Új privát üzeneted érkezett!

Azta, eltűnt a fele szöveg...

tehát:Mire elolvastam Leda levelét....
tünci28

Melcsike és ilyenkor hol van Barcikád?

Betti
Kép
betti0412

Ő már alszik. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Tüncike, a sor elejét írd be légyszi, mert lemaradt és bobka így lükén nem érti, hogy mivan 8) :wink:
Vendég

Igen Tünci, én is igyekeztem megfejteni, mit is akartál írni... :)

Betti
Kép
betti0412

És Melcsike, ilyenkor ez a sírás, olyan hogy hirtelen rád tör és egy percet csenben pityeregsz, vagy olyan zokogás?

Mert azt hiszem a pityergős az mindenképp rendben van,én pl a híradón is szoktam könnyezni ,ha valami borzalom van, mert ilyen a lelkem.De ha nap, mint nap még mindig többször zokogsz és egyáltalán nem tudsz sírás nélkül gondolni Bogikára, akkor tényleg mindenképp kell segítség, mert beleroppansz...
tünci28

Megvan, sikerüüüüült, köszi Tünci :wink:

Főzős műsorok ultra gázok... Nálam is az ment a háttérben, hááát, az az ezer éves átoperált nagyszájú mű maca benne...
Vendég

Bobka, Tünci beírta, ott van ni a laptetőn! :wink:
tünci28

De egész nap nem aludt...
Féltelek, nehogy rossz legyen neki, hogy így lát téged.
Tényleg jó, ha felkeresel egy szakembert, sokat fog tudni segíteni, hidd el, mi már lehet, hogy nem tudunk olyat tényleg mondani, ami még segíthetne, csak vígasztalni tudunk.....

Betti
Kép
betti0412

Én a tévét már nem erőltetem, úgy szar a műsor ,ahogy van.
Inkább olvasok, vagy net.

Valaki nem tudja véletlenül Magyarországon kapható Richard Blackmore-tól a Lorna Doone???Mert a megyei könyvtárban nem hallottak róla és boltban még sosem láttam.
tünci28

Nem pityergős, hanem rendesen kitör belőlem a zokogás. De én nem is akarok sirni csak úgy jön.

Kép

Kép
melcsike70

Linkelhetek nektek egy blogot?

Még szeptemberben találtam rá, véletlenül.Ha nagyon rossz a hangulatom ,mindig beleolvasok, mert megmagyarázhatalan jókedvre derít.Reményt adó, nem szomorú.
tünci28

Az a csaj mennyire gáz, mekkor szája van, nem tud tőle beszélni.
És azt mondja, az az igazi szabadsága, hogy már 30 éve nem visel bugyit.
Ez szabadság? Hát nekem sem kényszeríti senki. Csak valahogy szerintem higiéniában jobb egy kicsit.
Az ő szabadsága? Hiszen fogja a szájjának! Ahhoz van kötve, az a mindene, hogy lehetne szabad?

Betti
Kép
betti0412

Melcsike, írd majd meg mit mond a doki.Amennyiben megengedhetitek magatoknak, járj hozzá rendszeresen,ne gyógyszerrel próbálkozzanak.
tünci28

Tudom, meg is köszöntem fentebb Tünci 8) :lol:

Melcsike, Tüncike jól írja. + tényleg, ha lehet, ne egyből a gyógyszerhez nyúljon a doki.
Én már nem szomorúsággal gondolok Lackóra. Jó, persze vannak olyan napok, amikor jó egy kicsit pityeregni, de legtöbbször nyugalmat érzek, amikor rá gondolok.

Írtam kb. két hete, hogy meghalt otthon a szomszéd bácsink. Neki a felesége, Ilonka néni már tizenéve a felhők között van. Ilonka néni mindig sütött nekem palacsintát mikor kicsi volta. Mondtam nekik este elalvás előtt, hogy most már Lackókámnak sütheti a finom palacsintákat :wink: Ilyenkor persze összeszorul a gyomrom, fáj a szívem, de tudom, nem tudok mit tenni, csak hinni abban, hogy Ő egy szebb világban van, ahol vigyáznak rá, gondoskodnak Róla az én ottani szeretteim.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.03 21:21-kor.
Vendég

Délután úgy elvoltunk, kicsit olvastunk tévéztünk, matekoztunk akkor nem volt semmi baj. 4 kor hoztam haza az suliból Barcit, addig jól kibőgtem már magam. De most hogy itt ülök egyedül megint kitört belőlem.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, még én sem hallottam róla soha.

Melcsike, ne olyan dokihoz menj, akit ismersz vagy tapasztalatlan, hanem inkább egy idegenhez, aki kívülálló, tartja a távolságot és mer kimondani is.
A tapasztalat pedig kell, mert különben megeszed reggelire.

Betti
Kép
betti0412

Feleségek, feleségek, feleségek!

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Tünci28
Küldtem neked e-mailt, de visszajött egy hibaüzenet. Ugye működik még a freemail-ed?

Tündi
tündi30

Én sem hallottam róla tünci :oops:

Leda, mi megvagyunk köszi.

Inkább te mesélj magatokról egy kicsit
Vendég

Kezdődik Feleségek!

Kép

Kép
melcsike70

De ez nem ismétlés?

Betti
Kép
betti0412

Betti, én is rátapadtam a képernyőre :lol:

Ha fáziskéséssel írok, akkor született feleségezek :lol:
Vendég

Hát ajánlom neki, hogy ne ismétlés legyen!

A múltkori végén volt bejátszás az új részekből, remélem ez már az lesz
Vendég

Ez ismétlés!
Ezt már láttam!
Ez volt már, mikor az Orson bevallja, hogy ő ütötte el. ÁÁÁÁÁ, ez kitolás.

Betti
Kép
betti0412

Szia Tündi!

Szia itt!!!!!

Igen működik, nap, mint nap van rajta forgalom.

mostanában olyan ritkán írsz a blogba! :(
tünci28

Betti

Lehet hogy még visszajátszák az előzö részeket.

Kép

Kép
melcsike70

Az új részekben Gabi kövér és van két gyereke már.

Betti
Kép
betti0412

Lehet, hogy lejátszák az utolsó részt, hogy tudjuk miről van szó.
Vagy a tv2.-nél valamit nagyon elnézhettek.

Na mivel ez ismétlés, nem küzdom végig, én elmegyek aludni, mert már kezdenek álmosodni, majd reggel bejelentkezem.
Munkából, hogy teljen az idő. :wink:

Betti
Kép
betti0412

Ismétlés :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Pedig ezt vártam már egy hete :twisted:
Vendég

Jó éjt és nyugodt álmokat kívánok mindenkinek!

Betti
Kép
betti0412

Tündi30, írtam babanetes privátot!

Jó éjt Betti4

Melcsike ne sírj!!!!!!!Kérlek!!!!!
tünci28

Boboka is mérges :D :D :D

Betti
Kép
betti0412

Jó éjszakát Betti!

Kép

Kép
melcsike70

Hát eléggé az vagyok :x na jó, egye kánya, azért megnézem így is :lol: de már nagyon rá voltam készülve az új részekre.

Jó éjt Betti, ne dolgozz sokat holnap léccccci
Vendég

Most nem sirok. Azt hiszem jót tett hogy ki irtam magamból amit érzek.De már úgy érzem mintha arcüreg-gyulladásom lenne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.02.03 21:34-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Csajok!!!! Gratulálok szívből!!!!! Nagyon izgi és nagyon örömteli!!

Melcsike, Tünci ne legyetek szomorúak!!!

Mi betegek még mindig.. Már elegem van!

Kép
leda2002

Leda, megfázás? Kicsi Barak vagy ti?

Köszi köszi :)
Vendég

Melcsike, akkor írjál ki rögtön mindent magadból. Vagy ide, vagy kis napló formájában. Ahogy neked jobb.
Vendég

Mi van a kicsi Barakkal?

Kép

Kép
melcsike70

több mint egy hete kezdődőtt a férjem 41 fokos lázzal, sürgősségi, infuzó, aztán mi ketten barakkal orvoshoz futkorázsás, itt van anyum, most ő van ágyba..

Kép
leda2002

Én már gondoltam rá, hogy elkezdek egy olyan naplót is,amibe mindenféle legsötétebb gondolatokat is leírhatok, csak magamnak,hogy megfogalmazhassam..mert időnként erővel elnyomni lehet, de azzal csak letakarom, attól még ott van...De nem biztos, hogy rá lehet zúdítani bárkire..s talán kimondva magamon is segíthetnék...

KépKépKép
tünci28

Leda, jól kijutott nektek!

Körülöttünk is sokan betegek,munkatársak, barátok.

Hála égnek mi a párommal megúsztuk náthával az idei telet...kopp-kopp-kopp...
tünci28

Én ha egyedül vagyok hangosan kiszoktam mondani a fájó gondolatokat. Annyira megtudok könnyebbülni utána. Persze egy jó nagy bőgés kiséretében.

Kép

Kép
melcsike70

Leda, anyud is lázas lett? Ezek szerint ti már úgy ahogy rendbe jöttetek? Úgy értem nincs láz már?

Tüncike, nem butaság a napló. Tudod, hogy ide mindent leírhatsz, de vannak olyan gondolatai az embernek, amit nem szeretne megosztani senkivel, nehogy furán nézzenek rá. Persze mi nem nézünk furán, bármit is írj le
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.03 21:46-kor.
Vendég

Gyógyuljatok Leda meg gyorsan. Hálisten mi is megúsztuk. Eddig.

Kép

Kép
melcsike70

Az ígért vidám, lélekemelő blog!

Koraszülő nőknek kötelező,mert OPTIMISTA!!!!

http://newworldorder.freeblog.hu/archives/2009/02/
tünci28

És az előzmény, hogy ne kelljen hónapokat visszaolvasni.

Ezt azért még meg fogom beszélni Zoárddal, majd ha kikerül az inkubátorból és képes lesz az egyenletes légzésen kívül másra is koncentrálni, hogy nekem elég, ha csak egy kicsit rossz, és hogy hogy is van ez a kompromisszumos dolog.

Naszóval az volt kedden, hogy végig bent voltam a munkahelyemen, nem volt semmi bajom, utána elmentem fodrászhoz, ott sem volt semmi bajom, otthon megírtam az egyik kiadónak azt a kis rövidet, még mindig semmi bajom, utána beültem a kádba, egyszer csak kiömlött belőlem egy hektó vér (valszeg olyan egy deci körül), és két plusz fél órával később megszületett Apjaneve Dániel Kilián, bár nagyon nem akartam.

Azt a két plusz fél órát azzaltöltöttük, hogy bementünk a kórházba (a Jánosba, mert ott dolgozik a terhesgondozó orvosom, az volt a legközelebb, illetve jobban fel vannak ott készülve az extrém dolgokra, mint a Telkiben), ott elintéztük a papírmunkát, többen belém nyúlkáltak, megpróbálták megállítani a szülést (mármint nem visszanyomták belém a gyereket, hanem kaptam valami infúziót), közben a fiúm hegymászó-történetekkel szórakoztatott, aztán, amikor úgy negyven perc alatt épphogycsakról teljesen kinyílt a méhszájam, még kértek, hogy ne nyomjak picit, mindjárt itt az orvos, majd a tényleges szülést (burokrepesztés+kitolás) tizenöt perc alatt lezavartuk, ebben sokat segített, hogy ketten üvöltöttek az arcomba, hogy nyomjak már, mert koraszülött és nem kap levegőt és baja lesz. Egyébként nagy szerencse, hogy csak tizenöt perc volt, többet nem bírtam volna ki, és igen, tisztában vagyok vele, hogy mások órákig vagy napokig vajúdnak és én nagyon olcsón megúsztam, de ezt akkor is be kellene tiltani.

A gyerek hálistennek jól van, amennyire lehet, terheskönyv szerint amúgy 26-27 hetes volt, szerintem 28, fejlettsége alapján 29-30, hálistennek előrerohant. Pillanatnyilag lélegeztetőgépen van, de stabil, és ha nem kap el valami fertőzést, akkor teljesen szabályos gyerek lesz majd belőle. Az elkövetkezendő másfél hónapban a kórházban fog lakni egy dobozban, de mehetek hozzá minden nap, és vinnem kell neki anyatejet is (ma megtanultunk sterilizálni és fejni, a fiúm nagyszerűen szórakozik azzal, hogy múúúú-zik nekem közben).

Hálistennek én is jól vagyok, bár a járásom egy megfontolt, csipőficamos félszegúszó-halét idézi mert eltört a farokcsonton (vagy elrepedt, vagy csak szétesett, ez három különböző orvos szakvéleménye, mindenesetre egyrészt alátámasztja azt, hogy a guggoló pozíciójú szülést a leghülyébb ötlet a farokcsonton egyensúlyozva véghezvinni, másrészt tudom, hogy az én esetemben speckó tényleg sürgős volt a dolog, és nem értünk rá közben az én testi-lelki egyensúlyommal foglalkozni), meg fáj a gátsebem, amit egyébként akció közben észre sem vettem, hogy megmetszettek rajtam, mert meg akartam halni.

Az meg rejtély, hogy miért jött ki Zoárd, példamutató értékekkel rendelkező terhes voltam, nem fájt semmim, mint kiderült, nem volt semmi fertőzésem, és ha még valaki megkérdezi, hogy nem a fürdés miatt-e, azt megütöm.
tünci28

Hát van akinek szerencsésen végződött... :roll:

Aminek szívből örülök, de azért ilyenkor ott van bennem az irigység egy cseppet, hogy nekünk miért nem :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.03 22:05-kor.
Vendég

Ez egy igaz történet Tünci?

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?