Hajni, Orsi!
Mindkettőtök álláspontja, érthető és tényleg közel áll egymáshoz.
Engem Maja hisztije, legtöbbször azért borít ki, mert eddig nem volt jellemző és többnyire nem tudok mit kezeni vele. Próbálom, hagyni kicsit főni a levében, de tényleg többször előfordult, hogy annyira behergelte magát, hogy gyakorlatilag nem volt magánál és fuldoklott. A másik amiért ilyenkor én is behergelem magam, hogy többnyire ilyenkor akarok, nagyon-nagyon megcsinálni valamit. Na ekkor szokta mondani apa, hogy hagyjam a pi...-ba, nem a lakás a fontos...
inkább csak az a dilemma, ha most ezeknek engedek, akkor el fogom-e rontani, ezek csak hisztik, vagy valóban szüksége van rám.
egyébként sétálni, soha nem sétálok velük, hogy az ölembe vannak. Magamhoz veszem őket és hátradőlök velük a fotelba, vagy a karámba.
Az hogy hajnalban az ágyunkban landol, meg nekem kényelmes, mert magamhoz veszem, visszaalszik és én is visszaalszom, ha nem ájulok be, akkor 10 perc múlva már az ágyában van újra.
De alapjában véve jól elmolyolnak egyedül is, csak ez a belém csimpaszkodást nem tudom mire vélni.
Ja ma meg majdnem megvert Maja mikor vittem volna az ágyába....
Szóval azért tud szépen produkálni, de akkor ez így egy év tájékán normális???
és ez még nem a dackorszak???? Hát nem is tudom magamat vagy őt fogom-e elásni.... és ha ehhez még jön Gaja is....
Hajni!
A pelenkázásra még mindig nincs ötletem. Próbáltam állva, meg bugyi pelenkát, de szerintem macerásabb cserélni, főleg tele kakival, mint a tépőzárasat...
Apának, meg gratula, remélem sikerül megoldani az előző melót. Téged is teljesen megértelek, hogy nem mozdulsz Olivér mellől.
Amíg nem régjuk a küszöböt én sem megyek sehová.
Nekem azért szerencsém van, hogy Apa itt dolgozik a szomszédban. Kereshetne többet is az iparban, de akkor tuti, hogy soha nem látnánk. Amíg megoldható, addig inkább a kispénzt választotta... igaz, nincs is saját lakásunk....
Aanda!
Nagyon ügyes vagy! Szorítok a következő vizsgádhoz.
Zsuzsi!
A milupa junior, nálunk is bejött!
Aniko!
Elárulod a babatej nevét, mert akkor hozatnék be anyukámékkal, vagy ha megyünk haza akkor kiugranék ausztriába bevásásrolni.
Ja a multkor hozott pelust is pampers minőségüt, feléért, mint itthon...
azért vicces, hogy jobban megéri ausztriában vásárolni mint itthon. Szerencsére még a benzin költséget sem kell számolni, mert az öcsém meg heti egyszer tuti, hogy ausztriában van.