogy van?

goodfairy

Alig birok olvasni :cry: sirok :cry: ......Nem egyszerü 1kg hagyma felapritàsa utàn!!! :D :lol:

Lyly!Tenerife ügyben mit tudsz?Pillanatnyi cèlpont,vagy Mallorca ahol màr voltunk igaz ,de csak 4 napot ès az nagyon kevès volt.Mondjuk az sokkal dràgabb. :?

Örület ,hogy otthon ,ha terhes vagy akkor mindenfelè kell szaladgàlni!Legalàbb terhessègnèl kivètelt tehetnènek! :roll:
Itt minden 1 helyen van az orvosnàl...Persze tudom ez màs...

Anita!

Konkrètan hol ès milyen a fàjdalom?
Vendég

Na, elszállt, újra kezdem:
Teneriffe jobb. Az általam ajánlott hotelek nyugaton vannak, szép tengerpart, hirtelen-magas hegyekkel körülvéve. Márciusban kb. 17-18 fokos tengerrel.
Hotelek:
Bahija Principe Costa Adeje
RIU Arecas
RIU Palace Tenerife
H10 Conquistador (na, ennek szuper a wellnes-részlege)
H10 Las Palmeras (ez a vállalkozó szelleműeknek jó)
Jardin Caleta (ez aparthotel)
Szerintem ezek közül biztos találsz olyat, ami nektek is tetszik. Én mindenesetre ezeket ajánlom (főleg a Conquistadort). :wink:

Anita,
jajj... az nagyon rossz, ismerős... Lehet, hogy az ággyal van baj?

Tüncike,
én sem hallottam róla sok jót, de olyan vegyeset igen...

Kép

Kép

Kép
lyly

Jótündér, nem igazán tudom a vérvételes-védőnős dolgot. Most így mondták.
Lackónál már azt hiszem levették addigra a vért mire mentem a védőnőhöz, csak még nem volt eredmény mikor mentem hozzá. Akkor senki nem mondta, hogy az is kellene a kiskönyvhöz...

Lyly, mikroszkóp ügyben nem tudok okosat mondani :cry:

Nem akarsz dokihoz elmenni?

Betti, mit mondott a saját ügyvéded a szerződésre?
Vendég

Nálunk is úgy van, hogy a nődoki papírjával már lehet menni a védőnénihez és ő küld utána mindenfélére. Hasli, mekkora mázlista leszel majd... Sajnálom a férjed, tessék leütni. És ha észheztér úra és újra, amíg meg nem ígéri, hogy magától pihen. Na meg jelölj iwiw-en, mert dől a Túró Rudi projekt! Ja meg kinéztem neked egy csini fekete macsekot, csak még nem tudom kandúr-e.

Goodfairy! Nekem is a forgóm kezdett fájni és jó kis influenza lett belőle. Egyik napról a másikra minden izületem fájni kezdett, még a bőröm is. De szerencsére már csak az orrfolyás maradt. Jó kis vörös duda lett belőle. Na meg a fiúk nem kapták el úgy tűnik. Csak én vagyok ilyen göthös...

Tényleg Hasli, mi a légúti betegségek lelki kiváltója??? Te most belemerültél az ilyenekbe. Mert én már nem tudom honnan szedem ezt folyton össze kb 3-4 hónapja.

Lyly te mondtad, hogy profi vagy lakáshitelben és szocpolban is??? Mert akkor szakértő kerestetik!! Elsősorban a szocpol érdekel... Jöhetnek az infók az emilemre!
hettuli

Szocpolt mi is veszünk fel, kinyomtattam a kormány rendeletet hozzá, az az alap.
Hitelnek minősül, csak nem fizeted a kamatot rá.
Vigyázni kell a szobákra, 12 nm2.-et egy szoba, de ha a nappali, konyha egyben megvan bizonyos méret, azt is elfogadják, attól függően, mennyien akarunk költözni, + van egy lakásár, ami "méltányolható", ez, mivel Szeged megyeszékhely jók vagyunk még, vidéken kevesebb.

Délután 3.-ra értem haza az ülésről, a szél lefújta a fejemet a nyakamról, lerúgtam a cipőm és belezuhantam az ágyba. Nem kell mondani, azonnal elaludtam, fél órája ébredtem fel.
Éreztem már délelőtt, hogy vége van már a határaimnak, jól jött ez az extra alvás, pedig hoztam munkát haza, de most nem érdekel.
Majd holnap bent pótolom.

Ügyvédnél a szerződés nézés folyamatban, hétvégén átnézi, én már találtam benne mazsolákat...

Betti
Kép
betti0412

Ah, olyan izomlázam van, hogy na!Elmentem egy nagy kerülővel a temetőbe, úgy jó is volt, de most megint beállt a combizom.Holnap járásképtelen leszek a melóban.

nekem is úgy volt hogy betöltött 8 hétnél adott papírt Csetényi és pár nap múlva azzal mentem védőnőhöz, aki adott beutalót a vérvételekre.

lyly,úgy értettem, hogy amikor azt láttam hogy jó a minta ,akkor nem lett belőle semmi.Aztán amikor a CSetényi mondta, hogy na most tessék....Akkor meg azt mutatta, hogy nincs pé.Pedig lett.

haslinak a fekete macs!Saját!
Kép
tünci28

Betti,barátnőmék építkeznek,már harmadszor kerül módosításra a tervrajz a jó kis szabályozás miatt.ember legyen a talpán aki követni tudja.

Mi egyáltalán nem tudtuk igénybe venni, emrt ez csak felújítás és mivel mindketten félárvák vagyunk volt ingatlan a nevünkön, nekem pl ezért kettő is.pedig csak résztulajdon, de az is számít.
úgy gondoltuk,majd ha lesz két gyerek és hátha elcsrélnénk vagy valami.De addigra meg mostmár tuti, hogy a korhatásrból csúsznánk ki.Na kenjék ezt is a hajukra.
tünci28

Igen még az is lényeg, hogy ne legyen ingatlan a neveden.
Csak azt nem tudom, ha tényleg örökölsz, akkor honnan veszik, hogy kirakom pl.: anyámat a házból, mert én most odaköltözök, vagy együtt akarok lakni vele?

Ja, és kell mostmár azt rebesgetik 30% önerő is majd.

Betti
Kép
betti0412

De ez is úgy van ám, hogy ahány bank, annyi képpen mondja.
Az alap a rendelet, azt érdemes kinyomtatni, és a BANK BELSŐ SZABÁLYZATA, merthogy abban is vannak "finomságok".

Betti
Kép
betti0412

Megettem vacsira 3 akkora narancsot, mint a fejem...
Most meg akkora lett a hasam, mint egy görögdinnye és azon küzdök, hogy bent maradjanak a vitaminok.
De úgy szeretem.....még sikerül lédúsat venni, nem olyan szikkadtat, és be is nyomtam a szerzeményeket.
Jajajajajajajajaj....

Betti
Kép
betti0412

Hát nem irigyellek a vásárlásnak ezért a részéért Betti :roll: De annál édesebb lesz a beköltözés :lol:

A narancsomat én is mindjárt benyomom.

Én ma délután lecsót csináltam, abból laktam be nagyon 8) :oops:

Tünci, a fekete macskánál gyorsan keresztbe tettem az ujjaimat :) Fekete macskára nagyon babonás vagyok :oops:
Vendég

Én néha úgy vagyok, hogy eszek-eszek és egyszer csak megundorodok attól, és eltolom a tányért. Ki érti ezt.
Rájöttem, hogy viszek magammal citromfű vagy narancs olajat, és ha kezd zavarni valami, kicsit kinyitom, és beleszagolok, csodákat tesz.

Betti
Kép
betti0412

Éjjel visszajött....
Kezembe adtak egy babát, és azt mondták, meggyógyult, csak elnézték, de itt van, teljesen egészségesen.
Emlékszem ott ült a védőnő is és kértem, hogy akkor most tanítson már meg szoptatni, mert még van tejem, és hát akkor most mindent előröl kell kezdeni, meg forraltuk a cumisüvegeket.
De visszajött, egészségesen...
Had ne mondjam milyen pocsék hangulatban ébredtem, az autóban befele picsogtam kicsit, szép fejem lett, mire beértem.

Betti
Kép
betti0412

Hettuli,
úgy van, ahogy Betti írja.
A szocpolt meg fogják adóztatni, egyébként önerőnek számít, ne ámítsanak a bankok (van, amelyik állítja, hogy nem önerő).
Hitelnek minősül, tehát ha nem teljesül a szerződésben megírt gyerekszám (fú, de pocsék lett így leírva), akkor vissza kell fizetni kamatostul. Ha minden oké, akkor vissza nem térítendő.
A 30 % önerőbe tehát ez is beleszámít.
Az épület nagysága lényeges, abba is beleköthetnek, hogy ha két gyereket akarsz, akkor 2 külön szoba kell nekik, mert nem fogadják el, hogy te egy szobában szeretnéd őket elhelyezni.
A belső szabályzat nagyon lényeges, és bizony jó nagy eltérések lehetnek bankonként.

Tüncike,
ja... most már értem. Neked szimpi volt Cs.? velem úgy bánt mindig, mint egy furcsa bogárral, amin jobb túlesni. 1 perc alatt elintézte a 12. heti uh-ot is.

Haslikám,
ez a macska! Svájcban egyébként is nagyok a cicák, nemtommiért.
Amikor ott laktam, akkor a vendéglátók macskáját egy kosárban kellett a 2. emeletre felhúznom a konyhaablakból. Ó, mondtam, mi sem könnyebb ennél! De aztán jött a MACSKA, akkora volt, mint egy szopós bornyú, és kg-ra is...
:mrgreen: Megizmosodtam azon a nyáron, mert k..va sokat kellett leeresztenem és felhúzgálnom.

Kép

Kép

Kép
lyly

lyly,boboka!

Enyim macs:Mr CICÓKAMICÓKA!:) nem kell babonásnak lenni, Ő szuperkedves mindigtudjamihezvankedvem macska! :lol:
Hercegi!

Lyly,nekem Csetényi a dokim.Velem kedves,de halottam már mástól is, hogy előfordul, hogy türelmetlen.Az az igazság nem mentegetni akarom, de a saját szememmel láttam egy olyat amikor kórházban voltam,hogy:
Hétfő reggel 7-kor vizitelt az osztályon, rendelt az uh-n délelőtt.Este bejött hozzám leült az ágyam szélére vígasztalni.Kedden hajnalban elájultam,10 perc múlva ott volt.Kedden egész nap a vajúdóban voltam(Ő egymás után vezette le a szüléseket-aznap éjjel bébiboom volt,hallottam kiabálni:Csecsemősök két percen belül a kettes-ötösben!!).Szerdán Hajnalban kimondta ránk az ítéletet a főorvos.Én az orvosomért sírtam ,azt mondták mindjárt jön, éppen műt.Délelőtt 11 órakor, vígasztalt, esélyeket latolgatott, elmondta mi vár rám és Violára ha megszületik.aztán nem tudom hogy hazament e, de csütörtökön reggel már megint ott volt.

Időnként már úgy nézett ki, mint egy zombi.

Sajnálom, ha Neked rossz tapasztalataid vannak.Hazudnék, ha azt mondanám nekem nem voltak másokkal,azt hiszem ez olyan, hogy akármi is van, muszáj magánorvos, ha igazán biztonságban akarom tudni a babám. :cry:

Betti,ez olyan szép.Én is álmodtam már ezt és én hiszem, hogy olyankor tényleg visszajönnek.....
tünci28

Ok Tüncike, Tiedszépmacska nem babona, értettem :lol: :lol: :lol:
Vendég

Képzeljétek pocakosok volt nekem két olyan hét hogy szinte kizárólag csak grapefruit-ot tudtam enni.De szép is volt.
tünci28

Én hétvégén a csokis kekszet kívántam meg de nagyon. Szegény férjemnek kb. 2,5 órán keresztül csak azt hajtogattam, este ettünk is kekszet:)
Persze nagyon oda kell figyelnem most, nem akarok sokat hízni :lol:
De azért figyelek nagyon, hogy minden nap legyen gyümölcs :)

Melcsikével mi van? Ma nem dolgozik ugye?
Vendég

Igen, úgy emélkszem behívták mára.

Lehet hogy lassan én elvonulok, ne melsz semmi normális a tévében sem.

Szép álmokat.
tünci28

Jó éjt Tüncike, én sem maradok sokáig, nem szeretném férjuramat nagyon elhanyagolni 8)
Vendég

Sziasztok!

Dolgoztam este 7ig.

Kép

Kép
melcsike70

Nagyjából visszaolvastam.

Tünci

Én most napi 5 szem syncumart szedek. Eddig úgy szedtem, hogy 5-5-4 az kevés volt igy mindennap 5 kell. Most 1,5 lett az INR. Amikor tüdőembóliám volt 1.2 volt. Amúgy 2-2,5 a jó. 1,8 még elfogadható, de az alatt nem jó.

Kép

Kép
melcsike70

Hasli

Néztem Lyly irt fel RIU szállodákat is. Azok nagyon tuti szállodák. Mi általában RIU szállodákba szoktuk menni. All inlcuzive 4 csillagos már nagyon jó.

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?