Gömböcske!
Én is néha bajba vagyok, mennyire öltöztessem fel, ha kiviszem a levegőre. Én is úgy öltöztetem, mint pandus, de ha fúj a szél, akkor +1 vékony sapka is, a füle miatt. Én minden nap kiviszem, ha fúj, ha esik, Zsombi nagyon szeret a levegőn, ha más nem akkor a teraszra, de imádunk sétálgatni is!
Fendike!
Tök normális a depis hangulatod, én is átestem rajta, 2 szopi közt bízd vkire a babát, és menj el vásárolni, nekem már a SPAR is óriási élmény volt!
Szuper, hogy Máté ilyen nyugodt baba, akkor nincs is gond éjszaka, ugye? Nálunk annyi, hogy időnként betettük magunk közé, és nagyon tetszik neki, legszívesebben ott aludna, de azt nem akarom, mert onnan kirúgni nagyon nehéz lesz, pedig én is úgy imádom, ahogy ott szuszog mellettem!
Képet mikor teszel fel, olyan kivi vagyok rá, biztos nagyon édes!!!
Ja, tegnap én is kipróbáltam a hónalj poziciót, mert amúgy már nem kellett neki, és én lepődtem meg a legjobban, hogy még 10 percig szivta, nem is gondoltam volna!
Coca!
Köszi, akkor neked nem lesz gondod szopi témában!
Lányok!
Szerintetek létezik, hogy reggel 5-kor cicire tettem, és kb. 5
perc szopi után elég volt, jót mosolygott, és visszaaludt!? Utána 8-kor ismét ugyanarra a cicre tettem, kb. 8-10 perc után ugyanaz a szitu, és 10:30-kor jelzett legközelebb, de akkor sem ordítva!