Sziasztok!
Én még nagyon korai babás vagyok, de mivel volt már egy méhen kívülim, már elmentem a dokihoz. Viszont teljesen megdöbbentem, mert azt gondoltam nagy naívan, hogy ha hétfőn telefonálok a kórházba, akkor csütörtökön már fogad valaki. Erre csak nov. végére van szabad időpont.
Nem tudjátok, hogy van ez? Ha már bejutok egy dokihoz, akkor könnyebb időpontot egyeztetni, vagy úgy is egy rémálom az egész? Be kell valljam, kicsit elkeseredtem, mert így az sztk-s dokihoz kellett menjek, aki pont akkor rendel amikor én dolgozom. (Andreat, én is a Molnár dokihoz jártam, de most csak hétfő du. van Gyömrőn. Ezért gondoltam megyek a göröghöz, de megijesztett amit írtál, és már semmi kedvem hozzá, meg azért is utálom azt a rendelőt, mert aki utánam következik, az mindent hall, ami velem zajlik, pedig semmi köze hozzá. Rossz a rendszer szerintem...)
Ráadásul anyósom is nyúz, hogy menjek egy kórházi dokihoz, és bevallom én is nagyobb biztonságban érezném magam. Szóval hogy is van ez? Ha nincs épp időpont a 12. heti vizsgálatra, akkor megcsinálják később? Nem gáz ez?
Kérlek írjatok, mert teljesen tanácstalan vagyok.
Amúgy nekem a Szabó László, meg a Turi doktor volt szimpi, meg nagyon rendesek is amikor bent voltam a kórházban.