Új privát üzeneted érkezett!

Gabicsibe
Végre láthatjuk Boti babát! Gyönyörűséges!!!! Mekkora haja van! Hosszabb, mint az apjáé! :lol: Sok tejcit kívánok, és még sok-sok képet rakjál fel!!!!!! Gratulálok!!!

Lányok
Elanról nincs hír??

Rebe nagyon drukkolok csütörtökre!!!!

Zuzmó
Isten hozta Kristófot!!!

Gica
Te miért nem raksz fel képeket?!

Lányok
Talán még néhányan emlékeztek rám a másikból. Én már ott is ragadok szerintem... Néha leskelődöm, hogy nőnek a porontyok.
Gyönyörű az összes baba!!!!! Mindegyikhez gratulálok!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gabicsibe - gratulálok Botondhoz, nagyon szép baba, és mennyi haja van, nagyon édes. Jó egészséget, és sok tejcit kívánok én is.
Már úgy szeretném én is a kezembe tartani Esztert, de semmi jele hogy szülnénk. Holnap megyek ctg-re kiváncsi leszek mit mond majd a dokim.
toldikrisztina

ZUZMÓ,
szívből gratulálok!!!! Gyönyörű paraméterek, fotót mielőbb!!!! :D :D :D

GABI,
csudaszép kis hajasbabád van! Gratulálok még egyszer! :D Majd megyünk látogatni, ha nagyobbak lesztek, ha már a tali elmaradt! :wink:

RÉKA, FIONA,
helyesek a skacok! :D

NAPCSI, VICUS,
ezek a nőcikék!!! Kész vagyok tőlük! Imádnivalóak! :D :D :D

BENSZI,
ez a csíkosharisnyás, meg rövidgatyósinges összeállítás nagyon szuper! Nagyon vagányak a törpék! :wink: :D

AGNESE,
örülök, hogy rendben vagytok, és hogy szépen dobog az a szívecske! :wink: :D

REBE, ELAN, TOLDIKRISZTA,
sokat gondolok rátok!!! Hamarosan Ti is ANYUKÁK lesztek! :D :D :D

ZSÓKUCI,
ha végzel a sulival, hol fogod gyakorolni az új szakmát? Megyek én is hozzád! :D
Kitartás, és megy a drukk ezerrel a gyógyuláshoz is meg a tanuláshoz/vizsgázáshoz is!

ESTRELLA,
jelentkezz már! Vagy legalább egy képet dobj Dóra babáról! :wink:

Kép

Kép
mamm

Gabicsibe
gYÖNYÖRŰŰŰŰ kisfiad van,annyira szép,olyan szerencsés vagy látod,élvezd ki minden percet,annyira jó Anyának lenni :lol: :lol: örülök hogy van tejed,ügyi vagy nagyon :wink: :wink:

köszönöm tej ügyben a tanácsokat lányok,hála az égnek visszajött már,be is csomósodtam de Olivér ügyesen leszivta,csak pózt kellett váltani :wink: :wink:

Vicuska
nagyon édes Rami baba,szép mint mindig :wink: :wink:

Fioan
aranyos Döbrögi :wink:

Zsókuci
hát reméljük ezzel meg is oldodik a helyzet,drukkolok nagyon :lol:

Gil
hogyne emlékeznék rád,mindig olvaslak is a másikon és drukkolok neked,csak nem irok oda mert annyi új van és nem nagyon reagáltak semmire mikor irtam valami biztatót :oops: :oops: :oops: dehogy ragadsz ott,nemsokára már te is itt leszel velünk ahogy Manda és Sünike is :wink: :wink: nagyon drukkolok neked :oops: :oops:

Agnese
szuper hogy minden rendben veletek :wink: :wink:

Rebe
készülsz már?vagy már bennt vagy??drukkolok :wink: :wink:

Benszikém
kismadaram megcsókolva,bár reggel 4-kor nem örültem a csiripelésnek :oops: :oops:

Lukikám
hivlak ma vagy holnap,kiváncsi vagyok mi volt az új barinőddel :lol: :lol:

Mamm
képzeld amit jelszót küldött a gép nem sikerült használnom,elvesztettem a türelmem de majd ujra próbálkozom :wink: :wink:

bibar

Gabi

nagyon szép kis hajasbabád van :D

Agnese

de örülök,csak így tovább :wink:

Gil

nemsokára Te fogsz ide a legtöbbet írni,meglátod :wink: Csatlakozom Bibar anyánkhoz és kívánom hogy Süncivel és Mandával együtt karöltve gyertek,aztán szépen sorban haljon ki a másik topik :wink:

Bibarkám

puszi :P

Kép
lukrécia

Gabi!

Gratulálok! :)
Már nagyon vártam, hogy jelentkezz! Csoda szép ez a hajas baba!:)

Kép
nika28

Gabicsibe, Zuzmó!

Szívből gratulálok! Nagyon sok boldogságot, jó egészséget, sok tejcsit kívánunk!

Sajnos változatlanul nincs elég időm, hogy újra napra kész legyek itt. Azért pár mondatot írok rólunk: Dóri ma öt hónapos, igazi nagylány. Türelmes, kedves, szinte sose sír, nagyon nyugodt baba, kívánni sem lehetne jobbat. Még csak anyatejet kap, szerencsére még mindig van bőven, egyenlőre még a hozzátáplálást sem kezdtük el. Majd 6 hónapos kortól. Az egyetlen gondom, hogy Dóri alig alszik, ez miatt nem tudok gyakrabban jönni, mert egész éjjel szinte fennt vagyok. Szépen elalszik este 9-kor, de 11 körül már ébred, nincs kedve aludni...sikonyál, gagyog, forgolódik... pedig sötétben alszik, éjjel nem teszem tisztába, semmivel sem ébresztem fel, magától ébred. Olyan eleven, hogy már álmában is hasra fordul, de még a fejét nem fordítja el oldalra, így az orrán fekszik, ami persze nem jó neki, ezért mindig felsír. Az éjszakáim úgy telnek, hogy félóránként kelek visszafordítani, mert a hasáról még nem tud visszafordulni. Egy óránál többet nem tudok egyfolytában aludni, hulla fáradt vagyok. Volt már valaki hasonló helyzetben? Egyenlőre nem találom a megoldást. Arra gondoltam, hogy már nem elég laktató az anyatej, de nem szopizik, csak egyszer éjszaka. Napközben is csak fél órákat alszik, mire én is elalszok már kelhetek is fel hozzá.... röviden ennyi. Ja, és csak cicin alszik el, ha kihúzom a szájából már ébred is, cumi nem kell neki, attól öklendezik....HELP!!!!

Talira sajnos most sem tudok menni, Apa dolgozik...csak ha egyszer hétköznap lesz tali, de az másoknak nem jó... majd küldök képet.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok,

Elan-híradó:

Gábor megszületett 10:10 perckor! :D:D 3250 gramm, 54 cm, sötét haj, kisportolt test, igazi szívtipró :D

Szívből gratulálok Elan drága! :D Nagyon jó egészséget, és sok-sok tejcit kívánok! :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Azta micsoda babaesőőő :lol: :lol:
Zsókuci drága,köszönjük a jó hirt :lol:

Elan
gratulálok a kis szivtipróhoz,hajaj mennyi gyönyörü fiucska érkezik most ide,reszkessenek a szépkislányok :lol: :lol: :lol:

Sharon
sajna
én nem tudok segiteni,nem értem mitől ébred fel,talán lehet hogy az amire gondolsz és már nem olyan tápláló a tejed,hiába van bőven :oops: :oops: nekem este anyatej és táp van,azzal jól belakmározik és általában 5ig alszik este 8tól.képet kérünk :wink:

bibar

Sziasztok,

Fiona,
Nahát, neked is van nyelvpiercined? :D Tök jóóó :wink: Kár, hogy nekem már nem lesz sokáig. Legkésőbb hétvégén megszabadulok tőle :roll:
Bencéről nagyon édesek a képek! :D

Agnese,

Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál! :D Várjuk a képet :wink:

Judit,
A felvetés jogos... nem tudom mi lesz, ha esős idő lesz, vagy elkap a talin minket egy jó kis zivi :roll:

Benszi,
Igen, én is erre gondoltam, hogy ha minden rendben lesz, akkor majd a baby után újra átszuratom... ha még fontos lesz :wink:

Luki,

Ari vagy, én is nagyon remélem :roll:
Ti, hogy vagytok?

Gabicsibe,

Nagyon édes és helyes a kiscsibéd! :D:D:D Köszönjük a képeket! Gyere majd, ha tudsz.

Rebe,
Mizu? Hogy vagytok? Tényleg, neked ki lesz a hírhozód? :wink: :oops:

Mamm,
Ha végzek a sulival, akkor Pesten fogok gyakorolgatni. Megbeszélhetjük, hogy ha komolyan gondoltad :wink: , akár házhoz is kimegyek majd.
Köszönöm a drukkokat, nagyon aranyos vagy! :oops:

Bibarci,

Örülök, hogy megoldódott a tejci-dolog, nagyon ügyes vagy! :)
Nem, még szerintem nem írtam az utazással kapcsolatosan. Zalakarosra utazunk, 5 napra/4 éjszakára. Sajnos csak ilyen rövid nyaralás fér bele idén, hiszen péntek-szombat tanfolyami napok, így főleg júliusban, amikor már gyakorlati órák lesznek, nem szeretnék hiányozni. Szóval így csak vasárnaptól-csütörtökig megyünk, de már nagyon-nagyon várjuk :D

Nika,
Te hogy vagy? Hogy viseled az áldott állapotot? :)

Sharon,

Boldog 5. hófordulót! :D Kár, hogy nem jöttök a talira... :(

Sok puszi mindenkinek! Jók legyetek! :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Elan

NAGYON-NAGY GRATULA,MINDEN ELKÉPZELHETŐ SZÉPET ÉS JÓT KÍVÁNUNK NEKTEK. :D

Sharon

Nem lehet hogy fázik vagy melege van éjjel? :oops:
Próbálod cicire rakni éjjel,hátha éhes?Mostanában mi is felébredünk elalvás után kb fél-egy órával de aztán visszaalszunk reggelig.Pedig Nekem lehet nem is elég jó a tejem,mégis alszunk reggelig.Nem hinném hogy ez a probléma Nálatok.Nálunk a cumi frankón bevállt,amit persze később bánni fogok,de most remek.Anélkül el sem tud aludni a drágám. :P

Bibarkám

szívesen küldök még képet,csinálok gyorsan párat :D előveheted ha hiányzom :wink:

Kép
lukrécia

ELAN!

GRATULÁLUNK! JÓ EGÉSZSÉGET, SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK! :lol:

Kép
Kép
share

Zsókuci

ha házhoz jössz,én is bejelentkezem :oops: Pedikűrre...

Kép
lukrécia

Elan!

Gratulálok, igazi nagy fiúcska :)
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Ezt szeretem minden nap egy baba! :lol:

Elan hatalmas gratula a kis szivtipróhoz, várunk a képekkel és szüléstörivel. :)

Gabicsibe hát itt van Ő. :) Gyönyörű kis hajasbaba. :) A kezdeti nehézségeken túl lendültök meglásd. :)

Gica de jó látni képeket kaphatunk? :)

Napcsi a kalapos telivigyoros Nóra valami fantasztikus. :) Több képet is rakhatnál. :)

Zsókuci szombat, szombat, szombat! Nagyon várunk ám. :) :lol:

Rebe holnap te jössz a szülésben? :)

Réka annyira husi Boti. Nekem az tetszik amikor a fűvet vizsgálgatja. :)

Benszi :lol: Ide nem is írok már semmit. :) Niki sikongatva mutogatott a nevetős Balura. :)

Vicuska azt a huncut lányodat "zabbantanám" szét. Hát valami édes. :)

Share kééépeket!!!

Fiona rácsodálkozós Bence .... :lol: :lol: nagyon elkaptad azt a képeket. Azt a kis csókos száját neki. :)

Juci képeket a csajokról, és gratula a kis ügyeseknek. :)

TALIval mi legyen? Nagyon rossz időt mondanak. :(

Mi jól vagyunk, Niki pörög ezerrel még mindig. :) Tegnap pancsizott.
Egyenlőre még mindig csak szavakat mondogat, nem kapkodja el a dumálást. :) Bár a kukucsot nagyon édesen mondja (kuku ts)

Kép Kép Kép Kép

chesti

Chesti, hozok képeket is, de azt át kell tölteni, le kell kicsinyíteni, ki kell válogatni. :wink: Rövid az alvásidő.
és én nem is vagyok olyan fotomán, mint te. :lol: Néha eszembe jut, hogy már jó régen nem fotóztunk, olyankor gép elő, egész nap követem, és az agyára megyek Máténak, mert nem tudja megkaparintani a gépet. :roll: :wink:

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Gabicsibe, Zúzmó és Elan!

GRATULÁLUNK nektek!Sok egészséget, boldogságot és tejcit kívánunk!
Puszi

Numa

Kép
numato

Elan!

GRATULÁLOK!!!! Képeket kérünk a kis szívtipróról!!!!!

Bibar!

Őszintén a sírás kerülget, amikor olvasom, hogy van olyan baba, aki este 8-tól reggeli 5-ig alszik! :shock: A védőnőm szerint, amíg szépen hízik, addig tápláló a tejcsi és a Dóri eddig szinte minden hónapban 1 kg-ot hízott! Most kb.: 7400 gr. Az a baj, hogy délután is úgy alszik 2 órát, hogy minden félórában felébred, nyafog, cicit a szájba és úgy alszik. Nem szívja, csak legyen a szájába. Persze a cumi nem kell neki, eddig mindig próbáltam a cicit cumira cserélni, de öklendezik tőle, soha nem is fogadta el. Amikor nagyon meleg volt, próbáltam cumisüvegből egy kis vizet itatni vele, de csak játszott vele. Inkább pohárból iszik kb két kortyot.

Luki!

Már ezt is próbáltam, egyszer hálózsák, egyszer rugi, takaróval, anélkül, de mindig ébredt. Minden ébredéskor cicire teszem, de nem szívja, nem éhes, csak legyen a szájába, illetve én legyek mellette. Már próbáltam a Chesti féle anya szagú pólót is, de Dórit nem lehet becsapni. Arra gondoltam, hogy odafektetem magam mellé, de akkor szerintem mindig ott akar aludni, ez sem biztos, hogy jó.

Várom a további tanácsokat.

Chesti!

GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!!

Kép

Kép
sharon

Elan!

Szívből gratulálunk a szépfiúhoz!

Meiszter család [/b]

jucicuki

Elan! Gratulálok, sok boldogságot, jó egészséget, és sok tejcit kívánok.
toldikrisztina

Ma voltam CTG-n, pénteken ismét mennem kell, mivel már méh összehúzódásokat látott rajta a doki, így közölte, hogy pénteken megismételjük, sőt meg is fog vizsgálni. Kérdezte, mennyi idő alatt érünk be a kórházba, ha minden jó menne, talán hamarosan én is szülök.
toldikrisztina

Sziasztok!

Elan, gratulálok!!! Minden jót kívánok Nektek!

Kép

KépKép
anett_1

Elan!

Gratulálok! Jó egészséget és sok tejcit! :)

Zsókuci!

Köszönöm, jól bírom, még nem jelentkeztek a rosszullétek.
Csak az álomkór üldöz... :oops:

Rebének én leszek a hírhozója!
Remélem nem haragszik meg, hogy én mondtam el és nem Ő. :)
( Bocsi :oops: )

Kép
nika28

ELAN,
GRATULÁLUNK GÁBOR BABÁHOZ! SOK BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK-SOK TEJCIT KÍVÁNUNK! :D :D :D
MOT CSALÁD

Kép

Kép
motné

Elan, gartulálok én is Gáborkához! Sok Boldogságot!!

Elindult a babaeső! Hurrá!

Kriszta, hűha ezen a héten szerintem nálad is baba lesz!! Izgi!!

Rebe, izg-izg!!

Agnesm, gratulálok az óriás kis babádhoz! :lol:

Sharon, Ramika is elalszik és általában ébred rá egy órára, megint szopi és jó esetben alszik 2-ig, megint szopi és alvás 6-ig és ha visszaalszik akkor olyan 9-ig alszik. Talán megpróbálhatsz adni neki egy kis krumplit almával. De Ramika ezek ellenére is ébredt..sajnos nem tudok biztos receptet írni.

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Ja, nem nagy hír, nekem ma megjött 26 napra...úgy utálom de legalább nem fáj a pocakom.. :?

Kép

vicuska2007

Elan, gratulálok!!!!!

Rebe, még mindig ezer-millió-csillió drukk!!!! Minden redben lesz (csodálkoznék, ha még olvasnád, azért jobb a lelkemnek :D )

Luki, Bibarci, köszi a bíztatást! Remélem hamarosan tényleg senki sem ment meg Tőlem Benneteket!
süni76

Zuzmó,Elan gratulálok Nektek,nagyon jó egészséget,sok tejecskét kívánok!

Gabicsibe nagyon-nagyon szép a Kisfiatok!

Rebe nagyon drukkolok holnapra,várjuk mielőbb Nikát a hírekkel!

Süncike annyira sajnálom,nagyon sokat gondoltam Rád :( .Hajrá ősz :wink: :!:

Benszi drága ezer puszi Neked is,gyerekek csodaszépek!

Most csak ennyire futotta,bocsi akinek nem írtam!

Mindenkinek sok puszi!
Lippa

lippa

Elan
Hatalmas gratula!!! Sok boldogságot a picurhoz!!!

Bibar, Luki
Köszi, aranyosak vagytok! Jó is lenne már továbblépni!!! Köszi a drukkokat! Én is mindig nézem, mi van veletek. Izgatottan várom az újabb híreket Olivér és Falatka bimbódzó szerelméről! :lol: Nagyon édesek!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

ELAN,
végre megérkezett Gábor baba is, szívből gratulálok az egész kis családnak, jó egészséget, sok tejcit kívánok! :D :D :D

BIBAR,
nem értem mi lehet a gond, nem enged be azzal a jelszóval, amit kaptál? :shock:

ZSÓKUCI,
naná, hogy komolyan gondoltam! Rajtam nyugodtan nyakorolhatsz majd! :D

CHESTI,
milyen nagy már Nikici haja, nagyon jól áll neki! :wink:

SHARON,
és ha ingergazdag környezetben próbálnád altatni? Mondjuk világosban, vagy zene mellett? Lehet, hogy neki erre van inkább szüksége... nem tudom. Próba, cseresznye. :wink:

CSAJOK,
mi lesz, ha esni fog, vagy rossz idő lesz? Elmenjünk a Lurdy-ba?

Kép

Kép
mamm

ELAN , GRATULÁLOK GÁBOR BABA SZÜLETÉSÉHEZ :lol:
BOLDOG ÉLETET NEKI :lol:

Gabicsibe, nagyon szép a kisfiad :lol:
Annyira aranyos az arcocskája!

Bocs lányok, de most csak ennyire van időm..De a talival kapcsolatos fejleményeket azért követem.
Van ott valami fedett hely, nagy zuhé esetére?

KépKép
naposoldal

Rebe, gondolunk Rátok sokat :!: :!: :!:

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Az időjárás előrejelzés szerint vasárnap már nem várható szél és eső de "hűvös" lesz olyan 23 fok körül. Szerintem ez nem hangzik rosszul.
Legyünk bátrak és legyen tali! :lol:

Kép

vicuska2007

Jól hangzik Vicus, én is nagyon szeretnék talizni! :D
Csak az jutott eszembe, hogy ha szombaton még szakad az eső, és átázik a föld, meg a fű, akkor nem nagyon lesz hova plédeket teríteni... :?

Kép

Kép
mamm

Sziasztok!

Rebe üzenete!

Örömmel tudatjuk, hogy megérkezett ma 8.59-kor Szarvák Zsanna 3350 gr-al, 53 cm-rel és 9.02-kor Blanka 2750 gr-al, 50 cm-rel!
Mindhárman jól vagyunk![color=red][/color
]

Kép
nika28

Sok boldogságot Nektek! :D :D :D

Kép
nika28

Rebe tiszta szívből gratulálok nektek!
Nagyon szép súllyal születtek a csajok!

Lippa

lippa

Rebe sok sok boldogságot a lányokhoz! Gyönyörű nevek!
Várunk a képekkel! :)

chesti

Rebe drága,

Szívből gratulálok a lányok megérkezéséhez! :D:D:D
Nagyon szép súllyal születtek! :D

Nagyon jó egészséget Nektek, sok-sok tejcit, és minden jót kívánok Nektek!

Sok puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Rebe, szívből gratulálok! Gyönyörű méretek és nevek!

Kép

vicuska2007

Rebe
hurrrá,gratulálok :P :P :P :P látod látod,méghogy 2 kilósak lesznek a babák :shock: :shock: kicsit tévedett a doktorúr :wink: :wink: gyönyörü súlyban vannak,szép nagyok :lol: :lol: ügyes voltál nagyon hogy ilyen sokáig bennt őrizgetted őket :lol: :lol: :lol:

Mamm
ma majd ujra próbálom,képzeld azt a jelszót nem fogadja nekem el soha,de olvasni olvaslak ám :P :P csak most nem volt időm próbálkozni :oops: :oops:

Tali
én esőt hallottam végig a hétvégére :oops: :oops: és hát ahogy Mamm is irta ha csak szombaton szakad akkor is tiszta viz lesz minden :oops: :oops: :oops:

bibar

REBE
GRATULÁLUNK A LÁNYOK ÉRKEZÉSÉHEZ! SOK BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK-SOK TEJCIT KÍVÁNUNK! :D :D :D
MOT CSALÁD

U.i.:Nagyon szépek a nevek!És hát a méretek! :D Nagyon ügyes voltál, hogy eddig a pocidban voltak a lányok! :D

Kép

Kép
motné

Rebe - gratulálok az ikrekhez, sok boldogságot, jó egészséget, és sok tejcit kívánok.
toldikrisztina

TALI!

Mi legyen csajok próbáljak helyet szerezni? Vagy van valakinek valami ötlete? Játszóházak baromi drágák!!! (1200 Ft/óránál kezdődnek)
Ha 4 órát tervezünk az egy kicsit drága, vagy leszűkitjük a talit 2 órára?

http://www.dzsungelkalandpark.hu/ Savoya park
1 év alatt ingyenes!

1 óra: 1200 Ft/óra

http://www.jatszohaz.net/m1/index.php Lurdy, vagy M1 outlet

1350 Ft/óra

http://www.panpeterjatszohaz.hu/campona.htm Campona

1200 Ft/óra. 1 év alatt ingyenes

Én ezeket találtam hirtelen.

chesti

Rebe!

Itt is gratulálok, és örülök hogy ilyen nagy babák lettek... :)
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Totál véletlen keveredtem ide, de látom taliról van szó. A Lurdyban 10 gyerek körül már megadják a csoportos kedvezményt. 50% azt hiszem. De más fórumról oda járnak talizni!

Kinga
Vendég

Csimpilimpi köszi :) Sajna a kedvezmény:

"Csoportos kedvezmény:
Iskolás- és óvodás csoportjaink számára hétfőtől - péntekig 50%-os kedvezményt biztosítunk."
chesti

REBE!

SZÍVBŐL GRATULÁLUNK! JÓ EGÉSZSÉGET, SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!

Valóban szép súllyal születtek. :lol: Zsanna grammra annyi, mint Máté volt. :wink:

Kép
Kép
share

Ide is átmásolom:

TALI!

Mi legyen csajok próbáljak helyet szerezni? Vagy van valakinek valami ötlete? Játszóházak baromi drágák!!! (1200 Ft/óránál kezdődnek)
Ha 4 órát tervezünk az egy kicsit drága, vagy leszűkitjük a talit 2 órára?

http://www.dzsungelkalandpark.hu/ Savoya park 1 év alatt ingyenes!

1 óra: 1200 Ft/óra

http://www.jatszohaz.net/m1/index.php Lurdy, vagy M1 outlet

1350 Ft/óra 1 év alatt ingyenes!

http://www.panpeterjatszohaz.hu/campona.htm Campona

1200 Ft/óra. 1 év alatt ingyenes

Én ezeket találtam hirtelen.

chesti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?