Sziasztok!
Ildóca!
Hát vegyes érzelmekkel várják
Balu várja, de igazából szerintem ő már érzi mivel is jár ez. Olyan kis érzékeny lett mostanában. Szerintem a testvérke miatt is, meg van egy gyerek az oviba, aki rendesen terrorizálja őket....a másik csoportból rakták át, mert ott nem bírtak velük...de az óvónők szerint annak a kisgyereknek is kell adni egy esélyt, meghát olyan kis okos, meg vezéregyéniség az a gyerek. Hát ha annak nevezik azt, hogy kiközősít gyerekekeket és ezeket bántja, csúfolja a többiekkel és minden nap közli, hogy ő a főnök. Tavaly már sok szülő jelezte, hogy gondja van, de vagy sok lóvét nyomnak az ovi alapítványba ennek a gyereknek a szülei, vagy az óvónő szerelmes a kiszolizott, vízisikló vállú apukába, vagy egyszerűen nem akarják és nem is tudják kezelni a helyzetet.
Totál el vagyok keseredve ettől az egésztől. Tudom és érzem, hogy most a Balázst pécézte ki magának ez a kis tetű és amíg Balu le nem veri, addig ő is lesz műsoron. Őszinte leszek: mi nem mondunk neki olyat, hogy ne verekedjen. Ha valaki bántja, igenis adja vissza, de mondtuk, hogy azt nem akarjuk meghallani, hogy ő kezdte. Hát nem is fogjuk, mert ő nem olyan. Hiába nagyobb fél fejjel, nem egy verekedős, kötözködős típus. Ha meg szól az óvónőknek, akkor azt mondják, hogy árulkodik....Nem tudom, hogy mit lehetne tenni, vagy mit mondjak a gyereknek, de látom, hogy napról napra megviseli már az is, hogy óvódába kell mennie.
Ezért is kértük, hogy ne menjen iskolába még idén, hogy nehogy ezzel a kis kölökkel és a társaivel kerüljön egy osztályba. Tudom, hogy lehet, hogy jövőre is lesz másik ilyen, de hátha addig megerősödik a kis lelke, vagy tudom is én.
Gondoltam rá, hogy elviszem valami pszichómókushoz, dehát az óvódai is egy kalap sz...r... csak hímezett hámozott, mikor mondtam neki, hogy mi a probléma. Ja, hogy van vagy 25 éves, gyereke meg nincs.
Á, mindegy. Bocs, csak úgy kijött belőlem, mert tényleg nem tudom, hogy mit csináljak.
Ahogy mondják: kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond. És még nem jutottunk el az iskolába, meg a középiskolába, ahol ennél nyilván durvább dolgok vannak.