Elan! Mi 7 éve házasodtunk, Én mégis az eredetit vittem!
De, ha jól emlékszem el sem kérték! Vagy max belenéztek és ennyi!
Vicuska! Nem így, ennél okosabban
Egyenes háttal! Csak néha elfelejti, hogy ül, és akkor hagyattdobja magát
Én mondjuk nem annyira örülök neki, hogy ül már, de az orvosunk szerint amit magától csinál, azt szabad! Jah, és köszönjük a dicséretet!
Luki
Köszönjük! Falat is tündériiii!!!
Jucicuki! Annyira kellemetlenül éreztem magam miután talizunk Brendonba! Akkor volt ez a kocsimizzéria, autósülést kellett vennünk (még szerencse, hogy már megül benne), és ez foglalta le az agyam
Utólag gondolkodtam, hogy még azt is elfelejtettem megkérdezni, mizu a csajszikkal??
Mondjuk mentségemre legyen, hogy olvasom a honlapotok, így szinte mindig tudok mindent
Csajok! Tegnap Norcsinak tök híg, szinte vizes volt a kakija, és nyálkás volt, ráadásul citromsárga. Összesen 12x kakilt pár óra leforgása alatt! Nekem majd a szívem szakadt meg, de Őt láthatóan nem zavarta, egyéb baja nem volt (láz, stb..)
Nem evett semmit, csak tápot, így tuti nem attól.
Levittem dokihoz, szerinte a fogai miatt, de nem nyugtatott meg, így éjjel újra a szobájában aludtam:)
Írt fel neki a doki Smecta port + valami Hippes italt (nem issza meg
).
Járt már így valaki?
Más!...
A kicsinyem pár hete nem hajlandó semmit meginni! Se tea, se italok, se víz, se semmi! Se üvegből, pohárból, fecskendőből, csőrös pohárból...mindenhogy kipróbáltuk.
Adtuk hidegen, melegen, langyosan...Tényleg mindent megtettünk.
Úgy félek, hogy kiszárad a nagy melegekben, hisz tápit, ami folyadék is csak 4 óránként eszik!
És a vicc, hogy pár héttel ezelöttig tök jól ivott! Most csak a tápit issza meg
A doki szerint erőltetni kell, ha többet nem is, legalább pár kortyot!
De szerintem ez nem elég...Vagy igen?
Légyszi írjon, ha járt így valaki!
Mennem kell! Etetés
Puszi mindenkinek!