Sziasztok!
Elkezdtük a héten a bölcsis beszoktatást....
Meggyőztem magam,hogy nem kell sírnom az elszakadástól,meg ha Bogi nehezen szokik be,az sem baj,majd megszokja,dolgoznom kell,más választás nincs!
Aztán ma csak kibújtak a könnyeim....
Első nap csak két órát kellett ott lenni.Előbb odaértünk,simán két és félóra lett belőle.Bogi felfedezte az udvari játékokat,vittük a piros motorját,azt ott is hagytuk,legyen mivel motorozni.Egy autó a kedvence lett,lábbal kellett hajtani,ki se szállt belőle sokáig.Aztán mentünk haza,Tünde nénitől.a gondozónőtől,szeretettel búcsúzott,a nő is aranyos volt.
Második nap-kedden már felmentem az udvarról,otthagyva Bogit,hogy befizetem az ebédet,átmentem az ovimba-ami a szomszédba van,ügyet intézni-aztán negyedóra múlva mentem volna vissza,de Tünde néni mondta,hogy maradjak az épületben nyugodtan,Bogi szépen játszik,nem hiányol,majd szól,ha menjek.
Háromnegyedóra múlva jött,hogy Bogi leült mellé és mondta neki:anyát várom.Erre Tünde néni jött értem,hogy valószínű elfáradt,ne várjuk meg,míg sír,jöjjek érte.Repültem is,ölelkeztünk,aztán elbúcsúztunk,jöttünk haza.
Ma már negyed8ra bent voltunk,reggelizett(egy harapás kenyeret)végre a csoportszobát is felfedezte,benne a játékokat.
Aztán reggeli után udvar.Negyedóra múlva mondtam Boginak:elmegyek bevásárolni,jövök majd érte,puszit adott,elbúcsúzott,integetett.Eljöttem az udvarról és az emeletre ültem,néha kinéztem az ablakon,rájuk láttam:Bogi végig játszott(bár társ nélkül,de elvolt)ha kellett leült az asztal köré inni,gyümölcsöt enni,aztán homokozott,motorozott,autózott....Aztán feljöttek,valaki sírt nagyon,azt hittem Ő,már akartam rohanni,de nem Ő volt.
Ekkor kezdtem pityeregni,hogy uristen,milyen nagylány,hogy elvan nélkülem is egy idegen világban!És milyen sokáig...
Mikor tolták fel az ebédet,akkor mentem érte,mert ebédnél már vele kellett lennem.
Rám nézett,nagyon örült nekem:anya megjött!Ölelt,sokszor mondta:anyukám,anyukám....aztán ment játszani és ebédelni.
És képzeljétek,bár csak jövőhét keddtől aludhat ott,ma már le akart feküdni a többiekkel!De aztán elhoztam,majd ennek is eljön az ideje!
Holnaptól Apa folytatja a beszoktatást,kíváncsi leszek,neki milyen élmény lesz!Jobb is,hogy átveszi,én végig bőgöm az egészet...
remélem sírás is lesz,mert azzal együtt kerek az egész!