bende!
aha, volt néhány benn is, bár nem tudom mennyi. az én varrataim is felszívódtak, meg kipotyogtak, kettővel találkoztam is, a gátvarrataimat meg az 5. napon ki kellett szedni, mert nagyon fájtak. amikor szedték is visítottam... ez van,nem bírom a fájdalmat.
a csomó eléggé fájdalmas. sajnos pont úgy derült ki, hogy miután először elküldtek a múlt héten a nővédelmiből zöld utat engedtem a páromnak, azaz engedtem volna, de nem ment a dolog...
a 6 hetet azért kell megvárni, hogy a méh rendesen összehúzódjon, elmúljon a vérzés, összezáruljon a méhszáj, hogy ne mehessen fel rajta fertőzés a hüvelyből. egy másik fórumon pont egy ilyen témában írt egy nőci, hogy jól megjárta egy ismerőse, második gyerek után két hetet vártak csak a párjával, aztán egy hét múlva újra vérezni kezdett, kórház, műtét és megszabadították a méhétől...
jó neked, hogy csak a szülésig érezted magad bálnának. sajnos én bálna is maradtam, csak a nagy pocim tűnt el, de még most is olyan, mintha pár hónap múlva jönne a kistesó (maradt még 15kg)
anyukámról marha gyorsan lement, viszont a huga amíg szoptatott, még hízott is egy csomót. valszínűleg, amíg szoptatok, azaz tejet termelek, maradok ekkora...
sajnos a szeptemberi időpont nem nagyon vigasztal. ráadásul azért is lenne jó ha mihamarabb látna egy orvos, mert megyünk haza a szüleimhez az ország túlfelébe (csongrád megye legaésó csücske), és nem szeretném, ha valami ott derülne ki.
mi a szedreskerten lakunk, a 10es buszok végállomásától szinte csak egy köpésre . ma 32fok van a szobában...
és ti merre?