...na lenyugodtam egy kicsit.
Bogyóka,
ne haragudj,te somtad fel az agyamat,de TUDOM,hogy nem akartál semmi rosszat!De gondolhatod,hogy ennyi idő alatt százszor átgondoltam a dolgokat,és megvannak a receptjeim magamnak,hogy mi tesz jót.Nekem a futás a rögeszmém,amit Murber doki is nagyon támogat.Szóval a jótanácsoktól sajnos nagyon ideges leszek,de már elmúlt
Beszélgettem már a háziorvossal is,aki pszichoterápiával is foglalkozik,teljesen normálisnak és érthetőnek találja,hogy nehéznek tartom az életet,mi több,néha alig elviselhetőnek.Murber is mondta egyszer ugyanezt...
A pozitív gondolatokról csak annyit,hogy ha ezen múlna,már tíz gyerekem születhetett volna...na jó,csak 3 mert még csak 5,5 éve vagyunk házasok
Nincs semmilyen gondom amúgy,andrológiai okok miatt lombikozunk de az irtóra bosszant,hogy állítólag én "tökéletes" vagyok,mégsem tapadt még meg bennem 1 embrió sem a 13-ból
Örülök a negatív genetikának és nagyon remélem,hogy simán lesz spermium és nem kell biopszia!
Hát,Lányok,én sem vagyok ám ügyes meg kreatív.Néha szalvétatechnikázom (pl.most Karácsonyra)meg párszor festettem üveget,de ne tudjátok meg,a suliban milyen béna voltam rajzból,és nem is érdekelt.
A tojásfehérjés díszítésnél el kell találni a porcukor mennyiségét,nekem a recept 12 dkg-t ír 1 t.fehérjéhez,de ehhez mindig hozzá kell tennem.Idén már volt annyi eszem,hogy csak picit töltöttem át a zacskóba,így mikor láttam,hogy túl folyós,a többit újra vertem,úgy már jó volt.
Zora,
ilyen lyukat senki nem tud vágni,mert az összesül mindenkinek
én a kész mézeskalácsokat szoktam-miután már kihűlt és kidíszítettem-tűvel kilyukasztani,úgy,hogy rögtön bele is fűzöm a cérnát,amivel felakasztom.
Csokis muffin-de szeretem!
Várjuk Kamillát!