Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Judit, bocsánat, elfelejtettem.

BBJ: Tényleg? Nem is tudtam! Ez jó hír.

Szép hétvégén mindenkinek!
jaimee1

Huppsz, ez nem nagyon hasonlát RÉkára. :lol: :lol:
Kép
jaimee1

Ja, ez nem a vonalzós kép.... :oops:
Elvagyok.... :oops:

Akkor egy másik....

Kép
jaimee1

Jaimee! De tündér! nézek ki a fejemből, mi az az első....a lencsém is ugrál, fáradt vagyok! Úgy megnyomorgatnám ezt a kiscsajt olyan kis puha lehet!

Ja az oltást a barátok közt utáni híradóban hallottam, lehet nagyon friss, mert még a zuram sem tudta!

neked is szép hétvégét, olvastam odaát, hoyg apjuk letiltott.... lehet rám is ez vár.....

Judit!
Még nem néztem meg a kinket, most már húzok aludni, tunikára gyúrok most mindenütt, már gúvad a szemem! A Letié annyira bejött, hoyg Grétinek is akarok egyet, egy fehér halásznacival... vannak igényeim!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ehehehehehe...nagyon szeéjp a virágos fotó is (nem értek a flórához, úgyhogy nemtom milyen növény :oops: ), de azé Rékát nem űbereli :lol: Nagyon fajinul áll rajta a kalapka! :D Csudaszép csajszi :) Naéshátugye a kép minősége... Nekem esélyem sincs vaku nélkül fotózni; mozog a gyerek, oszt a tükörsima, tűéles háttér előtt egy gyerekszerű paca láccik :? Hát ez is egy technika :mrgreen:

Judit, én is rucikat vadászok :D Annyi könnyebbséggel, hogy nincs határozott elképzelésem :wink:

Jah, vannak új fotók, majd teszek...sztem már csak holnap...

Jóccakát :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Judit! Én sem hallottam az oltást! De jó, akkor a 2 éves emlékeztetőt ingyen megússzuk?
Az úszógumival meg teljesen igazad van! Először mi is a kersztpántosat vettük meg, de babó elcsúszott benne, nagyon vágta a combját,... A lyukas viszont nagyon jó! Abból már van kettő, mivel Gyulára elfelejtettük vinni... Egyébként nem tudom milyen minőség, lehet egy szezont kibír, de ebbe a 300.--os boltban is volt ilyen körös úszógumi.

Mennem kell a gyerek ennyit bírt.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Olga!
helló! jaj már azt hittem nem jót írok, de akkor már egy mellettvélemény!
Mizu volt tegnap? vagy még nem tudod, hoyg görbült-e?

Judit!
én is megnézek mindent, ami beleszeretős, de most kifejezetten ezekre gyúrok. tegnap csak siekrült licitálni egyre a tesz-veszen, és még nagyon jó áron van, remélem nem durvítják el....

Várjuk a képeket!

mentem ma van a takarítós nap, és özön a kosz...

sokat írjatok, mire újra jövök!!!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Háló!

Ez király akkor, az oltásnak én is nagyon örülök!

És írta a barátnőm aki szokott bennünket olvasni hogy Nimit felvették a bölcsibe!!!! Ennek is nagyon örülök, pont a héten volt a TV-ben hg dulakodni kell a helyért.....

Ma névnapi grillpartizunk......nem lesz eső ugyi?......

Hűűűű egyszer én is licitáltam egy rózsaszín felsőre....de mire ideért inkább kombinénak nézett ki, legfeljebb itthonra hordható romantikus estékre......Azóta nem mertem próbálni... :D :D

Kellemes délutánt Mindenkinek!!!

fanna3

Sziasztok!

Vagyok még én is, csak vendégeim voltak. na meg olyan szép idő van, hogy inkább játszótereztünk.

Keresztelői elbeszélgetésen voltunk két nap. Ref. templomban. Amikor "jelentkeztünk" direkten rákérdeztünk, hogy a leendő keresztszülőknek el kell-e jönni, mert messziről jönnek. Azt mondták, mindenképpen, mert szeretnék megismerni őket... aztán csütörtök este, bemutatkozással keztük a beszélgetést, melyre a következő reakciót kaptuk: "Jaj de aranyosak, hogy ilyen messziről csak ezért eljöttek, nagyon lelkiismeretes keresztszülők, de nem kellett volna, lakhelyükön is elmehettek volna..." Hát nem írom le, hogy abban a pillanatrban mit gondoltam, de nézzük a jó oldalát, együtt töltöttünk egy napot/estét. :)
Egyébként pünkösdkor lesz a nagynap.

Öcsike popója alakul, de még nem gyógyult meg igazán. Napi kétszer ült kamillateában, azután krémeztünk canesten és sudoku féle kencékkel, most meg aloe verás sprayt használunk.Már látványos a javulás.

Kislányom, azt kérdezte tőlem: "Anya, mi történik velünk, ha meghalunk? " Azt mondtam, majd később térjünk viissza erre a témára, és válaszolok.

Szerintetek, mit kéne neki mondanom? Ti, mit mondanátok?

Visszaolvasok, és majd jövök, de csak este.

Erika
Kép
Kép
kné erika

Erika! Lehet előnézetben megtekinteni az írottakat vagy feltöltötteket... De én az őszintét megvallava naggyon nem bánom, hogy így sikerült! :lol: Nagyon szeretem nézegetni!! :D

Anna! Ja... 28-án Nimród névnap! 8) Ááá csudi jó idő lesz most a party-ra!!! 8)
szilbee

Sziasztok!

Voltam a plázás Rossmannban és a 1.5l Hipp bébivízhez 125ml erdei gyümölcsös-almás bébiételt adnak ajándékba.Gondoltam szólok róla :lol:

KépKép
viragb88

Sziasztok!

Köszönjük aki drukkolt, gyönyörű szép napos időnk volt (majd meg sültem)! És végigvert a csapat mindenkit, nagyon büszke vagyok a fiamra :lol:

Balwin, hát remélem jól döntöttünk Füreddel kapcsolatban. A hotel amit belinkeltél nagyon exluzív, a miénk nem ilyen lesz :wink:

Jaimee, Réka de szép kislány? Olyan nőiesen bájos :wink: :lol:

Erika, hát nálunk ez először a Oroszlánkirály film után jött elő. Ott ugye az van, hogy az apaoroszlán fenn van a csillagokban, onnan figyel és vigyáz ránk. Ez addig tartott, míg a mamám meg nem halt. Akkor kicsit bővebben fel lett világosítva, de szerintem még Csonginál sem állt össze teljesen a kép.

Évi és
Kép
csongianya

Egy pár kép:

Kép vezetem a labdát

Kép Gólöröm (Csongi háttal, labda a kapuban)

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Jaj de szép időnk van!!! Ennek örömére sétáltunk is egy nagyot :)

Lányok, Dorkánk tegnap óta hason alszik. GÁZ EZ NAGYON??? Én eddig háton altattam, de tegnap elaludt rajtam, többször betettem az ágyába háton, rögtön felriadt, ahogy megmozdultak a lábacskái! ( Ez amúgy szinte mindig így volt eddig is, összerezzen, aztán szemek már nyílnak is! ) A sokadik próba -és kb. 1, 5 óra- után hasra tettem az ágyban, úgy aludt, mint a bunda, felhúzott lábakkal. Rajtunk is úgy alszik, bevackolja magát. Na most Ő jókat alszik, én meg PARÁZOK, hogy mégsem kéne hason... SZERINTETEK? Van légzésfigyelő angyalkánk, de azért aggódom. Hagyjam hason, vagy fordítsam hátra, majd megszokja azt is??? :roll:

donkoaniko

JA és olyanokat pukizik hason, hogy csak ámulok...

donkoaniko

Mindig kimarad vmi: ingyen pneumo elleni oltás, ÉLJEN, ÉLJEN!!!! Kezdem szívembe zárni H. Ágnest... :wink:

donkoaniko

Anikó: Én hagynám. Főleg "angyalkával".

Vagy fordítsd az oldalára és támaszd ki! Nekem azt mondta a védőnő, úgy kell altatni, amíg a baba magától nem tud fordulni.

Évi: Gratula! Szép e? Nekem nagyon! :lol: :lol: :lol: :lol:

Erika: Nehéz ügy. Az a baj, hogy mi sem tudjuk pontosan. Az oroszlánkirályos jó ötlet!
jaimee1

Anikó!

Védike is csak hason alszik,ébren is utál a hátán lenni.Én is aggódtam a bölcsőhalál miatt meg ilyenek de a védőnő mondta hogy ezt csak a média kapta fel nagyon ő 20 éve védőnő és akik piciként meghaltak azok sem azért mert hason aludtak,meg azt is mondta hogy ha nem tudják megmagyarázni a halál okát akkor egyszerűbb azt mondani hogy a bülcsőhalál az ok.Monsta hogy hagyjam hogy úgy aludjon ahogy neki jó.
De aki sokat van hason erősebb lesz Védike is azért ilyen erős hát ugye állandóan dolgoznia kell ha nézelődni akar :D

KépKép
viragb88

[quote]K írta:ezdem szívembe zárni H. Ágnest...

Azért nehogy túlszeresd! :D
Dóri baba nagyon szép! Kis formás egyemismeg! :D
jaimee1

Anikó, de szép nagy baba Doroti :lol: Valahogy sokkal kisebbnek képzeltem. Egyetértek az előttem szólókkal altatás ügyben.
Csongi hol így aludt, hol úgy, egy idő után pl. utált hason lenni, üvöltött, ha megpróbáltam, előtte meg csak hason aludt... szerintem légzésfigyelő mellett nem kell aggódnod!

Képzeljétek, Csongi leégett Az arca, füle, nyaka... ki gondolta, hogy ma naptejjel kellene bekennem... Mondjuk az én arcom is megpirult!
Egyébként annyira elfáradt, hogy már egy órája lenn focizik!

Ja, nem is meséltem, megkaptuk az értesítést, Csongit felvették a Kőrösi suliba
Hétfőn lesz beiratkozás. 3 db 30 fős osztály indul. És még azt mondják, nincs elég gyerek.
Egy kis csoporttársuk úgy járt, hogy a Pletykafaluba laknak, azt ígérték neki, nem gond, felveszik. Erre elutasították, marad nekik a Mátyás Ennyit a szabad iskola és tanítónéni választásról!

Évi és
Kép
csongianya

Anikó, szerintem se aggódj a hasonalvás miatt - bár tudom, hogy nem könnyű nem parázni, én is azt tettem eleinte :D Pedig Hunci csak pár hónapja kezdte, nem pár hetesen :) Őt egyébként kb. másfél hónapos koráig tudtam az oldalára kipockolni, utána akármit csináltam, a hátára fordult. Kb. 5 hónaposan kezdett alvás közben a hátáról az oldalára fordulni :)
Puki: hm, hát még majd később...ülve, állva is akkorákat fog produkálni, nem csak hason :lol:

Évi, gratula Csonginak (a sulihoz is :) ) és a csapatnak! Hm, hát kell egy kis szín az emberre így késő tavasszal :D
Hehehe, mi se megyünk abba a hotelbe :wink:

Olga, ha a szülinapja előtt adatjátok be, akkor biztosan :D
Tegnap éjjel már én is láttam valamelyik kései híradóban...még el is szégyelltem magam; eredetileg júniusban akartuk beadatni, de most ugye megvárjuk a szeptembert...ha az alatt a 2 hónap alatt szedi össze a pneumot... :roll: Persze úgyse!!! Még csak nem is gondolok rá! Nah.

Anna, jó volt a grillparty? :D Ha már megültétek (nameg hétfőn sztem nem leszek), akkor Boldog Névnapot kívánunk Niminek! :lol:

Kép

És gratula a bölcsis felvételhez :) Gondolom az egyik szemed sír, a másik nevet...

Kedvenc fogaim újra sajognak... namosmá muszáj lesz kihúzni. Má nem a fogaimat, hanem az időt :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Évi!

Örülök hg "élőben " is raktál Csongiról képet meló közben...így az igazi látni!!!!!!! Olyan kemény!!!!! Te meg büszke, tudom!!! VAn mire!!!! :D ........hűűűűű akkor jól elfáradt télleg:)))))

Mi is jól bezabáltunk.....ill. én......szép idő volt!

Hason alvás......25-30 éve meg pont a hason fektetés volt a divat a háton nem......ez most megfordult......de sztem semmi értelme egyik ellen sem beszélni. Az egészséges baba tudja mi a jó neki és aszerint is cselekszik.....Ha hason jó akkor úgy tud szépeket álmodni :D

fanna3

Igen....köszi! Meddig lesztek el?

Ja mán én is azt hittem dühödben kihúzatod :mrgreen:

fanna3

Hali,

Anikó, én is azt mondom, mint az előttem szólók: a babó tudja, hogy jó neki, ennek is, annak is vannak előnyei.
Szabolcs CSAK hason alszik el ágyban, mind a mai napig!! Mi még a babkocsiban is, nagy cumóban is hason nyomtuk, egész addig, míg nem tudtam ültetni. Tudom, hogy izgul az ember, de ne aggódj! Hasfájós babáknak pedig állítólag jót is tesz, pukik jobban távoznak, végig melegen van a pocija stb. És tényleg erősíti a csípőjét, vállát, hátát, nyakát. Majd tudja Dorka baba! És látszik a képeken is, hogy nagyon szépen elfordítja a fejét, ügyes babó!
Nálunk pont a védőnéni mondta, hogy tegyük hasra alváskor, sőt, az ortopéd doki is helyeselte, hogy haason alszik Szabi.

Anna, Niminek én is szeretnék boldog névnapot kívánni, igaz, így előre.... Bölcsibe mikortól vették fel Nimit? Vagy ez úgy megy, hogy felvették, és akkor akár most is vihetnéd? Én naon hülye vagyok bölcsis témában, bocsika!! Melyik bölcsi?

Évi, nagyon szép időtök volt, jók a képek!!! Csonginak is gratu a felvételhez!

Az oltásról jó hallani!!! és ez már biztos???

Erika, ez a halál-téma nagyon egyénfüggő, hogy ki mvel magyarázza, sztem...

Kép
Kép
dorkáék

Hát néha télleg az az érzésem, hogy jobb lenne kirángatni az összeset, oszt protkóval nyomni :roll:
Meddig? Megírtam mélben :)

Dorka, novégre, itt vagy :) Alig írsz mostanában...

Erika, szerintem mindent - így a halált is - úgy kell elmondani a gyerkőcnek, ahogyan mi tudjuk, érezzük, hisszük...valószínűleg úgyis csak később fog neki összeállni a kép, de a kíváncsisága ki van elégítve. A halál egyébként sem egzakt dolog, ugye...
Én így látom - most :D Aztán majd megtudom, ha odakerülünk... :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin

Ohh, a képek :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocsi, kicsit sok lett :oops:

Jóccak!

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!
jaj de szupi képek!

Annyira édesek ezek a gyerekek! és nem volt sok!

Majd holnap jövök! Többik képek?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Na itt is vagyok....

Anikó!
Sztem ha nem szeret másképp aludni, akkor hagyjad hason aludni... a én védőnőm 45 éve van a pályán (na igen, több éve nyugdíjas, de jól tartja magát, 20-ast simán letagadhatna) és azt mondta, hogy ő már minden korszakot megélt.... volt hoyg hason kellett, volt hoyg háton, oldalt.... a babák tudják mi a jó nekik....

mérleg téren nem érzel kísértést? szopi is helyreállt?

Jó a vonalzód!

Évi!
Gratu Csonginak! Ha kérdezed, hjoyg mi leszel ha nagy leszel, mit szokott mondani? Profi focista? Van rá esély, ahogy látom.....

tegnap Misinek is lebarnult a keze, most is ment méhészkedni... 1-2 hét és tiszta fekete lesz, de csak a karja, oylan parasztbarna...

Erika!
A halál témához. Az egyik dédi meghalt az ősszel, először nem mondtuk meg neki, hisz úgysem értené, aztán eljött a temetés, és utánna. Sztem érti, már amennyit ő érthet belőle. tudja hoyg kint van a temetőben, ott alszik, aztán hoyg a lelke hol van... az meg kinek meggyőződése szerint. Két hete meghalt a szomszéd. azt mondta, hogy akkor kimegyünk a temetőbe, és viszünk neki virágot.

Más:
Az oviba minden héten van hittan (református) még az év elején kellett jelentkezni, így én nem is tudtam róla, csak Misi megy Grétiért, jön vissza hogy a gyerek hittanon... azt mondta az óvónéni (nem az övéké volt velük) hogy oylan meggyőzően jelentkezett, hoyg elhitte neki, hogy ő is jár, meg ment vele a többi barátnője is. a terembe be sem fértek, annyi gyerek lett hirtelen. Bár szerettem volna járatni, ilyen nevelésben is részesíteni (én is ref. vagyok, még konfirmáltam is) csak kicsit későbbre gondoltam, de nem bánom.

Jön valaki ma Kolompos koncertre?

Judit!
Annyira szép Annaluca! megy már az ágy mellett, vagy még a felhúzkodásig jutottatok?

Fogad? hát most már Te sem húzhatod, mint én a hátammal...

Fanna!
irigy vagyok a grillpartira! már én is csinálnék egyet, oylan jó idő van! Mi finomat ettetek? Tippek? Mit kap Nimi holnap?

Kati74!
nagyon eltűntél!

Többiek? mindenki főzi a vasárnapi kaját? (nekem anyósom csinálja azért vagyok iylen lazán....)

Ki hova megy május elsején? miylen programok lesznek? hova érdemes?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Reggelt :)

Judit, én is jártam anno hittanra (római katolikus a család, csak nem gyakorló :) ), nekem is megvolt minden a bérmálással bezárólag (még cserkész is lettem...egyidőben a bérmálással :shock: ) Én nem tartom fontosnak az ilyen szellemben nevelkedést, de ha a hittantanár olyan, az nagyon élvezetessé tudja tenni a gyerekek számára ezeket foglalkozásokat! Én is azért szerettem, mert nagyon jófej papunk volt :) És hát ha másért nem is, de szerintem az általános műveltséghez hozzátartozik a Biblia legalább alapfokú ösmerete :roll:

Igen, Hunci lépeget is az ágy mellett, de leginkább a járókát szokta kívülről körbejárni :lol:

Fogaim most nagyjából okésosak, hatott a tegnap este beszedett 2 paracetamol meg a 2 aspirin... ez utóbbit nagyon nem akartam bevenni, de már a fülem is fájt a fogtól :?

Május elseje? Mi sehova, Atti melózik... most nem, úgyhogy előrehoztuk :wink:

Mi is mamás ebédre megyünk :oops: :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit!
Ja a nevelést én is így értettem, a műveltség miatt. Meg ez is valami pluszt ad, ha más nem a játékok, énekek, versek....

én is voltam cserkész! Virítottam abban a gyönyörű khaki ruhában!

Fogfájásra nekem demalgont javasoltak, és bevált!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

De eltűnt mindenki ebben a jó időben! Nekünk ma igazi vasárnapunk van, végre volt egy kis időnk Csongival egymásra. Társasoztunk, foglalkoztatóztunk, beszélgettünk.

BBJ, hát rátapintottál a lényegre :wink: Éppen a minap jelentette ki Csongi,hogy ő ha felnő, tuti nem fog magyar csapatban játszani... kérdem tőle, miért hol fogsz. Hát külföldön, a Manchester United-ban (ez általában változik, hogy éppen ki a favorit).
Egyébként igen, azt válaszolja, hogy focista, meg bankár :lol:

Balwin, annyira jók a fotók! És Annalucus, na, hát nem elfogultság képpen, de gyönyörű!!!

Évi és
Kép
csongianya

Ja, hittan...

Nos, az én két keresztfiam református suliba jár/járt (BBJ, a Bethlenről beszélek).
A nagyobbik elég lelkes volt sokáig, de a most 8.os már kevésbé. Egyszerűen nem szeretik, hogy erőltetve-kötelezővé téve van. Biztos sokat jelent, hogy ki tanítja, hogy tanítja, megszeretteti, vagy pont ellenkezőleg.

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Mi is anyóséknál voltunk ebédelni :lol:

Valaki nem tudja hogy hol lehet olcsón(nem tizenezerért) cumisüvegmelegítőt venni?Én hülye vagyok hozzá de ezek olyan hőmérsékletre melegítik hogy már ihassa is a pici?vagy nem?

KépKép
viragb88

Sziasztok,

hogy ma milyen szép idő volt, biztos mindenki sokat volt levegőn, mi legalábbis élveztük ezt a meleget! remélem Szabocls is kellőképpen elfáradt, és nem lesz gond az altatással!

Virág, mi olyan 6000-ért vettük a Média Marktban, pontosan nem emlékszem, de neked kell beállítani a hőfokot, mert 60 fokig tud melegíteni. ÉS figyelni kell, hogy ha felmelegítette, ki is kell venni, mert ha benne hagyod, túlmelegíti. Amúgy én szerettem, sokat használtuk, most majd talán megint előkerül, hogy ha többet autókázunk.

Mi május elsején Szegedre megyünk, Szabi keresztszüleihez, majd ott majálisozunk, esetleg az ottani vadasparkba megyünk el.

Judit, Annalucusról nagyon jók a képek, egytől egyig!!! Olyan aranyos rajtuk!!! Ő is olyan kis mix, rád is, meg a párodra is nagyon hasonlít!!!

Végre bútorcsere lesz nálunk, megvan a kanapé, ha az meglesz (3-4 hét), Szabolcs már külön szobában fog aludni!

Kép
Kép
dorkáék

Szabi megkapta első (kölcsön) motorját, tetszik neki nagyon a dolog!
motoron

Kép
Kép
dorkáék

Jó reggelt!

Végre van egy kis időm, bár tuti, hogy Kata mindjárt felébred.
Megpróbálok visszatérni, visszaolvastam ezt az oldalt.

Az elmúlt napokban nagy kertrendezés folyt nálunk, én nem annyira vettem részt benne, de mivel apa nem ért rá, folyamatosan én voltam a gyerekekkel.

NIMINEK NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT! Gratula a bölcsihez. A Városmajorra megy?

Jaimee, Balwin Judit: Réka és Annalucus nagyon cukorfalat. Megzabálom Őket.

Olga: Vizsgákkal hogy állsz? Sok van még? Bocs, ha már írtad, nem olvastam mindent vissza.

Éva: Gratula Csonginak és a csapatnak! Úgy látom nem kell félteni a fiadat, tudja mivel lehet jól keresni.

Anikó: Szerintem sincs gond a hasonalvással. Kata is úgy aludt, azt mondta a dokinéni, hogy ha van légzésfigyelő, akkor nem gond.

Dorka: Nagyon vagesz Szabi a motoron.

Judit: Délután lenérem a csajok buksiját. Betennéd az évarucis linket?

Pneumo: Én is hallottam. Nagyon örülök Neki, én épp szeptemberben akartam Katának beadatni.

Más : Láttátok tegnap a Naplóban az ír gázokós riportot? Én annyira ki vagyok akadva rajta. Hogy az ilyen ember nyugodtan nevelgeti a két gyerekét börtön helyett és még egy szikrányi megbánás sincs benne.

Niki

Kép
Kép
csni

Nimiii! Boldog névnapot!!! :D
szilbee

Dobok pár képet, azán robogok tovább takarítani...

Szülinapozás:

Kép Kép

Ballagás után:

Kép Kép
szilbee

Nimi!

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Megjöttem a suliból, Csongi beíratva, úgy néz ki, hogy sikerül a haverjával egy osztályba kerülnie!

Dorka, de vagány Szabi a motoron! Tudja mit csináljon vele? Mert Csongi hónapokig szenvedett, mire rájött kb. 15-16 hónaposan, hogy hogy kell hajtani. Na ezek után még vagy négy évig le sem szállt róla!
Ja, láttam a tescoban 1.490-ért ilyen kismocikat!

Niki, akkor biztos szép lett a kert, teszel fel róla képet?

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Niki!
www.evcaruci.hu de most nem voltak lányosba szupik....

Szilbee!
Kinek volt szülinapja? Ballagáson voltatok? Szépek vagytok!

Nimi édes!
gyönyörű neved napján sok pussz!
Kép

Dorka!
és megy előre? Leti most kezd ráérzni az előrére, eddig rákban nyomta.... :roll:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Leventéék uncsitesójának (Norbi), ő is látható az egyik képen.

Dorka! Ha valahol látsz, olyan mocit, tudod amilyen Leventének is van.. szólj már!! Én sehol se találok, pedig olyat akarok venni Szabi szülinapjára, mert azt mág 3 évesen is tudja hajtani (mert ugye muszáj belekalkulálni a magasságát az apja génjei végett :mrgreen:)

Azért teszek róla képet. Ha vki lát ilyet szóljon már nekem! Előre is köszönöm!!! :D

Kép
szilbee

Nimi!
Boldog Névnapot!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Na megvagyunk mi is...Zsófi alszik, így végre talán írni is tudok :D

Nimi! Nagyon boldog névnapot!!!
Anna, tényleg, mi volt a kaja a kerti partyn? És mit kapott Nimi? (Sátor készen van már? Hátha legalább névnapjára megkaphatta :? ) Gratu a bölcsihez, mikor kezditek a beszoktatást, vagy azt még nem lehet tudni?

Balwin, Annalucus nagyon aranyos, és ügyes, ha már így lépeget! Szerintem Ti is tök jó képeket tudtok csinálni ezzel a f. géppel.

Évi, gratula Csonginak, a sulihoz na meg a focihoz is! ( Apa kedvenc csapata is a MU, voltunk is a staidonnál pár éve) Akkor az úszótanfolyamot abbahagytátok? Nem baj, erőltetni nem kell, majd egy pár év múlva, ha maga is akarja, megtanul úszni.

Anikó, nagyon aranyos Dorka a képeken. Írjál még magatokról, hogy telik egy napotok? Akkor mérleg kérdés megoldódott? Mikor mész a 6 hetes kontrollra?

Judit, mizu a derekaddal? Leti nagyon belehúzott akkor a fogacskák növesztésébe, gratula! Grétinek is ilyen sokára kezdtek jönni a fogai?

Erika, végül mit mondtál Brigittának?

Niki, Kata meggyógyult?

Dorka, milyen a kanapé és hol veszitek? Hú, de kíváncsi vagyok. Akkor teljesen különrakjátok Szabit, megcsináljátok neki az egyik szobát sajátnak?

Na akkor egy kicsit magunkról is. Szerencsére már egy hete elhúztak a mesterek, csak sokat kellett takarítani utánuk, ezért sem tudtam jönni. Szerencsére anyósommal meg tudtuk csinálni a nagytakarítást, mert nekem is tök rendes anyósom van! Képeket még nem csináltam, de nem felejtettem el!

Én is nyáron akartam beadatni az oltást Zsófinak, de így már kivárjuk a szeptembert. Végre valami pozitív is az eüben. Csak azokat sajnálom, akik már beadatták, mert egyáltalán nem lehetett tudni, hogy tervezik, hogy ingyenes lesz...

Kép

Kép
ditke2007

Szilbee, nekünk is volt ilyen motorunk, amikor Csongi nagyobb lett, ő ugye a kisnövésűek táborát gyarapítja.
Mi a Partiban vettük anno, szerintem érdemes a MÁV kórháznál lévőnél megérdeklődni, esetleg még rendelnek is neked, ha éppen most nincs!

Évi és
Kép
csongianya

Köszi! Évi! :)
szilbee

Szió!

Aranyosak vagytok köszöni szépen!
Meg a kérdéseket is hogy érdeklődtök!!!

Ditke!
Igen...magamat én is sajnálom a már 2 beadatott oltással.... :? de akkor csak itt igazolódunk be hg szükség van rá ha kötelező lesz!!!!! Hűűűűű takarítás......tudom, nálunk ugyanez volt 1.5 éve..... Várjuk a képeket!!!:)))

Szóval Nimit a Kolozsvári bölcsibe íratom....én is oda jártam amúgyen....:))) És most voltunk bent délelőtt máj 20.án lesz a szülői, de szeptembertől valószínűleg már megy.

Igen sátor....mielőtt Timi elment üdülni megkérdezte. Most törte el a varrónő a kezét.....és állítólag olyan 2 hét múlva körül kész lesz....Ja sajnos már a névnapra sem, esetleg gyereknapra. Na de ha akkorra se...esetleg Karácsony... :shock:

Szilbee!
Csini vagy!!! És ez a motor miben különbözik a hagyományostól?....Miért lenne érdemesebb ilyet?

Grillkaja:
-fűszerezett csirkemellfilé, -saslik, -grillkolbi...meg ilyenek:)))

fanna3

Anna! Mert magasabb és sokkkkal masszívabb, mint a hagyományos. 8)
szilbee

jaj elment mert elbénáztam:
szilbee:
http://www.tesco.hu/akcio.php?oid=T22a0 ... 87fd2dbc0f

hogy csinljátok, hogy átnevezitek?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X