Kamilla,
Gratulálok! Annyira szugeráltalak egész nap, csak fel sem tudtam nézni mert sok munkám volt és nem rég értem haza reggel óta!
Basszus, én elhittem hogy neked is meglesz és meglett
Nagyon, tiszta szívből örülök! Vigyázz magadra nagyon!
Érzel is valamit?
Zora,
remélem te is jól vagy és sokat pihensz! Ilyenkor még kell mennetek ellenőrző vizsgálatra vagyis vérvételre?
Mmzsó,
nagyon köszönöm, hogy már rám is gondoltok, de még ünnepeljük a kismamákat
! Amúgy nagyon izgulok már, ma teljesen lefoglalt a munka. Tudtok valami tanácsot adni majd hogy a leszívás után a megtapadás érdekében mit lehet tenni esetleg?
Annyit hallottam, hogy sok fehérjét kell enni, itt a kérdésemmel nem a pihenésre gondoltam, mert én azt már eldöntöttem, hogy itthon maradok mindenképp, most év végén a cégemnél is megtehetem hála az égnek.
Nagyon drukkolok, hogy most már Neked is sikerüljön, nem csak magamért de ugyan úgy értetek is izgulok tényleg, annyira meg tudom élni, amiket leírtok! Te már nagyon megérdemelnéd! Sikerülni fog, kell!
Remélem a fogad már rendben van! Sok erőt és energiát adsz nekem is!
kocos888,
örülök, hogy minden rendben van veletek, a cisztáknak annyira nem, mert igen én is írtózom tőlük, de reméljük azért nem fog gondot okozni!
Örülök, hogy már láthattad a babádat, hihetetlen élmény lehet, amire már én is úgy vágyom egy ideje.
sansa,
sajnos én nem tudom hogy ilyen értékkel elkezdik vagy sem, nekem semmi ilyesmit nem néztek, csak uh-on nézett meg Murber Dr, ott nem volt ciszta, így kezdhettük, szerintem elkezdeni el lehet, az hogy mennyire érdemes azt nem tudom, nekem nem nézték soha ezt az értéket.... remélem nem rondít bele semmilyen tervedbe!
regi1978,
köszi a bíztatást, követni kell a siker szériát MINDENKINEK!
edina71,
aranyos vagy, de holnap még nem megyek sehova
majd hétfőn lesz a leszívás, szombaton még rám néznek és ha minden ok, (miért ne lenne) akkor hétfőn lesz leszívás, szerda vagy csütörtökön pedig a beültetés. A beültetés senkinek nem fájt?
Neked most mikor kezdik a következőt januárban? REmélem lelkileg jobban vagy már!