Sziasztok!
Mano,
Levinek nagy gratula a járáshoz!!! Ja, Neked akartam még írni korábban, hogy ne aggódj Levike súlya miatt!!! Egy alultáplált gyerek NEM aktív, nem mozog sokat, nem jókedvű!!!!!! Levert, fakó a bőre, keveset mozog, és sokat sír.... LEvike nem ilyen, ha jól tudom!!!!!! Marci is nagyon vékony, most úgy 8,5 kiló körül lehet, és ha kinyújtózik, kilóg a medencecsontja és a bordái.
Én is aggódom persze, hogy elég tápanyagot kap-e, de jó az étvágy, bár nem nagyevő, iszonyat mennyit mozog, itthon Duracell-nyuszinak szoktuk hívni. Úgyhogy én is megnyugodtam, ha nem kapna elég tápanyagot, nem ilyen lenne, az tuti!!!
Verna,
láttunk, láttunk, láttunk!!!!!!!
Jaj, annyira jó dolgot csinálsz!!!!! Bevallom, kicsit irigyellek, hogy ilyen érdekes dolgot tudsz csinálni Lolo mellett!!!!
Pilla,
szuper lesz a házatok!!!!!!
Tiop,
szerintem Te vállaltad be a legszebb és a legnehezebb "hivatást" a Földön!!!!!! Minden tiszteletem és csodálatom a Tiéd, Becsié és még azoké, akik 3, vagy annál több gyereket nevelnek!!!!! Nem kell, és nem is szabad egyformának lennünk, ki ebben, ki abban teljesedik ki. Te az Anyaságban, és ez nagyon szép küldetés, emiatt sose szégyelld Magad!!!! Az, hogy nem tanulsz tovább? Jaj, hát nem lehet mindenki 5 diplomás!!!! Te így vagy Te, és ahogy kiérzem a szavaidból, így találtad meg a boldogságot és az életed értelmét. Ez a legjobb dolog, ami valaha egy emberrel történhet!!!!! Imádunk így, ahogy vagy!!!!!!
Csakegy,
megkérdezhetem, mikor végeztést a Szerb Antalban? Lehet, hogy felettem jártál eggyel!
Ki volt az osztályfőnököd?
Mali,
én az Árkádban lévő Szamos Marcipán cukrászdában fogok venni egy nagyon édes kis autó formájú tortát, már ki is néztem. Tudom, csinálhatnék is, de ez egyszerűbb így. Marci már szinte mindent eszik, múltkor apa megitatta tejjel is, már tojásos dolgokat is evett, és szerencsére semmitől semmi baja nincs. Úgysem fog egyébként sokat enni, max. 2 falatot, attól meg semmilyen baja nem lesz!
Jaj, nem emlékszem, ki kérdezte a FP zsiráfot? Én sokat gondolkodtam rajta, de Marcika már stabilan áll, és amúgy sem játszik a játékaival, jobban tetszenek neki a zsinórok, a radiátor, a távirányítók meg egyéb, pénzbe nem kerülő dolgok. De szerintem jó kis játék!!!!
Lányok, képzeljétek, kitaláltuk, hogy a Marcika a Mamiéktól egy FP tanuló szerszámpadot kapjon. Ez mindenhol 8990-9800 Ft között volt, még a Vaterán is 8500 Ft + postaköltség. Na, tegnap megyek a Sugárban, épp elmegyek egy játékbolt előtt, ahol a kirakatban látom, hogy 7600 Ft!!!!! Azonnal megvettem!!!!! Az utolsó 2 darab volt. Pedig nem is mentem volna be a Sugárba, főleg nem az emeletre, de bankautomatát kerestem, és véletlenül arra tévedtem. A Sors keze! Úgy örültem neki!!!!
Hagy dicsekedjek!!!! Marci egyedül felmegy a lépcsőn az emeletre!!!! Már úgy kotor, alig bírok utána menni!!!
Persze végig a sarkában vagyok, a fordulónál fogom a derekát, de akkor is! Olyan ügyes!