Új privát üzeneted érkezett!

Elan, Gica, Naposoldal
Szerencsére kedden már vihetjük a szerelőhöz az autót, szóval mire jövünk haza, kész lesz. Mondjuk az anyagi része nem hiányzott! :evil:

Elan,
Na kezet foghatnánk, én is ugyanezektől tartok. :lol: Egyik pillanatban attól, hogy milyen lesz a császár, fájni fog-e utána, a másikban meg attól hogy hogyan fogom meg őket, mert én sem fogtam még soha ilyen kis pöttömöket, hogyan látom el őket.
Persze mindenképpen jelentkezem. Holnap már meglesz a 100%-os időpont, de szinte tuti a csütörtök. :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Itt van az én kis strandoló Nórim :lol: :lol: Kép

KépKép
naposoldal

Luki, Bibar, ti együtt csináltatok valamit a hétvégén...Nagyon egyszerre tűntetek el :wink: :lol:

KépKép
naposoldal

Sziasztok :)

Na, itt vagyok ám én is :lol:
Holnap megyek gégészetre, kíváncsi leszek, hogy mit mond a doktornő a Hőtérképes vizsgálat eredményére… :roll: Majd mindenképpen beszámolok, hogy mi volt :)
Egyébként nincs semmi extra velünk, jól vagyunk, dolgozunk, megy a tanfolyam. 2 hét, és kezdődnek a gyakorlati órák, remélem, hogy jól fog menni :roll: Ja, és 2 hét múlva lesz az első komolyabb dolgozatunk pedikűr-elméletből, aztán közben kellene tanulnom anatómiára is, mert júli 11-én lesz az egész anyagból nagy teszt… hát, nem fogok továbbra sem unatkozni… De nem baj, szeptember közepéig csak kibírom valahogy ezt az életet, utána meg talán azért már jobb lesz :)

Nika,
Persze, amikor csak szeretnéd, szólj, és máris felveszlek a táblába :D
Hurrá, örülök nagyon, hogy minden rendben volt az UH-n! :D:D:D:D És nagyon édes a kép is a Pircuritokról :D

Zuzmó,
Nagyon eltűntél… csak nem…? :wink: Bár már azért biztosan tudnánk róla :lol:
Jó nagy a pocid a képen, remélem, még készül szülés előtt is pocifotó :D Jó lenne, ha tudnál jönni a talira, de igazolt hiányzást elfogadunk :lol:

Share,

Szegény Máté, nem semmi, hogy ilyen picivel ilyen kíméletlenek vérvételnél :evil:
Remélem már jobban van… szegénykém… Jobbulást neki mindenesetre!

Lanett,

Na, végreeee :D Örülök, hogy végre jelentkeztél! :D Kitartás a melóhoz, gondolom, hogy nehéz azért visszarázódni :roll:
Fogyi ügyben jelenleg nem kell drukkolni, mégsem kezdtem el :oops: :oops: Olyan nehézzz :D
Sajnálom nagyon, hogy most sem jössz a talira :(

Jerika,
Örülök, hogy jól vagy, hát kitartást erre a pár hétre, egyre csak melegebb, és fülledtebb az idő, ami nem kedvez a nagypocisoknak…

Sharon,
Nagyon édes Dóri… :D Hogy milyen nagy lány már :D Hihetetlen…

Agnese,

Örülök, hogy jól bírod, és hogy nem vagy rosszul! Milán nagyon ari a képeken! :)

Witch,
Örülök, hogy végre átmerészkedtél :D Szólj Te is, ha be szeretnél kerülni a táblába! :)

Rebe,

Hűűűű :shock: Gigggaaa pocciiii :D:D Hatalmas már, de tényleg! :D Hogy bírod? Nehéz már gondolom… De nagyon ügyes vagy :wink:
Sajnálom, hogy elromlott a kocsitok… soha jobbkor :roll:

Elan,
Nagyon csini pocid van, tényleg te csak pocakra híztál :lol: Ugyanolyan vékony vagy, mint amikor legutóbb láttalak! :wink:

Benszi,

Meseszépek a gyerkőcök még mindig :D:D:D

Vicuska,
Köszönöm a gyógyító öleléseket, nagyon aranyos vagy!! :D

Toldikriszti,

Nagyon sajnálom, ami a családodban történik :cry: :cry: :cry: Drukkolok, hogy anyukádnál még időben elkapják a daganatot, és ne legyen semmi komolyabb!!!
Jobbulást kívánok a szüleidnek! Az unoka majd erőt ad nekik a gyógyuláshoz!
Kitartást a szülésig… :)

Gomba,
Sajnálom, hogy sír Benedek a tornán… biztos én is sírnék, ha látnám, hogy sír :oops: De gondolj arra, hogy csak jót teszel vele… :wink:

Bibarci,

Sajnálom, hogy csökkent a tejci a betegség miatt :roll: De ügyes vagy, legyél kitartó, menni fog az a szaporítás!!! Én drukkolok ám! :D
Gratulálok Olivér hátról hasra fordulásához! :D Kis ügyes krapek! :D Annyira helyes a képeken, olyan kis husiii :lol:

Luki drága,

Hát, az, hogy nincs semmi baj, nem teljesen igaz. Az idült orrmelléküreg, meg torokgyuszi nem túl jó eredmény… fogalmam sincs viszont, hogy mit tudnak vele kezdeni… :roll: Majd kiderül holnap… drukkokat kérnék :D Sok-sok puszi neked!
Annyira édes Falatka! És hogy megszerette a hintát :D Annyira jóóóó :wink: Ezek az óriási szemek… tündéri, de tényleg! :D
Bocsi a táblás elírásért, már ki is javítottam :oops: :oops:

Timy,

Nagyon ari Norina! :D:D

Ballagyo,

Hát csúúúúcs ez a kép! :D:D

Brumikám,

Hidd el, nagyon boldogságos lennék, ha végre már Te is benne lennél a táblában (meg az összes többi lány a „sima” topikból, magamat is beleértve :D) :lol:
De csak idő kérdése… :wink:

Fiona,
Édes Bence is :D

Motné,

Édesek a lányok, ahogy együtt játszanak :D:D Jók lettek a fotók :wink:

Gica,
Örülök, hogy Te is jelentkeztél! :D

Napcsi,
Tök jó, hogy mostanában irogatsz, örülök Neked! :D
Gyönyörű Nórid van, hallod-e! :D:D

Chesti, Lucia,

Millió puszi Nektek! :D

Mindenkinek sok-sok puszi, vigyázzatok magatokra, főleg a finises kismamik! :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Gyors bejelentkezés.

Zuzmóék már a kórházban 4 perces fájásokkal!
Könnyű szülést drága Zuzmó! :lol:

chesti

Jó Reggelt Lányok!

Hú, drága Zúzmó,én is könnyű szülést kívánok!! Izg-izg!!

Zsókuci, várjuk majd a gégészetes híreket! Hozzám épp most jön a pedikűrös!

Napcsi, Nóriról a képeket receptre írnám fel mindenkinek! Gyógyító erejű ez a kis cukorfalat!

Lányok, nálunk a szombat éjjel..no komment. Rami másfél-két óránként felsírt, dobálta magát, ha magunk közé vettük hasra dobta magát és a hajamat húzta, az arcunkat markolászta. Megint csak a cicin aludt valamennyit. Talán 3 órát ha aludtunk.
Na, de hát majd ezekre is pár év múlva nevetve gondolunk vissza.

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Reggel 6:52-kor 3790g-al és 58 cm-el megszületett Kristóf István.
Baba és mama jól vannak! :lol:
Gratulálunk drága Zuzmó! :lol:

chesti

Sziasztok :D

Napcsi

na végre!Olyan gyönyörű ez a kislány :P

Zsókucikám

Mindenképpen írj este hogy mi volt a gégészeten

Zuzmó

hú de furi hogy itt ülök a gép előtt,Te meg éppen szülsz :roll: :D Hajrá :D

Finishes lányok :D

Nem csodálom hogy tele a gatyó :D :D
Ügyesek lesztek :D

Bibarkám

hívlak ma :D

Kép
lukrécia

Ez gyorsan ment.... :lol:

ZUZMÓ

EZER GRATULA,MINDEN SZÉPET ÉS JÓT!MIELŐBB VÁRJUK A KÉPEKET A KIS TRÓNÖRÖKÖSRŐL :D

Kép
lukrécia

Zuzmó, gratulálok! :) Jól beelőztél!

Mi még mindig 2in1, pedig tegnap este erre nem kötöttem volna nagy összegű fogadásokat. De, ezek szerint, csak jósolgattam...

Kép
elan

Zuzmó,
Hatalmas Gratula Kristóf megérkezéséhez! Sok boldogságot, egészséget és tejcit kívánok nektek!
:D :D :D

Naposoldal,
Gyönyörű a strandoló Nóri! Nagyon nőcis! :D

Zsókuci,
Várunk a gégészetes hírekkel!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Zuzmó
Gratulálok :P :P :P :P :P jó hosszú kisfiú,alig várom már a képeket :lol: :lol:

Napcsikám
gyönyörüséges a leányka :lol: :lol: :lol: sajna nem Lukival voltam,csak nem volt időm netezni :wink: :wink:

Zsókuci drága
nagyon várom az eredményedet :oops: :oops: a gyakorlat biztos jól fog menni,a köv babatalin majd gyakorolhatsz a körmömöm :lol: :lol: ez a sok tanulás :shock: :shock: hááát kitartás neked :wink: :wink:

Rebe
hogy vagytok???

Elan
na már jósolgatsz??hú de izgi :lol: :lol:

Lukikám
küldtem a képeket :P :P ja és akkor 2 hétre mehetünk hozzátok???annyit csak kibirsz a kanapén,hiszen értünk mindent :lol: :lol:

Benszikém
mi ujság a kedvenc ikreimmel és az anyukájukkal???

Vicuska
nálunk az éjszaka dettó ilyen volt mint nálatok :cry: :cry: egyszer majd csak kialusszuk magunkat :wink: :wink:

bibar

ZUZMÓ,
GRATULÁLUNK KRISTÓF BABÁHOZ! SOK BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK-SOK TEJCIT KÍVÁNUNK! :D :D :D
MOT CSALÁD

Kép

Kép
motné

Zuzmó!

Gratulálunk Kristóf érkezéséhez! Sok boldogságot!

Meiszterék

jucicuki

Zuzmó - Gratuláloki Kristóf babához, jó egészséget kívánok Nektek.

Elan, Rebe - már csak mi vagyunk hátra júniusiak?
toldikrisztina

Zuzmó- Gratulálok :)!
Szép nagy baba :)
witch26

Kriszta, nem, a táblázat szerint Gina is van még az ikrekkel, de róla nagyon rég nem hallottam semmit...

Kép
elan

Zuzmó!

Gratulálok! Nem semmi méretek! : :) :) :) :)

Kép
nika28

Sziasztok!

Hát a képek lemaradtak... el kellett rohannom.

Zuzmó, gratulálunk! Nagyon szép nevet választottatok!

Akartam kérdezni, Share, Te megint szúrod magad Clexane-val? Gratulálok az újdonsült pocaklakóhoz!!!

Júniusi babás lányok, ügyesek legyetek!!!! Igérem be fogok nézni, hogy minden rendben ment-e. Rebe, nem semmi hogy ikrekkel még bírod. :)

Puszi mindenkinek, elnézést ha sokatoknak nem írok személyesen.
Képet igyekszem felrakni

Lucia

Kép
lucia1

Sziasztok,hú de le vagyok maradva!!!

DRÁGA BOTOND ÉS KRISTÓF!!ISTEN HOZOTT TITEKET!!!!Sok boldogságot, örömöt kívánok az egész családjaitoknak!!!

Zsókuci: hú akkor még mindig van valami a manduláid körül?ezt hogy lehet kezelni?immunrendszer erősítő nem segítene?(Echinacia!!!)

Elan,Rebe,Toldikriszta:bírjátok ki ezeket a napokat,nemsokára ti is kezetekben tarthatjátok a csöppségeket!!!(jaj most olyan irigység fogott el----- :oops: :oops: :oops: tudom én vagyok a hülye,de annyira visszamennék az időben!!Pedig imádom ezt a Kiskakukkot így is,hogy ennyire gyorsan nő,mégis....értitek ezt??

Napcsi:eszméletlen szép ezt a csajszi!!!! :lol: :lol: :lol:

Benszi,Juci:hogy nőnek az ikrek is!!Egyre könnyebb,vagy ez csak álmodozás volt,és ugyanolyan fárasztó még mindig??

Shron:Dóri is mekkora már!! :shock: :shock:

Bibarci!!!Ne aggódj,a tejcit akár hetek múlva is vissza lehet hozni!!!!!VISSZA fog állni a rendes mennyiség csak nyugi és sok folyadék meg szénhidrát!!!!!

Chesti,Motné?édesek ahogy együtt játszanak a lányok!!

Share:a fene vinné el ezeket a betegségeket!Szegény MÁté...épp ideje lenne teljesen meggyógyulnia!! :cry:

mi " jól" vagyunk,,bár jön az ELSŐ fog!!Emiatt ömlik a nyál,kissé nyűgibb,de még mindig nagyon nyugodt Botondunk van!Pár kép,ezek jobban mutatják,hogy hogyan telnek a napjaink...ja ma leesett az ágyunkról :( :( de szerencsére úgy tűnik kutya baja,ágy nincs 30cm magas se,padlószőnyeg,így csak nem lett agyrázkódása!Azért figyelem az elkövetkező napokban!

Kép

Kép

Kép

Kép

puszi

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Rékaróka - hú apám, nem semmi ez a fekvőtámasz :D . Nagyon helyes Botond.
toldikrisztina

Sziasztok csajok!

Csak egy gyors bekukk erejéig!Sajna most csak ezt az oldalt tudom átnézni,azt is csak képekben!

Rékaróka,Napcsi!
Gyönyörűek a gyerkőcök!

Elan,Rebe,Toldikriszta,Gina!
Kitartás csajok,mindjárt vége és lesznek a csodaszép babák!Császárosok ne féljetek én már második éjjel hason aludtam.Csak ne görnyedjetek,ha sétáltok,mert annál lassabban gyógyultok és haskötő!!!!!!!Szorítok nagyon!

Zuzmó!
Gratulálok ehhez a nagy legényhez!

Rékaróka!
Hát minden korszaknak megvan a maga nehézsége,állítólag két év a húzós,de utána könnyebb:Lippa drága tudna róla mesélni!

Bibarkám!
Beszélj nászasszonyoddal az ötlethez amiről ma beszéltünk!

Zsókuci!
Kiváncsi vagyok mi lesz a gégészeten,ja és köszi a dícséretet.

Gabicsibéről mi hír?

Mi jól vagyunk,csak a lányom egy hete négykézláb bírtokba vette a lakást,így luk nincs rajtam,ahol levegőt vegyek,mert állandóan rohangálok utána!Balázs meg tolat hátra ezerrel!Szóval nem unatkozom.No meg vendégek sora állandóan,fakkom kivan,mert nincs semmire időm ezáltal.A kölköket mindenki ölbe akarja venni,így nem győzöm leszoktatni őket az ölben levésről.
Majd dobok képeket!
bocsi,ha kihagytam valakit!
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

[color=blue]Drága Zúzmó!

Isten hozta Kristófot! Gratulálok!!
[/color]

Kép

vicuska2007

Benszi! Jók a képek!

Timy, neked akartam, csak hülye vagyok és elfelejtettem. Enyémek nagyon rosszul ittak, szinte semmit, ez a recept bevált, nagyon szeretik.
Lányok, nyugtató tea, tehát akinek nyügi picije van, annak is jót tesz, csecsemőkortól adható:
1 tk. szárított alma
csipetnyi ánizsmag
fél tk. szárított citromfűlevél
kis darab édesgyökér (Herbáriás darabolt apróra és teáskanálnyit szoktam.
Forrázni és tíz perc után üvegbe szűrni.

Judit

jucicuki

Kriszta,
Igen, mi vagyunk hárman, meg Gina is, csak ő egyáltalán nem jelentkezik, már az is lehet hogy megszült!

Réka,
Nagyon ari Botond!

Benszi,
Jaj de jók a képek!

Elan,
Na, megvan a pontos időpont. Csütörtök reggel/délelőtt lesz, attól függ mikor kerülünk sorra. Nekem nem kell előbb bemennem, úgyhogy csütörtökön korán reggel megyünk. Aznap reggel már nem lesz időm, hogy megkeresselek, max. majd pénteken ha felkelhetek! :wink:

Bibar,
Köszi kérdésed, jól vagyunk!
Habár lelkiekben most eléggé a padlón. :roll: :shock: Ma voltunk uh-n, meg ctg-n, rendben van minden.
De kérdeztük a dokit szerinte milyen súlyúak lesznek, és azt mondta hogy elég picik lesznek, olyan 2kg körüliek (nem a gép becsülte). :shock: :shock: :shock: Amit nem is értek, hogy hogy a fenébe lehet betöltött 38. héttel. Az 5 héttel ezelőtti 4D már ekkorának mérte őket kb, nem nőttek azóta? Vagy ennyit csal a gép? Érthetetlen. :roll: A BPD-jük tényleg kisebb, mint az egyes babáké, kb 1 cm-rel. A doki azt mondja ez alapján picik, ha a hasukat nézzük, akkor nagyobbak. Kicsit sokkolt az infó. Persze azt mondja ne aggódjunk, mert ez nem gond, a lényeg hogy egészségesek legyenek.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe
ne aggódj,biztos rendben lesz minden,és tudod ez csak becslés,bizti nagyobbak már :wink: és ha csak 2.5 kg ok lesznek majd kinnt megnőnek,nem betegek és az a lényeg :wink: :wink: drukkolok neked nagyon :wink: :wink: :wink:

Benszikém
csodásak mint mindig :lol: :lol: jó volt csacsogni :P :P

Rékaróka
gyönyörű kiskakukk,és az a fekvőtámasz nagyon komoly :lol: :lol:

bibar

Rebe, ne izgulj, ezek az értékek mindíg tévednek! Szép formás kis babók lesznek! Nemsokára a kezedben tarthatod őket!

Réka, nagyon ügyes Kiskakukk!

Benszi, imádnivalóak a gyerekek! Kép Kép

Kép

vicuska2007

ZUZMÓ!
SZÍVBŐL GRATULÁLUNK! JÓ EGÉSZSÉGET, SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!

Kép
Kép
share

Zsóka,
nálad mi újság???

Köszönöm a jókívánságokat, átadtam Máténak, de csak csütörtökre ment le a láza, addig kitartóan 39 környékén volt. Már rosszul lett, ha kúpot látott v. a kád felé közelítettem vele. Pénteken kiütései lettek. Még most is van néhány, de már múlóban. Valami jó kis vírust szedett össze.
Háziorvosunk szerint - mert a gyerekorvos nem éppen közlékeny - mostanában vannak olyan vírusok, amelyek kiütést okoznak a betegség "záró" szakaszában.
Ha jövő héten jó lesz a vérképe, akkor megkapja a 15. hós oltást.

Megnéztem a fotókat. Nagyon tündériek a babák!!!!

Lukinak és Falatkának külön gratula a hintához!

Elan, várom a híreket szerdán! Drukkolok!

Ne haragudjatok! most muszáj mennem, mert fürdésidő van.

Puszi!

Kép
Kép
share

Rebe - szerintem se idegeskedj a babák mérete miatt, az egyik barátnőm aki 2 hete szült, szintén melléfogtak a baba súlyával.
Csütörtökön már túl lesztek rajta, de jó, valahol nagyon irigyellek benneteket. De csak eljön az én időm is hamarosan.
toldikrisztina

Kedves Zuzmó :lol:

Gratulálunk Kristóf érkezéséhez! Minden elképzelhető szépet és jót kívánok neki az életben!
Látod, milyen jó kisfiú? Hallgatott az anyukájára, és ezen a héten jött világra :lol:

KépKép
naposoldal

Sziasztok,

Zuzmó drága,

Szívből gratulálok Kristóf megérkezéséhez! :D:D Tényleg nem semmi méretek!! :shock: :lol: :lol:
Jó egészséget kívánok!

Kép

Chesti drága,
Köszi a híreket! :D

Elan,

Hű, nem tudom, hogy olvasod-e még a holnap reggeli indulás előtt, de nagyon szorítok Nektek, ne aggódj, minden a lehető legnagyobb rendben lesz! Várjuk a híreket Gábor megérkezéséről! Sok-sok puszi! :)

Bibar,

Hát igen, tényleg nem kevés a tanulni való :oops: Tudtam, de azért más belegondolni, és más végigcsinálni :wink: De majd ez is meglesz :wink:

Rékaróka,
Köszönöm az immunerősítőt, lehet, hogy utánaolvasok, és kipróbálom. Aranyos vagy! :oops:
Kiskakukk nagyon aranyos, kitartást az első fogacska kibújásához… :roll:

Benszikém,
Édesek a kölkök nagyon :D:D Nem győzök Velük betelni, de tényleg :wink: Olyan szép, formásak :D:D

Rebe drága,

Neee, ne paráztasd magad, teljesen felesleges! Szerintem igenis szép nagy babákok lesznek, ezek a becslések tényleg csak becslések. Ne izgulj, nem lesznek picikék! Ha meg mégis, majd megnőnek! :wink:

Vicuka,
Ezek a képek Ramiról… annyira ééééééédddeees :D:D:D:D Kis huncut panka :D:D

Share,
Szegény Máté… hát, nem lehetett egyszerű… a lényeg, hogy már jobban van! :)

Én voltam ma a gégészeten, vett le orr- és torokváladékot tenyésztésre, hétfőn lesz eredménye, annak függvényében meglátjuk mi a helyzet.
Tudjátok, nekem van egy nyelv-piercingem… azt javasolta, hogy érdemes lenne kivenni, mert ott bejuthatnak baktériumok, meg okozhat némi irritációt annak ellenére, hogy orvosi fémből van. Úgyhogy szerintem kiveszem :roll: Őszinte leszek nem szívesen, annyira szerettem volna mindig is… de hát ez ne álljon a jó vérkép útjába…nem? :roll: :?

Köszönöm mindenkinek a törődést, nagyon aranyosak vagytok! Várom már a talit nagyon! :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

sziasztok csajszikák!

Raktunk fel uj képeket a gépre gyorsan dobok egy párat mert nekem annyira tetszenek. :lol: :lol:

Kép

Kép
fiona66

Jaj véletlenül elküldtem :oops:
akkor most folytatom :lol:

Kép :lol: anya vállán aludni tutti :lol:

Kép :lol: Na mi az már megint?? :lol:

Kép :roll: Még itt sem találom fel magam!!! :roll:
Kép ilyen mikor anya vakarássza a fülem :lol: :lol: Kép Anya arra gondolt hogy majd alszom :wink:

Kép
fiona66

Egyenlőre ennyit nem akarom hogy megunjátok!!

ZUZMÓ

Hatalmas gratula a "picurhoz". Hu nem semmi méretek!! :lol: :lol:

RÉKARÓKA!!

Nem semmi ez a fekvőtámasz :lol: :lol: Botond nagyon ügyi!

VICUSKA!!

Rami nagyon nagyon gyönyörű mint mindig!! Kész nagylány már :lol: :lol:

NAPCSI!!!

Tündérlánykád annyira szép hogy jó ránézni!!!
Csatlakozom Vicuskához szerintem is receptre kéne irni a mosolyát Olyan szép. Ja és mellesleg szerintem tökre hasonlit Vicuska Ramijához :lol: :lol:

Zsókuci!!

Mit hallok nyelvpirszing????He he he nekem is van :lol: :lol: :lol:
Reméljük megtalálják a baj okát

Most mennem kell mert a nagyfiam aludni akar és ez a gép az ő szobájában van !!

Puszi mindenkinek

Kép
fiona66

Csak egy gyors bekukk...

Gabicsibe, Zuzmo
Gratulálok és sok boldogságot kívánok. Gyertek képekkel és születéstörténettel. Kíváncsian várom őket.

Holnap megpróbálok jönni, megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz. Szorítsatok.

Kép

Kép
agnese

Csajok!

Van B terv talira? Állítólag szar idő lesz :cry:

Judit

jucicuki

Juci,Rebe,Zsókuci!
Köszönöm a skacok dícséretét!

Rebe!
Ne aggódj,nem lesz semmi baj!Nálunk Dóri 3hétre leállt a fejlődésben a 32.héten és azt mondták,örüljek,ha 1800gr lesz.Ehhez képest 2,5kg-al született!Ne aggódj 2kg felett nem viszik el a PIC-re csak ha baja van!Nagyon drukkolok!

Agnese!
Drukk a vizsgálathoz!

Bibarkám!
Tényleg jót csacsogtunk!Csókold meg a kis rigót!

Vicuska!
Az a vigyor,besz....ás!

Fiona!
Hogy beájult Döbrögi!

Zsókuci!
Ne törődj a piercinggel,ha ez az ára.Majd ha megszülsz és nem lesz semmi góc visszateteted!

Share!
Sajnálom a kiütéseket!Calcium nem segít?

Luki!
Mi van kaki ügyben?

Nálunk nem elég,hogy Dóri 4kézláb garázdálkodik,tegnapelőtt óta kiül oldalra is!Ezt játsza!Kb.2m-t tud megtenni egyszerre,majd egy másodpercre megpihen és teker tovább ezerrel!Balukám tegnap óta feltérdelt és hintázik!Pá-pá nyugalom!Jó kis fogyókúra lesz a nyárra!

Tényleg mi van,ha rossz az idő a talin?Ezt nem is kalkuláltuk be!
Vendég

Sziasztok!

Zuzmó! Gratulálok a nagyfiúhoz!!!

Drága Rebe, Elan! Nagy-nagy drukkok Nektek!!! :D
süni76

Benszikém

hiper-turbók a kölkök :lol: És gyönyörűek :D Dórin az a ruci övvel....hát beszarás :lol:
Kaki-ügyben még totyogás van,aranyos vagy hogy mindig megkérded,ha okosabb leszek,megírom

Bibarkám

A végén mi hamarabb menekülünk vissza pestre mint Ti???? :shock: :shock: :lol: :lol:

Zsókuci

Hát akkor tényleg búcsút kéne inteni a piercingnek
Remélem minden megoldódik most már.

Rebe

sztem is csak paráztatják az embert ezekkel a méretekkel,minden ok lesz,szorítok :D

Réka

nem semmi ez a fekvőtámasz tényleg!ügyesek vagytok :D

Vicuska

nagyon édesek a képek :D Ügyesen ül Rami :D És hogy kitöltitek az etetőszéket :roll: mi még elveszünk benne.... :lol: :lol: :lol:

Fiona

Aranyos a kis Döbrögid :D

Share

jobbulást Nektek,jól elhúzódott ez a betegség :roll: :(

Kép
lukrécia

TALI: nem lehet még tudni, hogy mennyi csapadék lesz a lehűlés idején. Pár nap múlva már pontosabb előrejelzést lehet adni. Még akkor is ráérünk dönteni, hogy mi legyen. :wink:

Luki,
köszi!

Benszi,
nekem is eszembe jutott a calcium a kiütésekre, de ekkorra már eltűnőben voltak. Most már egyáltalán nincsenek.
Na, akkor kösd fel a gatyádat!!! Jön a fogyókúra-program. :shock: :wink:

Agnes,
gondolok ma rátok! Gyere a hírekkel.

Zsóka,
lehet, hogy idegen anyagként kezeli a nyelv-piercinget a szervezeted, és így reagál? V.szeg hülyeség, Lucia majd jót röhög. :?

Kérdés:
Mátéval hasonló korú gyerekek és a gyümölcsevés. Nem akar nyerset enni a drágám. Leragadt az almánál és a banánnál. Cseresznyét, meggyet, epret nyalogatja, játszik vele, de nem eszi meg. Turmixolva most kezdtem el - almával keverve, így bemegy, de jó lenne, ha el eszegetné darabosan is. VAgy ne legyek telhetetlen?
A másik, hogy semmiféle nyers zöldség se kell neki (paradicsom, ubi, retek, saláta stb). Hagyom ismerkedni, egészben, kis darabokban kapja, hátha úgy jobban megy, de nem és nem.
Bárkitől bármilyen ötletet szívesen veszek kipróbálásra.

Kép
Kép
share

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek köszönöm a gratulációt és az sms-eket!Jól vagyunk,az első két nap nagyon nehéz volt és sírással végződött,de mára már úgy látszik van elég tejem és Boti jól lakik,mert nagyokat szunyizik.Bővebben majd később!

Zuzmó
Nagyon sok boldogságot,egészséget és sok-sok tejcit kívánok!

Elan,Rebe
Kitartás!!!Gondolni fogok rátok és nagyon drukkolok!!Minden rendben lesz!!

És végül a képek a hajasbabámról :D
Kép Kép
Itt már 3 napossan és jól lakva
Kép
gabicsibe

Lányok,
Aranyosak vagytok, köszönöm a biztatást! Remélem minden rendben lesz a picurjaimmal! :oops:

Vicuska,
Ahogy Rami mosolyog, egyszerűen meg kell zabálni olyan édes! :D

Zsókuci,
Hát akkor lehetséges, hogy érdemes lenne kivenned a piercinget, majd legfeljebb szülés után újra megcsináltatod! Kíváncsi leszek mit mutat a tenyésztés, jó lenne ha kiderülne valami.

Agnese,
Mi volt ma? Remélem minden okés a kis pocilakóval! :wink:

Gabi,
Jaj de jó, hogy jelentkeztél! :D Úgy vártunk már!
Örülök, hogy lett tejcid, Botond meg nagyon helyes hajasbaba!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Gabicsibe, szívből gratulálok itt is! :D Botond nagyon szép kis hajasbaba!

Rebe, Elan! Nagyon drukkolok Nektek is! Minden rendben lesz!
anett_1

Gabicsibe!

Gyönyörű ez a manócska, örülök hogy jelentkeztél :)
witch26

Sziasztok!
Gabicsibe! Hát ez a gyerek gyönyörű! És most biztos hülyének nézel, de szerintem tökre hasonlít rád! :lol: Nagyon nagy gratula Nektek! Szegény férjurad mindíg kimarad, pedíghát neki is van köze hozzá! :lol: :lol: :lol: Jó egészséget kívánok!
Puszi!

Kép
kira76

Gabicsibe, csodaszép a kiscsibéd :!: :!: :!:

Judit

jucicuki

Zuzmó!
Gratulálok a kisfiadhoz és jó egészséget kívánok Nektek!

Gabicsibe!
Nagyon szép Botibaba!

Rebe!
Haskötőt mindenképp szerezzél be! A nagy pocakod kiürülése után szerintem nagyon jól jön. (Saját tapasztalat. :wink: ) És ne aggódj a gyerekek nagysága miatt. Egészséges babák lesznek, ez a lényeg. Lesz idejük kinn megnőni. Nyugi, már csak néhány nap van hátra!

Zsókuci!
Remélem minden oké lesz a vérképpel. Ki a piercinggel!

Juci!
Mi is beszereztünk egy ugráló öszvért. Méghozzá a Lidl-ben. Köszi, hogy írtad. Zsuzsu nagyon bírja. Mindig ugrál rajta. Gergő csak vigyorog és egyik kezét felemelve rodeózik. :)

Benszi!
Szépek vagytok!

Napcsika!
Nagyon szép Nóribaba!

Bocs, akinek nem írtam, de mindig kutyafuttában jövök
Jóéjt mindenkinek!
Gica

Kép
gica1

Gabicsibe
Nagyon szép babátok van. Gondolom egész nap nézegeted, nem tudsz vele betelni :wink:

Köszi a szorítást, minden rendben :D CRL: 13mm, FHR:140/min(ennyit ver a szívecskéje)Nagyon boldog vagyok, remélem továbbra is minden rendben lesz.
Holnap teszek fel képet, meg próbálok írni is, mert ma nagyon elfáradtam, megyek aludni.

Kép

Kép
agnese

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?