Új privát üzeneted érkezett!

Nem mondjátok, hogy azóta, hogy utoljára jelentkeztem nem írt senki :shock:
Hát mi van itt? 8)
Na mindegy, csak azért jöttem, hogy megosszam veletek: isteini karalábélevest, és mákosgubát csináltam :lol: :lol:
Hát csak ennyi... :lol:

KépKép
naposoldal

Napcsi, ráéreztél reggel, akkor még tényleg aludt Ramika. Este 9-kor aludt el, felébredt 4-kor szopizott és 10-ig aludt! Lassan Te is adhatsz Nórikának túrót, kefírt, joghurtot. Rami imádja őket!!

Kérek mákosgubát!! :lol:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Bibarkám

gyönyörű nagy fiad van már! :D A kettes képen tiszta apja :shock: A hármason meg tisztára olyan mint Te.Érdekes egy gyerök ez.... :wink: :lol: :lol: :lol:
Gratula a forduláshoz :D :D Most már kinyílik a világ :D

Vicuska

allergiára én sem szedek semmit,csak tengervizes orrsprayt használok meg kenőcsöt a nóziba(Dr.Theiss),sokat nem ér.Nekem csak augusztusban lesz majd a parlagfű.

Napcsi

hát ha tudom hogy csak szólnom kell,előbb tettem volna..... :wink:
Képet rakjál már fel arról a csodaszép rejtegetett lánykádról :D

Share

jobban vagytok?

Toldikriszti

sajnálom,ezek a dolgok szörnyűek,kitartást Nektek.

Benszi

gyönyörűek vagytok mint mindig :D
Mi még csak almát ehetünk amíg ki nem derítik mi okozza a vért és meg nem szűntetik.

Rebe

Hű de izgi már :D
Ari vagy hogy kérdezed Falat kivizsgálását,zajlik,enyhén szólva csiga tempóban :) Majd beszámolok ha eljutunk vhova.

puszi mindenkinek.

Kép
lukrécia

Így almázunk :D

Kép

És amit még nem mondtam:SZERÜNK HINTÁZNI
:lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
lukrécia

Bibarci, nagy ugrás lenne, de részemről oké :lol:
Csak siess, mert már nem sok van :wink:
Beugrott egy barátunk is, és megetettem. Kényszeresen etetem azt, aki hozzánk jön :oops: :lol:

Vicuska, és milyen tejtermékes cuccokat adsz Raminak?
Márkákra gondolok.

Luki, csak szólnod kell, és megjelenek :lol: :lol:
Falatka egy tündér :lol:
Édes nagyszemű csillagbogár, hogy cuppogja be az almát.
Teszek majd képet én is, csak még a gépben vannak.

KépKép
naposoldal

Sziasztok!!

Először is Gratulálok Gabicsibééknek!!!! :)

Sajna nincs időm a hiperaktív lányom mellett géphez ülni (aki mellesleg már egyedül ül, és 2 foga van!)
Olvasgatlak benneteket, de írni már sosincs erőm!

MINDENKINEK!!!!
-Cam x3 evolution tris babakocsit véletlen se vegyetek!!!!!!
Priviben leírom, ha valakit érdekel, hogy miért is ne, így most hosszú lenne! De a lényeg, hogy konstrukcio hibás, kényelmetlen a gyerek gerincének...ki pedig nem cserélik! Szal ahhoz, hogy a gyerekem gerince normálisan fejlődhessen, ne tegye tönkre a babakocsi, el kellett adnunk (csak 90 ezret buktunk), + új kocsit kellett venni.....

Sharon! Ti már felraktátok a kocsitokra a sportrészt???? (remélem jól emlékszem, hogy nektek volt ugyanilyen kocsitok).

Mennem kell, mert a lányom már nyüszizik az apjánál :(

Minden baba gyönyörűűűűűűűűű!!!

Luki! Mi már eladtuk a hintát, mert a lányom állandóan felült benne, lógott ki belőle!
Hasonló módon jártunk a játszószőnyeggel, amit 2x használt:)
A játékok tök feleslegesek! Amivel szeret játszani: távirányító, telefon, kulcs, újságok, üres flakonok :)

És akkor 2 kép gyorsan :) Kép Kép

Kép
timy28

Gabicsibe drága,

Szívből gratulálok Botond megérkezéséhez! :D:D:D:D

Kép

Nagyon jó egészséget nektek, és sok-sok tejcit kívánok :D

Millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Gabi!

Óriási gratula :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gombahölgy!

Egyelőre nem tudom, meddig kell Dévény-tornára járnunk. Tegnap már egy fokkal jobb volt, nem sírt végig, voltak nyugodt pillanatai is :roll: Nagyon sajnálom, de a gyógytornász nem engedi felvenni, sőt, még egy kicsit le is szúrt, hogy Soma el van kényeztetve. Szerintem nincs. Nem hiszem, h azzal elkényeztetném, h felveszem, megnyugtatom, ha sír. Nektek meddig kell járnotok?

Gyönyörűek a babák :wink: Ma mi is őszibarackot kóstoltunk uzsonnára:

Kép [/img]
ballagyo

Timy, annyira édes!

Ma Lili is felült :lol:

Judit

jucicuki

Újra sziasztok :wink:

Hm... egy táblácska :oops: :oops: Ezer bocsi, hogy ilyen ritkán teszek fel... (de legalább jobban megbecsülitek :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Agnesm,
Ádámnak boldog szülinapot! :D

Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Annyira ügyes vagyok, hogy a "küldés" gombra nyomtam... :oops:

BOCSIII :D Teszem a jót :D :oops: :oops:

Kép

Kép
zsókuci

:oops: :oops: :oops: :oops: :lol:
Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Most már megint nincs erőm visszaolvasni... :cry: Meg írni...

Majd jövök...

Ja, és ha bármi nem stimm a táblában, szóljatok (pár hónap és javítom :lol: :lol: :lol: ) :D:D

Sok-sok puszi Nektek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok, csak röviden zavarok: Szoktam nézegetni ezeket a tündérbogarakat.. Sok erőt adnak Nekem, köszönöm nektek! :)

Zsókuci!
Egy nagy baj van a táblával, hogy én nem vagyok rajta :roll: :) Egyébként nagyon precíz.
Vendég

Csajok, két kérdés:

Ki meddig használ(t) légzésfigyelőt?

Meddig célszerű gluténmentes dolgokat adni a babónak?

brummadzag, nemsokára ott leszel a táblában te is :wink:
Higgy benne!

KépKép
naposoldal

Zsókuci :D

Mi már 7 hó nem 6 :oops: :D Köszike :D :P :P :P

Brummadzag

hamarosan :wink: :wink:

Timy

nagyon ügyes és édes Norina :D

Juci

Gratulaaaaa :lol:

Ballagyo

Nagyon tündéri Soma :D Hú ez a Dévény azért elég nehéz dió :(

Bibarkám

puszika :P :P :P Kisgolyónak és Golyó-apunak is :D

Kép
lukrécia

Napcsi

egy éves korig szokták,nem?
Ha rajtam múlik 18 éves koráig lesz :oops: :lol:

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Napcsi, én már adtam Raminak Hippes babakekszet és abban már van glutén. Nagyon szereti, napi 1 darabot kap és el van vele.
Túróból Bakonyit vettünk csökkentett zsírtartalmút, Danone natúr joghurtot, kaukázusi kefírt és bevallom kapott már Danoninót is. Minden bejön neki!! Sajtból meg épp ami van itthon.

Timy, Norina eszméletlen cuki és nagyon ügyes! 5 hónaposan már így ül? Nem semmi!

Ballagyo, Somáról ez a kép csúcs szupi!

Luki, látom ízlik az alma a kis drágának!

Lányok, nézem a táblát és annyian el vannak tünve! Csajok jelentkezzetek!

Kép

vicuska2007

Sziasztok,

Eszembejutott valami, remélem más is járt hasonló cipőben, és tudtok válaszolni :)

Tudom, hogy a kórházba be kell vinni egy 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi másolatot a baba anyakönyvezéséhez. Viszont mi van akkor, ha én az eredetit viszem be, hiszen nemrég volt az esküvőnk? Elveszik, és visszaadják, vagy csak lemásolják? Vagy muszáj eleve hitelesített másolatot vinni?

Kép
elan

Elan! Mi 7 éve házasodtunk, Én mégis az eredetit vittem!
De, ha jól emlékszem el sem kérték! Vagy max belenéztek és ennyi!

Vicuska! Nem így, ennél okosabban :) Egyenes háttal! Csak néha elfelejti, hogy ül, és akkor hagyattdobja magát :)
Én mondjuk nem annyira örülök neki, hogy ül már, de az orvosunk szerint amit magától csinál, azt szabad! Jah, és köszönjük a dicséretet!

Luki :) Köszönjük! Falat is tündériiii!!!

Jucicuki! Annyira kellemetlenül éreztem magam miután talizunk Brendonba! Akkor volt ez a kocsimizzéria, autósülést kellett vennünk (még szerencse, hogy már megül benne), és ez foglalta le az agyam :) Utólag gondolkodtam, hogy még azt is elfelejtettem megkérdezni, mizu a csajszikkal?? :)
Mondjuk mentségemre legyen, hogy olvasom a honlapotok, így szinte mindig tudok mindent :)

Csajok! Tegnap Norcsinak tök híg, szinte vizes volt a kakija, és nyálkás volt, ráadásul citromsárga. Összesen 12x kakilt pár óra leforgása alatt! Nekem majd a szívem szakadt meg, de Őt láthatóan nem zavarta, egyéb baja nem volt (láz, stb..)
Nem evett semmit, csak tápot, így tuti nem attól.
Levittem dokihoz, szerinte a fogai miatt, de nem nyugtatott meg, így éjjel újra a szobájában aludtam:)
Írt fel neki a doki Smecta port + valami Hippes italt (nem issza meg :().
Járt már így valaki?

Más!...
A kicsinyem pár hete nem hajlandó semmit meginni! Se tea, se italok, se víz, se semmi! Se üvegből, pohárból, fecskendőből, csőrös pohárból...mindenhogy kipróbáltuk.
Adtuk hidegen, melegen, langyosan...Tényleg mindent megtettünk.
Úgy félek, hogy kiszárad a nagy melegekben, hisz tápit, ami folyadék is csak 4 óránként eszik!
És a vicc, hogy pár héttel ezelöttig tök jól ivott! Most csak a tápit issza meg :(
A doki szerint erőltetni kell, ha többet nem is, legalább pár kortyot!
De szerintem ez nem elég...Vagy igen?

Légyszi írjon, ha járt így valaki!

Mennem kell! Etetés :)

Puszi mindenkinek!

Kép
timy28

Timy!

Nyugi, én annyira nem ott voltam, hogy ha nem köszönsz rám, lehet, hogy simán észre sem veszlek :oops: Aztán meg nem akartam zavarni, mert beszélgetettek az eladó csajjal, nem akartam közbepofázni :lol: meg rohantam is, mert Ati meg a csajok kint vártak a kocsiban. Majd legközelebb :lol: Egyszer összebeszélhetnénk sétaügyilag :wink:

Judit

jucicuki

Elan, én a Jánosban szültem és kérték a másolatot, el is vették.

Kép

vicuska2007

sziasztok csajszikák.

Először is
GABICSIBE!!!!! Szívből gratulálok a kis tündérkédhez!!!!!!!

Jaj csajok annyira irigy vagyok!4 :lol: Most jönnek sorban a picurka babák!!!!!!!
Nekem annyira jó volt azok az első napok. Amikor ismerkedtünk Döbrögivel!!!Alig vártam az időt hogy hozzák már!! És mivel nekem nem volt tejem és nem szoptattam ezért az egész egy óra hosszát végig csak szerelmeskedtük. Annyira jo volt.
Látjátok még csak öt honapos lesz én meg már nosztalgiázok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok egy kérdés azokhoz akik Dévényi tornára járnak!!!!

Miért sirnak a babócák közben???

Mi a Drágámmal jövöhéten megyünk!! De most megrökönyödtem hogy irjátok hogy végigsirják. Miért????

Juci!!

Gratula a felüléshez. Nagyon ügyesek a csajszikák

Benszi!!!

Végül is mennyiért sikerült fürdőkarikát venned???
Nagyon Tuti a Baluka ahogy pancsiziik :lol: :lol: A kiscsajszi az apukájára hasonlit ugye????

Vicuska!!

Rami mikor fordult meg?? A hasárol a hátára??

Elan!!!

Mi 21 éve vagyunk együtt de csak 18 éves házasok vagyunk :lol: és én is az eredeti házasságkötési anyakönyvi kivonatot vittem és nem szoltak semmit :lol:

Luki!!!

Falatka szeret hintázni???? :shock:
Még jo hogy nem adtátok el a hintát :lol: :lol:
Nagyon tündéri az almás kis pofikája :lol: :lol:

Napcsi!!

Nekünk nem is volt légzésfigyelőnk. :oops: Én voltam vagyok a légzésfigyelő :lol: :lol:

Zsókuci!!

Az jo hogy ilyen hamar megtalálták hogy végül is mi a probléma nem????

Na most probálok felrakni egy két képet
Kép
A Kezdet!!!!
Kép
És most!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
fiona66

Sziasztok!

Vicuska
Allergiára én is csak sterimar-t, és a gyógyszertárban kapható szemcseppet(steril víz vagy mi van benne) és Calcium-Sandoz peszitablettát használtam szopi és terhesség alatt. Sajna mást nem lehet, max. még a homeopátia jöhet szóba, amit Share ajánlott. Kitartást neked is!

Toldikriszti
Annyira sajnálom a családi gondokat. :( Vigyázz nagyon magatokra! Biztos, hogy erőt fog mindenkinek adni, hogy hamarosan megérkezik az unoka. Te pedig hamarosan anyuka leszel! :D Írj, hogy mi volt a ctg-én!

Bibar
Kitartás a tejcsi ügyben, fejés ezerrel! Nekem az első mellgyuszinál - amit nem csíptünk el időben - a beteg mellem alig termelt tejet. 2 hét küzdelem után visszatért bele az élet! Mindig azt a cicit adtam Krisztinek először és utána fejtem is, még ha nem is jött belőle semmi.
Gratula a forduláshoz! Nem csak szép nagyfiú, hanem ügyes is! :D

Luki
Falatka annyira édes, szép és még sorolhatnám! :D

Timy
Lánykád gyönyörű és nagyon ügyi! :D

Ballagyo
Látom, szereti az őszit! Nagyon édes nagyfiú már ő is! :D

Jucicuki
Gratula az újabb felüléshez! Nagyon ügyik a lányok! :D

Brummadzag
Hamarosan Te is benne leszel! Várunk! :D :D :D

Fiona
Döbrögi jó nagyra nőtt már! :D

Napcsi
Nekünk a légzésfigyelőt 1 éves korig ajánlotta a doktornénink és addig is használtuk. Az biztos, hogy idő kellett, amíg megszoktam, hogy nincs. Nagyon szar volt nélküle egy ideig...:oops:
A gluténtartalmú dolgokat pedig 8-9 hónapos kortól javasolta. De ha a családban van ill. volt lisztérzékenység/allergia, akkor mindenképpen egyeztetni kell a dokival.
Tejtermékeket pont ugyanazokat adtam ill. adom Krisztinek , mint Vicuska. A natúr joghurtaba bele a gyümipép ill. nálunk a gyümi darabok, imádják!

Olyan jó végre kikapták a varratokat. Szóval már nincs csúnya anyajegyem. Úyg örülök neki, hogy túlvagyok rajta. 2 hét múlva szövettan és tényleg vége. :D

Jaj, nem is meséltem, hogy múlt héten meglátogatott minket Chesti és Lencsi. :D Elmentünk egy közös játszóterezésre. Szerencsére itt nálunk rengeteg játszó van, mindegyik felújítva és van olyan, ami egész nap árnyékos a nagy lombos fák miatt. A lányok nagyon jól érezték magukat! :D Dobok róluk képeket!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
motné

Köszi az infókat, lányok.
Vicuska, a sajtot hogyan kapja Rami?
A kezébe egy darabkát, vagy beleturmixolva valamibe?

Nekem mostanában akadt egy kis gondom a főzikkel.
Eleinte azt kapta, amit én főztem, aztán kapott ilyet is, meg üvegeseket is.
De az utóbbi napokban csak üvegest kapott, mert nem voltunk itthon, meg úgy alakult.
És most nem ízlik neki a főztöm. Pedig előtte mindent bekajált, kivéve a spenótot.
Szerintem nem olyan fűszeres az enyém, valahogy fel kéne dobni.
Nincs ötletetek?
Tésztaféléket lehet már beleturmixolni?

Majd jövök még, most csak átfutottam gyorsan, mert nagy munkában vagyok. Ablakpucolás :twisted: :twisted:
Utálom!

KépKép
naposoldal

Motné, nagyon édesek a csajok! :lol:
Istenem, már milyen nagyok :shock:

Fiona, szóval te is nosztalgiázol?
Kis Döbrögid szépen növöget, igazi nagyfiú már :lol: :lol:

Tiny, nagyon kis ügyes Norina. Nem semmi :shock:

Juci, gratula Lilinek is :lol: :lol:

KépKép
naposoldal

Elan, én csináltattam hiteles másolatot, és el is vették.

KépKép
naposoldal

Elan
Mi is csináltattunk hitelest és elvették.

Napcsi
A sajtot, amíg rendesen nem tudja megrágni reszelve belekeverni a főzibe vagy a tetejére szórni.
Tésztaféle is mehet, de 1 éves korig csak durum, azaz tojás nélkül.
Fűszerezés: zöldfűszerek mehetnek pl.:petrezselyem, kapor, zeller stb. Szerintem lassan csinálhatod a főzit úgy, mint magatoknak. Olivaolajon egy kiskanál reszelt hagymát megpirítani, majd a husit és a zöldségeket. Ennek már így finom íze lesz. Nem lesz olyan natúr íze, mint a te főzidnek. Ugyanez volt nálunk is! :D

Kép

Kép
motné

Sziasztok Lányok,

köszönöm az infókat kivonat-ügyben; kicsit izgultam, hogy jujmilesz, ha lekésünk a másolat-készítésről, úgyhogy felhívtam az 12. ker. anyakönyvi csoportot és ott azt mondták, hogy adhatom az eredetit, és ilyenkor visszaadják. Ha másolatot adok, akkor azt nem adják vissza. Hát igen, ahogy közeledik a nagy nap, ugranak be ilyen dolgok, a kórházas táskát naponta átnézem, hogy nem maradt-e ki valami, mintha nem 15 percre laknánk a kórháztól...

Remélem, Gabiékat nemsokára hazaengedik, és lesz egy kis ideje beugrani, és mesélni. Klassz lenne!

Kép
elan

Motné, köszi, köszi :lol:
Így már mindjárt másképp hangzik. Gondoltam én, csak valahogy még nem mertem " felnőttesíteni" :oops: 8)

KépKép
naposoldal

Motnéni, milyen édesek a Lányok együtt! Az a kukucskálós kép nagyon cukimuki! Köszi az allergiára adott ötleteket! Ma éppen jobb napom van.

Fiona, majdnem 6 hónapos volt már Ramika amikor megfordult. Kicsit lustika. :lol:

Na, megyek mert sír! Ahogy ma egész nap!!

Kép

vicuska2007

Sziasztok!

Ma voltunk ctg-n, és ultrahangon. Szerencsére minden rendben, még nagyon úgy néz ki hogy nem szülünk.
Ráadásul nem tudom írtam e múltkor eltünt a hepatitis eredményem, így ma vették le harmadszor, hétfőre de legkésöbb szeredára megigérték hogy kész lesz, addig semmiképpen nem szeretnék szülni. Tudom hogy nem én döntöm el, csak nem szeretném ha Esztert elkezdenék szurkálni.
Ma viszont nagyon nyomi vagyok, délután aludtam is 2 órát. Az nagyon jó esett, most egy kicsit jobb. Apa most elment a haverokkal egy kicsit borozni, bár mondtam Neki hogy ha lehet nagyon ne melegedjen bele, bár nem szokása, mert sofőr még lesz aki bevisz minket, de rálehel az orvosra és a szülésznőre és be se fogják engedni a szülőszobába ha esetleg elindul ma a szülés. :)

Nagyon jók a képek a kicsikről, olyan jó őket nézegetni.
toldikrisztina

Kriszta, izg-izg!! :D

Rebe, szomszédasszonyomnak jun.16-ra tűzték ki a császárt a Jánosba. Még a végén taliztok de akkor mindenkit meglátogatok!

Kép

vicuska2007

Lányok, nincs valakinek valami érthető leírása vagy videója arról, hogy újszülöttet milyen hordozókendő-megkötéssel hordozhatunk? A weben találtam videókat, de azok azt hiszem mind nagyobb babák hordozását mutatják be.

Kép
elan

Elan,

jó kis oldal, hasznos infókkal kismamáknak, kezdő anyuciknak + a kendőkötés:

http://abbcenter.com/index.php?t=kismamalinkek&id=51923&cim=1

Remélem még nem felejtettetek el... Mindig készülök jönni, aztán csak az olvasásig jutok... :?

Kép

Kép
mamm

Sziasztok!
Megvagyunk ám mi is, csak egyre nehezebb netközelbe jutnom. Oka: a gyerekek... :lol:
Gergő kb 2 hete felállt, azóta állandóan ácsorog, és jön-megy az ágyba kapaszkodva, Zsuzsu ugyan még csak kúszmákol, de mindig ott van Gergő sarkában. :) Egyre jobban oda kell figyelnem, hogy mit művelnek maguk körül, és egymással, mert jellemző módon mindig az a dolog kell, ami éppen amásiknál van.

Gabicsibe!
Nagy nagy gratula a Botondod megérkezéséhez. Szép számokkal született! Sok boldogságot Nektek!

Csajok!
A babák egytől egyig gyönyörűek. Higyjétek el, a mieink is szépek :) , de képeket nem tudok feltenni róluk - egyenlőre.

Vicuska!
Nálunk is nagy kedvenc a joghurtos gyümölcs. Én Danon joghurtot használok, banán és alma bele, vagy meggy és nagyon ízlik nekik.

Napcsi!
Én még csak most akarom a sajtot kipróbálni. Eddig elfelejtekeztem róla :oops: De reszelni szándékozom, ahogyan Motnéni írta.

Most mennem kell.
Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Húúúha, csak nem kirándulni ment mindenki ebben a jó kis esős időben?
Vagy csupa focidrukker csajszival vagyok körülvéve? :lol:

Mamm, nem felejtünk, nyugi :wink:
De azé' gyere!

Gica, hiszek én neked, de azért egy -két fotóval is alátámaszthatnád az igazad :lol: Csak, hogy ne érje szó a ház elejét :wink:

Még egy kérdés: babavizet ad mindenki a gyerkőcnek, vagy felnőtt ásványvizet is lehet használni?

Vicuska, Motné, bespejzoltam egy-két új termékből, fűszerből, ahogy javasoltátok, aztán indul a próba.
Remélem, szeretni fogja az új ízeket :wink:

KépKép
naposoldal

Gabiék talán már otthon? :lol: :lol:

KépKép
naposoldal

Napcsi!
Én általában forralt és lehűtött vizet adok a bébiknek, de egy kismamatárs védőnénije szerint a 8 hónapos nagy babáknak már sima csapvíz is adható. Én még nem próbáltam.

Én sem tudom, hova tűntek a csajok. Lehet, hogy tényleg focit néznek... :)

Pusz
Gica

Kép
gica1

Sziasztok,

Mamm, ne viccelj már :) És nagyon köszönöm a kendős oldalt! Elmentettem, jól fog jönni.
Nagy a csend... remélem Gabiék már otthon vannak, és hamarosan jelentkezik, annyira kiváncsi vagyok, hogy hogyan volt, és milyen Botond.
Lányok, az elmúlt nap folyamán a mellbimbóm hihetetlen változáson ment keresztül... óriási lett és iszonyú sötét. Lehet ez a közelgő szülés jele? Most tekintsünk el attól, hogy szerdán mindenképp szülök, inkább elméletben érdekel :)

Kép
elan

Elan, nemtom. Nekem ilyen nem volt.. :roll:
Istenem, szerdán :lol:
Akkor is kell befeküdnöd, vagy már előző este?

Biztos jön addig Gabi, és mesél kicsit neked :wink:

KépKép
naposoldal

Naposoldal, kedden reggel hurcolkodom be... reggel 8-kor kell jelentkeznem a betegfelvételnél az adminisztráció miatt, aztán elfoglalom a helyem, meg lemegyek a rendelőbe a dokimhoz, hogy megvizsgáljon... délután punnyadás, szerdán műtét.

Eddig abban bíztam, hogy Gábor magától elindul előbb, most viszont már nem vagyok ebben olyan biztos; asszem kicsit beparáztam
:oops:

Kép
elan

Elan - jézusom, már szerdán szülni fogsz, az mindjárt itt van. Nem izgulsz egy kicsit?
Nekem is sötétebb lett a mellbimbó és környéke, sőt 1-2 hete megint nagyon érzékeny is.
toldikrisztina

Bibar,
Hogy milyen vagány kiskrapek Oli a sapiban! :wink:

Luki,
Falatka azokkal a hatalmas szemeivel tündéri! :D

Motné,
De jók a közös képek, a kukucskálósak egyszerűen szenzációsak!

Kriszta,
Örülök, hogy minden okés volt tegnap! Az meg hogy eltűnt a hepatitis eredményed, azért nem semmi, elhiszem hogy kiakadtál! :evil:

Elan,
Nem tudom láttad-e a 3-ik BMC-s topicon, hogy van egy pár hordozókendős link, bár azt nem néztem hogy újszülöttre vonatkozik-e valamelyik.

Mamm,
Már hogy felejtenénk el! Olvasom ám a blogot, jaj nagyon jó! :D

Lányok, elvileg ma Gabiék szerintem hazamehettek. Nem tudom olvastátok-e a sima topicot, oda írt Gil pár szót róluk!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kriszta, de, azt hiszem, most már kicsit izgulok... de csak egészséges mértékben ;)

Kép
elan

Ja, azt el is felejtettem írni, hogy ma sikeresen lerobbant az autónk. Még jó, hogy volt aki hazavontatott. Ráadásul úgy néz ki hengerfejes, ja arról nem is beszélve, hogy apukámé az autó, szóval elég nagy a baj. :evil: Pont a szülés előtt. Csak, hogy nehogy egyszerű legyen.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Elan!
Hűha, jövő hét szerda? Nagyon izgi. Elhiszem, hogy kezdesz parázni, ezzel mindenki így van. Az ember lánya azért kicsit tart az ismeretlentől, és szerintem egyszerűen felfoghatatlan, hogy aki(k) eddig a pocakodban van(nak), az(ok) egyszercsak ott lesz(nek) a karjaidban. Én sem tudtam ezt elképzelni addig, míg meg nem születtek a gyerekek.

Rebe!
Nyugi, mire a gyerekek jönnek minden oké lesz! Neked is már alig van hátra a szülésig. Szép nagy pocakot nöesztettél Te is! :)

Witch!
Üdv az ikresek körében! :) Kérdezz bátran, és ha tudok segítek, már ha gépközelben vagyok, mert nekem valahogy nem mindig jut időm erre. De ha privit írsz, akkor mindenképp meglelem, csak lehet, hogy nem rögtön tudok válaszolni.

Brummadzag!
Kitartás! Hidd el, hamarosan itt leszel! :)

Zuzmó!
Még egyben?

Most megyek Kellemes vasárnapot!
Gica

Kép
gica1

Rebe, már csak ez hiányzott! Nekünk is most lett probléma az autóval, de mondjuk legalább gurul, és csak június végére kaptunk időpontot javításra. Mondjuk, ha ég a ház, majd anyósom autójával megyünk, vagy taxival (én ez utóbbit nem is bánnám, a pasim úgy vezet néha mint Fittipaldi :D ) Köszi a tippet, megnézem az alattunk levő topicot!
Kiváncsi vagyok, végül mikor jegyeznek elő császárra, majd dobj egy sms mindenképp, amint beköltöztél, oksa? Meg persze várlak élőben is :)

Gica, nem is tudom, mitől tartsak inkább, a császártól (mármint, ami utána jön, fájdalmak, kényelmetlenség, stb), vagy attól, hogy hogyan fogom egyáltalában megfogni a picurt :) Még soha nem volt a kezemben ilyen kis pöttöm gyerek. Egyebet nem tudok tenni, mint bízni az anyai ösztöneimben.

Kép
elan

Rebe, sajnálom a kocsit. Hát igen, soha jobbkor :evil:

Elan, nyugi. Ez a legjobb, amit tehetsz, hogy bízol az ösztöneidben. Működni fog! :wink:
Én is ( mint sokan) nehezen tudtam bármit is elképzelni a babázásból, de aztán a lurkók megmutatják ám, hogy mit kell csinálni :lol:
Csodálatos, ahogy működik a természet. Én sokszor még ma is rácsodálkozom, hogy anyuka vagyok, és az a kis önálló személyiség ( mert már most az ) hozzám tartozik.
Nagyon szép ez az egész, ha ránézek mindig mosolyognom kell. Olyan csodálatos, hogy "kaptam" őt :lol:

Bocs az ömlengésért :oops:

KépKép
naposoldal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?