Sziasztok, lányok!
Megjöttünk. Jó itt.
Olvastam, de most csak írok. Kicsit magyarázom, miért voltunk eltűnve hosszabban... Már másodszor, mert sajnos azt a hülye tulajdonságát elfelejtettem a Bababnetnek, hogy eltünteti, amit írok, ha túl hosszú ideje vagyok már bejelentkezve... Grrrrrr.
Más sorrendben írom, mint előbb.
Mind megfázással küszködünk, de azért jól vagyunk, vlsz Samunak is csak ez ment a fülére, és közben elaludta a nyakát. Ez pedig együtt fura tüneteket produkált, Doktornéni megijedt, de nem mutatta, cska nagyon vizsgálta Samut... Én meg tudtam, hogy ő megijedt, ezért elmentünk az ismerős fülészhez is, az kiderült, hogy vlsz már egy középfülgyulladás után vagyunk, hurut van a fülében, nagyobb baj nincs.
A 2 fiú egymás mellé költözött éjjelre mostantól, a 2 kicsi normál ágy egymás mellett van, mert Beni is beköltözött a gyerekhálóba, megkapta Dani rácsoságyát, Dani megkapta Samu kiságyát, és Samu kapott egy kicsivel nagyobb kiságyat. Megy a bandázás. Very Happy
Suli elkezdődött, múlt héten volt az első tanítási hét.
Nagyi múlt hétfőre virradólag agyvérzést kapott, elég rossz állapotba került, értette a külvilágot, de nem tudott már kommunikálni. Csütörtök volt a leghosszabb napom a suliban, amikor hazajöttem, bementem hozzá Benivel, beszéltem hozzá, mondtam, hogy mi nem tudunk vele menni az Atyához, de nem kell egyedül mennie, vele megy Jézus. Meg kértem, hogy bocsásson meg nekünk, hogy nem tudjuk, mit kéne tennünk, hogy segítsünk. Elköszöntünk, mert a gyerekek nem láttak egész nap, mentem fürdetni-fektetni őket, mire végeztünk, Nagyi elment. De megvárta, míg hazaértem este, biztos így volt, mert már nagyon rossz állapotban volt, mire hazaértem, és anya mondta, hogy már régóta így van, hogy akármikor megállhatott volna a szíve, vagy a tüdeje összeeshetett volna. Végülis a szíve állt meg. Ennyi adatott. 77 éves volt. 15 éve moszgásképtelen, azóta ápoltuk őt itthon.
Ez van velünk...
Mindnekinek sok puszi, Ildi, írok hamarosan, csak még várok határozatokat, amik kellenek a levelemhez...