Sziasztok!
Hogy áll a doki-szépségverseny?
Tegnap megkerestem a babanetes orvos válaszát és tényleg Dr. Ács Nándor írta
Azt kérdeztem a 8. hónapban, hogy tudok-e természetes úton szülni a köldöksérvemtõl. Megjött a pozitív válasz, amikor már Zsombi 4 hetes volt
Angi! Sajna Zsombit nem tudjuk otthon hagyni, mert nincs, aki vigyázzon rá.
Én szeretném, ha a férjem is kijönne, ha esetleg találunk sok mindent, ne kelljen egyedül cipekednem. Egy babakocsi és egy zacskó pelenka után már nem lenne szabad kapacitású kezem
Ráadásul, meglepõ módon, párom is szeretne kijönni. Pedig eddig nem szerette a tömegnyomort. Valszeg inkább a költekezõs mindenségemet akarja kontrollálni
Annamari!
És Balázst hogyan tudtátok megkeresztelni? Azt hittem, hogy nézik azt, hogy a szülõk vallásilag is összeházasodtak. Vagy ez valami családi protekció?
Nálunk nem volt probléma, hogy a 7. hónapban voltam. Abban a templomban esküdtünk, amelyikben keresztelkedtem, elsõ áldoztam és bérmálkoztam. A plébános örült nekünk, mert tavaly mi voltunk az egyetlen házasulandó pár
Még azt is kijárta a püspökségnél, hogy engedjék a férjemet római kat. templomban esküdni, mert õ görög kat. és náluk tiltja ezt a vallás.
Mi már többször is végig néztük a felvételeket. Úgy vigyorogtam végig, mint egy tejbetök. Nem tudom miért van ez, de ha valami nagyon komoly eseményen vagyok, akkor mindig mosolyognom kell. Én így vezetem le a zavartságomat
Pirus