Sziasztok!
Na megvagyunk mi is...Zsófi alszik, így végre talán írni is tudok
Nimi! Nagyon boldog névnapot!!!
Anna, tényleg, mi volt a kaja a kerti partyn? És mit kapott Nimi? (Sátor készen van már? Hátha legalább névnapjára megkaphatta
) Gratu a bölcsihez, mikor kezditek a beszoktatást, vagy azt még nem lehet tudni?
Balwin, Annalucus nagyon aranyos, és ügyes, ha már így lépeget! Szerintem Ti is tök jó képeket tudtok csinálni ezzel a f. géppel.
Évi, gratula Csonginak, a sulihoz na meg a focihoz is!
( Apa kedvenc csapata is a MU, voltunk is a staidonnál pár éve) Akkor az úszótanfolyamot abbahagytátok? Nem baj, erőltetni nem kell, majd egy pár év múlva, ha maga is akarja, megtanul úszni.
Anikó, nagyon aranyos Dorka a képeken. Írjál még magatokról, hogy telik egy napotok? Akkor mérleg kérdés megoldódott? Mikor mész a 6 hetes kontrollra?
Judit, mizu a derekaddal? Leti nagyon belehúzott akkor a fogacskák növesztésébe, gratula! Grétinek is ilyen sokára kezdtek jönni a fogai?
Erika, végül mit mondtál Brigittának?
Niki, Kata meggyógyult?
Dorka, milyen a kanapé és hol veszitek? Hú, de kíváncsi vagyok. Akkor teljesen különrakjátok Szabit, megcsináljátok neki az egyik szobát sajátnak?
Na akkor egy kicsit magunkról is. Szerencsére már egy hete elhúztak a mesterek, csak sokat kellett takarítani utánuk, ezért sem tudtam jönni. Szerencsére anyósommal meg tudtuk csinálni a nagytakarítást, mert nekem is tök rendes anyósom van! Képeket még nem csináltam, de nem felejtettem el!
Én is nyáron akartam beadatni az oltást Zsófinak, de így már kivárjuk a szeptembert. Végre valami pozitív is az eüben. Csak azokat sajnálom, akik már beadatták, mert egyáltalán nem lehetett tudni, hogy tervezik, hogy ingyenes lesz...