Sziasztok!
Rég jártam erre....
Látom van pár új topiclakó..
Téma a szülés...
Szonce! Silverlionnal teljesen egyetértek, no para!
Sokkal rosszabb, ha rágörcsölsz a dolgokra! Talán igy a harmadik szülés után azt mondom, jobb volt az elsőnél, mert nem tudtam, mi vár rám, ugyan elmondták sokan, hogy igy meg úgy zajlik, ez fáj, az nem fáj, ez kellemetlen, az nem, stb... de talán jó volt úgy, ahogy volt, hogy nem tudtam pontosan, mit fogok érezni, átélni...
Most tudtam már, azt is, milyen EDA nélkül szülni, s nem is akartam anélkül, de nem volt rá idő, burokrepesztés után 2és fél órával kibújt a kiscsajszi... nem mondom, tömör volt ez az idő és velős, fájdalom szempontjából meg végképpen. Úgyhogy én tuti EDA-párti vagyok...
A gátmetszéssel valóban jobban jársz, ha vágnak, mert elsőnél nagyon ritka, hogy megúszhatod és a repedés kegyetlen tud lenni! Bár nekem nem repedt, mert vágtak, mindháromnál, de anyumnak igen, még a hugycsövét is stoppolták, olyan válla volt az öcsémnek! Nálam megpróbálták a gátvédelmet, mert kérdezték, akarom-e... no én akkor már semmit nem akartam jobban, mintsem minél hamarabb kinttudni a gyöngyvirágot...
és mivel a gátvédelemmel elhúzódik a kitolás, mert engedd el a fájást, kicsit nyomj (jó vicc, amikor az ember azt érzi, menten becarik...), most nagyot, most lihegd el... na ezt EDA nélkül nekem mondhatták... mondtam én, vágjon, mert én nem tudok "elpihegni" egy fájást sem... és tudod, nem bánom, már aznap ültem a varraton és nem fájt, két nap múlva húzódott kicsikét, de nem vészesen!
A tisztaságról no comment a gyerekágyas osztályon!
A szülőszobák viszont nagggyon pöpecek!!
És a szülésznők is!
Igen, a lábad az nyakbahúzós dolog... kicsi deréktámasszal alattad... amikor felkötözik, az már az, amikor varrják a gátat... akkor felkötözik, hogy el ne rántsd... bár a lábfejed azért belenghet néha, nekem mondta a doki, hogy akkor ő odaül a lábam közé, és csak egyet kér, ne rántsam el a sejhajomat, amikor ölt és ha lehet, próbáljam meg nem fejberúgni, akármennyire érzek rá erőteljes késztetést...
De a lényeg, hogy minden túlélhető és akármilyen car is akkor, idővel megszépül minden (bár én már többet nem szülnék, ha fizetnének sem...
elég volt a három), sőt, már akkor, amikor szuszog a lila kis csomag a kezedben párpercesen!
Na, okos számnak csitt van!!!!