Noémi, üdv a topicban és nagyon szépek a fiaid, gratulálok! 3 fiú, az igen!!!
Kerekpocak, lmkata, nagyon köszi a válaszokat!
Kata, örülök, hogy ezt írtad, én lehet, hogy hajlok erre a verzióra, mármint, ha a gyerek ragaszkodik valamennyi éjszakai evéshez, mert neki úgy jó, akkor én - most még úgy gondolom
- hogy hajlandó és képes leszek felkelni hozzá. ... vannak ismerőseim, akik amondók, hogy azért 4 hónapos korára a gyereknek át kell aludnia az éjszakát. Azért meg fogjuk próbálni.
Zsófi, az igaz, hogy ahogy halad az idő, egyre könnyebb ... már most így érzem. Az első két hét nekem brutális volt! ... most kezdem jobban érezni a kicsit, hogy mit is szeretne, mikor miért sír ... és ő is kezd sokkal kiegyensúlyozottabb lenni! A suttogót már sokat említettétek, még pocista koromban fel is írtam magamnak a szerzőt és azóta már láttam a könyves boltokban ... meg fogom nézni, és meglátom, hogy mi mit tudunk belőle hasznosítani! És élvezem, hogy Hannus ilyen pöttömke még ... de azért már várom azt a 3 hónapos bűvös határt is
Engem az vált majd meg, ha lesznek élményeim, mint például tegnap először gügyőgő hangokat adott Hannácska és ma reggel a pelusozás után 1/2 órát játszottunk azzal, hogy én adtam "e" hangot és ő leutánozta!!! Tök büszke voltam ... na én ezeket a perceket vártam, amikor már van valami visszajelzés, hogy élvezi az életet és kezdi jól érezni magát!
Logi, édes vagy, köszönjük a bókot Hanna nevében
!
lmkata, arra a
félnap kimenőre nagyon irígykedem!!! Mi úgy tervezzük, hogy pár hónap múlva talán nyélbe üthető egy ilyen
..... még júliusban kaptam a névnapomra a férjemtől egy ajándékot, hogy október végén menjünk el kettesben a Népstadionba egy koncertre.... hmhmmm... hát nem tudom menni fog-e, bár addig még eltelik egy hónap!
Edus, elkezdtük adni Hannának az Infacolt, ahogy beszéltük ... és már javul a helyzet!!! Már csak 2x-3x van görcs naponta
Remélem Miloska lassan jobban érzi majd magát! Hanna legújabb (2 napos) szokása, hogy a 4-5-ös és a 7-es etetesek előtt fél órát nyöszög félálomban és kűzd Trotyi manóval, ahogy Jánossal elneveztük. Néha fel is ébred a végére és akkor indul a bömbi 5-ös fokozat! Csak akkor lehet etetni, ha kijöttek a púk és trottyok. Ehhez különböző masszázs és ringatás technikákat fejlesztettünk ki!
Noémi, Zsóka, amikor egy éves kora után is szopizik a kicsi, az mit jelent? Hányszor egy nap, és mikor? Mennyit? ...én most úgy tervezem, hogy 1 éves koráig szeretném szoptatni, ha sikerül ... de kiváncsi vagyok!
Pruci, tényleg úgy megnyugtat, ahogy olvaslak benneteket! Én is sokat sírtam az elmúlt hetekben és utoljára 2 napja "halucináltam", hogy kevés a tejem és keseredtem el tőle. Jó tudni, hogy ezen sokan (mindenki?) átesünk. Viszont én szerintem javulok .... már 3-4 napja nem sírtam
és tegnap óta Hannácska egy mellből tud enni 110-eket könnyedén, úgyhogy most megnyugodtam ... de néhány napja 1.5-2 óránként rásírta magát cicire és volt, hogy csak 10 gramm volt egyben ... tök el voltam keseredve. Most már minden ok!
Puszi, mindenkinek!
Emese