Új privát üzeneted érkezett!

Melcsike, fenntebb van a blog linkje, szinte minden másnap ír bele, mindig tesz képet a kisfiúról.Azt hiszem most valódi 8 hónapos, korrigált 5 hónapos.Nekem sokat segített a lány töretlen optimizmusa, egyedi humora..valahogy jobb kedvre hangol...
tünci28

Boboka, mit szerkesztesz ki a hszekből? :wink:
tünci28

Biztosan olyan hangulatban kell olvasni. Egyébként tényleg nagyon optimistának tűnik, holnap majd még olvasgatom.

Csúnyán hangzik, de most tényleg csak az irigyet hozza ki belőlem, pedig ez nem jellemző rám. Alapjáraton soha semmire nem vagyok irigy.

Optimizmus tavaly június-júliusban: én is mondogattam Lackónak az inkubátorban, hogy gyógyulj szépen kicsikém, hízzál, növögess, mert akkor hamarabb hazamehetünk, és majd az utcán biciklizünk, kergetjük a csajokat, fára mászunk stb. stb.

Optimizmus most: már csak abban bízom, hogy a Kicsikém tényleg egy olyan jó és szép világban van, ahogyan én azt elképzelem, és boldog, és játszik a Ti kis Angyalkáitokkal, mert akkor minden rendben van :wink: És máris kevésbé vagyok irigy arra az anyukára :wink:
Vendég

Boboka mindenki lázas és beteg is, kivéve a férjem..

Melcsike a kép nagyon brrrrrr..

Boboka, hogy érzed magad? Akkor most nem dolgozol? Fizikailag, lelkileg?
Kisanyáról és Manoról semmi hír?

Kép
leda2002

Hát ahogy most belenéztem a linkbe, megpróbálok beleolvasgatni, de attól félek nekem nem lesz nyugtató. Mert irigy vagyok már most rá, hogy Neki sikerült. Nekem meg nem. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Tüncike, nem ki szerkesztettem, hanem még hozzá is írtam :lol: :lol: :lol:

Meg általában, ha szerkesztek valamin, akkor baromi nagy lükeséget írtam, amit át kell írni, vagy orbitális helyesírási hiba maradt benne.

Pl. tegnap is írtam egy olyat, hogy "Bencus, hogy van Lyly" :oops: Azért ezt illett átírnom 8) :) :) :)
Vendég

Leda, túl jól vagyok, jó lenne valami tünet, hogy lakik pocakban Valaki :) De végül is van egy uh képünk meg szívhangunk, reméljük nem lesz semmi gikszer.

Mától táppénzen vagyok. Tegnap már nagyon éreztem bent, hogy nagyon nem jó ülni egész nap, meg előrehajolva dolgozni.
Lackónál ezt végigcsináltam, de most ha nem muszáj nem szeretném.

Lelki része vegyes. Folyton győzködöm magam, hogy minden rendben lesz stb. stb. De nagyon örülünk Neki:)

Ahogy Lyly mondaná, hozzátok is küldjük a gyógymanókat Leda :wink:

Melcsike, te most csak vidámabb történeteket próbálj olvasgatni, meg vidámabb filmeket nézni, ok? A nevetés csodákra képes ám, meglátod milyen jó hatással lenne rád.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.03 22:23-kor.
Vendég

Jaj ,ez jó Boboka, ez a Bencus-Lyly! :)

Én azért nem érzek irigységet iránta, mert keresztülment Ő is mindazon ami előttünk is lett volna...Neki a gyermeke volt szerencsésebb.De a képeken látszik ,hogy milyen pici volt 1200 gramm37 centi.Kell látnom, hogy sikerülhet is..Volt amikor sírtam és kérdezgettem:Nekünk mért nem?
De most ennyi idővel később, már mosolyogva olvasom.

Ahogy titeket is.Mosolyogva olvasok a babácskákról a pocakban, pedig van hogy sírok emiatt.de remélem irigy nem vagyok. :(
tünci28

Tünci28!Gondolom most sirsz,de nem is csodàlom... :( !Szörnyü amit àtèltèl ès sajnos a fàjo emlèkek makacsul üldözik az embert 1 èleten àt...... :cry: :roll:
Szeretnèk valami jobbat mondani ,de most az nem igazàn vigasztalna!

:roll: Minden esetre èn gondolatban veled vagyok! :wink:
A könyvel kapcsolatban talàn a bookline-on!? :roll:

Leda!Hàt van elèg bajod neked is most.Jobbulàs,ès sok eröt nektek!
!! :wink:
Vendég

Sajnálom, mert jót akartam vele, azért is linkeltem az a lapot, ahol már 8 hónapos a fiúcska és csupa vidám dolgot ír az anyukája...
nem akartam rosszat, bocsánat.

Boboka, szerintem tök jó, hogy otthon maradtál, meglátod jó lesz, hogy lesz időd nyugodtan mindenre.

Egyébként az tutti, hogy a kolleganőd tovább fogja adni a baba hírét! :D Ő is csak egy embernek,akiben megbízik... :wink:
tünci28

Boboka

Újra szerkeszt :D

Kép

Kép
melcsike70

Kicsit kèsve irok! :)
Vendég

Tünci

Nincs mit sajnálnod. Szerintem akármit is fogok érezni, de ahogy magamat ismerem biztos olvasni fogom. Akár azért, hogy drukkoljak nekik, akár azért hogy magamat kinozzam. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Szia Hasli,milyen estéd van?

egyébként most nem sírok.Délelőtt sírtam a kádban, olyan pityergőst.Amikor kimondtam hangosan, hogy meg tudom e adni valaha a férjemnek, amit a világon mindennél jobban szeretne.
Aztán picit a temetőben,meg még lehet este az ágyban,amikor jönnek a gondolatok...azzal úgysem tudok mit kezdeni, igyekszem mielőbb elaludni, ennyit tehetek.
tünci28

Boboka rá se ránts a táppénzre!! Jól tetted, hogy nem méssz dolgozni.. Pihenj, olvasgass, bezsélgess a babával, írogass a babanetre :) és készülgess a nagy napra.. Nekem se volt semmi jele Barakkal, csak ettem folyton :).. nem baj, ha nincsenek tűnetek, minden terhesség más... nagyon de nagyon örülök Nektek és nagyon drukkolok!

Kép
leda2002

Lackó is 1200 g volt :cry:

Tudom Tünci, és olvasom, hogy hordják tornára stb., tisztában vagyok vele, hogy nekik sem leányálom, nekik sem könnyű.

Írtam, hogy a barátnőm kb. egy hete megszült. Na, nála is kicsi irigységet éreztem :oops:
Szó szerint 1 kilót hízott a terhessége alatt (és ebben benne van a baba - az elején fogyott kb. négy kilót)
A kezdeti hányingert leszámítva semmi hátfájás, semmi panasz
Pár napos túlhordás
Kb. két és fél óra alatt (mindennel) megszületett az egészséges baba
És most otthon van a boldog kis család.

Én is szeretnék ilyet :oops:

Nekem meg olyan hülyeségek járnak a fejemben, hogy a melóhelyen ne én legyek a teherbe eső aztán pár hónap múlva munkahelyre visszamenő csaj...
Vendég

Jo èjt nektek lànyok!
Vendég

Szerintem is tudni fogják, sőt lehet majd bekukkolnak hozzánk. :?

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, csak az újakat olvasd, ne nézd vissza.a bal oldalon a lap szélén lehet hónapokat választani.
tünci28

Hasli

Szia! Mi van veled? Nem menj el ilyen gyorsan.

Kép

Kép
melcsike70

Igen néztem Tünci. De kiváncsi lennék azért a kicsi első napjaira. Voltak nehéz napjai, meg ilyesmi. HOgy élték meg ha igen.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka, szó szerint ezt gondoltam én is...a teherbe eső, pár hónap múlva visszamenő....
Amikor valakit pusmogni látok, vagy mostanában tesz egy célzottan rosszindulatú megjegyzést ránk, simán felnézek az égre és azt mondom hangtalanul:
Látod ezt is Istenem?Ugye van az a hely ,ahol mindenki megmérettetik?
ennyi.
tünci28

Na jooooo maradok!!! :wink:
Vendég

Jó tündér szia, hát igen még vagyunk. Ezt add össze. Tünci, Boboka, Leda, talán Hasli és még én is. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, voltak nehéz napok, újra, meg újra.De azt most ne nézd, csak a vidámakat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jó??? :wink:
tünci28

Leda, köszi :wink:

Hasli, ne menj még 8)

Melcsike, pont ezt írtam fentebb, légyszi légyszi ne olvass olyan dolgokat, amik egy picit is elszomorítanak. Ne kínozd magad direkt, mert akkor a pszichológus sem fog ám tudni segíteni, akkor nem haladtok egyről a kettőre. Akarnod kell előre lépni :!: Tedd meg ezt magadért légyszi, meg értünk, mert szeretünk és aggódunk érted.

Tünci, tök jó, hogy belinkelted, holnap biztos jobb passzban olvasom majd. :)

Szia Jótündér :wink:

Lányok, én sem maradok már sokáig, férjuram lassan hazaér
Vendég

Hasli

Maradj mert tényleg olyan ritka mostanában, hogy ennyien itt vagyunk. Küldjek neked is kigyós képet?

Kép

Kép
melcsike70

Boboka! Szerintem is maradj otthon, ha anyagilag bírjátok. Engem is ki akart írni a dokinőm már azonnal, de én még dolgoztam a 20-dik hétig, akkor viszont már nem volt más választásom, mint veszélyeztetett terhesnek, otthon feküdtem és híztam. :oops: :wink:

goodfairy

Lányok

Tudjátok hogy én ilyen h.......e önkínzó vagyok. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Én is szalma vagyok. Párom vidéken melózik, ráadásul az egész napos szintén vidéki meló után fél 8-kor indult itthonról. Tiszta ideges vagyok ilyenkor. :Ű(

Olyan jó, hogy itt vagytok még. :D

Ma én is olyan sírós voltam, ráadásul anyummal is összekaptunk. Már kisírtam magam a született feleségek alatt. :cry:

goodfairy

Valami furcsa pup van a bal hüvelyik ujjamon a körmöm alatt ès nagyon piros ès fàj! :(
A nyugdijas orvos ràm parancsolt,hogy sürgösen tetanuszra kell menem (akivel ma talàlkoztam)! :shock: Èn meg nem is mertem elmondani a pàromnak... :shock:
Vendég

Én szerettem itthon maradni Violával..Szép volt...jó volt...Ha jön a tavasz ,meg a nyár ,a napsütés majd Őrá emlékeztet...az is jó lesz.
tünci28

Hasli beütötted vagy mi lett vele. Nem lehet hogy vérhólyag, ütéstül az lehet.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci! a kigyos kèp miatt én màr fèlig be is sèrtödtem! :wink:
Persze,hogy küggyè!!! :wink:
Vendég

Jótündér, detto.Anyum kiborított,majd az uram megbünteti... :(

Én is szalma....

Hasli,én már elővenném a jó öreg varrótűmet és böknék... :wink:
tünci28

Hasli, a kígyós kép Melcsikéé!Ne rám sértődj!!! :wink:
tünci28

Hasli

Kép ment Melcsikétől.

Kép

Kép
melcsike70

Nem tudom mi lehet vele!Lehet ,hogy a fürdöszobatisztitotol van!?
kicsit rà cseppent
Vendég

Melcsike ha az ember szomorú és depressziós, akkor nem is tud mást olvasni, csak negatív és szomorú történeteket, ez egy normális reakció.. És az is, hogy mások boldogsága fáj. Nem tudom mit kellene tenned, lehet jó lenne, ha elmennél lelkigondozásra, bezsélgetni egy teljesen kivülálló emberrel, vagy leírnád a fájdalmad, vagy önterápia, valami, hogy indulj el a gyógyulás útján, habár az is lehet, hogy Neked ez hosszab idő lesz, az egy év még bele fér. Sajnálom, hogy ennyire szomorú vagy, biztos, hogy eljön az idő amikor megint örülni fogsz mindennek, de ez most végig kell járnod..

Kép
leda2002

A tün màr èn is gondolkoztam èn is! :wink: :D
Vendég

Leda

Már megyek 10-én délután 3-ra. Látod nem sikerült túl lennem rajta. Csődöt mondtam. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, olvastam. Én el sem mondom a páromnak, mert annyit piszkál ok nélkül anyum, hogy már párom azt mondta a múltkor, hogy mostmár nagyon ki fogja osztani. És ő meg is tenné. :oops: :(

goodfairy

Úgy próbáltam én is magyarázni a barátnőmnek az érzéseimet, hogy neki is van egy gyermeke és bármit is csinál, akár főz, vagy porszívóz, vagy a munkájt csinálja, vagy bevásárol mindig ott egy gondolat, egy érzés, ,hogy van egy gyermeke...És ugyanilyen nekem is...Ha nem sírok egész nap, attól még velem van egész nap...
tünci28

Melcsike, nem mondtál csődöt, csak valahogy a kis lelked most nehezen akar a gyógyulás útjára lépni.

Jótündér, férjed telefonál, ha odaér, ugye? Én mindig kértem az uram, akármilyen késő is van, szóljon ha megérkezett. Csak úgy tudok elaludni.
Anyuddal min kaptatok össze?

Hasli, mióta van ott a piros dudor?
Vendég

Melicske!Amugy küldöm ezt a hàrom illatos jàcintot neked innen az asztalrol!Nagyon szèpek,remèlem legalàbb gondolatban àt èr hozzàd!!! :wink: :wink: :wink:

Na ugye volt ott 1 mosoly :?: :wink: :D :wink: Làtom :!: :wink: :wink:
Vendég

Tünci, én is így érzek, attól, hogy nem sírok egész nap, minden pillanatban gondolok Őrá is.
Vendég

Melcsike, nem modtál csődöt, csak nem kaptál hatásos segítséget!
most kapsz és ez a lényeg!
tünci28

:D :D :D

Kép

Kép
melcsike70

Hasli, még hozzám is ideért az a finom illat :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?