hú hát tudtok írni
Manó
Levi milyen nagy már
a bőre olyan mint Szonjáé
gondolom ua. szoliba járnak
Pilla
Remélem Sárának nem találnak semmi komolyat...erről eszembe jutott, hogy ilyen idős koromba nekem is voltak görcseim ,emlékszem volt olyan hogy táborban fent feküdtem az emeletes ágyon és hosszú percekig szólni sem bírtam annyira fájt...mintha markolták volna ott bent....ez évekig előjött...anyuék nem foglalkoztak vele...aztán mikor11 éve a Surányihoz elkezdtem járni említettem neki....ő azt mondta hogy peteérés környékén lehet ez és lassan elhagyom majd, főleg ha szülök...így is lett
Hátha a csajodnak is ilyesmi.
Ichtus
Annyiszor akartam márírni, hogy Sárának mindig megcsodálo a haját...olyan kicsi és olyan szép nagy hajacskája van
Tiop
Sajnálom ami öcséddel történik:( Szorítok, hogy a lehető legjobban gyertek ki belőle!!!
Az elég ijesztő, hogy Pimpoka és Andi is találkozott már ezzel a betegséggel....én még nem szerencsére, vagy legalább is nem tudok róla, hogy lenne a környezetemben.
De ahogy olvasgatom még nem is biztos, hátha gyógyítható dolgot találnak!
Murphyke
Nem gond, hogy nem jelentkeztél, nekem ráér
Piroska
Pihizz! és szerintem egy vérkép majd nem ártana, ha 1-2 hét múlva is így érzed magad.
Gondolom szülés után már nektek sem volt vérvétel.....Szonjánál már nem volt, a nagyoknál még másnap menni kellett...
Nekem a vassal soha egyiknél sem volt gond...most lettem vashiányos 2 hónapja...de lehet már szoptatás /azaz nálam fejés
/ alatt is gondjaim voltak vele, csak nem is gondoltam rá.
Egyébként az első után én is nehezebben épültem fel /gáttal is sokat szenvedtem/, Dorkánál pedig csütörtökön szültem, következő csütörtökön a zöldséges ki volt akadva, hogy vásárolok és hol a pocakom
A hordozóban Szonja is imádott aludni, eleinte szinte csak ott.
Még kung-fuztál is? én karatéztam az őskorban....
Szantre
Márk is szép nagy és ügyi már, jó kis pofis
Giga
Végül is hol vettetek lakást??
Henus
Miért is fogyózik a párod??
Nem volt jó neki a 90 napos???
Mi még kicsit taknyosan, de már nem vészes.
Ma nyitott napon voltam a suliban...hihetetlen,hogy jövőre már Dorkához is mehetek...
Jó hétvégét!!!
Sziasztok