Sziasztok!
Fanni
Gyönyörűek a fiúk az uh képeken, nagyon szépen látszik az arcuk. Meglestelek az iwiwen, és tényleg úgy van, ahogy írtad, Márk tényleg apukája, Milán pedig te! Most lehet, hogy butaságot fogok kérdezni, de az uh-kon ez alapján tudjátok őket megkülönböztetni, hogy melyik Milán és melyik Márk?
Véda
Sajnálom a tetűt, de ez az oviban előfordul, sajnos!
Boniko
Jobbulást Neked!
Lafi
Hunor csodaszép baba! Nagyon édes!
Most néztem, hogy idejártál a szegedi jogra. Nem ismered a Lele Zsófit véletlenül? Egyidősek vagytok!
Gömböcske
Gratulálok Nektek! Én is szeretnék képet a babáról! Megértem, ha nem szeretnéd, hogy valaki rád találjon véletlenül!
Nálunk, mondjuk tudja a család, illetve szerintem aki nem mondja ki, az is tudja!
De persze, ez attól is függ, hogy kinek milyen a családja, megértő e vagy sem?
Nekünk is sokan modták anno, hogy minek a lombik, próbálkozzunk még, fiatalok vagyunk! Ja, csak endometriózissal meg elzáródott petevezetékkel elég nehéz lett volna!
Lányok!
ti a babruhákat milyen mosószerrel mostátok?Öblítő? Én most Arielt használok, és Cocolinó öblítőt! Kell külön babamosópor? Vagy elég, ha Sensitív elnevezésű öblítőt veszek majd?
No. majd csak, ha kész lesz a szoba teljesen, akkor fogok mosni, csak most ez eszembe jutott!