Új privát üzeneted érkezett!

Tünci,
én is így voltam a 2. babával. Álmos voltam, és nem tudtam igazán aludni. Bencus viszont úgy letaglózott, hogy az első pocakos hétvégén nem tudtam kikelni az ágyból két napig. Szó szerint: a párom ágyba hozta a kajákat, csak aludtam vagy max. olvastam, azt hittem, végkimerültségem van, közben ott pislogott kukós... :lol:

Boboka,
NEM LESZ SEMMI BAJ!

Lányok, én megyek altatni és aludni, puszi nektek, jó éjt!

Kép

Kép

Kép
lyly

Azért kellett szabit kivennem ebben a hónapban kettőt, hogy ne legyen annyi munkanap.a 28 napos hónapban is összejött a 208 óra.A főnököm képtelen normális beosztást csinálni,a mi osztályunk dolgozik a legtöbbet. :evil:

Lyly,akkor nektek jó éjt!

kár, hogy Betti nincs!

Na meg a többiek! :wink:
tünci28

na mi van csajszik elmentetek tévét nézni,

Kicsit még nézelődöm itt ,aztán lassan megyek én is aludni.
tünci28

Még én is vagyok csak a hiradót megnéztem.

Kép

Kép
melcsike70

Én nem tudom, de valami itt nincs rendben. Nem kapom meg mindig a topikot ugy mint régen, hanem más topikok jönnek elő amikor a milyenket beütöm.

Kép

Kép
melcsike70

Ma képzeljétek a BArci matek dolija példásan megfelelt. 2 hiba pontja volt, de tök piti hiba. :evil: Szerintem tök figyelmetlenség volt az egész.

Kép

Kép
melcsike70

Bocsi :oops:
Vagyok én is, csak közben nézem a született feleségeket (még mindig ismétlés :twisted: :twisted: :twisted: )

Ha esetleg elalszom rajta, akkor holnap jövök, de igyekszem fent maradni még
Vendég

Reggel megyek én is korán vérvételre. Kiváncsi leszek az eredményre. Eddig még mindig sz@r volt, amióta............... vagyis 6 hónapja. :(

Kép

Kép
melcsike70

Ja én is pont azt néztem, hogy ez még nagyon az ismétlés.

Kép

Kép
melcsike70

én már a híradót meg sem merem nézni.

ha lesz felirat az új house-hoz, azt megnézem holnap, az még jó.adós vagyok pár levélle, meg holnap takarítós nap lesz, szeretnék mindennel végezni délutánig, hogy pihenn iis tudjak kicsit.

Melcsike, remélem most már jobb lesz az eredményed!
Barci továbbra is kis Ügyike!
tünci28

Mostanában elég gyakran van hogy nehezen tudok levegőt venni. Meg olyan mintha fájnának az ereim a lábamba, szinte érintésre. Én már nem is tudom mi van.

Kép

Kép
melcsike70

már össze-vissza írok, muszáj mennem aludni.

szép álmokat!
tünci28

Én is megyek aludjatok jól.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Akkor ideèrtem utolsonak? :wink:
Vendég

Boboka! Milyen gyógyszereket szedsz???

Hasli! Tessék jelölni iwiw-en, így elengedem a kép küldést...

Melcsi! Nagyon sokat gondoltam ma rátok...

Kicsit lenyugodtam, meg esti procedúra...

Örülök, hogy gyerekek, lakás rendben van. Szép álmokat mindenkinek!

Tünci! Ha holnap otthon leszel akkor írj, majd mindig felnézek, ha egyesek hagynak...
hettuli

Megnèztem: Walsch Neale Donald:Beszèlgetèsek Istennel cimü könyvènek megfilmesitett vàltozatàt

Nagyon tetszett!Lassan màr tulsàsba viszem az ezoterikus könyveket...stb -most meg kristàlymäniàs lettem :D Van napkövem,hegyi kristàlyom,rozsakvarcom és fekete turmalinom
Mà ,csak a fekete kormi macska kène nekem otthonrol :wink: :lol:

A többi: az utak latyakosak voltak ,de a ho maradt ....,-màr vagy 30cm körül van.Hètvègèig mèg hol napos,hol havas aztàn javulàs! :?

Lenne mèg mit irnom,de emberem reklamàl ,hogy aludna...-megyek èn is! :wink:
Jo èjt nektek!!! :wink:
Vendég

Jó reggelt!
Ma arany életem van, 10-re kell mennem a Kincstárba szegedre, továbbképzésre....de már kivetett az ágy.
És ma 3.-ra megyek edzésre, majd leírom, milyen volt.

Aludni én is nagyon tudnék, általában a Barátok köztöt még kihúzom. A reggel rosszabb, meg van délután egy hullám rajtam, de régebben, ha hazaértem tudtam kicsit bóbiskolni, most a héten az is kilőve, meg jó ideig, a lakás miatt délután tudunk csak rohangálni, bár ez hálás feladat, csak kifáraszt.
Egyébként nem másabb ez, mint Franciskával volt.
Minden nap eszembe jut, de elfelejtettem a fél éves évfordulóját és hétfőnként sem jut eszembe már. Nem követem a fordulóit, de minden egyes nap gondolatban ott van. Nem akarattal, de valamiről mindig eszembe jut.

Lányok az jutott eszembe, hogy az, ha a Miniszterelnök a kereskedelmi tv-kben is !!!!, nyílt beszédet intéz az országhoz, akkor ott elég nagy baj lehet......
Tegnap beszélgettem gazdasági szakemberekkel, azt mondják, 320.-as eurónál azt jelenti, csődbe ment az ország, és jöhet az EU szakértői kormányzása, úgy értve, hogy nem azt csinálják utána, amit akarnak, hanem amit mondanak. Lehet, nem kellene addig várni. Én nagyon félek, hogy nagyobb a baj, mint amit látunk.

Betti
Kép
betti0412

Én nem tudok a babával kommunkiálni. Olyan, mintha nem vennék róla tudomást.
Tudom, hogy ott van, tudatában vagyok ennek az állapotnak, de olyan, mintha lezárna valami.
Igazából jó lenne látni, hogy mi újság odabent, de majd csak 3 hét múlva megyek, a 13. héten.
Addig nem tudom hogy van, csak jó lenne ránézni, dobog-e még a szíve.
Talán úgy vagyok vele, hogy annyi hét van még előttem és nem akarok vele foglalkozni, mert ha közel engedem, azt már nem bírnám ki......ha valami úgy történne.

Betti
Kép
betti0412

Talán, ha valamit éreznék belőle, ha ahogy mások írják, itt szúrna, ott fájna, itt húzódna, vagy hányinger lenne, vagy nőne már a pocim, de még a régi gatyákon is ugyanoda gombolom az övet...
Ezért aggódom, hogy tényleg minden rendben van-e, mert nem nő a hasam sehova.....ha Ő növögetne bent, már kellene legyen látszata, vagy belül a dolgok átrendeződésének érződnie kellene, de higyjétek el, hogy semmi, de semmi tünet.
Elkeserítő, mert ilyenkor minden rossz megfordul az ember fejében.

Betti
Kép
betti0412

Jo reggelt! :wink:

Azèrt probàld meg egy picit közelebb engedni azt a babàt,szüksége van a szeretetedre màr most is!Persze tudom kutya egy helyzet ez ilyenkor.....,de minden rendben lessz meglàtod!!! :wink:
Növèremnek mos a 3.-ik babàval ,csak 4 honaposan kezdtek igazi tünetek jelentkezni,meg a hasa is ,csak akkor kezdett el nöni!
Persze mindenkinèl màs!

Ja ès ha sokat mozogsz akkor ne nagyon szàmits a szuràs stb...-re Az a szervezeted rugalmassàgàtol is függ!

Meglàtod minden ok lessz! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Elnézést a bepofátlankodásért,csak Bettinek szeretnék írni néhány,remélem,megnyugtató sort.
Már írtam nektek bejelentkezésként,csak akkor monaszisza néven, de elfelejtettem a jelszavamat.
Szóval,a lényeg:én most várom a 4,gyerkőcöt,és a 16. héten voltam először dokinál,akkor esett le a tantusz,hogy valami nem stimmel.Persze ennek az is volt az oka,hogy még szoptattam,és a mensim össze-vissza jelentkezett.Most vagyok a 27.héten és egészen múlt hétig a régi gatyáimat hordtam,pedig már 9 kilót híztam.Az igazsághoz az is hozzá tartozik,hogy én dagi vagyok,de hidd el nincs semmi baj,csak nem látszik rajtad annyira.Majd hirtelen fog nőni a pocakod,mint nekem is.Most 10 cm szünet van a gomb és gomblyuk között.Egy hét alatt nőt rengeteget.NMég én sem akartam elhini.
A fáradtság is természetes dolog,én a másodikkal a nevelőiben kezdtem el hangosan horkolni ebédidőben,a többiek nagy örömére.Csak kicsit volt ciki!

Puszillak Titeket!Mégegyszer bocsi,ha zavartam!
Mindenkinek sok boldogságot kívánok!
Mona!
mona35

Helló, jó eggelt, engem is kivetett az ágy! :D

Itt is megint volt hó, ma nagyobb mint tegnap és hidegebb lehet, mert nem olvad a fal tövében.

Hasli, küldjél már képet, no!!!! :D

Betti!
Nemsokára mész megint uh-ra, ugye?
Szerintem azért nincs tüneted, mert kicsit távol tartod magad lelkileg ettől.Aki nem teszi, annak mindjárt más a tartása, kitolja a csípőt, mindjárt látszik a pocak is!Ezt saját magamon tapasztaltam.Amikor a kezdeti idegességtől felengedtem, másnap már látszott a hasam! :wink:

Drága kis Franciskádról én nem tudok sosem megfelejtkezni.A szülinapomon volt fél éves Angyalka...

KépKépKép
tünci28

hettuli, látom itt vagy, pont írtam!

Betti!
Magyarázd el nekem, hogy mit jelent a szakértői kormány?!
Én már azon gondolkodom, ohgy biztos rossz az nekünk.Mert ami intézkedéseket most hoznának az nekem megint rossz lenne, viszont úgy nézem, hogy a jövedelmüket eddig sikeresen eltitkoló milliomos vállalkozókat megint nem érinti!
Saját fülemmel halottam tegnap, ahogy két "üzletember " beszélgette, ohgy az egyiknek van pár millió adóssága, mert senkinek nem fizetett, úgyhogy becsődölteti a cégét és új kft-t alakít, most az élettársa nevére(mert ugye most Ő nem lehet),de nem ám egyéni vállalkozó lesz, vagy bt,mert az teljes vagyonával felel.Majd lazán megjegyezte előttem, hogy most feltűnően olcsó ez a telefon(54 ezer), amúgy meg kérek áfás számlát, emrt elszámolom......

Szóval ideje lenne rendet tenni az országban, csak van némi érdekellentét, mert amíg vállalkozók, gyártulajdonosok ülnek a parlamentben, addig nyílván nem lesznek magul ellenségei.De MI meddig bírjuk még?Hány réteg bőrt lehet rólunk lenyúzni?

Szóval nem értem.Nálam okosabbak biztos tudják, ki és mért generálta a válságot(nyílván van aki nyer rajta).

Amit Te értesz, azt leírnád nekem?

Mi van akkor, haz euró eléri kb 330- at és becsődöl a kormány és lesz 50% os infláció és a banki kamat meg lesz 150%???utcára kerül 4 millió ember és állnak a házak üresen, vagy mi???????Vagy mindent felvásáról az ország 10 leggazdagabb vállakozója, akiket fura módon nem ér el a válság?????
tünci28

Én már évekkel ezelőtt beszéltem egy gazdasági szakemberrel, aki azt mondta nagy a baj... Azóta eltelt 4 év... Most már látszik is!

De ne búsuljatok lányok!!! Azt mondták a rádióban, hogy jó a magyarnak, mert mi már megszoktuk a nagy válságokat, míg az elkényelmesedett nyugatiak most csak néznek, mint a lukinyúl :lol: :lol: :lol: Mi meg majd jóóóól lepipáljuk őket, mert mi hozzá vagyunk a nadrágszíj szorongatáshoz szokva.

Erről egy Hofi kabaré jut eszembe: A kapitaluzmus a szakadék szélén áll! Minket figyel.

Na meg aki nem fizeti a lakáshitelét elveszti a lakását. A vállalkozó, aki a hitelét, az alvállalkozóit, dolgozóit, járulékait nem fizeti az alapít másik céget aztán ott sem fizet. Én is hallottam olyanokról, akik nem fizették ki a nekik dolgozó cégeket. Aztán amikor már nagyon szorult a hurok akkor mindenkinek felajánlotta, hogy felét kifizeti, ha békén hagyják. Persze szerencsétlenek beleegyeztek, mert akár már egy éve hajtották a pénzüket. De a pasi nem azért nem fizetett, mert nem tudott, hanem nem is akart. De a beszállítók nem tudtak mit csinálni. Nyeltek. Ők a kis halak...

Léptem, mert az én nagy halam meg megjelent és azt mondta megeszi a gépet és engem is. De komolyan és szó szerint!!!
hettuli

Jó reggelt!

Ma voltam a vérvételen. Délután megyek vissza az eredményért. Amugy nagggggyyyyyyyyyyyon hideg van nálunk brrrrrrrrr. És megint esik a hó. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Tüncike,
Hettulinak igaza van. Kb. a 60-as években sok mindenben elöl jártunk, pl. az egészségügyben megelőztük az osztrákokat. Aztán rájöttek, hogy ebben nagy pénz van, sok-sok lyuk, ahol kiömölhet a pnz, mindenféle nyom nlkül, és lehet rajta gazdagodni, úgy, hogy senkinek nem szúr szemet, és nem lehet utánamenni a pénznek...
Na, a többi gazdasági részlegen is hasonlóan történnek a dolgok.

Itt van kis hazánk, amely területének 75 %-a kiváló / jó minőségű termőföld, legelő. Mi mégsem tudunk megélni belőle, sőt, felszámolták a régi (a hírekkel ellentétben szerintem sokkal jobban működő tsz-ket), elaprózták a földeket, és ez ugye a feudalizmusban sem vezetett jóra... Akinek pénze van, tojik egy nagyot a földre, nem gondozza, mert szakértőt, trágyát, gépet azt ugye nem akar megfizetni, de nem is enged senkit a földjére, aki művelné, illetve ki akarja vetetni a mg-i művelés alól, mert ha pl. üdülőövezet vagy belterület, akkor akár a 100X-sát is érheti az értékének. A föld így megy tönkre...

Igen, Bettinek is igaza van, ha felmegy az EUR összeomlik az ország. Mi ugye jelentősen importra szoruló ország vagyunk, köszönhető ez az Uniónak is, akik korlátoz minket sok minden termelésében és termesztésében (jobb a nyugatiaknak, ha mi nem termelő, hanem felvevő ország vagyunk, mert akkor az ő termékeiket tudják az ő jobb valutájukért eladni nekünk, és nem a miénket veszik meg, tehát náluk kell több termelés, több munkaerőt foglalkoztatnak, vagyis nagyobb a termelékenységük, kisebb az infláció, jobban forog a pénz). Ha behozunk valamit, akkor az illető ország a - jobbik esetben a saját - rosszabbik esetben még a sajátjánál is erősebb - valutában kéri az árát. Ha a Ft értéke csökken = nő az EUR értéke, azaz ugyanannyi árért nekünk több Ft-ot kellene adni (pl 100 EUR tavaly kb. 25.000 Ft volt, most pedig kb. 300.000 Ft). Ez egy ideig megy, amíg van forgalomban sok-sok Ft, de mivel az árak mennek fel, a Ft vásárlóértéke csökken (EUR meg nő), elkezdenek az embereke takarékoskodni: nincs hitelfelvét, nem vásárolnak luxusholmikat (most a széles néprétegről beszélek, nem a 10ezer milliomosról), szóval semmit sem a kaján kívül, azaz csökken a forgalomban lévő pénz. Az adósságot pedig külföldre is fizetni kell, mert nyakig el vagyunk adósodva. Ilyenkor a MNB csökkenti a hitelek kamatait, így a bankok is, vagyis ösztönzik az embereket a Ft elköltésére, kiadására, hogy több pénz legyen forgalomban. Ez így igen egyszerű, de ott van az infláció is, vagyis az árak/árszínvonal tartós emelkedése. Most nálunk stagfláció van, ami a magas inflációval együtt járó magas munkanélküliséget is jelenti. Ez a legrosszabb, ami ezen a téren érhet egy országot, és nálunk most ez van. Bárki bármit mond a médiában, nálunk sajnos az infláció két számjegyű, szemben a kívánt 3-4 %-kal.
Ezért a kialakult helyzetért egyértelműen a kormány (az ún. fiskális politika felelőse= a költségvetés kiadásainak és bevételeinek szabályozója), és a központi bank (a monetáris politika felelőse= a forgalmomban lévő pénzmennyiség szabályozója).
Igen, az összeomlás szélén állunk, csak hónapok és azonnali intézkedések kérdése, mikor csődölünk be... Sajnos, a törvényeket, rendeleteket olyanok hozzák, akik nagyon is érintettek a dolgokban, és úgy írják meg, hogy legyen kiskapu. Ez nekünk, kisembereknek nem tűnik fel, de figyeljétek meg: ha kijön egy törvény, rendelet, megvárják, amyg a nagykutyák jól meghíznak rajta, aztán bejelentik, hogy milyen sokna visszaéltek ezzel (nincs is szankció), és szigorítanak, pont azért, hogy lezárják a többiek elől a lehetőséget. Vagyis a kiváltságosok közé csak kevesen jussanak be, ne legyen konkurencia.

Bocsi, ha sok voltam.
Betti szerintem többet tud erről.

Kép

Kép

Kép
lyly

Aztaaaaa.Na jó ,azt hittem általános műveltségem van, de tévedtem...... :oops:
tünci28

Tünci,
a válságot mindig emberek generálják, magától nem alakul ki. Olyan ez, mint a dominó: valaki megpöccent egy kis játékdarabot, ami elsodorja a többit... Néha egészen kis magánérdek húzódik meg a válság mögött, de akinek ez a kicsi magánérdek fontos, az irányítja a fél világ gazdasági életét.
Ehhez jó könyv, és félelmetes: Duncan Shelley trilógiája: A téboly katonái, Az elme gyilkosai, A végső háború. Letehetetlen regény.

Melcsike,
itt is nagyon hideg van, és megint tombol a szél.

Kép

Kép

Kép
lyly

Tünci,
te eléggé művelt vagy, de én meg szakközgazdász... másoddiploma. :D

Kép

Kép

Kép
lyly

Eggyet èrtek veled Lyly!
Bàr tejjel mèzzel folyo kànaàn lehetne az orszàg,de mièrt hagyjuk magunkat nyugatnak?
Anno Svàjc is volt olyan szegènysèg ,hogy mèg magyarorszàg is gazdagabb volt...Itt is felhàborito ami van pl:a bankvilàg összeomlott a vezetök meg màr règ elmentettèk maguknak a vagyont....stb -,de akkor is van összefogàs söt Zürich-ben mindig tüntetnek valami ellen ès nem 1-2 ember.Nàlunk meg a felènek mindegy ,mert beletörödik mindenbe :?Akik meg akarnak tenni èrte azok tul kevesen vannak!

Egyèbkènt ,csak mellèkesen itt konkrètan 4 nö is van a kormàny erös magjàban,ami szerintem otthon sem àrtana! :wink:

Ja ès ez az Orbàn Viki vajon mièrt nem dicsekszik a Szardiniai villàjàval (ami ràadàsul Berlusconi villàja melett van)!?

Na megyek,magas ez nekem!!!
:shock:

Sül a pogàcsàm! :wink:
Vendég

Ja ès pàrtatlan vagyok! :wink: :D
Vendég

Sziasztok!

Hát, engem nem vetett ki az ágy kora reggel, még éppen csak a reggelin vagyok túl :oops:

Lyly, tök jól leírtad a helyzetet.

Húúú, én világ életemben utáltam a közgazdaságtant és minden egyéb tárgyat ahol hasonló dolgokat kellett tanulni :?

Melcsike, remélem jók lesznek az eredmények. Szorítok.

Betti, tuti, hogy úgy van, ahogy Mona írta, majd egyik napról a másikra pikk pakk megindul a pocakod.

Nálam meg tök fura, mert én meg épp azt szeretném, ha minél tovább maradhatna csak a miénk a Picike, és még ha lehet egy ideig ne legyen nagy hasam. Lehet, hogy ez azért is van, mert nekem tényleg extra méretű volt a hasam, és már nagyon hamar elkezdték kérdezgetni, hogy mikor szülök, és mindenki megrökönyödött rajta, hogy még kb. csak a 4. - 5. hónapban vagyunk. És ezt majdnem minden áldott nap el kellett mondanom, már a végén mintha szégyellenem kellett volna, hogy ekkora hassal még nem a 9. hónapot tapossuk.
Vendég

Sziasztok!

Lyly

:shock:

Valami rémlik, hogy anno én is tanultam hasonlókat, hogy igy leirod. De te nem semmi vagy.

Hasli

Villa Szardinián mesélj. OV-nek. Azannyyya. Ja meg amikor elvesztette a választást, fél évig azért volt csöndben, mert ausztriai klinikán pihentette az idegeit. :evil:

Lányok meg sem köszöntem nektek, hogy tegnap sokat gondoltatok rám. Ez erőt is adott. Köszönöm nektek. Most megyek a fél 2re a dokinál következő menet.

Kép

Kép
melcsike70

Szia Meli!

Èn is ,csal ott hallottam olaszoktol,mikor ott nyaraltunk az ex-el!

Gyere majd az eredmènnyel!

Lànyok tud nekem valaki segiteni?
Orvosilag is elfogadott vöröshus mentes diètàkat keresek! :)
Vendég

Aranyosak vagytok, lányok. Én nagyon szerettem a közgazdaságtant, mert nagyon jó tanárom is volt, aki mindig az életből, mindennapjainkból, esetleg a kis háztartásunkból hozott példát, így könnyű volt megérteni és tanulni az összefüggéseket. A grafikonokat pl. velünk együtt, lépésről-lépésre elemezte, rajzolta és magyarázta.

Vezetők: miért van az is, hogy az Alkotmánybíróság tagjai között egyetlen nő sincs? Talán alkalmatlanok erre a női bírók? Pl. az abortusztörvéneyeket kizárólag férfiak bírálják el, jók-e vagy sem. Hm.

Ugyanazért a munkáért ugyanazon a munkahelyen egy férfinak magasabb jövedelmet ajánlanak, mint egy nőnek (azonos végzettséggel, tapasztalattal). Hm.

Engem a nagyon jó állásomból OV rúgatott ki, mert nem voltam hajlandó egyik párthoz sem csatlakozni, hanem megmondtam, párton és politikán kívüli akarok maradni. :mrgreen: Erre a főnökömet 8 hónappal a nyugdíjazási korhatára előtt, engem pedig két hónappal később rúgatott ki, amikor ők kerültek hatalomra. Térségi turisztikai pénzeket pályáztattunk, és ide "megbízható" ember kellett, aki az OV-pártos településeket támogatta, a többit letojta. :twisted:
Mindenkinek megvan a maga pecsenyéje, hagyják is egymást sütögetni, csak a tv-ben a tömegnek megy a cirkusz, hogy így kivonulnak, meg úgy nem értenek egyet. :evil:

Kép

Kép

Kép
lyly

Hasli,
jin-jang diéta, de nem tudom, ezt az orvosok támogatják-e? Én is csal olvasgattam róla régebben.

Boboka,
nem baj, ha nagy a pocid, kit érdekel? nektek jó legyen, és kész!

Kép

Kép

Kép
lyly

Még sz@rabb lett az eredményem mint múlt hónapban volt. :? Sejtettem, mert szinte megfulladok néha úgy érzem. Most felemelték a gyógyszeradagomat. Ja és éjjelre be kell ugranom ma melózni. Igy holnap este leszek itthon nem ma.

Kép

Kép
melcsike70

Lyly, igen, igazad van, meg azért most kicsit könnyebb lesz amiatt is, hogy a melóhelyen sem kérdezgetnek minden nap.

Melcsike, nagyon sajnálom az eredményeket. :cry: Remélem az emelt gyógyszeradaggal csökkennek a rossz tünetek is.
Vendég

Lánykák, had tolmácsoljam egy nagyon kedves Édesanya, Szeder jókívánságait felénk:

"Kívánom ott minden drága anyukának , hogy a kis édes angyalkájuk küldjön egy kistestvért le a Földre, akiről gondoskodhatnak!!!!!"

Szívből köszönjük :wink:

(remélem nem haragszol, hogy így bemásoltam :oops: :wink: )
Vendég

Jaj, Melcsike,
vigyázz magadra! nem lehet, hogy ez idegi alapon is van? Én is gyakran fulladok, elmentem pulmonológushoz, de nem talált semmi különöset...

Kép

Kép

Kép
lyly

Boboka!Szerintem is nöjön a pocak olyan nagyra amilyenre akar ,csak minden rendben legyen!-,de ugy is lessz! :wink:

Meli!Minden betegsègnek lelki eredetü oka van àllitolag(szerintem stimmel)!Na most èn àlorvoskènt pihenèst,mosolyokat,napsütèst,szèp csokor viràgot irok neked fel innen a tàvolbol! :wink:
Remèlem odaèr ès,ha a lelked jol van akkor a tested is jol lessz meglàtod! :wink:
Persze komolyra forditva remèlem legközelebb jobb lessz az eredmènyed!

Lyly!Köszönöm a tippet!Megnèzem a neten!
Vendég

Szeder anyukànak köszönjuk a jokivànsàgokat! :wink:
Vendég

Melcsike, lehet, hogy nekem nem olyan fulladás szerűségem volt mint neked, de nálam pl. tuti, hogy lelki eredetű volt.

Minden reggel munkába menet a Bazilika alatt megy el a metró (ugye ott van az én édes kis Lackókám). Ahogy elkezdtem dolgozni járni megfigyeltem, hogy szorító érzést érzek a torkomban, melegem van, alig kapok levegőt, és ájulás kerülget. Aztán valahogy mindig eltereltem a figyelmem arról, hogy hol vagyunk és elmúltak a tünetek.
Ilyenkor mindig azt éreztem reggelente, hogy szívem szerint hozzá mennék stb. és nem melózni, meg felgyülemlettek az emlékek stb., de ahogy másra gondoltam tényleg elmúltak a tünetek.
Vendég

Lányok!

Nálam ez azért van, mert nincs elég oxigén a véremben, és besürüsödik. Ilyenkor a tüdőben az erek is eldugulnak. És azért kapok nehezebben levegőt. De igy játszadoznak a gyógyszeradagokkal, és előbb nálam úgy látszik utóbb fog beállni. Ha nem szedném a vérhigitót akkor megint kapnák egy tüdőembóliát.

Szedernek nagyon köszönjük a jókivánságokat.

Kép

Kép
melcsike70

Jaj Melcsike! Remélem sikerül már az a gyógyszer beállítás! De tuti igaza van Haslinak, hogy a lelki problémák kihatnak a testre is. Próbálj te is jó dolgokra gondolni. És jobbulást!!!

Lyly! Nagyon profi magyarázat!!! Én is tanultam ilyeneket, de nekem nem voltak ennyire jó tanáraim :cry: Pedig szeretem átlátni a dolgokat. De így már tudjuk kihez kell fordulni :wink:

Különben meg nagyon vérlázító ez az egész. De mi változik, ha itt tépjük a szánkat??? Ettől még idegesítőbb...

Minden jót lányok!!! Dolgozom kicsit.

Szeder nagyon aranyos!!!
hettuli

Én a közigazgatásban látom, micsoda pocsékolás folyik.
Nem lopás, szabályos pénzkihajigálás, törvényes módon.
Kistérség, mellett ugyanúgy, ugyanolyan létszámban működő önkormányzatok, vidékfejlesztési hálózatok, semmi feladattal, koncepciók, tervek, fióknak, repi anyagok, iszonyat pénzért, stb.stb.stb. Felesleges. Mikor nem megy jól, akkor nem kell villogni, igenis húzzuk össze.

Az a véleményem, hogy egyik oldal sem alkalmas már a kormányzásra, mert mindkettő a nép-tömegek megnyerése érdekében osztogat, nem keveset, egyik sem mer komolyan reformokat indítani, a másik meg azért szégyelje magát, mert minden lehető módon megakadályozza, mert az hozza a szavazatokat.
Így nem fogunk sehová menni, de nem ám, egyik sem alkalmas erre.

Ma voltunk csempéket nézni.....jó ég, én nem tudok választani.....

Betti
Kép
betti0412

Betti, bocsi, de zizzent az agyam :oops: Ugye azt írtad valamelyik nap, hogy már le is foglalóztátok? Nagyon szuper :)

Még most épül ezek szerint? Azt hittem, már szinte csak be kellene költözni.
Vendég

Kész van, de még egy két hét mire a belsejét lehet kezdeni, most megy a nézgelődés, mit, milyen színbe, mennyiért, hogy...
Izgi, várom már...

Betti
Kép
betti0412

De örülök neki:) Hány szoba is lesz? Mert úgy emlékszem azt írtad, hogy százvalamennyi nm. És akkor júniusban legkésőbb költözés?
Vendég

80 nm2, két szoba, nagy nappali, konyhával, előszoba, fürdő és egy tök jó nagy erkély.
Sok mindent mi szeretnénk csinálni majd, lesz dolog rendesen. Itt van a szomszéd utcában, majd szépen átpakolok, ennyi séta még jó is lesz.

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?