Sziasztok!
Bumbuli: Gratulálok a kisfiadhoz! Sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek!
Tigris: Sajnos még nem tudom, hogy kislány vagy kisfiú, mert a 19. hetes uH-on kicsit (nagyon) megijesztett Gyarmati doki (őt találták, mert Sztakó doki elutazott), mert a méhlepénnyel látott valami problémát. A mellső falon tapad, de van valami nyúlványa a hátsó falhoz is, aminek a belső méhszájhoz való viszonya jelenleg nem biztonsággal megitélhető. Tényleg járt már valaki így??? Vizsgálat közben olyan arcot vágott, hogy ilyedtemben majd leestem az ágyról, meg odahívta Szilvit is és kérdezgette, hogy szerinte az ott mi, meg akkor az most szerinte is a méhlepényhez tartozik vagy valami más....Szóval nagyon beparáztam.Persze utána megpróbált nyugtatni Szilvivel együtt, hogy ez különleges eset, de tulajdonképpen így félidő táján sürün előfordul és majd ez még átalakulhat, de legrosszabb esetben is csak annyit jelent, hogy max. császárral kell szülnöm. Hát nem nagyon ment a megnyugvás, sikerült is majdnem elájulnom
. Aztán rákérdezett már szinte az ajtóból, mert sietett a mütőbe, hogy akarjuk-e tudni a nemét, de annyira össze voltunk törve, hogy azt válaszoltuk nem fontos. Így majd 3 hét múlva, ha megyek kontrollra, akkor fogja megmondani. Persze mindenki azt mondja, hogy ha ennyire biztosan látta, akkor biztos kisfiú
Érdekes én is úgy érzem a 6.érzékemmel, bár nem tudom, hogy ezt lehet-e érezni!? egyébként Szilvi aranyos volt mert hétfőn a terhestornán is még megkérdezte, hogy sikerült-e megnyugodnom és higgyem el, hogy ez nem katasztrófa, neki mind a két gyerekénél volt ilyen, de ahogy nő a méh arrébb fog mozdulni. Minden esetre nem szeretnék császárral szülni!!!!
Na nem untatlak tovább, de ha tud valaki valami biztatót, azt szivesen várom
Persze a lényeg, hogy a babával minden rendben van, a korához képest jók a méretei és mindene megvan, és müködik
)))))
Puszi mindenkinek!
Sweetlady